2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

eşimi şirketten aramışlarrrrrrr, pasaportunu yenile sana amerikan vizesi alıcaz demişler.
temmuzun 15 ine kadar getir demişler yaaa hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay boğazım düğümlendi resmen ....

eşimi şirketten aramışlarrrrrrr, pasaportunu yenile sana amerikan vizesi alıcaz demişler.
temmuzun 15 ine kadar getir demişler yaaa hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay boğazım düğümlendi resmen ....

ayyy canim yaa. ayni annem gibi.. o da böyle olurdu.cok iyi anliyorum seni.. insan ayni seyleri yasaya yasaya bagisiklik kazanir bu durum cok farkli, her gidisi daha da zor olurdu hem bize hem anneme..olsun gidicek ama geri gelicek sen bunu hic cikarma aklindan

her seferinde yapıyo şirket bunu. daha geldiğini anlamadan gideceği tarihi söylüyorlar sinir oluyorum. bundan bi öncesinde geldi 3 gün oldu 1,5 ay sonra gidiyosun dediler :95:
içim sıkıldı valla yaaa oooffffff ...

Direniyorum acılarına yine dünya
Yalanmış aşklarında
İnadına yaşıyorum ama sorma
Kıyamet ortasında

Son düzenleme:
hehehe silacimm supersin :) sizinkilerde gelsinde diger noktalama isaretlerinide tamamliyalim :)
tatmlicaz insallah canim... ama biz gelene kadar siz noktaliktan terfi edersiniz... yerinizi biz alirizzzzzz
Ben geldimmmmmm kızlarrrr...
35 sayfa filan gerideyim... ama acelesi yokkk... yavas yavas okucam....

var mı hamilelerimizzz?
selam canim...hersey yoolundadir insallah.. yarin dr un var.. guzel haberlerini bekliyoruzz!!! hemen bize don olur mu,?

olabilir sekerim....dun migi dr daydi... ve 2hafta kadar gecmisti bati ve dr yeniden test yapmak istemis "tekrar yumurtlamis olabilirsin" diyeee... yanlis anlamadimi nsallahhh.. .boyle yani olabilir canim... cicekte 52.gunde dolledi sanirim...

canim sende calisiverseydi..bu iste sadece bebek icin yapilmiyor ki canimmmm... aaaaaaaaaa

aayy hakikaten zorcanim....Allah sabir versin..daha ka guncuk olduki!!!!! necabuk geciyor... insallah bebegin icinde kalirda tesselli olur....karnin cikmayada babasi yeniden gelirrr...

tamam ama isleri bu... siz anneler bunu yaparsaniz biz cocuklariniz nasil üzülmeyelim?? kizlar bir de babasina ne kadar düskün olur bilirsin...

sirket bu canim seni beni degil kendilerini düsünürler her zaman, en önce.... ben de nefret ederdim babamin calistigi firmalardan annem babamin camarlarini bile yikayip yeni cantasini hazirlamadan ararlardi suraya su gün gidiyorsun diye.. annemin geceleri hic uyumayip kirlileri yika, ütüle, yenilerini cantaya yerlestir derken kocasiyla vakit gecirmedigini bilirim.. gercekten cok zor bi is.. calisilacak gibi degil aslinda ama ''hayat sartlari'' iste maalesef..

aayy hakikaten zorcanim....Allah sabir versin..daha ka guncuk olduki!!!!! necabuk geciyor... insallah bebegin icinde kalirda tesselli olur....karnin cikmayada babasi yeniden gelirrr...

daha 18 gün oldu geleli. amin canım inşallah teselli olur bize. tutunmuştur inşallah bebeğimiz

ya o kadar zorki regen. şimdi en az 6 ay gelmicek ve kesin temmuz sonuna doğru gider. ooohhhhhh vallahi içim daraldı nefes almak zorlaşıyo.
bu tatili doyasıya yaşayalım bari 15 güncük. hayata bak yaaaa isyan etmiyorum Allahım affet. beterin beteri var. yine gelicek .......

Kızlar yarın aşılama için randevu aldım reglinin ikinci günü ilaç kullanmaya başlayacakmışım sanırım dua edin benim için olurmu

kardaizcim, üzülme, tatlım, her gidişin bir dönüşü var, bu 15 günün tadını doyasıya çıkarın, gezin tozun, yakında da inşallah bebiş haberini alır, eşini sevindirirsin, tatlım, inşallah.

menbata, nasilsin tatlim nevar,neyok ..nerelerdesin epeydir cikmiyor sesin solugun...

hala saclarini bekliyorum yalniz ben!!!!!!!:87::87::87::87:

biliyorum canım benımm.... bi sen merak etmişsin beniiiiii.... tşk ederim cicim.. aslında gecmiş cok uzun olmus.. okuyamadım.. bi senin yazını gordum.... canımmm simdi ekliyorum resmimi.....

Benim kırmızılar yine geldi malesef artık düşünmek istemiyorum beni listeden çıkarır mısınız....................

İns rabbim seni fazla bekletmez güzelimmm... herseyin hayırlısı....

büşra_17 tebrik ederim canım,çok sevindim,sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle...

Kızlar yarın aşılama için randevu aldım reglinin ikinci günü ilaç kullanmaya başlayacakmışım sanırım dua edin benim için olurmu
hayirlisi olsun canim..insallah lmutlu sonuca ulasirsin...tabiki duamarimiz seninle Rabbim kabul etsin....
Merhaba, tatlı kelebeklerim benim. nörüyonuz kısssss? özledim sizi...
iyilik sukur tatlim...hersey ayni... pekisende durumlar nedir? yok deil mi kirmizilar?

biliyorum canım benımm.... bi sen merak etmişsin beniiiiii.... tşk ederim cicim.. aslında gecmiş cok uzun olmus.. okuyamadım.. bi senin yazını gordum.... canımmm simdi ekliyorum resmimi.....

canim ben sabah aksam burda oldugum icin... yerkesin yerinin boslugunu hissediyorum..

mesala bugun HLy cimi goremedim hic.....

hadi koy bakalim... havamiz dagilsin biraz...

Sağolasın hemşerim yaa çok korkuyorum hem işlemden hemde ya tutmazsa diye offf

ama guzelim simdiden boyle yaparsan olumlu sonucu etkileyeceksin ve bununda bilincindesin..zor olsa bile biraz daha relax olmalisin.... insallah bu defa gulsun yuzun canim.Allahin izniyle... Allah yardimcin olsun tatlim..korkma hersey iyi olacak insallah... ve negatif dusunmeden dualarina devam et!!!

kızlar yardıma ihtiyacı var ben bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı ,test yapmadan 2 saat önce eşimle ilişkiye girmiştik şimdi ne zaman tekrar ilişkiye girmek gerekiyo:97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…