2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

pardon canim bu soruyu sormam hataydiagrimasi yuksek ihtimaldi ve agriyor....

valla zor durum canim bende sen gibiyim aslinda asagi yukari ondan bati gecikmeli isledim beynime ve listeye... bu kirmizilar bize coook oyun yapiyolar tatlim biliyosun idmanliyiz bu konuda ama insan bile bile umut bagliyor iste....

sen yinede ferah ol cmartesi dananin kuyrugu kopuyor!!!!!!!

evet regencımmm, benim biraz kanamam var.... yarın doktora gitcem.. insallah ciddi bir durum yoktur...:26:
ve halayınnnn basını ben cekcemmmmm... dogru diyorsunnn.. hem sen kırmızıları daha gormedinnn.. bu ay halay cekecegiz gibi gorunuyorrr...

hani baska bir dugun var , tekrar tr ye gidicem falan demistin... yani bir daha yolculuk yapacaksin sanirim... yanlis miyim?? yani yolculuk durumuyla ilgili bilgi sorr demistim???

sılacımmm, canım dugun yine kardesimin... ikinci dugun... bu seferki biraz daha kına gibiydi. erkek tarafının yaptıgı esas dugun o yani..
doktora yarın onu da sorcam.. ama gelebilirsin dese bile gelebilirmiyim tr'ye bilmem... annem kesinlikle gelme bir dahakine diyor...

sılacım gülüm bitanem hamilelikte ilk zamanlar göğüs ağrısı olmaması gerek dimi canım :26::26:
ben ilkin de unuttum canım sen ya da diğer kızlar hatırlayan var mı

heh canımmmm isteeeee.. sen boyle olll... guzel haberler hep seni bulsun insallahhhhh....

bak ya şu yanıltan göğüs ağrısı herkez de var demek ki

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
yani oda kirmizilarin ikizi oda....sinir ediyooo beniiii..........ha kirmizilar ha o agri yani oderece sinir kupune donuyorum!!!!!

valla halayin basini kimseciklere vermem ona goreeeeeeeeeeeeeee...

ogunlerde yakin insalllah canimmm

sılacım gülüm bitanem hamilelikte ilk zamanlar göğüs ağrısı olmaması gerek dimi canım :26::26:

kızlar benim de adetten 2-3 gun once goguslerim agrırdı... ama bu ay o agrı olmadı... sanırım dediginiz dogru yaaaniiiii....:26:

yani canim yalan soylemeyeyim...bende desteklemem acikcasi...ha 3-4-5aylik falan olsa Allahin izniyle risk minimuma iner.... senin icin en iyisi olsun tatlim...

guzelim bu degisken ama yuzde 60lik gibi bi oran hissediyor hassaslastigini..benimki ilk gebeliktecok cok yoktu sanirim..ama uclari bariz koyulasmisti..........

yani oda kirmizilarin ikizi oda....sinir ediyooo beniiii..........ha kirmizilar ha o agri yani oderece sinir kupune donuyorum!!!!!

valla halayin basini kimseciklere vermem ona goreeeeeeeeeeeeeee...

ogunlerde yakin insalllah canimmm
evet canım tıpki hamiş gibi bize kötü bi oyun oynuyolar

ahh canım ya tamam gülüm söz halayın başı sen olacaksın rabbim hepimize o günleri gösterecek burda hep halaylar çekip kutlama yapacağız
kızlar benim de adetten 2-3 gun once goguslerim agrırdı... ama bu ay o agrı olmadı... sanırım dediginiz dogru yaaaniiiii....:26:

ya canım benim bu zaman kadar hep göğsüm ağrıdı şişti kocaman oldu ve sonun da kırmızılar geldi

ya da herkeste farklı oluyo acayip bi durum

ya canım haklısın geneli öyle diyo ama işye yine belli de olmuyo :26::26::26: benim de o kadar çok ağarmadı gibi hatırlıyorum sanki normal di yani

AMİNNNNN

Cenab-ı Allah Bizleri, Hepimizi Kendisine En İyi Şekilde İman Eden Kullarından Eylesin, Cennetine Layık Olan Kullarından Eylesin..

ay canim bir sey yoktur insallah... yarin dr'dan gelice yaz hemen olurmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…