- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.421
renewalcim, üzülme tatlım, belki hayırlısı temmuzda hamile kalmandır. ALLAHım herşeyin hayırlısını versin, tatlım. en azından benimkiler gibi gecikmedi. bende de gününü hiç şaşırmazdı, şimdi gelsinler diye dua ediyorum. daha gelen giden yok :26::26::26::26:
hımmmmm..demek öyle sılacımmm..ama bendee çalışıyorummmmm veee ayrıca bi yandan evimi taşıyorum, dün eve geldiğimde saat 1:00 i geçmişti, halbuki sabah 7 de çıktım evden düşünün yani..vaktim olsa burayı asla ihmal etmem ama screamawaycimmmmm, beni en iyi sen anlarsınn..
öle cnm yaa aslında ben sallamıorum fazla ama herkes soruo edio o yüzden sinir oluorum 6 ay oldu sonuçta hala bişi yok ortadakendimide kasmıorum illa çocuk olsun die ama nie olmuo bilmiorum zaten bikaç ay daa olmassa kocişi doktora getircem artık
kızlaaaaaaaaaaaaar bnmkiler geldi vatana millete hayırlı olsunzaten bu gidişle hep gelcekler.... bide bnm eskiden hep öncki batıma göre 1 2 gün sora olurdu son iki aydır tam 24ünde oluo ne hikmetse... nese sonuçta bu ayda gitti yani ... screamcim beni temmuza ekle canım
gülüm ya ya allah kolaylık versin hç kolay değil ev taşımak bende ocak ayında taşınmıştım cnım çıkmıştıhımmmmm..demek öyle sılacımmm..ama bendee çalışıyorummmmm veee ayrıca bi yandan evimi taşıyorum, dün eve geldiğimde saat 1:00 i geçmişti, halbuki sabah 7 de çıktım evden düşünün yani..vaktim olsa burayı asla ihmal etmem ama screamawaycimmmmm, beni en iyi sen anlarsınn..
Bu arada benim ısı değerim bugün itibari ile ilk defa 36 derecenin altına düştü :) 35,90 oldu, şimdi ben yumurtluyormuyum bugünnn bilen biri varsa yazar mı bana arkadaşlar ya :) yoksaa ff in çizgi çekmesini mi bekliycemmm..ne yapcağımı bilmiyorummm yaaa offf..ovulasyon testi bile yapamadım, vakit yok
canım sağlık olsun hiç üzülme arkadaşım ben o kadar üzüldüm de ne oldu hepsi bana eksi olarak geri döndü gülüm inş temmuz ayında bizde hamiş kalırız rabbim çok büyük inş bizlere de vercekkızlaaaaaaaaaaaaar bnmkiler geldi vatana millete hayırlı olsunzaten bu gidişle hep gelcekler.... bide bnm eskiden hep öncki batıma göre 1 2 gün sora olurdu son iki aydır tam 24ünde oluo ne hikmetse... nese sonuçta bu ayda gitti yani ... screamcim beni temmuza ekle canım
canım bende şubatta rahim filmi çektirdim hiç korkma canım korkulcak kadar kötü bişey değil beni de çok korkutmuşlardı ama hepsi boş çıktıBilmiyorum tatlım ya bi yazıda okumuştum aşılama öncesi rahim filmi isteniyormuş sanırım o yüzden korkuyorum. Bugün muayene için gidicem bazı ilaçlar vereceklermiş acaba rahim filmi de çekerlermi diye merak ediyorum ama sen çektirmiştin galiba dimi ? adetliyken yapmıyorlar sanırım .. Ayyyy ne iyi oldu gelmen bana biraz bilgi ver tatlım yaa
canımm Allah kolaylık versin bitanem..ev taşımakk çook zor ve yorucu Allah yardımcın olsun...bnde geçen seni sordum merak ettim seni nasıl olduğuunu..bnde bu ara pek giremiyorum misafirlerim var..geçmişe bakamıyorum valla...canım bu arda yorgunsun falan ama olsun yimirtliyosunnnn bunları kaçırmaaaaaaa
bnde şimdi ilk iğnemi vuruldum geldim...az daha bayılacağğğdımmmgobeğımm acıdı yandıı bi fena oldumm ama geçti Allah tannn
Hayırlısı olsun canım inşallah temmuzda müjdeli haberler verirsin
yahu canim arkadasim yaaa millet istiyor die cocuk yapilir mi???onlardan dolu asap bozan..sen ve kocan onemlisiniz...inan hissettiklerini bikkinligini en iyi bizler anlariz..hepimize cevre baskisi...sanki kendileri bakacak!!!
