2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

eger ki gelmiyosunuz gitmiyosunuz gibi çok merak ettik havalarında veya hiç bizi arayıp sormuyosunuzu ima etmek için laf sarfederse.
e madem o kadar merak ettiniz siz gelseydiniz veya siz arasaydınız gibi cümleler kurabilirsin. o anki tavır ve durumlarına göre...

heyoooooooo bir tek ben kalmışım yineeeeeee
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.
BİR UMUTTUR YAŞAMAK diyorum ve hiç bir zaman amacınız ne olursa olsun vazgeçmeyin.
Allahtan en büyük dileğim kutsal isteklerinizin yerine gelmesi.
hoşçakalın

ne veda yazısı yarabbim gözlerim doldu
not: arada sırada uğrarım büyük ihtimal
geçmiş falan okuyamam kusura bakmayın. bide 2000. sayfaya geçtiğinizde olurda ben olmazsam benim adımı yazın olur mu unutmayın.
4 temmuzdan sonra yapcam testi sabredeceğim o güne kadar inatla haber veririm size. byeeee

oohhh valla sefan olsun canim...cat cat catlasinlar kiskananlar...bol bol eglenin..... biz gecen sene ispanyaya gitmistik... sIkI tut kendini ,kaynanamlar bu sene ispanyaya gitme planlari yapiolar....yaaaaaaaaaaa
olabilir canim aklimda olsun!!!! yani 5yildir sirinelik yaptigim yeter!!!
ayyy tatlimmm hayirli yolculuklar gule gule...insallah hayalinizin otesinde bir tatil gecirirsiniz.... hersey istedigingibi olsun canim...Allaha emanet olun...

sılacımmm valla bnde ilk zamnalar kaynanamlarla sorunlar yaşamaıştım o zamnda yeri gelince lafımı sölüodumm...ama uzun zamandırrr hiç sorun yaşamadık maşallahh Allah nazardan korusun diyeyim de

şimdi kardaizcime katılıyorum...eğer olurda neden gelmedin aramadın derse snde e valla sizden de ses çıkmıyorr özleyen merak eden arar dersin snde...böylece hem aslında onları merak edip özlemediğin ortaya çıkar hmde onlara topu atmış olursun torununu merak edip özleyen ara sorar diye...diğer bi düşüncem de (tabi ben kaynanlarla durumun nasıl bilmediğimden huylarını falan söliim de sen dozunu ona göre ayarla ) yine öyle bir laf açarsa...ay valla bu aralar çok yoğunduk işte gezdik falan bilmem ne pek evde değildik...fırsatım olmadı..ama nitekim sizde aramadınız gibi bişi de ekleyebilirsin...bu arada ben mesela birine laf falan sokacaksam ki genelde biri damarıma basmadığı sürece öyle durduk yere kimseye de laf sokmam ama nyse...hiç istifimi bozmadann gayett gülerekk falan diyeceğimi derim..bu şekilde onu kale almadığımı anlar...snde gayett serin kanlı ve sakin bir şekilde davran oldu da sana laf soktuu hiç istifini bozmadan cvp ver canım...bide ne olursa olsun kocanla kavga etmiş ol sıkıntın olsun vs. farketmezz her zamann gülerek yaklaşş ayy canım cicim falan kocanla ilgilen onların yanında canım bişi istermisin falan gibi dozu aşmadan tabi bunlar da kaynanatörleri sinir eder çünküü onlarr kötü olunca mutlu olurlar...bu arada her zamn yazarım problem değill tarife nyse hallederiz :)

canım arkadaşımmm kendine iyi bak..çok eğlenn bolboll dinlennn yüz ohhh sefan olsun...hatta ve hatta tatildeyken ara kaynanı ayyy napıosunn anne biz iyiyiz mesajı ver çatlasın hahah :

iyi yolculuklar bitanemm..Allah kazasız belasız gitmeye nasip etsin çoooook öptümmmm hoşçakalll:79::79::79::79:

kaynim geldi, kaslarini aldim ve gitti :95::95::95::95::95: ben ne kazandim bundan??? koca bir sifir... onun yüzünden kardaizcime veda bile edemedim... hayirli yolculuklar canim iyi tatiller...

