2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy hakikaten sinir bozucu bir durum..sonucta sIk sIk degisebilecek birseyde deil iyice icine sinsin canim...biran once gecin oturun rahat rahat....

canim benim merak ediyosun da valla bi degisiklik yokk.... midem bulansin istiyorummmm!!!!! sanirim yakalayamadik..kismet .. hayir bide 1.5ayda falan anca ovulasyan oluyo... seninle reglimiz 2gun arayla baslamisti ..... onun iicin ben daha cok zaman kaybediyorum...hayirli saglikli olsunda...
Kuppecimmmm aaaaaaa, daha sIk gel... Olmazzzz boolleee... Okuyup gidiyorsun....
Sana boyle diyorum ama bende son zamanlarda takip edemiyorum.. Su an bile hala eksik sayfalarimi okumakla mesgulum....

ama canim sen tatildesin.... ona ragmen yine buralardasin masaallah yani....is guc arasinda bizide unutmuyosunnn.....yok yok sikayetci deiliz senden....

sanmiyorum tatlim cünkü döngü acayip uzun olur o zaman zaten normali 35gün öyle olursa 60günü felan buluyor.. bakalim test göstercek :44::44::44::44::44:

Sılacımmmmm, belirtilere hiccc takılma zaten... Bak benim de midem filan bulanmıyordu... Su an bile ara ara bulanırmıs gibi hissediyorum... Sonra da acaba ben kendimi bulanması gerekiyor diye sartladigimdan mi bulanıyor ki diye dusunuyorum.....

1.5 ay olması kotu bisi diil bence... Hem böyle uzun döngüye sahip olanlardan bazıları bir döngüde birkac kez yumurtlayabilirmis... Senin de boyleyse hem sansin daha fazla artar..

sanmiyorum tatlim cünkü döngü acayip uzun olur o zaman zaten normali 35gün öyle olursa 60günü felan buluyor.. bakalim test göstercek :44::44::44::44::44:

canim yaa bosver su bilimsel hesap kitapisinii.... sen calis ... Rabbim ol derse bisey engel deil...

hayirlisiyla bekliyoruz bakalim seni..... sInIrini asman icin 2gunun kaldi...bugunde bitti sayilir...1gun kaldi.. ama testi 11.gunde yap ...sen ne dusunuyorsun,??

yok kızzz.. neden 60 gun olsun... benim bildigim 35 günden uzun döngülerde böyle bir durum olabiliyor... yani her 35günden uzun olanda illa olcak diye bir sart yok, bazılarında boyle olabiliyor diye okumustum ben...
neden 60 günü bulsun ki.. yumurtlama zamanlarının arasinin oyle bir ay filan olmasina gerek yok ki illa...

neyse, ben cok detay bilmiyorum... wifeofdemoncummm, gorurse daha detaylı acıklar belki....

yok yani o günü bos gecirdim de ondan telas ettim birden evet canim bakalim c.tesi yaparim herlade cünkü dayanamam aslinda iyi de olur.. yani yoksa dr'a giderim yani di mi??? ama benim gögüslerim agirlasti yaaaa yani agriyioy yalniz ici doldu sanki kosarken aciyo sadece hic de agrim sizim kalmadi.. hani gecen hafta diyordum ya ha geldi ha gelecek diye... yok iste onlarin hepsi uctu insallah gecikme felan degildir yaaa... yoksa cok bozulurum heeee :26::26::26::26::26::26:

insallah canim hayirlisi....belli olmuyor vallahi!!! sendede baslamaz umarim canim zorlanirsin bayagi...

bu konuda haklisin bikac kez yumurtlayabiliyolar.... mesela gecen hafta asiri akintim vardi..simdi duruldu:26:.....

ha bide sana sunu sorcaktim simdisen londraya doneceksin ve bizaman sonra tekrar tr ye gidicektin yanilmiyorsam!!! :26:tatlim bunu yarin bir dr una sorabilirsin..nacizane bir fikir!!!

silacım.. doktora neyi sorayım anlamadım ben....:26:

anladim canim... takilma yaa...

