- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.221
napim valla işteyim öğleden sora izin alcam inş
benim adetim bugün yarin gelmeli. haydi bakalim Hayirlisi olsun. cok ilginc birsey gercekten. herseyin bir hesabi var. yumurtlama zamani, calisma zamani, catlama zamani, adet zamani, test yapma zamani. herseyi bu 28güne sigdirmak ve her ay ani heyecanla beklemek
benim adetim bugün yarin gelmeli. haydi bakalim Hayirlisi olsun. cok ilginc birsey gercekten. herseyin bir hesabi var. yumurtlama zamani, calisma zamani, catlama zamani, adet zamani, test yapma zamani. herseyi bu 28güne sigdirmak ve her ay ani heyecanla beklemek
Günaydın canımValla öyle ne zor iş aslında yaa :97: İnşallah gelmez seninde kırmızılar
hadi bakalım inşallah gebesindir. testi ne zaman yapcan???
Hayirlisi olsun canim. senin durum ne geldi kirmizilar
malesef canim ben sali günü test yaptim dayanamadim ama negatif cikti
belki o teste çıkmamıştır. hayırlısı bakalım. hiç böle gecikme olurmuydu adetinde ??
kazlar ben geldimm
malesef yine hiç güzel haberlerim yok kızlarrdr yine vajinal ultrason dan baktı ve yumurtan istediğim boyutta değil dedi bu ayı es geçin dedi ve gözlerden yaş akamya başladı zaten o anda yine de olsa küçük bi ümitle bekliyodum işte rabbime sığınıyodum yine öyle ama şimdi çaresiz umutusuz bi bekleyiş o lanet kırmızıları beklemek :84::84::84::84::84: dr defalarca sordum bana komen mi yarnmıyo yetersiz mi kalıyo dedim iğne tedavisi varmış para hiç sorun değil gerekiyosa onu uygulayın ve dr söylediği tek şey bu ay yumurtanın gelişmemesi STRESE DE bağlı olabilir dedi 6 ay kadar klome tedavisi eğer olmzasa sonra iğne olur dedi ama şimdilik iğneye bile gerek yok dedi senin vucudun da yumurtanın gelişimine destek vermemiş olabilir dedi bu da çok normal:44::44: ben bi anormal durum göremedim dedi sen sadece sakim ol düşünmemey çalış dedi herşey yoluna girer zamanla.......
o anda canım kocişimdr sordu gerekiyosa aşılama yaptıralım eşim çok üzülüyo çok ağlıyo ben dayanımıyorum artık dedi düşünün arkadaşlarım ne kadar çaresisiz tutunacak en ufak bi dal peşindeyiz
dr yanında ki hemşire sağolsın elini omzuma koydu sabır kızm dedi herşey zamanla olur bu günler de geçer sen üzülme apğlama yeter dedio kadar çok ağladım ki dr yanın da resmen içimi döktüm yine klomen progesteron yazdı adetin 2. günü iç 11. gel dedi
işte böyle kızlar bi insanın kaderi gülmedimi gülmez işte rabbim bana sabır versin iyi ki bu zor günlerim de yanımdasınız allah hepinizden razı olsun kızlarr çok seviyorum siz
screamawaycım enden benim tarihimi silmeni istiyorum kuzum ben lanet kırmızlar gelince sana söylerim
odaki tarihi görmesem iyi olcak beklemek ve umut etmek için bi sebebim yok :84::84::84::84:
kockoca bir ayı çöpe attımallahım sen çok büyüksün yarabbim sana sığınıyorum duy sesimi
belki o teste çıkmamıştır. hayırlısı bakalım. hiç böle gecikme olurmuydu adetinde ??
canım neşelikızcım çok sevindim gülüm minik yeğenimizi görmüşüsnKızlar merhaba,dün doktora gittim ve bebişimi gördüm,keseyi gördük,kalp atışlarınıda duydum,karnımdan baktı doktorum.
