- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.401
Günaydın kızlar :79:
çok korkuyoruummmmmmmm:18:
ben almadım randevuyu canım ya benim telaşlı kocacığım aldı hasta olduğumda ağlıyordum o da çok üzüldü hemen alıvermiş randevuyu ama reglinin 2.gününde gelsin demişler
ala ala ne oldu hayatım. sanki hep bişeyleri erteliyomuşsun gibime geldi.
bilmiorum valla az öncde tuvalete gittim pembe geldi ,bi gün şaşmıolar yaaa hemen o gün geliolar
seninde bugün ikinci günün işte ne güzel. korkma arkadaşım inşallah herşey istediğin gibi olur. sen rahat ol.
VAY vay vay hatunice gelmiş.. Hoşgeldin canım.. çok uzun zaman oldu yaa bıraktın gittin buraları. Tekrar işe başlamana sevindim.
listeye Screamaway bakıyo canım. Gelince bi ara gönderir. Topiğimizin sahibesi Screamaawaycığımız Hamile bu aradaDaha çoook hamilelerimiz var.
Hatunicecimmmmm, nerelerdesinnnn? Merak etmistik seni... Ise baslamissin... Insallah daha sIk ugrarsin...
breshkacııım, ooo iyi sevindim, gelinimizsin yani.. harika, sana arada görümcelik yapiyimmi kısss?
leplepicim, bu sana ve tüm kızlarımıza....
fikrimden geceler yata bilmirem
bu fikri başımdan ata bilmirem
neyleyim ki sene çata bilmirem
ayrılık, ayırılık, yaman ayrılık....
her bir dertten olaaar, yamaan ayrılııııııııııııııııııııııııııııık
ALLAHIM kimseyi sevdiklerinden ayırlmasın! hele bebişlerimizden hiiiiiiiiiiiiç ayırmasın! AMİİİİİİİİİİN!
breshka canım rahim filmi mi çekileceksinn?? ya kusura bkma geçmişi okuyamadımm :S
Bilmiyorum tatlım ya bi yazıda okumuştum aşılama öncesi rahim filmi isteniyormuş sanırım o yüzden korkuyorum. Bugün muayene için gidicem bazı ilaçlar vereceklermiş acaba rahim filmi de çekerlermi diye merak ediyorum ama sen çektirmiştin galiba dimi ? adetliyken yapmıyorlar sanırım .. Ayyyy ne iyi oldu gelmen bana biraz bilgi ver tatlım yaa
günaydın canlarım...çok uzak kaldım size bu aralar özledim valla..geçmişi okuyamıyorum yoks günceli kaçıtıyorum yine..bi gelişme hamiş haberi falan varmı??
canım ben çekildim evet...adetliykenn çekiliyor evet ama adetin 6-7veya 8. gününde oluyor..tabiki acıyor canım ama dayanılmayacak bir acı değil...yanlız aşılamayla bi alaka kuramadımm:26:
hoşgeldin canım, bizde seni özledikk
boşver geçmişi değişik bişey yok öle yeni hamilemizde yok şimdilik.
sen nasılsın ???
tüplerin açık olup olmadıklarına bakacaklarmış valla benimde kafam allak bullak oldu heyecandan iş de yapamıyorum .. şimdi ben 2.günümdeyim bana yapmazlarmı
Aşılama için okuduğum yazıda sperm ve yumurtanın buluşabilmesi için tüpler açık olmalı bunun için önceden hormon testleri yanı sıra rahim filmi de gereklidir yazıyordu .
iyiyim cnımm bugün ilk iğnemi vurmaya gidicem..2 saat sonra falan..onun için biraz heycanlıyım acıyacak mı acabaa :18:
sen de ne var ne yok ??
hımm anladım canım...evet tüplerin açılması için rahim filmi şart..adetliyken yapılıyor snde 2.günündesin yaparlar çünkü aşılama yaptırcan madem 7.8. güne bırakmamaları normal..canım sakin ol masaya yattığında derin nefes al kendinni kasma çünkü o zaman tüpler açıksa bile kasınca kapalı gözüküolar..5 dk da bitti benimki..acıyor ama benim acı eşiğim yüksek olduğu için dayandım..sakin olmaya çalış ama
ayyy hakikaten sinir bozucu bir durum..sonucta sIk sIk degisebilecek birseyde deil iyice icine sinsin canim...biran once gecin oturun rahat rahat....
canim benim merak ediyosun da valla bi degisiklik yokk.... midem bulansin istiyorummmm!!!!! sanirim yakalayamadik..kismet .. hayir bide 1.5ayda falan anca ovulasyan oluyo... seninle reglimiz 2gun arayla baslamisti ..... onun iicin ben daha cok zaman kaybediyorum...hayirli saglikli olsunda...
ama canim sen tatildesin.... ona ragmen yine buralardasin masaallah yani....is guc arasinda bizide unutmuyosunnn.....yok yok sikayetci deiliz senden....
hımmmmm..demek öyle sılacımmm..ama bendee çalışıyorummmmm veee ayrıca bi yandan evimi taşıyorum, dün eve geldiğimde saat 1:00 i geçmişti, halbuki sabah 7 de çıktım evden düşünün yani..vaktim olsa burayı asla ihmal etmem ama screamawaycimmmmm, beni en iyi sen anlarsınn..
Bu arada benim ısı değerim bugün itibari ile ilk defa 36 derecenin altına düştü :) 35,90 oldu, şimdi ben yumurtluyormuyum bugünnn bilen biri varsa yazar mı bana arkadaşlar ya :) yoksaa ff in çizgi çekmesini mi bekliycemmm..ne yapcağımı bilmiyorummm yaaa offf..ovulasyon testi bile yapamadım, vakit yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?