- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.481
canım zaten sinir olduum durumda o ya.. ben çocuk olayını kafama hiç takmıodum hatta çok fazla çocuk isteğim bile yoktu ben sadece yaşım geldi die korunmayı bıraktım ama nezaman olursa ... ama nerdeyuse hergün biriyle karşılaştıımda bişi duymaktan bıktım adamlara laf anlatamıosun ki... artık kafalarında ne düşünüolarsa... onlar yüzünden strese giriom boşu boşuna şuandada sinirlerim çok bozukama geçer yarına kadar ... bu akşamda eve gidip dinlencektim bnmkinin maçı var gene,illa gel bu sefer die ısrar etti gidip maçını izliicem beyefendinin.... gerçi adet olduumu örenince üzüldüümü anlayıp teselli etti beni garbim yaa
regncim senin kaynanada tam dayaklık valla hee... hiç ezdirme kendini canım direk cevabını ver boşver... 3 gnlük dünya nie milletin lafında kalasın... kocanda hiçbişi diyemez senin yanında olması lazım onun hayatı sensin bunu anlasın artık :84: ben çıkıorum kızlar hepinizi seviyorum ve kooooooooooooooocaman öpüorum iiki varsınız
tatlim okuyunca aynen soyle oldum
yeterince acik sanirim!!!!!ne alem kadiin yaaaa..
benimkide dun aksam su goturmus annesigile hemen sikayetlenmisler... gelmiyon,gitmiyon,aramiyon falan die....ev satilldi evden cikmamiz lazim kanun kadar paralari var azicik yardim edelim demiyolar,aksine ortada kalsam veya kotu biyerde otursam hoslarina gidecek.... kendileri onu hiic sormaya yanasmiyolar....
amaaannnn elalemde ne sans var....kimilerine bakiyomda imreniyom yaaa yaslandim resmen...neseeee dagitalim kafayiiii
ben miiiiii.... 12 yıl aradan sonra mı alışcak kız totommm
yok ben kararında kalmasını bilirim. tumanıma bi düğüm atarım durur olduğu yerde...
yok yavrucum öp öp ben bişey anlamadım burdan
hay o kaynananın dilini eşşek arısı soksun emi. ( kusura bakma )
kızım hasetliğinden lafı kendi çıkarlarına çeviriyorlar işlerine nasıl gelirse, ne anlıyorlar eşler arasında huzursuzluk çıkarmaktan anlamıyorum. cadılarrrrrrrrrrr
ayyyyyyy sinir oldumm regentoşş amann boşverrr şimdi bişi dicemm ama neyseeee dua etsin forumdayımm o kaynanatörrrrrrr
ayy öleyimdir şekerimm ben pek mütevazıı olamıcammm: : ii yapmışsınn ohhh arada lafı gediğine koymak lazımm
aynen öyle iste canim tam dedigin gibi.. kendi cikarina ceviriyor...
regncim senin kaynanada tam dayaklık valla hee... hiç ezdirme kendini canım direk cevabını ver boşver... 3 gnlük dünya nie milletin lafında kalasın... kocanda hiçbişi diyemez senin yanında olması lazım onun hayatı sensin bunu anlasın artık :84: ben çıkıorum kızlar hepinizi seviyorum ve kooooooooooooooocaman öpüorum iiki varsınız
canım zaten sinir olduum durumda o ya.. ben çocuk olayını kafama hiç takmıodum hatta çok fazla çocuk isteğim bile yoktu ben sadece yaşım geldi die korunmayı bıraktım ama nezaman olursa ... ama nerdeyuse hergün biriyle karşılaştıımda bişi duymaktan bıktım adamlara laf anlatamıosun ki... artık kafalarında ne düşünüolarsa... onlar yüzünden strese giriom boşu boşuna şuandada sinirlerim çok bozukama geçer yarına kadar ... bu akşamda eve gidip dinlencektim bnmkinin maçı var gene,illa gel bu sefer die ısrar etti gidip maçını izliicem beyefendinin.... gerçi adet olduumu örenince üzüldüümü anlayıp teselli etti beni garbim yaa
tatlim okuyunca aynen soyle oldum
yeterince acik sanirim!!!!!ne alem kadiin yaaaa..
benimkide dun aksam su goturmus annesigile hemen sikayetlenmisler... gelmiyon,gitmiyon,aramiyon falan die....ev satilldi evden cikmamiz lazim kanun kadar paralari var azicik yardim edelim demiyolar,aksine ortada kalsam veya kotu biyerde otursam hoslarina gidecek.... kendileri onu hiic sormaya yanasmiyolar....
amaaannnn elalemde ne sans var....kimilerine bakiyomda imreniyom yaaa yaslandim resmen...neseeee dagitalim kafayiiii
var bende de o modelden iyi biliyorum çünkü.