Her şey normal dedi,boyu 8 mm ve 6 hafta 5 günlük çıktı kuzucuğum,doktor son adetle uyumlu dedi,çok sevindimmmm))
:6c6:
regenişkocum fotoların hepsine baktım yorumlarımı da yaptım gülüm yine herzaman ki gibi çok güzel hoş çıkmışsın canımkizlllaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr fotolar tamam hepsi albümde... bakiverin hadi... nasilsa burdaki herkesler arkadasim herkes görebilir... yalniz ceket siyah oldugu icin hic güzel cikmadi idare edin artik yani belli olmuyor... ama giyince cok seksi oluyor yaaa................
canım ya çok çok geçmiş olsun canım allh şifasını versin gülüm enfeksiyon çok kötü bişeyRegenciiiiiim canımsııınn!!!! sabah sabah umut oldun bana
önceki gün çok susadığım bi anda musluk suyu içtim kana kana.. ve o gece midem ekşimeye karnım ağrımaya başladı. Sabah Afedersiniz İshl, kusma baş ağrısı karın ağrısı bulantı derken yataktan kalkamadım. Allahtan kardeşim gelmişti bana. o olmasaydı halim haraptı. Kızımı ona bırakıp eşimle acile gittik. Serum bağlandı kan tahlili yapıldı filan. Böyle işte. Şimdi daha iyiyim. Baş ağrım geçmedi ama daha
gülüm seni daha fazla yaralamak ve üzmemek için bişey yazmayacağımBenim kırmızılar yine geldi malesef artık düşünmek istemiyorum beni listeden çıkarır mısınız....................
malesef canim ben sali günü test yaptim dayanamadim ama negatif cikti
canım neşelikızcım çok sevindim gülüm minik yeğenimizi görmüşüsnallah tamamına erdirriri inş rabbim sağ sağlim kucağında görmeni nasip etsin gülüm bizden duanı esirgeme gülüm rabbim senin mutluluğunu bize de versin
regenişkocum fotoların hepsine baktım yorumlarımı da yaptım gülüm yine herzaman ki gibi çok güzel hoş çıkmışsın canım
canım ya çok çok geçmiş olsun canım allh şifasını versin gülüm enfeksiyon çok kötü bişeyherşey hasta eder oldu ne yesek ye içsen diye düşünüp durcaz artık iyi ol canım yat dinlen tekara çok geçmişler olsun gülüm
gülüm seni daha fazla yaralamak ve üzmemek için bişey yazmayacağım
sabır arkadaşım sabırr
canım senin için de aynı şeyer ne söylesem ne yazsam ertık bilmiyorum bu günler de geçecek eminin gülüm bize ne çok sabır lazım :26::26:
canım bu kadar üzülme yaa valla içim acıdı yazını okurkenHerşey psikolojiye bağlı kendini kasma işe yaracak bu tedavi diye olumlu düşünmeye çalış inşallah Rabbim seninde dualarını geri çevirmeyecek yalnızca biraz daha sabret ... Doktorun da dediği gibi sen biraz sakin olmaya çalış hatta hiç bu iş için uğraşmıyormuşsunuz gibi düşün biraz rahatlarsan inşallah herşey yoluna girecektir Allahın izniyle .. Bir sürü yöntem var bu olmazsa başka bişey deneyecekler elbet ve sonunda sende kızlaaaar hamileyim diye haber vereceksin bize burdan
sagol canim benim. su iki günüde atlattimmi Insaallah ozaman kesinlesir duruumum. Rabbim herkezin yüzünü güldürsün. göbeklerimizi bebislerle doldursun
sen nasilsin canim? senin batina da az kalmis 6gün??
sağol gülüm ya allah razı osun hepinizden iyi ki varsınızcanım bundan sonra zorda olsa düşünmemeye çalışıcam beynim vucudum o kadar çok yorgun ki artık dayancak gücüm kalmadı inş rabbim bu günlerimin mükafatını vercek beni de görcek bir gün....
zaten canım annem gelecek bu ayın sonun da biraz kafam dağılır belki düşünmem o kadar
inş canım hemde kocaman yazılarla yazacağım bende hamileyim diye gülüm rabbim yeyer ki o günleri nasip etsin
rabim hayırlısı neyse onu göstersin arkadaşım
aminnn canım aminnn inş hepimizin göbekleri bebeişlerle dolsun
iyiyim canım çalışıyorum. bakalım bekliyoruz. bat 4 temmuz benim.
evet 10 gün kadar kaldı. hayırlısı inşallah tutunmuştur. ilk aydan sanki olmıcakmış gibime geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?