2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlim sen simdiden yeni döneme hazirla kendini enerji depola bu ay olcak insallah sen sIkI calis yeterki herkes bekliyo iste amma 3 ay amma 3 yil Allahim en kisa zamanda versin evlatlarimizi.. tabiki hayirlisiyla

hoşgeldin cnımm :)) ben burdayımm keyifler de ii şükürr ilk iğnemi vuruldum geldim..seden nbr??

gelen giden yok hala dimi

okudum tatlim yaa acimis sanirim kiyamammmmm ben sanaaa

yok bende gelen giden dr'dan cevap geldi.. hanimefend 3hafta izindeymis :95::95::95::95::95::95: ben de cevap yazdim sadece kan testi yaptirmak istiyorum diye. bakalim ne diyecekler. sadece testi yapsalar bari giciklar kontroller icin beklerim nolcak sanki.. 3 hafta cok uzun bi süre degil yani keske bir ahftasi felan gecmis bari olsaydi.. bu pazartesi cikiyormus tatile.. testimi yapsinlar da zaten bu dönem hep tatile cikmaya basladilar okullar kapandiya, baska dr da olsa böyle olurdu.. beklemek sorun degil yani... haksiz miyim canim benim???

aaaaaaaaaaaa herkes gitmis yine yahuuuu sansa bak....

yavrimuuuuuu hoşgeldin...
bende geldim şimdi pazara gittim şöleeeeee bi dolandım amaaaa çok sıcakkkkkk zor düştüm şirkete valla. sen napıyon bakem ?

canım ben tam çift çizgi görmemiştim 2. silikti demiştim ..hamiş değil mişim yanii canım..şimdi iğnelere başladım işte bakalımm hayıorlısı :)

ay canım arkadaşım benim hayırlısıyla olucak senin bebişin ben inanıyorum. en azında şimdi daha da kontrol altında herşey. içini ferah tut sen

ayy tatlımm acıdı ma a çok değil şükür...regentoşumm inşallahh bebeğin seninledir canım..kaç gün geçti yaa o doktor da ne uyuzmuşş gitmeden bugün hgemen test yapsan süper olur valla :)) yanlız ordaki sağlık sektörü çok kötü ya valla Allah kolaylık versin canım :)

napeeemmm sekerim.. disari ciktim bi arkadasla.. test alcaktim bugün normalde, o var diye alamadim.. zaten dr'dan da cevap gelmis onlar kan testini yaparlarsa insallah, para vermeme de gerek kalmaz iste arkadasim da bebek istiyor ama onun adetleri felan cok düzensiz, bir de yasi büyük, cevre de baski yapiyormus, daha cok takiyor kafaya... ben de cekindim iste.. sordu zaten.. ben de gecikti ama benim daha önce de gecikmisti felan dedim sakin bi sekilde.. heyecanim yok yani daha önce basima geldi cok heveslendim bos cikti simdi hic takmiyorum dedim.. iyi demis miyim??? gercekten de pek heyecanli degilim takmiyorum yani tabiki merak ediyorum ama onun yaninda da öyle konusmadim yazik üzülür belki...

tatlim aslinda iyi ama cok kuralci... simdi kapanmistir.. cumalari biraz erken kapatiyorlar.simdi gel de yapalim hayatta demezler.. hele de bize, karakafalara yani öyle bi dr'la henüz karsilasmadim. drum cok sevimli ama randevuyu calisanlar veriyor onlar da dr'un cikarina göre hareket ediyorlar yani.. olsun canim ya beklerim hic sorun degil, tek istegim kan testi yapsinlar ay insallah Allahim yaparlar yaaa..... insallah haftaici gel derler. cünkü kan testi icin dr'a gerek yok , cünkü calisanlar yapiyorlar zaten.. pozitif ya da negatif ne cikarsa her iki durumda da randevumu alir gelirim...

işte fzla kuralcılarr bnce bu kadarı da hoş değil..doktora gitmek için doktotrdan izinmi alcaz ayol aaaaaaaa

nyse canım inşallahh hamişsindir..inşallah hemen kan testi yaptırırsınn vee sonuçç pozitiffffff olur tatlımm

çok iyi demişsin hayatım allah inşallah o arkadaşınında çok bekletmeden yüzünü güldürür.

aman yaaa olmazsa da olmasin.. ben de keyfime bakarim yan gelir yatarim.. cocuk olunca zaten yatamicam

(ama insallah hamisimdir o da ayri yani )

çok iyi demişsin hayatım allah inşallah o arkadaşınında çok bekletmeden yüzünü güldürür.

ay isteyen herkesin olsun canim yaa... ama isin püf noktasi rahat birakmak bunu herkes ama herkes diyor.. tamam gün sayinca basarili olanlar da cok.. bi arkadasim var. kadin diyorki; cocuk istedik nerdeyse bir sene olmadi, her ay adet oldukca oturup günlerce agliyordum, sonra ameliyat olmam gerekti ameliyattan ciktim bebekten de ümidi kesmistim ameliyat yorgunlugu felan unuttum gitti.. ve ertesi ay hamile oldugumu ögrendim iste böyle yaa... unutmak en iyisi yani olacak velet her türlü oluyor...

hly7+
kardaiz81+
renewal+
menbeta+
nihanca+

oooooooooooo kizlar kalabaligiz... oh oh ne güzel ben mutvaga gitcem ya hissettiniz geldiniz dimi???

bencede canım renewal in dediği gibi aşk çocuğu yapalım.
öle illa çocuk için eşlerle birlikte olmayalım. tamam ovus. denk getirmekte fayda var ama .... boşverelim bir ay yaaa bide öle mi denesek.
yaaaaa hadi patlatın bir konu benim son günüm bugünnnnn

Son düzenleme:

canımm arkadaşımm nedn son günümüş bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…