2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

renewalcim, üzülme tatlım, belki hayırlısı temmuzda hamile kalmandır. ALLAHım herşeyin hayırlısını versin, tatlım. en azından benimkiler gibi gecikmedi. bende de gününü hiç şaşırmazdı, şimdi gelsinler diye dua ediyorum. daha gelen giden yok :26::26::26::26:

öle cnm yaa aslında ben sallamıorum fazla ama herkes soruo edio o yüzden sinir oluorum 6 ay oldu sonuçta hala bişi yok ortada kendimide kasmıorum illa çocuk olsun die ama nie olmuo bilmiorum zaten bikaç ay daa olmassa kocişi doktora getircem artık

Allah kolaylik versin canim...bu yogunlugunun arasinda bile ugrayip okuyor olman bile yeter ama gercekten hos sohbetini ozluyoruz...

ayri bir pozitif enerjin var...mahrum birakma biziiii.................

bu ayin calismalar icin son olur insallah bu yogunlugun arasina SIkIsiverir biryere kucuk fasulyen!!!

yahu canim arkadasim yaaa millet istiyor die cocuk yapilir mi???onlardan dolu asap bozan..sen ve kocan onemlisiniz...inan hissettiklerini bikkinligini en iyi bizler anlariz..hepimize cevre baskisi...sanki kendileri bakacak!!!

masallah adetlerin duzenli bence ve hislerime istinaden yakin zamanda fasulyensarilacak sana....

hatirlatirim mac durumlarindanyorgunluktan calismalarin aksamisti.... biz unutmayiz yaniii...

Hayırlısı olsun canım inşallah temmuzda müjdeli haberler verirsin

gülüm ya ya allah kolaylık versin hç kolay değil ev taşımak bende ocak ayında taşınmıştım cnım çıkmıştı çok ta kendini yorma bitanem yavaş yavaş yap
canım sağlık olsun hiç üzülme arkadaşım ben o kadar üzüldüm de ne oldu hepsi bana eksi olarak geri döndü gülüm inş temmuz ayında bizde hamiş kalırız rabbim çok büyük inş bizlere de vercek
canım bende şubatta rahim filmi çektirdim hiç korkma canım korkulcak kadar kötü bişey değil beni de çok korkutmuşlardı ama hepsi boş çıktı sadece 5 dk bi işlem adet sancısının biraz daha ağrısı olarak düşün hepsi o kadar inş heşey temiz çıkar

nihalcimmm kendini toplamana cok sevindimmm... bundan sonra uzulmek yok bak goreceksin hemen gelicek bebisin :)

karadaiz cimm esinin durumuna uzuldum cnm ama onemli olan ikinizinde saglikli olmasi... Allahim seni kizini ve esini korusun ve yeni bir aile bireyi nasip etsin tez zmnda... Esinde insallah olabildigince gec gider tatlim...[/QUOTE]
evet bitanem bundan o kadar çok üzülmiycem bende oluruna bırakıcam bıraz rabbim elbet bana da nasip edecek bi gün

kader arkadaşım gülüm hoşgeldin nihayet başladın iğnelere hadi hayırlı uğurlu olsun canım inş sonuçlar da çok çok iyi gelir bu iğneler sana bebişini geitirirler nasip kısmet olur gülüm çok seviyorum senin adına

aynen öle canım zaten çalışmaya fırsat bulamıoruz ona sinir oluorum bi doru dürst çalışabilsek belki olcak .... hayır millet kesin içinde diodur bi sorunmu var bilmemne fln die bende bazen diorum öle valla çocuk yapmaya vaktimiz yok die ama cddiye alıolarmı bilmiorum :)

‎
canlarım hepimizin cuması mubarek olsun

''Cuma,fakirlerin Haccıdır ve müminlerin,gök ehlinin bayramıdır,Cennete de bayram günüdür,Günlerin en iyisi en şereflisi Cuma dır.''HAYIRLI CUMALAR

Kızlarr nasılsınız? Hepınıze hayırlı cumalarrr... Geçmişi hiç okumadan topıgın ortasına gelıverdım :)
Bugun yurt dısından ablam gelıyorr yıgenlerım gelıyoo cok mutluyum o yuzdenn

