- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.361
dogru diyorsun canim yani.. onda cok haklisin.. dogacak olana hic bir sey olumuyor.. bak ben mesela
evet ikizim yaa benim de aynisi dememe gerek yok degil mi???adet dönemi iki gün önceden baslar ve el degmeyecek kadar acir, agrir.. koltuk altindan itibaren.. yani hamissem diger durum da benzeyecek tatlim, yani agrim yok ya simdi... dedigin gibi olur insallah yani hamilelikte agrimaz.. aaah ah ben de kendimi her seye hazirlamaya calisiyorum tatlim.. yani hamis degilim diye davraniyorum mesela.. yani umarim gerek kalmaz.. di mi??
ben de bilmiyorum vallaamaaaaaannnnnnnnnn napiimmm olursa da bilemem artikin... bakalim tatlim atesim cok iyi gidiyor düsmezse, hamissen yani halay basini sen cekeceksin unutma... düserse de demekki yumurtlamaymis derim.. ya da öyle ne bileyim iste ya benim döngü son zamanlarda uzadi yani coktandir öyle olsa haklisin yani tatlim...
sen nasilsin canim??? kanaman mi var?? :26::26::26::26::26: wifeofdemoncum cevap vermis de ordan okudum.. dikkate t kendine..
hani baska bir dugun var , tekrar tr ye gidicem falan demistin... yani bir daha yolculuk yapacaksin sanirim... yanlis miyim?? yani yolculuk durumuyla ilgili bilgi sorr demistim???
pardon canim bu soruyu sormam hataydiagrimasi yuksek ihtimaldi ve agriyor....
valla zor durum canim bende sen gibiyim aslinda asagi yukari ondan bati gecikmeli isledim beynime ve listeye... bu kirmizilar bize coook oyun yapiyolar tatlim biliyosun idmanliyiz bu konuda ama insan bile bile umut bagliyor iste....
sen yinede ferah ol cmartesi dananin kuyrugu kopuyor!!!!!!!
aynen canım arkadaşım ya üzül üzül nereye kadar insanlıktan çıktım valla :86::86::86::86::86::86::86::86:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun bitanemayy gülüm inş hamiş haberimi de böyle kutlamak nasip olur
heh canımmmm isteeeee.. sen boyle olll... guzel haberler hep seni bulsun insallahhhhh....
yani oda kirmizilarin ikizi oda....sinir ediyooo beniiii..........bak ya şu yanıltan göğüs ağrısı herkez de var demek ki
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
aynen canım arkadaşım ya üzül üzül nereye kadar insanlıktan çıktım valla :86::86::86::86::86::86::86::86:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun bitanemayy gülüm inş hamiş haberimi de böyle kutlamak nasip olur
sılacım gülüm bitanem hamilelikte ilk zamanlar göğüs ağrısı olmaması gerek dimi canım :26::26:
ben ilkin de unuttum canım sen ya da diğer kızlar hatırlayan var mı
yani canim yalan soylemeyeyim...bende desteklemem acikcasi...ha 3-4-5aylik falan olsa Allahin izniyle risk minimuma iner.... senin icin en iyisi olsun tatlim...evet regencımmm, benim biraz kanamam var.... yarın doktora gitcem.. insallah ciddi bir durum yoktur...:26:
ve halayınnnn basını ben cekcemmmmm... dogru diyorsunnn.. hem sen kırmızıları daha gormedinnn.. bu ay halay cekecegiz gibi gorunuyorrr...
sılacımmm, canım dugun yine kardesimin... ikinci dugun... bu seferki biraz daha kına gibiydi. erkek tarafının yaptıgı esas dugun o yani..
doktora yarın onu da sorcam.. ama gelebilirsin dese bile gelebilirmiyim tr'ye bilmem... annem kesinlikle gelme bir dahakine diyor...
sılacım gülüm bitanem hamilelikte ilk zamanlar göğüs ağrısı olmaması gerek dimi canım :26::26:
ben ilkin de unuttum canım sen ya da diğer kızlar hatırlayan var mı
evet canım tıpki hamiş gibi bize kötü bi oyun oynuyolaryani oda kirmizilarin ikizi oda....sinir ediyooo beniiii..........ha kirmizilar ha o agri yani oderece sinir kupune donuyorum!!!!!
valla halayin basini kimseciklere vermem ona goreeeeeeeeeeeeeee...
ogunlerde yakin insalllah canimmm
kızlar benim de adetten 2-3 gun once goguslerim agrırdı... ama bu ay o agrı olmadı... sanırım dediginiz dogru yaaaniiiii....:26:
kızlar benim de adetten 2-3 gun once goguslerim agrırdı... ama bu ay o agrı olmadı... sanırım dediginiz dogru yaaaniiiii....:26:
yani canim yalan soylemeyeyim...bende desteklemem acikcasi...ha 3-4-5aylik falan olsa Allahin izniyle risk minimuma iner.... senin icin en iyisi olsun tatlim...
guzelim bu degisken ama yuzde 60lik gibi bi oran hissediyor hassaslastigini..benimki ilk gebeliktecok cok yoktu sanirim..ama uclari bariz koyulasmisti..........
eveeet bendede agrimamasi lazim zatenilkinde beni encok o suphelendirmisti...agrimasiinnnnnnnnnn
Kızlar ben cikiyorummmm.. Iyı gecelerrr...
Yarın aksamustu doktora gidiyorummm... Dualarınızı bekliyorummm....
Kızlar ben cikiyorummmm.. Iyı gecelerrr...
Yarın aksamustu doktora gidiyorummm... Dualarınızı bekliyorummm....
bende cikiyorum...
ii gecelerrr[/QU
sana da iyi geceler gülüm tatlı rüyalar
evet regencımmm, benim biraz kanamam var.... yarın doktora gitcem.. insallah ciddi bir durum yoktur...:26:
ve halayınnnn basını ben cekcemmmmm... dogru diyorsunnn.. hem sen kırmızıları daha gormedinnn.. bu ay halay cekecegiz gibi gorunuyorrr...
sılacımmm, canım dugun yine kardesimin... ikinci dugun... bu seferki biraz daha kına gibiydi. erkek tarafının yaptıgı esas dugun o yani..
doktora yarın onu da sorcam.. ama gelebilirsin dese bile gelebilirmiyim tr'ye bilmem... annem kesinlikle gelme bir dahakine diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?