- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.461
bencede canım renewal in dediği gibi aşk çocuğu yapalım.
öle illa çocuk için eşlerle birlikte olmayalım. tamam ovus. denk getirmekte fayda var ama .... boşverelim bir ay yaaa bide öle mi denesek.
yaaaaa hadi patlatın bir konu benim son günüm bugünnnnn
aahhahaha eee koca olmayınca uyku tutmaz işte allah kimseyi sevdiceğinen ayırmasın yaw:) bol enerjiliyim nedense kocam gelcek heralde ondan .yaaa topikte bol bol cirit attım:))) arada insanı tutmuyo işte böyle uyku neysemm kızlar hepppinise haıyrlı cumalar. ben çıkıyorum bu arada bugün güzel bi heber aldım :) 2. kez hala oluyoruummmm geçenlerde küçük abimin oğlu olmuştu şimdideeee büyük abimmin eşi yengem hamileymiş çok sevindim neyse ancak yarın gelebilirim buraya kendinize güzel bakın taaaammmıııı:))) selamınaleykumgünaydınnnnnnnnnnn
geçmişi okudum bitti gitti veeeeeeeeeeeeeeeyeni güzel bir güne marhabaaaaaaaa
yalnız bişey dikkatimi çekti Gecenin üçündeki enerji ne o öyle yaaaaa hay maşallah leplepi ye ...
benim o saatte ohooooooo pireler dans ediyodur herhalde totomda
canımm arkadaşımm nedn son günümüş bakimm
nereye gidiyorsun????
aahhahaha eee koca olmayınca uyku tutmaz işte allah kimseyi sevdiceğinen ayırmasın yaw:) bol enerjiliyim nedense kocam gelcek heralde ondan .yaaa topikte bol bol cirit attım:))) arada insanı tutmuyo işte böyle uyku neysemm kızlar hepppinise haıyrlı cumalar. ben çıkıyorum bu arada bugün güzel bi heber aldım :) 2. kez hala oluyoruummmm geçenlerde küçük abimin oğlu olmuştu şimdideeee büyük abimmin eşi yengem hamileymiş çok sevindim neyse ancak yarın gelebilirim buraya kendinize güzel bakın taaaammmıııı:))) selamınaleykum
canım gözün aydınnn Allah sağ salimm kavuştursunn canımmm :))
bencede canım renewal in dediği gibi aşk çocuğu yapalım.
öle illa çocuk için eşlerle birlikte olmayalım. tamam ovus. denk getirmekte fayda var ama .... boşverelim bir ay yaaa bide öle mi denesek.
yaaaaa hadi patlatın bir konu benim son günüm bugünnnnn
canımın sultanları ( hürrümden öğrendim),
tatile çıkıyorum 15 gün biyere gitmiş değilim. leptop u da alıcam yanıma internet bulduğum her yerde gelicem söz.
ah canımmmm senin cocan nerdeydi ki
ohhhh ne güzel haber almışsın gözün aydın. benimde abim evli ama hala olamadım daha
ewt gerçi öle diorum ama bende tutmuo gördüğünüz gibioff yaa ilk günüm diemi nedir acayip kötüyüm bugün ağlamak istiorum moralim çok bozuk yaaa
heee iyi o zaman
sen hürremden baska neler ögrendim bakalim
ağlama güzelim sen gelecek aya hazırla kendini. üzülme
omaz omaz söleyemem
öğrensem ne yazar yahu benim hünkarıma işlemiyo
ya daaaaaa ben mi işletemiyorum neee
ya bilmiyorum gercekten.. ögrendigimi gelip uyguluyorum daha da kiymetim azaliyor :44::44::44::44::44: yani simdi yine carsiya ciktigimda, ic camari koleksiyonuma yenisini kattim ama bakalim yine aynisi davranmaya devam ederse bu son olacak zaten...yani ne bilyeim para harcaniyor diye mi yapiyor neyse artik
istemiorum çocuk mocuk yapmicam yaaa millete laf anlatmaktan bıktım valla
canımın sultanları ( hürrümden öğrendim),
tatile çıkıyorum 15 gün biyere gitmiş değilim. leptop u da alıcam yanıma internet bulduğum her yerde gelicem söz.
ah canımmmm senin cocan nerdeydi ki
ohhhh ne güzel haber almışsın gözün aydın. benimde abim evli ama hala olamadım daha
ağlama güzelim sen gelecek aya hazırla kendini. üzülme
omaz omaz söleyemem
öğrensem ne yazar yahu benim hünkarıma işlemiyo
ya daaaaaa ben mi işletemiyorum neee
canım bende doğum gününde yapmıştım ilk defa. benimki böle oldu
o oldu bir hada hala giymedimsık sık giymem ben öle. yok canım neden kıymetin azalsın belli etmiyodur sana. vardır ölesi çok sever ama belli etmez şımarmasın diye
sanki nolur bilmem azcık şımartsa dimi
canımm tatilee ayvalığa mı gidiosunnn...benim yerimede yüzzzzz..bize tatil yok buseneee
valla kardaizcim bişi dicem alınma amaalışık olmayan g...te don durmaz derler yaa seninkide o misal olmasınnnn
ya iste hay agzini öpeyimbiraz sapikca oldu ama kusura bakma türkce iste ya ben de bunu anlatamiyorum ne var birazcik simarsam kocamsin sana simarmicam da kime simarcam ki ben?? :44::44::44::44: ya ben anlatamiyorum ya da o anlamiyor.. birazcik simarsam hemen bi lafiyla bütün moralimi yerle bir ediyor gicik yaratik anasinin oglu iste nolacak ne beklerki insan..
