2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlımmmm, yeni gordum bu yazdıgını... gecmisi yavas yavas okuyorum..

az onceki postlarda yazdıgım gibi lekelenme dun yine oldu...

senin için hayırlısı olsun tatlım hiç kalkma sakın dinlen benden tavsiye bol bol uzan ...:44::44::93::93::93:

breshkacııım, ooo iyi sevindim, gelinimizsin yani.. harika, sana arada görümcelik yapiyimmi kısss?

leplepicim, bu sana ve tüm kızlarımıza....

fikrimden geceler yata bilmirem
bu fikri başımdan ata bilmirem
neyleyim ki sene çata bilmirem
ayrılık, ayırılık, yaman ayrılık....
her bir dertten olaaar, yamaan ayrılııııııııııııııııııııııııııııık

ALLAHIM kimseyi sevdiklerinden ayırlmasın! hele bebişlerimizden hiiiiiiiiiiiiç ayırmasın! AMİİİİİİİİİİN!

aminnn canım

kızlar hamilelik hevesi gelmeye başlayınca gebelik forumunu okur oldum deli gibi :) tablodaki BAT ne demek ben de yavaş yavaş tabloya giriş yapıcam galiba :)

sağol kardaizcim, bu arada kusura bakma, sanki yaranı deşmiş gibi oldum. ALLAHIM en kısa zamanda kavuştursun tatlım sizi, gerçi daha 15 günününz var, ALLAH mutluluğunuzu bozmasın, bitanem!

sağol kardaizcim, bu arada kusura bakma, sanki yaranı deşmiş gibi oldum. ALLAHIM en kısa zamanda kavuştursun tatlım sizi, gerçi daha 15 günününz var, ALLAH mutluluğunuzu bozmasın, bitanem!

yok hayatım ne kusuru, hiçççç önemli değil. paylaşımçok güzeldi sadece uyum sağladı bana.
amin canım inş. sağsalim gider gelir. Allah hepimizin mutluluğunu bozmasın cümlemizin bi tanem, bebeklerle de sevindirsin.

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::119::119::119::119::119::119::119::119:

sılacımmmmmmmınnn yogun ıstegi uzerıne bır fotografımı ekledımm.. kocişimle bereber hemide..... deniz kenarında fonlu saclarımm bırazcıkcıkcık bozuldu... kusuruma bakmayın artıkınnnn.....

aminnnn canımmmmm aminnnnnn
bu ara da şarkıyı çok güzel söylemişsn canım
tesekkurler kardaizcimmm... insallah guzel haberler alırım doktordan....

ya kızlar daha once cocuk sahibi olanlar bilir.. bu lekelenmeler normal degil sonucta diil mi? normal bir hamileligin hicccc lekesiz devam etmesi gerekiyor di mi?
canım çok dikkat et gülüm bu zamanlar da lekenme çok tehlikesi düşük riski canım amn allah korusun canım dr göre hamilelik boyunca hiç kanama ve lekenlenme olmamamsı gerek normal bi gebelik olması için:18::18: allah yardımcın olsun inş yarın güzel haberler verirsin
Kızlar yarın aşılama için randevu aldım reglinin ikinci günü ilaç kullanmaya başlayacakmışım sanırım dua edin benim için olurmu
ahh canım ya hayırlı olur inş canım işk deneme de alırsın sonucunu gülüm çok fazla bekletmez inş bebeğin seni allah yar ve yardımcın olsun
eşimi şirketten aramışlarrrrrrr, pasaportunu yenile sana amerikan vizesi alıcaz demişler.
temmuzun 15 ine kadar getir demişler yaaa hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay boğazım düğümlendi resmen ....

canım ya daha yeni eşine kavuşmuştun ama

senin de rabbim yardımcın olur çünkü en büyük destekçin yanında olmuyo canım

insallah silacımmmm... insallah guzel haberler alırım yarın...
senin batın bugun veya yarın olması gerek... test yapmayı dusunuyormusun yarın?
yok tatlim listede bat yarin yaziyorda yapmicam ben test... yarin dongumun 38.gununde olacam. 44.gune kadar baklicem.. iki aydir 40.gunde kahverengi,sonra kirmizi geliyoduya..onun icin beklicem... hazirani cikaririm yani ... bir haftacik kaldi zaten!!!
tesekkurler kardaizcimmm... insallah guzel haberler alırım doktordan....

ya kızlar daha once cocuk sahibi olanlar bilir.. bu lekelenmeler normal degil sonucta diil mi? normal bir hamileligin hicccc lekesiz devam etmesi gerekiyor di mi?
daha fazla takilma canim.. hiiic bisey olmaz insallah.. zaten yarin ogreneceksin herseyi..
sılacım, inşallah tatlım, bekleyişimizin sonu hayırlı olur, bitanem, senin de güzel haberlini alıcaz inşallah bu ay.
aaa oylemi dersin... ayy kasiklarim ve belimde ygun bir agrivar bugun... ayaklarimida usuttum tabi.... hayirlisi bakalim canim ne cikacak!!!
sılacımmmmmmmınnn yogun ıstegi uzerıne bır fotografımı ekledımm.. kocişimle bereber hemide..... deniz kenarında fonlu saclarımm bırazcıkcıkcık bozuldu... kusuruma bakmayın artıkınnnn.....

kirmadigin icins sagol tatlim... masallah bu tabloya bebek yakisir insalah!!!!

leplepicim, çok beğendin şarkımı galiba sağolun var olun kızlar, nihancacım, teşekkürlerrr

screamawaycim, lekelenme olmaması lazım, sen dikkatli davran, doktorun önerilerine harfiyen uy, ama şunu da bil, tutunacak çocuk, ALLAH ona can verdiyse, ne olursa olsun, dünyaya gelir, görümcem hamileliğinin ilk 3 ayı boyunca şakır şakır (yani bayağı paçalarından inecek kadar) kanama geçirdi, doktoru progesteron falan vermişti, hepsini de kullanıyordu, kimse o çocuğun doğacağını aklına getirmiyordu, tüm doktorlar düşecek, kalmaz diyordu, ama doğdu ve şimdi kızı 5 yaşında maşallah. onun için sen sadece dua et, ha bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim, eşine söyle, parmağını koysun senin göbüşüne ve 99 defa "Ya Mübdi" desin. bebeklerin düşmesine engel oluyormuş bu dua. ALLAHIM sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…