ama benim eşimde yavaş yavaş değişiklik var benden yana allah bozmasınnnnnn nazar değmesinnnnn... aminnnn
yillar sonra yavas yavas degisiklik varsa, benimkinde de vardir ümit heralde... belki sonralari görür ne olup bitiyor... kim hakli kim haksiz... ben bi yolunu buldum ama... böyle cok zoruma giden bir sey olunca kibarca oturup diyorumki senin annen-baban sunu sunu neden böyle yapti neden söyle dedi benim cok zoruma gidiyor cok üzülüyorum felan diyorum... o da tabiki savunmaya geciyor hemen ama ben ayagimi diretince bir sey diyemiyor daha fazla... diyorum birak simdi diyelimki senin annen baban degil, böyle bu durumda su dogrumu yalnis mi diye soruyorum tabiki bekledigim cevabi veriyor cogunlukla, yüzsüzlük yapamayack duruma getiriyorum önce.. ondan sonra diyorumki simdi anladinmi beni..... sIkIysa inatlassin benle
ayyy canim hatirlatmak istemezdim..neyseki sukur geride kalmis ogunlerin...yani boyunuz kadar kizinizvar esinde hep yaninda olsun insallah....ahhhh ahhhhh sıla yaralarım depreşti kızzzzzzz
yanaşma gibi başka bi ailenin evinde kaldım köpeklerine bakmak için daha 18 yaşındayım. itler benden büyük. umurlarında bile değildik. boşversene insan neler yaşıyo görüyo geçiriyo.
çok şükür hepsi geride kaldı ama unutulmuyo işte. evet yaaa haklısın boşverelim gitsin ....
soyle valla soylemedik de nolduuu...??evet canim artik söylüyorum canim o yüzden sinir oluyo yaa... baslarda alisik olmadigi icin...
yeterince acik tatlim benim... forumda olmasak daha acik anlatacagina da eminim..
ayyy kiyamam sana ben... canim ben de öyle diyorum bazen.. insanin bedenen yaslanmasindan ziyade ruhen yaslanmasi daha da zor... gercekten hayat dolu olmak güzel sey ama nedense insanlar bizim adimiza mutlu olacaklari yerde dahada kiskanc oluyorlar
ayyy canim hatirlatmak istemezdim..neyseki sukur geride kalmis ogunlerin...yani boyunuz kadar kizinizvar esinde hep yaninda olsun insallah....
soyle valla soylemedik de nolduuu...??
haa anladin sen onu!!!!!!!! oyle valla en basitinden bizim geline bakiyom...annemi tepesine ikmis valla guzelce babamin eve geldi oturdu ayri yani ikinci eve..kira yok bisey yok.. hersey istedigi gibi dosendi...kaynanalik gorumcelik yapilmadi...bak 1yil oldu evleneli ne ben ne annemablam cocuk konusunda SIkIstirmis deiliz...ben geldigimde gorumcem ilk haftadan basladi...3.yu yapaim bunlarin ustune diye........amaaannnnnnnnnn.......oyleee isteee...
vallahi güzelim ilk yıllarda canım çıkıyodu resmen yüreğim ikiye ayrılıyodu yaaa anlatamıyordum adama derdimi, boğasım geliyodu
allaha çok şükür son birkaç senedir toparlandı. onalrın yanında bile şımartıyo beni arada bende böle yapıyom benim cadıyaatıyom havamı....
düzelir hayatım sende de düzelir. biraz kazık yesin cocan anlar anyayı konyayı. ama yıpranan da biz oluyoruz işte.
Kızlar uzunnn zamandır listeyi gonderememistimmmm... Simdi guncelledimmm...
Kızlar mart, nisan, mayıs hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Bu haziran ve sonrasının listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz azra3434 | 30 | 18 Haziran| temmuza insallah
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz breshka | 27 | 21 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 24 Haziran| bekliyoruz _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal| 28 | 24 Haziran| bekliyoruz
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
| | |
Nihancimmmmm, seni Deryacim gibi en alta ekledim... batin belli olunca haber verirsin bana...
Mbpcimmmm, istedigin gibi seni listeden cıkardim.. Insallah en kısa zamanda guzel haberlerle donersin canım...
Busracimmmmmm, cokkkk tebriklerrrr.. Ama listede yoksunnn...:26::26: Batini bilmedigimden seni hamile diye ekleyemedim...
Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....
vallahi güzelim ilk yıllarda canım çıkıyodu resmen yüreğim ikiye ayrılıyodu yaaa anlatamıyordum adama derdimi, boğasım geliyodu
allaha çok şükür son birkaç senedir toparlandı. onalrın yanında bile şımartıyo beni arada bende böle yapıyom benim cadıyaatıyom havamı....
düzelir hayatım sende de düzelir. biraz kazık yesin cocan anlar anyayı konyayı. ama yıpranan da biz oluyoruz işte.
canım benim BAT belli değil ama sen ağustosa inşallah diye yazabilirsin tabloya,çünkü benim döngü bozuldu,ne zaman adet olacağımı falan bilmiyorum,o nedenle temmuzu pas geçiyorum,ok?
yaniiiste kizlar bendeki avantaj benim kocam yanimda.... biliyor yani olaylara koru korune bakmiyor.. objektif yaklasiyor... hatta gecenleri bayagi bi gurultu kopmustu.... canim yaa bak simdi kocisimi sevmem geldi!!!neyseki Cok sukur ortalarda kalmiyorum...ama nolursa olsun sonucta onlarda ailesi asiriyada gittiginde sanirim toplaniyo hemen...
ama gelgelelim kaynanatorun o sevimsiz bakislar resmen psikolojik siddet uyguluyo bana.......
Hayirli cmalar herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?