2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben almadım randevuyu canım ya benim telaşlı kocacığım aldı hasta olduğumda ağlıyordum o da çok üzüldü hemen alıvermiş randevuyu ama reglinin 2.gününde gelsin demişler

seninde bugün ikinci günün işte ne güzel. korkma arkadaşım inşallah herşey istediğin gibi olur. sen rahat ol.

günaydın canlarım...çok uzak kaldım size bu aralar özledim valla..geçmişi okuyamıyorum yoks günceli kaçıtıyorum yine..bi gelişme hamiş haberi falan varmı??

seninde bugün ikinci günün işte ne güzel. korkma arkadaşım inşallah herşey istediğin gibi olur. sen rahat ol.

inşallah canım çok heyecanlıyım yaa Allahım bi aksilik çıkmaz inşallah ilk seferde tutar nolur dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Adetin 2.günü bi ilaç vereceklermiş ona başlayacakmışım sonra yumurtlamayı takip edeceklermiş olacağı gün çatlatma iğnesi verip aşılamayı yapacaklarmış.
Eşimi ikna edemiyorum aslında önce ameliyat ol sonra olmazsa aşılama yapalım tutmazsa da büyük bi hayal kırıklığı olacak bizim için diyorum ama dün benim üzülmeme dayanamamış o da ağlamış canım benim yaa

Allah kimseye dert verip derman aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun . Önceden de çok üzülürdüm ama şimdi daha çok kızıyorum yeni doğmuş bebeklerini sokaklara ölüme terk eden adına anne denen şeytanlara

Hatunicecimmmmm, nerelerdesinnnn? Merak etmistik seni... Ise baslamissin... Insallah daha sIk ugrarsin...

hoşbulduuuukkkkkk kızlarrrrrr bıraktım gittim ama aklım buradydı evde de çok bunaldım yeniden sahalara döndüm..
artık ara ara da olsa girerim inşallah

screamaway o kadar sevindim ki canım hamile olmana

5 haftalıkmışsın demek ki ben giderkn sen hamiştin ve haberimiz yoktu
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşalla canım yaaaa
ayy çok sevindim ( ama kendimi ifade edebilecek bi smileyim bile yok smiley kullanamıyorum nedense :S )

Amannn canım 2 tane görümcem var zaten:83: biz senle kız kardeş olalım zaten kız kardeşim yok burdaki herkes bana kardeş gibi oldu hepinize çoook teşekkür ediyorum

Şarkı süper olmuş canım :81::81::81::81::81:

breshka canım rahim filmi mi çekileceksinn?? ya kusura bkma geçmişi okuyamadımm :S

Bilmiyorum tatlım ya bi yazıda okumuştum aşılama öncesi rahim filmi isteniyormuş sanırım o yüzden korkuyorum. Bugün muayene için gidicem bazı ilaçlar vereceklermiş acaba rahim filmi de çekerlermi diye merak ediyorum ama sen çektirmiştin galiba dimi ? adetliyken yapmıyorlar sanırım .. Ayyyy ne iyi oldu gelmen bana biraz bilgi ver tatlım yaa

canım ben çekildim evet...adetliykenn çekiliyor evet ama adetin 6-7veya 8. gününde oluyor..tabiki acıyor canım ama dayanılmayacak bir acı değil...yanlız aşılamayla bi alaka kuramadımm:26:

günaydın canlarım...çok uzak kaldım size bu aralar özledim valla..geçmişi okuyamıyorum yoks günceli kaçıtıyorum yine..bi gelişme hamiş haberi falan varmı??

hoşgeldin canım, bizde seni özledikk
boşver geçmişi değişik bişey yok öle yeni hamilemizde yok şimdilik.
sen nasılsın ???

canım ben çekildim evet...adetliykenn çekiliyor evet ama adetin 6-7veya 8. gününde oluyor..tabiki acıyor canım ama dayanılmayacak bir acı değil...yanlız aşılamayla bi alaka kuramadımm:26:

tüplerin açık olup olmadıklarına bakacaklarmış valla benimde kafam allak bullak oldu heyecandan iş de yapamıyorum .. şimdi ben 2.günümdeyim bana yapmazlarmı

Aşılama için okuduğum yazıda sperm ve yumurtanın buluşabilmesi için tüpler açık olmalı bunun için önceden hormon testleri yanı sıra rahim filmi de gereklidir yazıyordu .