ya dün napti kaynanam.... gecen gün kaynanama esimin haftaya evde olmadigini söyledim. megerse bilmiyormus, benimki yumurtlamistir sandim ama ilk benden duyunca hanimefendi acayip bozuldu.. neyse hani demistim benimki kulakla oynamayi pek sever ama canimi cok yakar diye, kaynanama da dedimki, oh oh bir hafta kulaklarim dinlenir dedim.. dün kahvaltida diyorki ogluna; karin diyoki iste benimki evde yok oh oh bir hafta kafami dinlerim diye dans ediyorya adam bi bozuldu garibim yazik... dedimki ben öyle demedim niye lafi ceviriyorsun ben kulaklarim dinlenir dedim ikisinin arasinda cok fark var dedim.. nolmus ikisde ayni sey iste diye halen lafinin üstüne basa basa devam ediyor yaaa ne pislik kadin.. nefret ediyorum sahsiyetin kendisinden ama iste yapacak bir sey yok
ne alemsin hülla yahuuu... ben o lafi kaynanama demsitim bi keresinde.. onun corap hic durmaz ayaginda.. bi keresinde beni sinir etti babam etti.. bende o an laf denkli geldi, kibar bir sekilde bu cümleyi kurdum acayip bozulmustuheheheheh hahahahaha hohohohoho iyi yapmisim oh bak simdi geldi aklima
canımm tatilee ayvalığa mı gidiosunnn...benim yerimede yüzzzzz..bize tatil yok buseneee
canım benim senin içinde yüzerim ama hafta sonları gidersiniz bi yerlere cocan seni gezdirir kıyamazzzzzzzzzz
valla kardaizcim bişi dicem alınma amaalışık olmayan g...te don durmaz derler yaa seninkide o misal olmasınnnn
ya iste hay agzini öpeyimbiraz sapikca oldu ama kusura bakma türkce iste ya ben de bunu anlatamiyorum ne var birazcik simarsam kocamsin sana simarmicam da kime simarcam ki ben?? :44::44::44::44: ya ben anlatamiyorum ya da o anlamiyor.. birazcik simarsam hemen bi lafiyla bütün moralimi yerle bir ediyor gicik yaratik anasinin oglu iste nolacak ne beklerki insan..
ya dün napti kaynanam.... gecen gün kaynanama esimin haftaya evde olmadigini söyledim. megerse bilmiyormus, benimki yumurtlamistir sandim ama ilk benden duyunca hanimefendi acayip bozuldu.. neyse hani demistim benimki kulakla oynamayi pek sever ama canimi cok yakar diye, kaynanama da dedimki, oh oh bir hafta kulaklarim dinlenir dedim.. dün kahvaltida diyorki ogluna; karin diyoki iste benimki evde yok oh oh bir hafta kafami dinlerim diye dans ediyorya adam bi bozuldu garibim yazik... dedimki ben öyle demedim niye lafi ceviriyorsun ben kulaklarim dinlenir dedim ikisinin arasinda cok fark var dedim.. nolmus ikisde ayni sey iste diye halen lafinin üstüne basa basa devam ediyor yaaa ne pislik kadin.. nefret ediyorum sahsiyetin kendisinden ama iste yapacak bir sey yok
tatlim yorma kendini bence.. milletten önce kendini düsün onlara birak laf anlatmayi, önce bi kafani sakinlestir.. stres bütün vücudumuza hükmediyor.. birak bebek sahibi olmayi, o dursun söyle bir, baska seylere sebep oluyor Allah korusun.. sen önce kendi sagligini düsün bitanem biraz sakinles.. biliyorsun neyi cok istersen kiymete biner ve gecicktikce gecikir... bi akisina birak ama tabiki ovulasyon günlerin cok önemli ayda birgün sansimiz var bunu icin.. gerisi Allaha kalmis.. burda elimizden bir sey gelmez iste napalim. zamani gelen her sey oluyor, sen sadece kendine dikkatet gerilme daha fazal.. zaten adet dönemi, bebek düsüncesi olmasa bile, cok gergin geciyor.. sinir oluyorum o günlerde kendime.. bu ruhsal degisikligini bebege yorumlama.. bebek düsüncem yokken bile adet günlerimden nefret ederdim bendrlar bile diyor bu dönemde kadinlarin hassaslastigini.. sen üzme o tatli canini
canım zaten sinir olduum durumda o ya.. ben çocuk olayını kafama hiç takmıodum hatta çok fazla çocuk isteğim bile yoktu ben sadece yaşım geldi die korunmayı bıraktım ama nezaman olursa ... ama nerdeyuse hergün biriyle karşılaştıımda bişi duymaktan bıktım adamlara laf anlatamıosun ki... artık kafalarında ne düşünüolarsa... onlar yüzünden strese giriom boşu boşuna şuandada sinirlerim çok bozukama geçer yarına kadar ... bu akşamda eve gidip dinlencektim bnmkinin maçı var gene,illa gel bu sefer die ısrar etti gidip maçını izliicem beyefendinin.... gerçi adet olduumu örenince üzüldüümü anlayıp teselli etti beni garbim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?