- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.201
Benim kırmızılar yine geldi malesef artık düşünmek istemiyorum beni listeden çıkarır mısınız....................
aaaaaaaaayyy ay ay günaydinlar......... günaydinlar
aaaaaaaaayyy ay ay günaydinlar......... günaydinlar
günaydın canım, hayırdır neyi kutluyoruz
Günaydın arkadaşlar, 2 gündür giremedim, salgın varmış bende nasibimi aldım.. Dün acildeydik( bugün çok şükür daha iyiyim.
Aman dikkatli olun, bi kereden bişey olmaz deyip SAKIN MUSLUK SUYU İÇMEYİN!
GÜNAYDIN REGENCİM.. hayırdır çok pozitif gördüm bu mesajı.. Yoksa, YOksa ....
bu arada ben dün acildeyken gebelik şüphesi var diye de kan tahlili yaptırdım. ovulasyondan sonraki 6.günümdü. sonuç 0.04 çıktı. doktora sordum çıkmayabilir daha erken dedi. ama ne bileyim sanki bu ayki umudum da kırıldı0 gibi bi rakamın artma ihtimali varmıdır 1 haftada?
bu arada ben dün acildeyken gebelik şüphesi var diye de kan tahlili yaptırdım. ovulasyondan sonraki 6.günümdü. sonuç 0.04 çıktı. doktora sordum çıkmayabilir daha erken dedi. ama ne bileyim sanki bu ayki umudum da kırıldı0 gibi bi rakamın artma ihtimali varmıdır 1 haftada?
yok canlarim ya daha... sadece kirmizilar bu sabah da gelmedigi icin neseliyim.. daha test yapmadim.. aslinda cok istiyorum ama demsitim ya bi keresinde 10gün gecikti diye, o süre dolsun diye bekliyorum yalana gerek yok...bir de her ihtimale karsi moralimi yüksek tutuyorum, ki hamissem bebis hissediyormus simdiden ya da kirmizilar gelirsey cok üzülmeyim diye.. ay atesimi ölcüyorum ya, simdi bu sabah ki degeri girdim.. ff bana yumurtlama cizgisi cekti cok güldüm ya sabah sabah siteye göre iki yumurtlama zamanim arasinda 21 gün var, ki ben en erken 31günde hastalanmisimdir bu arada ates degerlerim de ssüüppeeerrrrrrrrrrrr gidiyor insallah.....
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
battaş sayılırız seninle aramız 2 gün. daha çok erken be canım du bakalım daha zamanı vardır bence hemen ümitsizliğe kapılma.
Regenciiiiiim canımsııınn!!!! sabah sabah umut oldun bana
önceki gün çok susadığım bi anda musluk suyu içtim kana kana.. ve o gece midem ekşimeye karnım ağrımaya başladı. Sabah Afedersiniz İshl, kusma baş ağrısı karın ağrısı bulantı derken yataktan kalkamadım. Allahtan kardeşim gelmişti bana. o olmasaydı halim haraptı. Kızımı ona bırakıp eşimle acile gittik. Serum bağlandı kan tahlili yapıldı filan. Böyle işte. Şimdi daha iyiyim. aş ağrım geçmedi ama daha
olsun buda iyi bir haber sonuçta. hayırlısı olsun inşallah...
ben gideyim biraz kocisin yanina uzanayim kizlar.. o da evde bugün onlara da tatil.. oohhh tadini cikarayim pazartesi yok evde gidiyor... yalan yalan aciktim da gidip uyandircam onu kahvalti yapalim diye
hadi görüsürüz daha sonra...
hayırrrrrrr çıkartmayalımmmmmm neolurrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnnn
canım üzülme o nalet kırmızıların gelmeyeceği günler de gelecek. ama pes etmek gitmek yokkkkkkkkk
Günaydın kızlarnasılsınız ?
günaydın kızlaaaaaaaar
günaydınnnnnn hoşgeldiniz
nasılsınız bakemmmm
breshka gelen bişey var mı canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?