- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.301
tatlımmmm, yeni gordum bu yazdıgını... gecmisi yavas yavas okuyorum..
az onceki postlarda yazdıgım gibi lekelenme dun yine oldu...
breshkacııım, ooo iyi sevindim, gelinimizsin yani.. harika, sana arada görümcelik yapiyimmi kısss?
leplepicim, bu sana ve tüm kızlarımıza....
fikrimden geceler yata bilmirem
bu fikri başımdan ata bilmirem
neyleyim ki sene çata bilmirem
ayrılık, ayırılık, yaman ayrılık....
her bir dertten olaaar, yamaan ayrılııııııııııııııııııııııııııııık
ALLAHIM kimseyi sevdiklerinden ayırlmasın! hele bebişlerimizden hiiiiiiiiiiiiç ayırmasın! AMİİİİİİİİİİN!
aaaaaaaa, onca şarkı söyledim, bir alkışı haketmiyormuyum yaniii????
sağol kardaizcim, bu arada kusura bakma, sanki yaranı deşmiş gibi oldum. ALLAHIM en kısa zamanda kavuştursun tatlım sizi, gerçi daha 15 günününz var, ALLAH mutluluğunuzu bozmasın, bitanem!
breshkacııım, ooo iyi sevindim, gelinimizsin yani.. harika, sana arada görümcelik yapiyimmi kısss?
ALLAHIM kimseyi sevdiklerinden ayırlmasın! hele bebişlerimizden hiiiiiiiiiiiiç ayırmasın! AMİİİİİİİİİİN!
ya kızlar daha once cocuk sahibi olanlar bilir.. bu lekelenmeler normal degil sonucta di mi? normal bir hamileligin hicccc lekesiz devam etmesi gerekiyor di mi?
aminnnn canımmmmm aminnnnnnbreshkacııım, ooo iyi sevindim, gelinimizsin yani.. harika, sana arada görümcelik yapiyimmi kısss?
canım çok dikkat et gülüm bu zamanlar da lekenme çok tehlikesi düşük riski canım amn allah korusuntesekkurler kardaizcimmm... insallah guzel haberler alırım doktordan....
ya kızlar daha once cocuk sahibi olanlar bilir.. bu lekelenmeler normal degil sonucta diil mi? normal bir hamileligin hicccc lekesiz devam etmesi gerekiyor di mi?
ahh canım ya hayırlı olur inş canım işk deneme de alırsın sonucunu gülüm çok fazla bekletmez inş bebeğin seni allah yar ve yardımcın olsunKızlar yarın aşılama için randevu aldım reglinin ikinci günü ilaç kullanmaya başlayacakmışım sanırım dua edin benim için olurmu
eşimi şirketten aramışlarrrrrrr, pasaportunu yenile sana amerikan vizesi alıcaz demişler.
temmuzun 15 ine kadar getir demişler yaaa hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay boğazım düğümlendi resmen ....
yok tatlim listede bat yarin yaziyorda yapmicam ben test... yarin dongumun 38.gununde olacam. 44.gune kadar baklicem.. iki aydir 40.gunde kahverengi,sonra kirmizi geliyoduya..onun icin beklicem... hazirani cikaririm yani ... bir haftacik kaldi zaten!!!insallah silacımmmm... insallah guzel haberler alırım yarın...
senin batın bugun veya yarın olması gerek... test yapmayı dusunuyormusun yarın?
daha fazla takilma canim.. hiiic bisey olmaz insallah.. zaten yarin ogreneceksin herseyi..tesekkurler kardaizcimmm... insallah guzel haberler alırım doktordan....
ya kızlar daha once cocuk sahibi olanlar bilir.. bu lekelenmeler normal degil sonucta diil mi? normal bir hamileligin hicccc lekesiz devam etmesi gerekiyor di mi?
aaa oylemi dersin... ayy kasiklarim ve belimde ygun bir agrivar bugun... ayaklarimida usuttum tabi.... hayirlisi bakalim canim ne cikacak!!!sılacım, inşallah tatlım, bekleyişimizin sonu hayırlı olur, bitanem, senin de güzel haberlini alıcaz inşallah bu ay.
sılacımmmmmmmınnn yogun ıstegi uzerıne bır fotografımı ekledımm.. kocişimle bereber hemide..... deniz kenarında fonlu saclarımm bırazcıkcıkcık bozuldu... kusuruma bakmayın artıkınnnn.....
bizde herkes ilk bebege hamile kalmaya calisiyor galibaaa... kimse cvp vermemissss....:26::26::26:
bizde herkes ilk bebege hamile kalmaya calisiyor galibaaa... kimse cvp vermemissss....:26::26::26:
melesef değil canım
benim de ilk gebelikte çamur gibi lekenme oluyodu ve her dr böyle olmaması gerektiğini söylüyolardı :18::18:
sılacımmmmmmmınnn yogun ıstegi uzerıne bır fotografımı ekledımm.. kocişimle bereber hemide..... deniz kenarında fonlu saclarımm bırazcıkcıkcık bozuldu... kusuruma bakmayın artıkınnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?