- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.321
ama onun ki coook deillllll..............
bizde herkes ilk bebege hamile kalmaya calisiyor galibaaa... kimse cvp vermemissss....:26::26::26:
inş canım öyledir gelip geçici bi durumdur
benim başıma geldiği için söylüyorum benim çok fazla değildi ara geliyodu tabi herkez de aynı olcak diye bi durum yok :26::26:
inş scremawaycım öenemli bişey değildir gülüm çok ta kafana takma canım
rabbim bebeğini korusun onu sana bağışlasın
tatlım bence bu göreceli mesela benim 2 gebeliğimdede kahverengi lekelenmelerle başladı ve ikiside düştü aama ablamda da ara ara hep oluruş gebeliklerinsde aynı tür kanamalar ama onda hiç problem yok sapasağlam yeğenlerim bence olumsuz düşünme dua et emi herkes farklı hamilelik geçiriyor :) düşünssene rabbim hamilelerin kimisine bile adet kanaması vermiş hani üstüne görme dioz ya yani o ol dedikten sonra olur sennn hiiiiçççç olumsuzz düşünme emi:)
yani canim hani bende tesselli olsun die olumlu dusunmek istedim.... onun icin settim yani....
breshkacııım, ooo iyi sevindim, gelinimizsin yani.. harika, sana arada görümcelik yapiyimmi kısss?
leplepicim, bu sana ve tüm kızlarımıza....
fikrimden geceler yata bilmirem
bu fikri başımdan ata bilmirem
neyleyim ki sene çata bilmirem
ayrılık, ayırılık, yaman ayrılık....
her bir dertten olaaar, yamaan ayrılııııııııııııııııııııııııııııık
ALLAHIM kimseyi sevdiklerinden ayırlmasın! hele bebişlerimizden hiiiiiiiiiiiiç ayırmasın! AMİİİİİİİİİİN!
aaaaaaaa, onca şarkı söyledim, bir alkışı haketmiyormuyum yaniii????
bizde herkes ilk bebege hamile kalmaya calisiyor galibaaa... kimse cvp vermemissss....:26::26::26:
melesef değil canım
benim de ilk gebelikte çamur gibi lekenme oluyodu ve her dr böyle olmaması gerektiğini söylüyolardı :18::18:
canim ben yeni geldim..yemek falan....
yani aslinda cok bilgim yok ama sadece yogun deilse olagan bisey oldugunu biliyorum!! ve cok da deil sanirsam... kahverengimi kirmizimsimi??pembemi yoksa??
leplepicim, çok beğendin şarkımı galibasağolun var olun kızlar, nihancacım, teşekkürlerrr
screamawaycim, lekelenme olmaması lazım, sen dikkatli davran, doktorun önerilerine harfiyen uy, ama şunu da bil, tutunacak çocuk, ALLAH ona can verdiyse, ne olursa olsun, dünyaya gelir, görümcem hamileliğinin ilk 3 ayı boyunca şakır şakır (yani bayağı paçalarından inecek kadar) kanama geçirdi, doktoru progesteron falan vermişti, hepsini de kullanıyordu, kimse o çocuğun doğacağını aklına getirmiyordu, tüm doktorlar düşecek, kalmaz diyordu, ama doğdu ve şimdi kızı 5 yaşında maşallah. onun için sen sadece dua et, ha bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim, eşine söyle, parmağını koysun senin göbüşüne ve 99 defa "Ya Mübdi" desin. bebeklerin düşmesine engel oluyormuş bu dua. ALLAHIM sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah!
tatlım bence bu göreceli mesela benim 2 gebeliğimdede kahverengi lekelenmelerle başladı ve ikiside düştü aama ablamda da ara ara hep oluruş gebeliklerinsde aynı tür kanamalar ama onda hiç problem yok sapasağlam yeğenlerim bence olumsuz düşünme dua et emi herkes farklı hamilelik geçiriyor :) düşünssene rabbim hamilelerin kimisine bile adet kanaması vermiş hani üstüne görme dioz ya yani o ol dedikten sonra olur sennn hiiiiçççç olumsuzz düşünme emi:)
canım kusura bakma yeni gördüm yazını. bende hiç yerleşme kanaması veya ilerleyen aylarda lekelenme olmamıştı. ama bhcg normal şeklinde artmaya devam ederse ve lekelenmeye şiddetli kasık ağrısı, karın ağrısı eşlik etmezse normal olarak kabul edilebilirmiş.
