2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

dışardan gelen lüzumsuz seslere kulakları tıkayıp he he deyip geçiştiriyoruz canım....
boşver takma kafana, git olsun canım cocanın yanına

canım güle güle çokkkkk öptüm seni. görüşrüz inşallah
:80:

ahhhh ahhhhh sıla yaralarım depreşti kızzzzzzz
yanaşma gibi başka bi ailenin evinde kaldım köpeklerine bakmak için daha 18 yaşındayım. itler benden büyük. umurlarında bile değildik. boşversene insan neler yaşıyo görüyo geçiriyo.
çok şükür hepsi geride kaldı ama unutulmuyo işte. evet yaaa haklısın boşverelim gitsin ....

aynen öyle iste canim tam dedigin gibi.. kendi cikarina ceviriyor...

evet canim artik söylüyorum canim o yüzden sinir oluyo yaa... baslarda alisik olmadigi icin...

yeterince cektirdi yeter artik... hic cekemem bundan sonra kocam benim yanimda durmaz pek arkamda durur, ki anasinin hismina ugrarsak olan bana olsun diye

gecer tatlim yarina birgüne bir seyin kalmaz.. git tatlim maca kafan dagilir keske benimki de sosyal olsa da ben öyle insan icine girsem sayesinde... pasamin hic arkdasi yokki ziyaretlerine gidelim ama benim arkadaslarima gittik.. ebn geleli 2sene oldu o yillardir burda... sosyal olmak güzel sey

yeterince acik tatlim benim... forumda olmasak daha acik anlatacagina da eminim..

ayyy kiyamam sana ben... canim ben de öyle diyorum bazen.. insanin bedenen yaslanmasindan ziyade ruhen yaslanmasi daha da zor... gercekten hayat dolu olmak güzel sey ama nedense insanlar bizim adimiza mutlu olacaklari yerde dahada kiskanc oluyorlar

var bende de o modelden iyi biliyorum çünkü.
ama benim eşimde yavaş yavaş değişiklik var benden yana allah bozmasınnnnnn nazar değmesinnnnn... aminnnn

yillar sonra yavas yavas degisiklik varsa, benimkinde de vardir ümit heralde... belki sonralari görür ne olup bitiyor... kim hakli kim haksiz... ben bi yolunu buldum ama... böyle cok zoruma giden bir sey olunca kibarca oturup diyorumki senin annen-baban sunu sunu neden böyle yapti neden söyle dedi benim cok zoruma gidiyor cok üzülüyorum felan diyorum... o da tabiki savunmaya geciyor hemen ama ben ayagimi diretince bir sey diyemiyor daha fazla... diyorum birak simdi diyelimki senin annen baban degil, böyle bu durumda su dogrumu yalnis mi diye soruyorum tabiki bekledigim cevabi veriyor cogunlukla, yüzsüzlük yapamayack duruma getiriyorum önce.. ondan sonra diyorumki simdi anladinmi beni..... sIkIysa inatlassin benle

vallahi güzelim ilk yıllarda canım çıkıyodu resmen yüreğim ikiye ayrılıyodu yaaa anlatamıyordum adama derdimi, boğasım geliyodu
allaha çok şükür son birkaç senedir toparlandı. onalrın yanında bile şımartıyo beni arada bende böle yapıyom benim cadıya atıyom havamı....
düzelir hayatım sende de düzelir. biraz kazık yesin cocan anlar anyayı konyayı. ama yıpranan da biz oluyoruz işte.

ayyy canim hatirlatmak istemezdim..neyseki sukur geride kalmis ogunlerin...yani boyunuz kadar kizinizvar esinde hep yaninda olsun insallah....
evet canim artik söylüyorum canim o yüzden sinir oluyo yaa... baslarda alisik olmadigi icin...
soyle valla soylemedik de nolduuu...??

haa anladin sen onu!!!!!!!! oyle valla en basitinden bizim geline bakiyom...annemi tepesine ikmis valla guzelce babamin eve geldi oturdu ayri yani ikinci eve..kira yok bisey yok.. hersey istedigi gibi dosendi...kaynanalik gorumcelik yapilmadi...bak 1yil oldu evleneli ne ben ne annemablam cocuk konusunda SIkIstirmis deiliz...ben geldigimde gorumcem ilk haftadan basladi...3.yu yapaim bunlarin ustune diye........amaaannnnnnnnnn.......oyleee isteee...

senin görümceye hediye olsun ikizime laf batirmak neymis görsün

yaniiiste kizlar bendeki avantaj benim kocam yanimda.... biliyor yani olaylara koru korune bakmiyor.. objektif yaklasiyor... hatta gecenleri bayagi bi gurultu kopmustu.... canim yaa bak simdi kocisimi sevmem geldi!!! neyseki Cok sukur ortalarda kalmiyorum...ama nolursa olsun sonucta onlarda ailesi asiriyada gittiginde sanirim toplaniyo hemen...

ama gelgelelim kaynanatorun o sevimsiz bakislar resmen psikolojik siddet uyguluyo bana.......

canım benim BAT belli değil ama sen ağustosa inşallah diye yazabilirsin tabloya,çünkü benim döngü bozuldu,ne zaman adet olacağımı falan bilmiyorum,o nedenle temmuzu pas geçiyorum,ok?

evet iste onu anlatamiyorum.. yani benden giden gittikten sonra anlasin neye yararki... ama insaalah görür en kisa zamanda.. yoksa gercekten bogacagim birgün... gecen beni deli etti yine elimde törpü vardi cizdim kolunu hic de icim acimadi onlarin yaptiklarinin yanida solda sifir.. kazik yiyor ama anlamiyor daha belki yasi ilerledikce zoruna gitmeye baslar. bir de balik burcu olacak hemen anlayip küsmesi lazim ama hiiiiiiiiiiic ailesi olsun da isterse kafasini yarsin :95::95::95::95::95:

canlarim simdi bisey sormak istiyorum simdi size... h

haftasionu gorusuruz onlarla simdi beni igneleyip dururlar....gelmiyonuz gitmyonuz aramiyonuz diye..... ben ne laf solummm.... kendileri istedidikleri yerleri ariyolar torunu yegeni hicmi merak etmiolar!!!! bunlari birlestirerek veya ayri guclu bi laf kondurmak istiorum hadi bakalim....hlyacim gittimi??? oda ii bu konularda

neler cikacak bakalim???

eşle aile arasını bulmak gerçekten kocaların işi. bak senin eşin ayarı tutturuyo baştan ezdirmemiş seni :)
o hain bakışları bilmem miiiii..... haset kadınnnn...
ohhhh cocamı da alıp gitcem tatileeee sefam olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…