Kızlarr nasılsınız? Hepınıze hayırlı cumalarrr... Geçmişi hiç okumadan topıgın ortasına gelıverdım :)
Bugun yurt dısından ablam gelıyorr yıgenlerım gelıyoo cok mutluyum o yuzdenn

vayyyyyyy ne güzel hasretlik bitiyorrrr :))))
çok sevindim canım senin adına sana çokkk moral olur şimdi....

evet bitanem bundan o kadar çok üzülmiycem bende oluruna bırakıcam bıraz rabbim elbet bana da nasip edecek bi gün

kader arkadaşım gülüm hoşgeldin nihayet başladın iğnelere hadi hayırlı uğurlu olsun canım inş sonuçlar da çok çok iyi gelir bu iğneler sana bebişini geitirirler nasip kısmet olur gülüm çok seviyorum senin adına [/QUOTE]

hoşbuldumm canım çokkk saol inşallahh bitanemmm faydasını görürüm...ilkten bi fenalaştımm normalde iğneden fenalaşırım zaten bi göbek yaa bilmiyorum nasıl olduğunnu ondan korktum ama Allah tan kötü olmafdıı biraz yaktıı sonra hemen geçti şu an hiç bişi yok acı falan...bakalımm bu 1. siydi..haftaya perşembe doktordayım inşallahhhh ii haberlerr alırım ve veririmmm Allah ım hayırlısını nasip etsinnn inşallahh...kader arkadaşımm dert ortağımm inşallahh Allah ım seninde gönlüne göre versinn inşallahh snde hayırlısıyla ii haberler verirsin bize canım..bebişlerimizzzz yakın zamanda hayırlısıylaa bizimle olsunn Rabbimm:97::97::97::97:

Ellerini aç semaya melekler gül koysun.Gülü kokla yüreğin sevgiyle dolsun.Bu dünya ve ahiret size ve sevdiklerinize cennet olsun

hoşbuldumm canım çokkk saol inşallahh bitanemmm faydasını görürüm...ilkten bi fenalaştımm normalde iğneden fenalaşırım zaten bi göbek yaa bilmiyorum nasıl olduğunnu ondan korktum ama Allah tan kötü olmafdıı biraz yaktıı sonra hemen geçti şu an hiç bişi yok acı falan...bakalımm bu 1. siydi..haftaya perşembe doktordayım inşallahhhh ii haberlerr alırım ve veririmmm Allah ım hayırlısını nasip etsinnn inşallahh...kader arkadaşımm dert ortağımm inşallahh Allah ım seninde gönlüne göre versinn inşallahh snde hayırlısıyla ii haberler verirsin bize canım..bebişlerimizzzz yakın zamanda hayırlısıylaa bizimle olsunn Rabbimm:97::97::97::97:[/QUOTE]

yürekten koca bir AMİNNNNNNNN diyorum canlarım. annemle konuştum o her cuma saati kuran okur, arkadaşlarım var dedim bize dua et dedim, o da tamam kızım dua okucam hepinize dedi. Allah kabul etsin yarabbim....

Son düzenleme:

hoşbuldumm canım çokkk saol inşallahh bitanemmm faydasını görürüm...ilkten bi fenalaştımm normalde iğneden fenalaşırım zaten bi göbek yaa bilmiyorum nasıl olduğunnu ondan korktum ama Allah tan kötü olmafdıı biraz yaktıı sonra hemen geçti şu an hiç bişi yok acı falan...bakalımm bu 1. siydi..haftaya perşembe doktordayım inşallahhhh ii haberlerr alırım ve veririmmm Allah ım hayırlısını nasip etsinnn inşallahh...kader arkadaşımm dert ortağımm inşallahh Allah ım seninde gönlüne göre versinn inşallahh snde hayırlısıyla ii haberler verirsin bize canım..bebişlerimizzzz yakın zamanda hayırlısıylaa bizimle olsunn Rabbimm:97::97::97::97:[/QUOTE]

inş gülüm inş rabbim elbet bizim de mukafatımız verecek canım belki iğne yüksek dozda olduğu için yakmıştır aman gülüm biz nelere alıştık bi iğne mi camınızı acıtacak yakacak onlar vız geliir tırıs gider artık acıların kadını olduk inş gülüm çok güzel haberlerini bekliyorum rabbimin izniyle ben iannıytorum artı bebişlerimizn gelmesine çok az kaldı
rabbim bu mubarek cuma günün de dularımız kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…