- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.281
kızlar yardıma ihtiyacı var ben bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı ,test yapmadan 2 saat önce eşimle ilişkiye girmiştik şimdi ne zaman tekrar ilişkiye girmek gerekiyo:97::97::97::97::97:
ama guzelim simdiden boyle yaparsan olumlu sonucu etkileyeceksin ve bununda bilincindesin..zor olsa bile biraz daha relax olmalisin.... insallah bu defa gulsun yuzun canim.Allahin izniyle... Allah yardimcin olsun tatlim..korkma hersey iyi olacak insallah... ve negatif dusunmeden dualarina devam et!!!
Merhaba, tatlı kelebeklerim benim. nörüyonuz kısssss? özledim sizi...
kızlar yardıma ihtiyacı var ben bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı ,test yapmadan 2 saat önce eşimle ilişkiye girmiştik şimdi ne zaman tekrar ilişkiye girmek gerekiyo:97::97::97::97::97:
4 gün önden gidiyo ticker canım. haber veririm tabi her fırsatta gelip bakacağım buraya.
sen de yarın doktora gidicektin dimi.
bakalim canim yaa... kardaizcim de aciklamis sana daha önce bi gecikme yasamistim onu atlatayim istiyorum ama atesim cok güzel gidiyorrr...... bu sefer de ff bana cizgi cekti, yumurtladim sandi sanirimolmaz heralde adet olmadan yumurtlama di mi ama :44::44::44::44:
selam canim...hersey yoolundadir insallah.. yarin dr un var.. guzel haberlerini bekliyoruzz!!! hemen bize don olur mu,?
her seyin birzorlugu var deilmi canim... insallah o anlarda sonucunu dusun yavrunu/yavrularini dusun...ikizde olursa oohh iste supper olurrrcanım onu araştırıyodum bende çoğu kişinin ilk aşılamada tutmuşİnşallah benimde tutar Yarabbim :97:
Bide % 15 çoğul gebelik olma ihtimali varmışİkizim olurmuş bide ...
rahim filmi ve o aşılama sırasından korkuyorum ben şimdi tırstım biraz :18::83:
kısss kız sen maraşlımısın bakimm:))))) nörüyon falan:))))
o zaman bugün yapmış oluyoruz artık dimi bi de yarın sonra 1 gün arayla doğru anlamışım dimi cnm ?:18::18::18::18::18::18::18::18:yumurtlama gününü tespit ettikten sonra iki gün üst üste ondan sonra gün aşırı canım34:
leplepicim, yok, maraşlı değilim, "nörüyonuz"u burdan öğrendimbir kere okudum, holuma gitti, hep kullanıyorum artık evde falan:))) Azeriyim ben, Azerbaycan'lı.
leplepicim, yok, maraşlı değilim, "nörüyonuz"u burdan öğrendimbir kere okudum, holuma gitti, hep kullanıyorum artık evde falan:))) Azeriyim ben, Azerbaycan'lı.
o zaman bugün yapmış oluyoruz artık dimi bi de yarın sonra 1 gün arayla doğru anlamışım dimi cnm ?:18::18::18::18::18::18::18::18:
insallah bu bu dolanmaniin sonucu sevindirici olur canim..bizde bekliyoz seninle birlikteee...Sılacım, yok, kırmızılar gelmedi daha, ne kırmızılar yok, nede bebiş haberi... şöööyle ortalarda dolanıveriyorum işte....
Regencımmm, bir dongude birden fazlada yumurtlayabilirsiniz sonucta... Belkide yeni yumurtlamissindir...:26::26:
Sılacımmm selam.... Evet yarın doktorum var... Bos gebeliktir belkide benimkisi... Pek bir belirti hala yok.. Goguslerim filan cokk hassaslasmadı... Midem sadece bir sabah bulandi... Ve dun yine lekelenme oldu... Tam dugun icin kuafor pesınde kostururken.... Bos degilse bile, bu bebek biraz zor duracak galiba...
canimmm bak yaaa... simdi hakkaten uzdun beni yani.. neguzel onca bekleyisin sonunda tekcizgi kabusuna son vermisken negatif dusunme olur mu?? bebisin simsIkI tutunur insallah sana.. ama yani henuz yenisin ki 6.hafta sonuna dogru artar belirtilerin,bulantin...
yarin guzel,gupguzel haberlerle doneceksin inaniyorum!!!!!...
insallah bu bu dolanmaniin sonucu sevindirici olur canim..bizde bekliyoz seninle birlikteee...
canimmm bak yaaa... simdi hakkaten uzdun beni yani.. neguzel onca bekleyisin sonunda tekcizgi kabusuna son vermisken negatif dusunme olur mu?? bebisin simsIkI tutunur insallah sana.. ama yani henuz yenisin ki 6.hafta sonuna dogru artar belirtilerin,bulantin...
yarin guzel,gupguzel haberlerle doneceksin inaniyorum!!!!!...
screamaway cım, inşallah düşündüğün gibi değildir hayatım. yarın ola hayr ola. sıkıntı yapma sen kendine belki adet dönemim geçiş yapıyodur.
selammmm olsun herkese nasılsınız regen gelmedimi dahaaa yaaa onu merak ettim ne oldu die bide screamaway sen nasıl oldun kanaman vardıya 3 gün önce, doktora gitçektin bebiş nasıl die şuan yoksun ama gelince görürsün inşallah yazımı neyse arada yoklarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?