masallah adetlerin duzenli bence ve hislerime istinaden yakin zamanda fasulyensarilacak sana....
hatirlatirim mac durumlarindanyorgunluktan calismalarin aksamisti.... biz unutmayiz yaniii...
amin cnm inş temmuzda hep brlikte müjdeli haberler veririz :)
Kızlarr nasılsınız? Hepınıze hayırlı cumalarrr... Geçmişi hiç okumadan topıgın ortasına gelıverdım :)
Bugun yurt dısından ablam gelıyorr yıgenlerım gelıyoo cok mutluyum o yuzdenn
evet bitanem bundan o kadar çok üzülmiycem bende oluruna bırakıcam bıraz rabbim elbet bana da nasip edecek bi güngülüm ya ya allah kolaylık versin hç kolay değil ev taşımak bende ocak ayında taşınmıştım cnım çıkmıştıçok ta kendini yorma bitanem yavaş yavaş yap
canım sağlık olsun hiç üzülme arkadaşım ben o kadar üzüldüm de ne oldu hepsi bana eksi olarak geri döndü gülüm inş temmuz ayında bizde hamiş kalırız rabbim çok büyük inş bizlere de vercek
canım bende şubatta rahim filmi çektirdim hiç korkma canım korkulcak kadar kötü bişey değil beni de çok korkutmuşlardı ama hepsi boş çıktısadece 5 dk bi işlem adet sancısının biraz daha ağrısı olarak düşün hepsi o kadar inş heşey temiz çıkar
nihalcimmm kendini toplamana cok sevindimmm... bundan sonra uzulmek yok bak goreceksin hemen gelicek bebisin :)
karadaiz cimm esinin durumuna uzuldum cnm ama onemli olan ikinizinde saglikli olmasi... Allahim seni kizini ve esini korusun ve yeni bir aile bireyi nasip etsin tez zmnda... Esinde insallah olabildigince gec gider tatlim...
evet bitanem bundan o kadar çok üzülmiycem bende oluruna bırakıcam bıraz rabbim elbet bana da nasip edecek bi gün
kader arkadaşım gülüm hoşgeldinnihayet başladın iğnelere hadi hayırlı uğurlu olsun canım inş sonuçlar da çok çok iyi gelir bu iğneler sana bebişini geitirirler nasip kısmet olur gülüm çok seviyorum senin adına
vayyyyyyy ne güzel hasretlik bitiyorrrr :))))
çok sevindim canım senin adına sana çokkk moral olur şimdi....
evet bitanem bundan o kadar çok üzülmiycem bende oluruna bırakıcam bıraz rabbim elbet bana da nasip edecek bi gün
kader arkadaşım gülüm hoşgeldinnihayet başladın iğnelere hadi hayırlı uğurlu olsun canım inş sonuçlar da çok çok iyi gelir bu iğneler sana bebişini geitirirler nasip kısmet olur gülüm çok seviyorum senin adına
Kızlarr nasılsınız? Hepınıze hayırlı cumalarrr... Geçmişi hiç okumadan topıgın ortasına gelıverdım :)
Bugun yurt dısından ablam gelıyorr yıgenlerım gelıyoo cok mutluyum o yuzdenn
gözünaydın canım rabbim sağ sağlim kavuşmak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?