- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.241
İnşallah canım yaa ilkini yakalayım ikinciye ara vermeyiz çok fazla
Dün akşam bende çok ağladım ama bi işe yaramıyo sadece kırmızıları geciktiriyorum başka bişey yok ...
Ohhhh annen de gelecekse bol bol gezin kafan dağılır
kırmızılar geliyo gene yok bişey artık uğraşmayacağım yaa ameliyatı bekliycem yada öncesinde oluyosa aşılama yaptırıcam ..
ahh canım ya kıyama san sözün bittiği yer arkadaşım
rabbim inş mucizeni verir gülüm
:95:
azraaaaaaaaacımmmm benim grafikkk çok komik yaaa..36 derecenin altına inmiyo yayumurta akı kıvamında akıntım dün akşam başladıı benimmmm..bu tam olarak ne demek oluyooodu..yumurta çatlıyor mu, yumurtlama olmak üzere mi, yoksa yumurtluyor muyum çözemedim yahu :18:
uzun bir aradan sonra tekrar selam kızlar
işe başladım tekrardan.. ama burası çok yoğun ara ara girip yine de taki edebileceğim sizleri
geçmiş çoook uzun o yüzden biriniz bana özet geçsin ya da listeyi göndersn bakalım yeni hamişlerimiz kimlermiş
Ben geldimmmmmm kızlarrrr...
35 sayfa filan gerideyim... ama acelesi yokkk... yavas yavas okucam....
var mı hamilelerimizzz?
selam canım hoşgeldin. ben topicin gündüz bekçisi
busra_17 hamile, mpb ve breshka nın da kırmızıları gelmiş
pek fazla yoğunluk yok şu anda.
eee sen nasılsın, durumun nasıl, yarın kaçta gidicen doktora
vayyy Busra hamile miiii cokkk sevindimmmm.. Ama listemizde yokki ismi... Listedeki hamilelerimiz artmayacak....:26:
Regencimmmm hala adet olmadı di miii... Kesin hamile...
Senin az kalmis batina... Insallah bu ay hamile cıkarsın canım...
screamaway canım çok çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza
Biraz geç oldu kusura bakma tatildeyim yeni döndüm
yok regen adet olmadı daha ama 10 günü tamamlıyo şu anda bakalım inş. hamile çıkar.
evet yaklaşık 10 gün kaldı batıma, bakalım hayırlısı, sanki olmıcakmış gibi geliyo bu ay korku var biraz içimde.
ben batımın olduğu tarihlerde ayvalıkta olucam kesin ama adet olmazda test yaptığım zaman zaten ondan öncesinde de meraktan çatlarım mutlaka gelirim arada. yarından sonra izne ayrılıyorum 15 günlük.
yok regen adet olmadı daha ama 10 günü tamamlıyo şu anda bakalım inş. hamile çıkar.
evet yaklaşık 10 gün kaldı batıma, bakalım hayırlısı, sanki olmıcakmış gibi geliyo bu ay korku var biraz içimde.
ben batımın olduğu tarihlerde ayvalıkta olucam kesin ama adet olmazda test yaptığım zaman zaten ondan öncesinde de meraktan çatlarım mutlaka gelirim arada. yarından sonra izne ayrılıyorum 15 günlük.
Canım cokk tesekkurlerr....
Kardaizcimmmmm, senin tickerinda teste 6 gun kaldı diyor.. demekki batina 7 gun kalmıs....
Test filan yaparsan bir sekilde bize haber ver mutlaka.... Merak ederiz.....
canım ben lıstedeydım fakat ara vercegim için cıkmıstım listeden bugun doktora gitttim kızlar degerımı dusuk buldu doktor ya gec dollenme yada kimyasal gebelık olabılır dedı yarın tekrarlıcam testı nolur dua edın mucizem beni bırakmasın çok kötüyüm
vayyy Busra hamile miiii cokkk sevindimmmm.. Ama listemizde yokki ismi... Listedeki hamilelerimiz artmayacak....:26:
Regencimmmm hala adet olmadı di miii... Kesin hamile...
Senin az kalmis batina... Insallah bu ay hamile cıkarsın canım...
kırmızılar geliyo gene yok bişey artık uğraşmayacağım yaa ameliyatı bekliycem yada öncesinde oluyosa aşılama yaptırıcam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?