2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ama onun ki coook deillllll..............

inş canım öyledir gelip geçici bi durumdur

benim başıma geldiği için söylüyorum benim çok fazla değildi ara geliyodu tabi herkez de aynı olcak diye bi durum yok :26::26:

inş scremawaycım öenemli bişey değildir gülüm çok ta kafana takma canım

rabbim bebeğini korusun onu sana bağışlasın

bizde herkes ilk bebege hamile kalmaya calisiyor galibaaa... kimse cvp vermemissss....:26::26::26:

tatlım bence bu göreceli mesela benim 2 gebeliğimdede kahverengi lekelenmelerle başladı ve ikiside düştü aama ablamda da ara ara hep oluruş gebeliklerinsde aynı tür kanamalar ama onda hiç problem yok sapasağlam yeğenlerim bence olumsuz düşünme dua et emi herkes farklı hamilelik geçiriyor :) düşünssene rabbim hamilelerin kimisine bile adet kanaması vermiş hani üstüne görme dioz ya yani o ol dedikten sonra olur sennn hiiiiçççç olumsuzz düşünme emi:)

yani canim hani bende tesselli olsun die olumlu dusunmek istedim.... onun icin settim yani....

yaniii canim aynen katiliyorum soylediklerine.... insallah minik bebegimiz sIkI sIkI sarilir annesine...

aaaaaaaa , onca şarkı söyledim, bir alkışı haketmiyormuyum yaniii????

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

:81::81::81::81::81::81::81::81::81:

:81::81::81::81::81:

:81:

Son düzenleme:
bizde herkes ilk bebege hamile kalmaya calisiyor galibaaa... kimse cvp vermemissss....:26::26::26:

canım kusura bakma yeni gördüm yazını. bende hiç yerleşme kanaması veya ilerleyen aylarda lekelenme olmamıştı. ama bhcg normal şeklinde artmaya devam ederse ve lekelenmeye şiddetli kasık ağrısı, karın ağrısı eşlik etmezse normal olarak kabul edilebilirmiş.

Sen ülkene döndün mü yoksa hala Türkiye'de misin?

Burdaysan eğer bi dr.a görün muhakkak

melesef değil canım
benim de ilk gebelikte çamur gibi lekenme oluyodu ve her dr böyle olmaması gerektiğini söylüyolardı :18::18:

canim ben yeni geldim..yemek falan....
yani aslinda cok bilgim yok ama sadece yogun deilse olagan bisey oldugunu biliyorum!! ve cok da deil sanirsam... kahverengimi kirmizimsimi??pembemi yoksa??

Kızlarrrrrr, cevaplarınız icin tesekkur ederimmmm....
Nihancım camur gibi demissin, benim de o renk oldu... 2 kez....
Silacımmmm, pembeyi de kahverengiyi de gordum simdiye kadar...:26::26:
Wifeofdemoncummm, bu duayı en kısa surede okutmalıyım benimkine... Ama o yanımda diil... Anca haftasonu döndügümde soyleyebilir onu... Insallah cok gec olmaz..:26::26:
Leplebicimmm evet herkeste farklı... Insallah benimkisi devam edenlerden olur...
POlyanncacımmm, canım ben hala TRdeyim... yarın doktora gidiyorum insallah... Kasık agrım yok Allaha sukur...

aman canım allah korusun gülüm çok dikkatli ol :18::18:

yarın inş dr hayırlı haberler alırısn canım dualrımız seninle kuzum

canim sancilarinin olmamasi da iyi bir durum.. dedigim gibi daha cok streslenme... hicbiseycikler olmayacak insallahh...

noldu kizlarrr.... nerelerdesiniz... fatmagulde yok ama.............. :26::26::26::26::26:
haftasonu kendini hissettirmeye basladi............

Sılacımmmm, bende geldigimde ne kadar sessiz burası diye dusunmustum... Herkes toplu girip, topluca cikiyor galiba topıkten...

Ben buralardayım.. Dugunu atlattık, internetten fayans bakmaya devam.... Midem bulanıyor artık fayans gormekten....

aaa bitti mi dugun.. hayirli ugurlu olsun..gitti mi kardesin yuvasina... sen nezaman donuyorsun peki??..

islerini de hallet biryandan yorulmadan yogunlasirsin sonra...amma fayansmis haa... istersen bizleede yardimci olabiliriz tercihte...dun de kiyafet seciminde yardimci olduk fikir alisverisi yapmistik...

asagidaki hatunlardan ses yok!!!

Benim kırmızılar yine geldi malesef artık düşünmek istemiyorum beni listeden çıkarır mısınız....................

mpbcimmmm... Biliyorum cok zor bu kırmızıların geldigi ilk gunler... Insallah bu son olur senin icin.... Tamam seni listeden sileyim, ama insallah en kısa surede hamile diye ekleriz canım....

KUPPEcim sanki yarın yumurtlaman gerçekleşecekmiş gibi duruyor. Ve maşallah vücut sıcaklığın yüksek senin. 36nın altına düşmesi gerekmiyor bildiğim kadarıyla.
Bugün önemli gün

ayy öylemiymiş canım benim pek bilgim yok..bakalım neler olcak..ovulasyon testlerim doluuuuuuu ama yapmaya vaktim yok..o kadar sinir bozucu ki
1630. sayfada kaldım gerisini daha sonra okuycam..ara ara giriyorum kızlar..hiç vaktim yok..sanmayın ki unuttum siziii..beni unutmayın..büşracım hamileymiş galiba çok sevindimmmm..pko var falan demişti ama azimliydi kilo veriyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam ona çok sevindimmmmmm..tebrikler..

azracım ve tatlıcadımmm sizleri de göremiyorum yaaa..offf..

screamawaycim dikkat et kendineee..aklım sende

sonra görüşürüzz.. öptüm hepiniziiii..

Sılacımmmm, tesekkur ederim canım... Sorma su fayans isi cok problemli gitti... Hicbir yerde istedigimi bulamadıgımdan internetten bakmaya basladım... Tam bisi begenip, bana ornek gondderilmesini istedim, renk internette gorundugundan farklı cıktı.. Vazgectim.... Sonra baska bir tane begendim zar zor... Siparisini verdik, parayi odedik... Sonra stokta kalmadigini soylediler... Simdi yine bakıyorum...:26::26:

Bu arada seni cokkkk merak ediyorum canım bu ay.... Insallah guzel haberler verirsin bizee...

Kuppecimmmm aaaaaaa, daha sIk gel... Olmazzzz boolleee... Okuyup gidiyorsun....
Sana boyle diyorum ama bende son zamanlarda takip edemiyorum.. Su an bile hala eksik sayfalarimi okumakla mesgulum....

Hatunicecimmmmm, nerelerdesinnnn? Merak etmistik seni... Ise baslamissin... Insallah daha sIk ugrarsin...

Kızlar uzunnn zamandır listeyi gonderememistimmmm... Simdi guncelledimmm...

Kızlar mart, nisan, mayıs hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu haziran ve sonrasının listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz azra3434 | 30 | 18 Haziran| temmuza insallah
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz breshka | 27 | 21 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 24 Haziran| bekliyoruz _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal| 28 | 24 Haziran| bekliyoruz
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
|||

Nihancimmmmm, seni Deryacim gibi en alta ekledim... batin belli olunca haber verirsin bana...
Mbpcimmmm, istedigin gibi seni listeden cıkardim.. Insallah en kısa zamanda guzel haberlerle donersin canım...
Busracimmmmmm, cokkkk tebriklerrrr.. Ama listede yoksunnn...:26::26: Batini bilmedigimden seni hamile diye ekleyemedim...

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…