2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kimsecikler kalmadı herkesler gitti

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

ay evet yaa kocisi bile ektim yani ayiptir söylemesi kactim geldiimm aaaa kizlar gidiyorlar teker teker... yani adamin ahi mi tuttu ne biz de onlarsiz sohbet ederiz canim benim...

aaaaaaaa herkesler gitmissssssssss

size de iyi geceler kizlar.....

ben burdayim regencim :) bgn ancak gelebildim mutfak temizlendi miss gibi oldu valla el degmedik yer kalmadi :) ben pek bisey yapmadim saolsun gorumcem annem fln yaptirmadilar ama ortada dolanmaktan tabaklar buraya bardaklar suraya derken dolanmaktan belim cok agridi... simdide deli gihi uykum var baya yorucu bi gundu :)
buarada senin kirmizi hazretleride gelmemiss cnm ins 9 ay boyunca gelmezzzzzzz

screemaawaycimm tatlim aklina sakin kotu bisey getirme ve bol bol uzanman gerek yorulma sakin tatlim... insallah bebisin annesine sim siki tutunucak iyi haberlerle gel yrn tatlimm...

nihalcimmm kendini toplamana cok sevindimmm... bundan sonra uzulmek yok bak goreceksin hemen gelicek bebisin :)

karadaiz cimm esinin durumuna uzuldum cnm ama onemli olan ikinizinde saglikli olmasi... Allahim seni kizini ve esini korusun ve yeni bir aile bireyi nasip etsin tez zmnda... Esinde insallah olabildigince gec gider tatlim...

saat gecenin 3ü beni uyky tutmadı yaa meydan bana kaldı yarın görüşürüz herkes bana kahvaltıya gelsin tamammı pasta börek yapcam:)))))))))))):97::97::97::131::131::131::120::120::119::123::124::118::118:ay bu smileyler çok tattlıı yaaa

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn
geçmişi okudum bitti gitti veeeeeeeeeeeeeeeyeni güzel bir güne marhabaaaaaaaa
yalnız bişey dikkatimi çekti Gecenin üçündeki enerji ne o öyle yaaaaa hay maşallah leplepi ye ...
benim o saatte ohooooooo pireler dans ediyodur herhalde totomda

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııııııııııııııın bnm bugün adet günüm ve galiba kırmızıların gelmesi yakındır çünkü belim aarıo öle bi his var içimde

valla bilmiorum cnm yaa çocua ara veripte kilo flnmı versem diorum çok sıkıldım artık böle hamile kalcam die bişi yapamıorum

valla bilmiorum cnm yaa çocua ara veripte kilo flnmı versem diorum çok sıkıldım artık böle hamile kalcam die bişi yapamıorum

hem kilo vermeye bak hemde çocuğa ara verme. zaten gebeliğin ilk aylarında iştahsızlık falan derken ister istemez 2-3 kİlo kaybı oluyo kimi insanda.
sıkıntı yapma canım kendine, bişeyler yapmaya bak

yapamıorum işte yaa yapamıorum zaman bulamıorum hep meşgul hep youn oluorum nie bilmiorum ama böle ... günler nasıl geçio anlamıorum valla

yapamıorum işte yaa yapamıorum zaman bulamıorum hep meşgul hep youn oluorum nie bilmiorum ama böle ... günler nasıl geçio anlamıorum valla

ala ala ne oldu hayatım. sanki hep bişeyleri erteliyomuşsun gibime geldi.

Günaydın kızlar :79:

çok korkuyoruummmmmmmm:18:

günaydın canım, neden korktun :26:

Son düzenleme:
ya doktora gidicem ya canım bugün saat 2 gibi işten çıkıcam aşılama için randevu aldı dün eşim ama adetliyken rahim filmi çekilmiyor dimi ben en çok ondan korkuyorum :18:

korkma güzelim herşey olacağına varır. eminim doktor seni rahatlatacaktır.
adetliyken rahim filmi çekilirmi bilmiyorum. sen randevuyu alırken sormuşmuydun ?

korkma güzelim herşey olacağına varır. eminim doktor seni rahatlatacaktır.
adetliyken rahim filmi çekilirmi bilmiyorum. sen randevuyu alırken sormuşmuydun ?

ben almadım randevuyu canım ya benim telaşlı kocacığım aldı hasta olduğumda ağlıyordum o da çok üzüldü hemen alıvermiş randevuyu ama reglinin 2.gününde gelsin demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…