2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım onu araştırıyodum bende çoğu kişinin ilk aşılamada tutmuş İnşallah benimde tutar Yarabbim :97:
Bide % 15 çoğul gebelik olma ihtimali varmış İkizim olurmuş bide ...

rahim filmi ve o aşılama sırasından korkuyorum ben şimdi tırstım biraz :18::83:

kızlar yardıma ihtiyacı var ben bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı ,test yapmadan 2 saat önce eşimle ilişkiye girmiştik şimdi ne zaman tekrar ilişkiye girmek gerekiyo:97::97::97::97::97:

yumurtlama gününü tespit ettikten sonra iki gün üst üste ondan sonra gün aşırı canım

leplepicim, yok, maraşlı değilim, "nörüyonuz"u burdan öğrendim bir kere okudum, holuma gitti, hep kullanıyorum artık evde falan:))) Azeriyim ben, Azerbaycan'lı.

Regencımmm, bir dongude birden fazlada yumurtlayabilirsiniz sonucta... Belkide yeni yumurtlamissindir...:26::26:

selam canim...hersey yoolundadir insallah.. yarin dr un var.. guzel haberlerini bekliyoruzz!!! hemen bize don olur mu,?

Sılacımmm selam.... Evet yarın doktorum var... Bos gebeliktir belkide benimkisi... Pek bir belirti hala yok.. Goguslerim filan cokk hassaslasmadı... Midem sadece bir sabah bulandi... Ve dun yine lekelenme oldu... Tam dugun icin kuafor pesınde kostururken.... Bos degilse bile, bu bebek biraz zor duracak galiba...

her seyin birzorlugu var deilmi canim... insallah o anlarda sonucunu dusun yavrunu/yavrularini dusun...ikizde olursa oohh iste supper olurrr
kısss kız sen maraşlımısın bakimm:))))) nörüyon falan:))))

yani sekerim wifeofdemon azeri guzelimizde..

yalniz su noruyon bizim yoremiz "kayserimizzz" yani... bak burda kayseri coguz ona gore yaniii... marasta yakin bize... sen marasli misin??

leplepicim, yok, maraşlı değilim, "nörüyonuz"u burdan öğrendim bir kere okudum, holuma gitti, hep kullanıyorum artık evde falan:))) Azeriyim ben, Azerbaycan'lı.

hmmmmmmmm :97: Benim eşimde azeri ama ığdırlı o . Yani arada bir özümde danışıram onların dilinden
Bu arada Nörüyon u bizde çok kullanırız (kayserililer ) maraşlılar da mı diyormuş bilmiyordum

ayyy tatlım yaa :) ya benim eşim üniyi maraşta okudu da hep öle takılır nörüyon bakim die benimde hoşuma gitmişti ama ben ne örüyorsun die anlamıştım ilk onun için sordum canım vay be azeisin he patlat bi ayrılık bakalım :115::99::99:fikrimden geceler atabilmireeemmm...:))))

o zaman bugün yapmış oluyoruz artık dimi bi de yarın sonra 1 gün arayla doğru anlamışım dimi cnm ?:18::18::18::18::18::18::18::18:

Valla canım ben medismartın testini kullanmıştım eczacı kıza da sordum anladığım şu :

testin pozitif çıkması yumurtlamanın 24-36 saat içerisinde başlayacağını haber veriyor bugün pozitif çıktıysa yarın ve ertesi gün ara vermeden ilişkiye giriyorsun sonrasında gün aşırı ... bana anlatılan ve benim anladığım bu

ama sen zaten bugün bişeyler yapmışsın sıkıntı yapma yarın ve ertesi gün de çalışın sonra gün aşırı

Sılacım, yok, kırmızılar gelmedi daha, ne kırmızılar yok, nede bebiş haberi... şöööyle ortalarda dolanıveriyorum işte....
insallah bu bu dolanmaniin sonucu sevindirici olur canim..bizde bekliyoz seninle birlikteee...

canimmm bak yaaa... simdi hakkaten uzdun beni yani.. neguzel onca bekleyisin sonunda tekcizgi kabusuna son vermisken negatif dusunme olur mu?? bebisin simsIkI tutunur insallah sana.. ama yani henuz yenisin ki 6.hafta sonuna dogru artar belirtilerin,bulantin...

yarin guzel,gupguzel haberlerle doneceksin inaniyorum!!!!!...

screamaway cım, inşallah düşündüğün gibi değildir hayatım. yarın ola hayr ola. sıkıntı yapma sen kendine belki adet dönemim geçiş yapıyodur.

insallah silacımmmm... insallah guzel haberler alırım yarın...
senin batın bugun veya yarın olması gerek... test yapmayı dusunuyormusun yarın?

screamaway cımmm sen nie öle düşünüyosun bak benim ilk gebeliğimde 10. haftaya kadar beklemiştik boş gebelik tanısını koymak için 11. haftada düşmüştü ama 6. hafta için çooooooooookkk erken bişey konuşmak için . canım relax ol biraz tadını çıkar fazla takma kafana düşünme öyle olumsuz şeyleri:)))

screamaway cım, inşallah düşündüğün gibi değildir hayatım. yarın ola hayr ola. sıkıntı yapma sen kendine belki adet dönemim geçiş yapıyodur.

tesekkurler kardaizcimmm... insallah guzel haberler alırım doktordan....

ya kızlar daha once cocuk sahibi olanlar bilir.. bu lekelenmeler normal degil sonucta diil mi? normal bir hamileligin hicccc lekesiz devam etmesi gerekiyor di mi?

tatlımmmm, yeni gordum bu yazdıgını... gecmisi yavas yavas okuyorum..

az onceki postlarda yazdıgım gibi lekelenme dun yine oldu...

kızlar ben çıkıyorum kocam almaya gelmiş :79:

Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Benden herkese

İyi akşamlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…