- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.261
regenişkocum fotoların hepsine baktım yorumlarımı da yaptım gülüm yine herzaman ki gibi çok güzel hoş çıkmışsın canım
eşimi şirketten aramışlarrrrrrr, pasaportunu yenile sana amerikan vizesi alıcaz demişler.
temmuzun 15 ine kadar getir demişler yaaa hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay boğazım düğümlendi resmen ....
ayyy canim yaa. ayni annem gibi.. o da böyle olurdu.cok iyi anliyorum seni.. insan ayni seyleri yasaya yasaya bagisiklik kazanir bu durum cok farkli, her gidisi daha da zor olurdu hem bize hem anneme..olsun gidicek ama geri gelicek sen bunu hic cikarma aklindan
tatmlicaz insallah canim... ama biz gelene kadar siz noktaliktan terfi edersiniz... yerinizi biz alirizzzzzzhehehe silacimm supersin :) sizinkilerde gelsinde diger noktalama isaretlerinide tamamliyalim :)
selam canim...hersey yoolundadir insallah.. yarin dr un var.. guzel haberlerini bekliyoruzz!!! hemen bize don olur mu,?Ben geldimmmmmm kızlarrrr...
35 sayfa filan gerideyim... ama acelesi yokkk... yavas yavas okucam....
var mı hamilelerimizzz?
bakalim canim yaa... kardaizcim de aciklamis sana daha önce bi gecikme yasamistim onu atlatayim istiyorum ama atesim cok güzel gidiyorrr...... bu sefer de ff bana cizgi cekti, yumurtladim sandi sanirimolmaz heralde adet olmadan yumurtlama di mi ama :44::44::44::44:
her seferinde yapıyo şirket bunu. daha geldiğini anlamadan gideceği tarihi söylüyorlar sinir oluyorum. bundan bi öncesinde geldi 3 gün oldu 1,5 ay sonra gidiyosun dediler :95:
içim sıkıldı valla yaaa oooffffff ...
Direniyorum acılarına yine dünya
Yalanmış aşklarında
İnadına yaşıyorum ama sorma
Kıyamet ortasında
her seferinde yapıyo şirket bunu. daha geldiğini anlamadan gideceği tarihi söylüyorlar sinir oluyorum. bundan bi öncesinde geldi 3 gün oldu 1,5 ay sonra gidiyosun dediler :95:
içim sıkıldı valla yaaa oooffffff ...
Direniyorum acılarına yine dünya
Yalanmış aşklarında
İnadına yaşıyorum ama sorma
Kıyamet ortasında
aayy hakikaten zorcanim....Allah sabir versin..daha ka guncuk olduki!!!!! necabuk geciyor... insallah bebegin icinde kalirda tesselli olur....karnin cikmayada babasi yeniden gelirrr...
tamam ama isleri bu... siz anneler bunu yaparsaniz biz cocuklariniz nasil üzülmeyelim?? kizlar bir de babasina ne kadar düskün olur bilirsin...
sirket bu canim seni beni degil kendilerini düsünürler her zaman, en önce.... ben de nefret ederdim babamin calistigi firmalardanannem babamin camarlarini bile yikayip yeni cantasini hazirlamadan ararlardi suraya su gün gidiyorsun diye.. annemin geceleri hic uyumayip kirlileri yika, ütüle, yenilerini cantaya yerlestir derken kocasiyla vakit gecirmedigini bilirim.. gercekten cok zor bi is.. calisilacak gibi degil aslinda ama ''hayat sartlari'' iste maalesef..
menbata, nasilsin tatlim nevar,neyok ..nerelerdesin epeydir cikmiyor sesin solugun...
hala saclarini bekliyorum yalniz ben!!!!!!!:87::87::87::87:
Benim kırmızılar yine geldi malesef artık düşünmek istemiyorum beni listeden çıkarır mısınız....................
kardaizcim, üzülme, tatlım, her gidişin bir dönüşü var, bu 15 günün tadını doyasıya çıkarın, gezin tozun, yakında da inşallah bebişhaberini alır, eşini sevindirirsin, tatlım, inşallah.
hayirlisi olsun canim..insallah lmutlu sonuca ulasirsin...tabiki duamarimiz seninle Rabbim kabul etsin....Kızlar yarın aşılama için randevu aldım reglinin ikinci günü ilaç kullanmaya başlayacakmışım sanırım dua edin benim için olurmu
iyilik sukur tatlim...hersey ayni... pekisende durumlar nedir? yok deil mi kirmizilar?Merhaba, tatlı kelebeklerim benim. nörüyonuz kısssss? özledim sizi...
hayirlisi olsun canim..insallah lmutlu sonuca ulasirsin...tabiki duamarimiz seninle Rabbim kabul etsin....
iyilik sukur tatlim...hersey ayni... pekisende durumlar nedir? yok deil mi kirmizilar?
biliyorum canım benımm.... bi sen merak etmişsin beniiiiii.... tşk ederim cicim.. aslında gecmiş cok uzun olmus.. okuyamadım.. bi senin yazını gordum.... canımmm simdi ekliyorum resmimi.....
Sağolasın hemşerim yaa çok korkuyorumhem işlemden hemde ya tutmazsa diye offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?