Sen ülkene döndün mü yoksa hala Türkiye'de misin?
Burdaysan eğer bi dr.a görün muhakkak
Kızlarrrrrr, cevaplarınız icin tesekkur ederimmmm....
Nihancım camur gibi demissin, benim de o renk oldu... 2 kez....
Silacımmmm, pembeyi de kahverengiyi de gordum simdiye kadar...:26::26:
Wifeofdemoncummm, bu duayı en kısa surede okutmalıyım benimkine... Ama o yanımda diil... Anca haftasonu döndügümde soyleyebilir onu... Insallah cok gec olmaz..:26::26:
Leplebicimmm evet herkeste farklı... Insallah benimkisi devam edenlerden olur...
POlyanncacımmm, canım ben hala TRdeyim... yarın doktora gidiyorum insallah... Kasık agrım yok Allaha sukur...
Kızlarrrrrr, cevaplarınız icin tesekkur ederimmmm....
Nihancım camur gibi demissin, benim de o renk oldu... 2 kez....
Silacımmmm, pembeyi de kahverengiyi de gordum simdiye kadar...:26::26:
Wifeofdemoncummm, bu duayı en kısa surede okutmalıyım benimkine... Ama o yanımda diil... Anca haftasonu döndügümde soyleyebilir onu... Insallah cok gec olmaz..:26::26:
Leplebicimmm evet herkeste farklı... Insallah benimkisi devam edenlerden olur...
POlyanncacımmm, canım ben hala TRdeyim... yarın doktora gidiyorum insallah... Kasık agrım yok Allaha sukur...
noldu kizlarrr.... nerelerdesiniz... fatmagulde yok ama.............. :26::26::26::26::26:
haftasonu kendini hissettirmeye basladi............
Sılacımmmm, bende geldigimde ne kadar sessiz burası diye dusunmustum... Herkes toplu girip, topluca cikiyor galiba topıkten...
Ben buralardayım.. Dugunu atlattık, internetten fayans bakmaya devam....Midem bulanıyor artık fayans gormekten....
Benim kırmızılar yine geldi malesef artık düşünmek istemiyorum beni listeden çıkarır mısınız....................
vazgeçmiyorum canım zaten 2 aydır yumurta takibi yapıyoruz cumaya gün aldım devam edecekmi bakalım doktor. artık gün verip durmaktan sıkıldım 2 yıldır olmadı 30 günde bir yeni tarihim şu demek zor geliyor artık listeden çıkayım ben olurdda bir gün tutarsa gelir söylerim bu gidişle zaten doğurmadan hamile olduğuma inanmıycam ben.
KUPPEcim sanki yarın yumurtlaman gerçekleşecekmiş gibi duruyor. Ve maşallah vücut sıcaklığın yüksek senin. 36nın altına düşmesi gerekmiyor bildiğim kadarıyla.
Bugün önemli gün
aaa bitti mi dugun.. hayirli ugurlu olsun..gitti mi kardesin yuvasina... sen nezaman donuyorsun peki??..
islerini de hallet biryandan yorulmadan yogunlasirsin sonra...amma fayansmis haa... istersen bizleede yardimci olabiliriz tercihte...dun de kiyafet seciminde yardimci olduk fikir alisverisi yapmistik...
asagidaki hatunlardan ses yok!!!
ayy öylemiymiş canım benim pek bilgim yok..bakalım neler olcak..ovulasyon testlerim doluuuuuuu ama yapmaya vaktim yok..o kadar sinir bozucu ki
1630. sayfada kaldımgerisini daha sonra okuycam..ara ara giriyorum kızlar..hiç vaktim yok..sanmayın ki unuttum siziii..beni unutmayın..büşracım hamileymiş galiba çok sevindimmmm..pko var falan demişti ama azimliydi kilo veriyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam ona çok sevindimmmmmm..tebrikler..
azracım ve tatlıcadımmm sizleri de göremiyorum yaaa..offf..
screamawaycim dikkat et kendineee..aklım sende
sonra görüşürüzz.. öptüm hepiniziiii..
uzun bir aradan sonra tekrar selam kızlar
işe başladım tekrardan.. ama burası çok yoğun ara ara girip yine de taki edebileceğim sizleri
geçmiş çoook uzun o yüzden biriniz bana özet geçsin ya da listeyi göndersn bakalım yeni hamişlerimiz kimlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?