2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Benim kırmızılar yine geldi malesef artık düşünmek istemiyorum beni listeden çıkarır mısınız....................

hayırrrrrrr çıkartmayalımmmmmm neolurrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnnn
canım üzülme o nalet kırmızıların gelmeyeceği günler de gelecek. ama pes etmek gitmek yokkkkkkkkk

Günaydın arkadaşlar, 2 gündür giremedim, salgın varmış bende nasibimi aldım.. Dün acildeydik( bugün çok şükür daha iyiyim.
Aman dikkatli olun, bi kereden bişey olmaz deyip SAKIN MUSLUK SUYU İÇMEYİN!

aaaaaaaaayyy ay ay günaydinlar......... günaydinlar

GÜNAYDIN REGENCİM.. hayırdır çok pozitif gördüm bu mesajı.. Yoksa, YOksa ....

bu arada ben dün acildeyken gebelik şüphesi var diye de kan tahlili yaptırdım. ovulasyondan sonraki 6.günümdü. sonuç 0.04 çıktı. doktora sordum çıkmayabilir daha erken dedi. ama ne bileyim sanki bu ayki umudum da kırıldı 0 gibi bi rakamın artma ihtimali varmıdır 1 haftada?

günaydın canım, hayırdır neyi kutluyoruz

yok canlarim ya daha... sadece kirmizilar bu sabah da gelmedigi icin neseliyim.. daha test yapmadim.. aslinda cok istiyorum ama demsitim ya bi keresinde 10gün gecikti diye, o süre dolsun diye bekliyorum yalana gerek yok...bir de her ihtimale karsi moralimi yüksek tutuyorum, ki hamissem bebis hissediyormus simdiden ya da kirmizilar gelirsey cok üzülmeyim diye .. ay atesimi ölcüyorum ya, simdi bu sabah ki degeri girdim.. ff bana yumurtlama cizgisi cekti cok güldüm ya sabah sabah siteye göre iki yumurtlama zamanim arasinda 21 gün var, ki ben en erken 31günde hastalanmisimdir bu arada ates degerlerim de ssüüppeeerrrrrrrrrrrr gidiyor insallah.....

canimcim hepi topu 6gün gecmis... döllenme olmussa bile daha yerlesmemis olabilir.. o zamanda cikmaz.. yerlestikten yani seninle bütünlestikten sonra ßhcg hormonu salgilanmaya basliyor yanlis bilmiyorsam... wifeof demoncum gelsin bir de ona sor uzmanimiz o tabiki... bu arada cok gecmis olsun... neyin vardi gittin acile????? :26::26::26::26::26::26:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
battaş sayılırız seninle aramız 2 gün. daha çok erken be canım du bakalım daha zamanı vardır bence hemen ümitsizliğe kapılma.

Regenciiiiiim canımsııınn!!!! sabah sabah umut oldun bana
önceki gün çok susadığım bi anda musluk suyu içtim kana kana.. ve o gece midem ekşimeye karnım ağrımaya başladı. Sabah Afedersiniz İshl, kusma baş ağrısı karın ağrısı bulantı derken yataktan kalkamadım. Allahtan kardeşim gelmişti bana. o olmasaydı halim haraptı. Kızımı ona bırakıp eşimle acile gittik. Serum bağlandı kan tahlili yapıldı filan. Böyle işte. Şimdi daha iyiyim. Baş ağrım geçmedi ama daha

Son düzenleme:

olsun buda iyi bir haber sonuçta. hayırlısı olsun inşallah...

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
battaş sayılırız seninle aramız 2 gün. daha çok erken be canım du bakalım daha zamanı vardır bence hemen ümitsizliğe kapılma.

Sağol canım benim. Ne bileyim yaa kötü hissettim kendimi. ama şuan dan ititbaren kafaya takmıycam. çok sağolun kızlar

canim gecmis olsun.. okadar haberlerde cikti musluk suyunda bilmem neler var diye dikkat etseydin keske.. neyse simdi iyisin dimi??? benim de sabah kalktigimdan beri hafif bi bas agrim var nedense.. gecer bas agrin aman canim baska bir sey olmasinda.. ay cocukluk günlerim geldi aklima musluga agzimizi dayayip su icerdik hic de bir sey olmazdi.. suyumuzu da bozdular artik.. Allahim bebislerimizi korusun yani hazirda olan ve daha gelmemis olan bebislerimizi

olsun buda iyi bir haber sonuçta. hayırlısı olsun inşallah...

olsun canim benim.. insallah hamnis oludgumdan yoksek gidiyordur atesim gercekten yumurtlamamisimdir.. ama adet olmadan da yumurtlama olmaz heralde :44::44::44::44::44: ben yine basladim kafami kasimaya neyse canim, sun 10 günü bi atlatayim yaparim sonrasinda test.. alayim evde dursun diyorum ama alsam yapacagim onu da biliyorum o yüzden almadim.. bu gün her yer kapali zaten.. yarin ya da bir gün alayim ertesi gününe yapayim. cumayi atlattimi 10günüm doluyor nasilsa.. bakalim 10u gecirebilecek miyim bu sefer...

ben gideyim biraz kocisin yanina uzanayim kizlar.. o da evde bugün onlara da tatil.. oohhh tadini cikarayim pazartesi yok evde gidiyor... yalan yalan aciktim da gidip uyandircam onu kahvalti yapalim diye

hadi görüsürüz daha sonra...

hımmmm git canım cocanın yanına beraber kahvaltı yapın ne güzellll

hayırrrrrrr çıkartmayalımmmmmm neolurrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnnn
canım üzülme o nalet kırmızıların gelmeyeceği günler de gelecek. ama pes etmek gitmek yokkkkkkkkk

vazgeçmiyorum canım zaten 2 aydır yumurta takibi yapıyoruz cumaya gün aldım devam edecekmi bakalım doktor. artık gün verip durmaktan sıkıldım 2 yıldır olmadı 30 günde bir yeni tarihim şu demek zor geliyor artık listeden çıkayım ben olurdda bir gün tutarsa gelir söylerim bu gidişle zaten doğurmadan hamile olduğuma inanmıycam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…