ben nasil dusunuyorum biliyormusunuz...eger Rabbim nasip edecekse ozaman iliski olmasi icinde sebeblendirir... yani vakti zamani gelen birsey beklemez... yoksa bizleri doguranlar nasil dogurdu...???

canim yaa su gogus agrisina kil oluyorum...benim adet donemi muthis agrir sende peki??? yani gebe oldugumda agrimamasi lazim...ilkte oyleydi mesela.... agrimasin birsey daha canim coook takilma nolur aksi olursa cok uzulursun kiyamayiz sana....

screamawaycığım

teşekkürler gülüm kırmızlar gelince batı bildirirm

Tatlım... Senin yazdıklarini okudum... Herkes zaten benim yazmayı dusundugum seyleri yazmıs, ben tekrarlamayayim diye yazmak istemedim ama sana sadece sunu diyeyim sana...
Canım sen cokkkkk stres yapıyorsun... Esinde cok uzuluyor anladıgım kadarıyla... Bu kadar stres, bence cokk yanlıs.. Biliyorum bunu soylemesi cok kolay ama yumurta gelisimini ve sperm gelisimini stres cok kotu etkiliyor... Bu aklında bulunsun...

Sen biraz rahat tut kendini.. Guzel haberler alacaksın.. Inanıyorum ben....

ben de bilmiyorum valla amaaaaaannnnnnnnnn napiimmm olursa da bilemem artikin... bakalim tatlim atesim cok iyi gidiyor düsmezse, hamissen yani halay basini sen cekeceksin unutma... düserse de demekki yumurtlamaymis derim.. ya da öyle ne bileyim iste ya benim döngü son zamanlarda uzadi yani coktandir öyle olsa haklisin yani tatlim...

sen nasilsin canim??? kanaman mi var?? :26::26::26::26::26: wifeofdemoncum cevap vermis de ordan okudum.. dikkate t kendine..

haklısın canım stres bende hat safha da bende o kadar üzülmek istemiyorum inan çok yıpranıyorum hiç hoş bi durum değil sürekli küçük çocuklar ağlayığ zırlamak:86: ama bundan sonra biraz kendini fireneleyeceğim gülüm dr bile söylüyo herşeyin yolunda bile olsa stres bütün hormonlarını olumsuz yönde etkiler diye büyük sözü dinlemekte fayda var galiba canım
bu akşam annem de benden söz aldı ülzmeyeceğime söz verdim bun dan sonra o kadar çok kafaya takmayacağım

dogru diyorsun canim yani.. onda cok haklisin.. dogacak olana hic bir sey olumuyor.. bak ben mesela

evet ikizim yaa benim de aynisi dememe gerek yok degil mi??? adet dönemi iki gün önceden baslar ve el degmeyecek kadar acir, agrir.. koltuk altindan itibaren.. yani hamissem diger durum da benzeyecek tatlim, yani agrim yok ya simdi... dedigin gibi olur insallah yani hamilelikte agrimaz.. aaah ah ben de kendimi her seye hazirlamaya calisiyorum tatlim.. yani hamis degilim diye davraniyorum mesela.. yani umarim gerek kalmaz.. di mi??

hadi inş regenişkocum yeğenimizin güzel haberini bekliyoruz

halayın 2. sırasında ben varım

46::46

yani hamile haberi alsam bukadar sevinirdim valla yuzum gulduyaaaa soyle.... canimsin benim.... Rabbim yardim etsin bitanem insallah....

bak ya şu yanıltan göğüs ağrısı herkez de var demek ki

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

46::46

yani hamile haberi alsam bukadar sevinirdim valla yuzum gulduyaaaa soyle.... canimsin benim.... Rabbim yardim etsin bitanem insallah....

aynen canım arkadaşım ya üzül üzül nereye kadar insanlıktan çıktım valla :86::86::86::86::86::86::86::86:

rabbim hepimizin yardımcısı olsun bitanem ayy gülüm inş hamiş haberimi de böyle kutlamak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…