2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

esim benim halime bakiyorda sen hamilesin ama testi erken yaptigindan cikmadi diyor. cok alingan oldun, uykun var cok, sabahlari arada bir miden bulanir, karnin sismis. bunlar senin hamile olabilmene ihtimal veriyor diyor. tabi Insaallah öyleyimdir diyorum benimde isime geliyor . gecen ay kendimden süphelenmistim hemen test yapacaktim esim yapma sen hamile degilsin dedigi halde dayanamamistim bi negatifi yemistim

Son düzenleme:

bende canım öyle düşünüyorum kim ne derse desin valla yeter ki rabbim versin ne güzel ikisi beraber büyürler

evet canım gelicek inş biraz moralim de düzelir

Omzumda başın eksik
Yatagımda kokun
Tenimde tenin eksik
Gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik
Yaslı hep gözüm...

Ne olur dön geri sevindirme elleri
Boz bu mühürlü kara büyüleri
Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
Hep eksik diyorum o bile az....

Son düzenleme:
kırmızılar geliyo gene yok bişey artık uğraşmayacağım yaa ameliyatı bekliycem yada öncesinde oluyosa aşılama yaptırıcam ..

ahh canım ya kıyama san sözün bittiği yer arkadaşım

rabbim inş mucizeni verir gülüm

bıktım artık her ay aynı stresi sıkıntıyı çekmekten yaa Rabbim gücüne gitmesin isyan etmiyorum ama artık dayanamıyorum. En çok üzüldüğüm şeyde bu ikinci kez başıma geliyo ilk başta hevesleniyorum bi test yapıyoru azcık da olsa umut oluyo gölge gibi bi çizgi çıkıyo sonra hastalanıyorum . Aşılama işini araştırıcam artık nasıl oluyor neler yapılıyor başka çarem kalmadı ne yapayım yada eşimin ameliyat olmasını bekliycem

Son düzenleme:
uzun bir aradan sonra tekrar selam kızlar

işe başladım tekrardan.. ama burası çok yoğun ara ara girip yine de taki edebileceğim sizleri
geçmiş çoook uzun o yüzden biriniz bana özet geçsin ya da listeyi göndersn bakalım yeni hamişlerimiz kimlermiş

KUPPEcim sanki yarın yumurtlaman gerçekleşecekmiş gibi duruyor. Ve maşallah vücut sıcaklığın yüksek senin. 36nın altına düşmesi gerekmiyor bildiğim kadarıyla.
Bugün önemli gün

VAY vay vay hatunice gelmiş.. Hoşgeldin canım.. çok uzun zaman oldu yaa bıraktın gittin buraları. Tekrar işe başlamana sevindim.

listeye Screamaway bakıyo canım. Gelince bi ara gönderir. Topiğimizin sahibesi Screamaawaycığımız Hamile bu arada Daha çoook hamilelerimiz var.

Ben geldimmmmmm kızlarrrr...
35 sayfa filan gerideyim... ama acelesi yokkk... yavas yavas okucam....

var mı hamilelerimizzz?

selam canım hoşgeldin. ben topicin gündüz bekçisi
busra_17 hamile , mpb ve breshka nın da kırmızıları gelmiş
pek fazla yoğunluk yok şu anda.
eee sen nasılsın, durumun nasıl, yarın kaçta gidicen doktora

Son düzenleme:

vayyy Busra hamile miiii cokkk sevindimmmm.. Ama listemizde yokki ismi... Listedeki hamilelerimiz artmayacak....:26:

Regencimmmm hala adet olmadı di miii... Kesin hamile...

Senin az kalmis batina... Insallah bu ay hamile cıkarsın canım...

yok regen adet olmadı daha ama 10 günü tamamlıyo şu anda bakalım inş. hamile çıkar.
evet yaklaşık 10 gün kaldı batıma, bakalım hayırlısı, sanki olmıcakmış gibi geliyo bu ay korku var biraz içimde.
ben batımın olduğu tarihlerde ayvalıkta olucam kesin ama adet olmazda test yaptığım zaman zaten ondan öncesinde de meraktan çatlarım mutlaka gelirim arada. yarından sonra izne ayrılıyorum 15 günlük.

Son düzenleme:
screamaway canım çok çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza

Biraz geç oldu kusura bakma tatildeyim yeni döndüm

Canım cokk tesekkurlerr....

Kardaizcimmmmm, senin tickerinda teste 6 gun kaldı diyor.. demekki batina 7 gun kalmıs....
Test filan yaparsan bir sekilde bize haber ver mutlaka.... Merak ederiz.....

canım ben lıstedeydım fakat ara vercegim için cıkmıstım listeden bugun doktora gitttim kızlar degerımı dusuk buldu doktor ya gec dollenme yada kimyasal gebelık olabılır dedı yarın tekrarlıcam testı nolur dua edın mucizem beni bırakmasın çok kötüyüm

Canım cokk tesekkurlerr....

Kardaizcimmmmm, senin tickerinda teste 6 gun kaldı diyor.. demekki batina 7 gun kalmıs....
Test filan yaparsan bir sekilde bize haber ver mutlaka.... Merak ederiz.....

4 gün önden gidiyo ticker canım. haber veririm tabi her fırsatta gelip bakacağım buraya.
sen de yarın doktora gidicektin dimi.

Son düzenleme:

canım üzülüp sıkınta yapma kendine. başka bir doktora daha gitseydin. inşallah geç döllenme olmuştur.

bakalim canim yaa... kardaizcim de aciklamis sana daha önce bi gecikme yasamistim onu atlatayim istiyorum ama atesim cok güzel gidiyorrr...... bu sefer de ff bana cizgi cekti, yumurtladim sandi sanirim olmaz heralde adet olmadan yumurtlama di mi ama :44::44::44::44:

kırmızılar geliyo gene yok bişey artık uğraşmayacağım yaa ameliyatı bekliycem yada öncesinde oluyosa aşılama yaptırıcam ..

üzme canim benim kendimi dur bakalim... zamani var demekki.. sen üzülme ama olurmu??? unutmaki sensin önemli olan sen kendine iyi bak gerisi gelir zaten... cözümsüz sorunlarimiz yok cok sükür bir de bu tarafindan bak olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…