Son düzenleme:
hoşgeldin canım, bizde seni özledikk
boşver geçmişi değişik bişey yok öle yeni hamilemizde yok şimdilik.
sen nasılsın ???

iyiyim cnımm bugün ilk iğnemi vurmaya gidicem..2 saat sonra falan..onun için biraz heycanlıyım acıyacak mı acabaa :18:
sen de ne var ne yok ??

hımm anladım canım...evet tüplerin açılması için rahim filmi şart..adetliyken yapılıyor snde 2.günündesin yaparlar çünkü aşılama yaptırcan madem 7.8. güne bırakmamaları normal..canım sakin ol masaya yattığında derin nefes al kendinni kasma çünkü o zaman tüpler açıksa bile kasınca kapalı gözüküolar..5 dk da bitti benimki..acıyor ama benim acı eşiğim yüksek olduğu için dayandım..sakin olmaya çalış ama

ooooooooof of elim ayağım buz kesti valla normal adet sancısı yanında heyecandan karnım acayip ağrıyo ya .. Sağol canım yardımcı olduğun için inşallah korktuğum gibi olmaz ben çok kasarım kendimi yaa normalde alltan muayenede bile kötü oluyorum bide şimdi adetliyken nasıl yatıcam ben o masaya ya :18:

hımmmmm..demek öyle sılacımmm..ama bendee çalışıyorummmmm veee ayrıca bi yandan evimi taşıyorum, dün eve geldiğimde saat 1:00 i geçmişti, halbuki sabah 7 de çıktım evden düşünün yani..vaktim olsa burayı asla ihmal etmem ama screamawaycimmmmm, beni en iyi sen anlarsınn..

Bu arada benim ısı değerim bugün itibari ile ilk defa 36 derecenin altına düştü :) 35,90 oldu, şimdi ben yumurtluyormuyum bugünnn bilen biri varsa yazar mı bana arkadaşlar ya :) yoksaa ff in çizgi çekmesini mi bekliycemmm..ne yapcağımı bilmiyorummm yaaa offf..ovulasyon testi bile yapamadım, vakit yok

selam canım, ev taşımak zordur hakkatten allah kolaylık versin. hem uykusuz kalır insan hem yorgun hem açççç....
bi de ovulasyon ohhhh tuz biber. aman canım bu günlerini kaçırma ufak da fırsatları değerlendir.
hiçççç önemli değil hayatım sen işlerini sağsalim yoluna koy istediğin zaman zaten gelirsin.
fizik tedavi ne oldu bitti mi?

Kuppecim, ff'nin çizgi çekmesini bekleme, ateş düştükten sonra 3 gün yüksek ateş devam ettiği zaman ateşim düştüğü güne çizgi çekiyor, yani o zaman artık yumurtlamanın üzerinden 3 gün geçmiş oluyor. sen bu günleri değerlendir derim ben. akıntın nasıl? katılaşma varmı? yumurta akı kıvamına yaklaştımı?

breshkacım, tamam tatlım, kardeş olalım, görümce olmayayım, ay benden nasıl bi görümce olur ki, kardeşim de evlenmedi daha, evlense de ben de tatsam o duyguyu

kızlaaaaaaaaaaaaar bnmkiler geldi vatana millete hayırlı olsun zaten bu gidişle hep gelcekler.... bide bnm eskiden hep öncki batıma göre 1 2 gün sora olurdu son iki aydır tam 24ünde oluo ne hikmetse... nese sonuçta bu ayda gitti yani ... screamcim beni temmuza ekle canım

canımm Allah kolaylık versin bitanem..ev taşımakk çook zor ve yorucu Allah yardımcın olsun...bnde geçen seni sordum merak ettim seni nasıl olduğuunu..bnde bu ara pek giremiyorum misafirlerim var..geçmişe bakamıyorum valla...canım bu arda yorgunsun falan ama olsun yimirtliyosunnnn bunları kaçırmaaaaaaa

bnde şimdi ilk iğnemi vuruldum geldim...az daha bayılacağğğdımmm gobeğımm acıdı yandıı bi fena oldumm ama geçti Allah tannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…