kaynim geldi, kaslarini aldim ve gitti :95::95::95::95::95: ben ne kazandim bundan??? koca bir sifir... onun yüzünden kardaizcime veda bile edemedim... hayirli yolculuklar canim iyi tatiller...

regentoşşşşşşşşş canımm doğru mu anladımm pardon da KAYNIN geldi ve sen onun KAŞ larını mı aldınnn ???

kızlar selam doktora gittim 15mmlik bi folikülüm varmış bi hafta içinde çatlayabilir dedi, gün aşırı ilişki önerdi ama kızlar benım hormon tahlilim yapıldı bişey cıkmadı yalnız gecen ay yumurtam çatlamamıştı bu ay çatlatma iğnesi vermesi gerekmez miydi, bana kendi çatlar dedi
ilaç kullanmıyorum yumurtlamam iyiymiş o yüzden mi iğne vermedi acaba (

aayy regencim lütfen benim şu kaşlara da hayrına bi el atsan
herşeyden tırsar oldum onu bile aldırmaya gitmiyorum şu an..

tatlim cevapmarin pek hosuma gitti...merci beaucoup....... uygulucam...zaten hiiiic bi zaman firsatimi vermedim gobek attirirmiyom onlara....

ben iki secenegide sunacam onlara .....

e yani regen.... ne diyim emiiii !!!!! yok yani kac yasinda kaynin sormasi ayip??

yok canim ayip degil sor.. ayni yastayiz 23... iste kizlar bu benim hayatim yapmasam kötü olan ben olurum.. kocam yok evde geliyo isinin gördürüyo gidiyo ama cok normal benim icin normal olup olmamasi ya da yaparim yapamam isim olur keyfim olma vs vs hiiiiiiiiiiiiiccccc önemli degil...bunlara izin veren de benim öküz kocam...

yaniii regentoşşş şoktayımmmmmm...daha neler yaniii düşünemiyorummm benim kaynımm gelcekk ve bnde onun kaşını alıcamm haa olduuuuuuuuu

tatlim esinin tepkisi ne ourdu böyle bu durumda??? benim ruhsuz icin güzel bir sey hatta.. onun ailesinin dedigi yerine geliyor mutlu oluyorlar....

yani ccaniimmm yakisik alacakbi durum deil ama tabi anlayis meselesi iste... hakkaten kocan da olay dedigin gibi..hadi kocani gectim annesi nasil bisey demez!!!!

yani ccaniimmm yakisik alacakbi durum deil ama tabi anlayis meselesi iste... hakkaten kocan da olay dedigin gibi..hadi kocani gectim annesi nasil bisey demez!!!!

ya tatlim iste mesele orda... önemli olan o kadinin cocuklarinin istedigi yerine gelsin.. anlayis meselesi iste dedigin gibi... kadina göre normal.. bana göre normal olmamasi önemli degil.. yaa bunlar ömrümü yediler resmen. laf anlatilmiyor ama hayirlisiyla bebisim bi olsun o zaman hepsine restimi cekicem.. simdi degil simdi yaparsam is kötüye gider.. gerci hos tepemin tasi atarsa iyice onu da görmez gözüm.. aradi gelcem ben simdi diyo yaa... gelebilir miyim degil.. gelicem yani haberin olsun.. abin yok evde diyorum duymuyor bile... ne denir ki ikizim??? sen olsan ne yapardin?? esin ne tepki gösterirdi???

kuzum benim yaaaa.........aslinda mesafeyi koyaydin iyiydi...kayindan yana dertliyim ben biraz... hos hertaraftan saldiri varda... yani basta kasini aldirmasini laf etsem bizimde columuz cocugummuz var onu pas geciyorum....

mesela kaynimin ikinci karisi beni kiskandi resmen kaynimdan kiskandi ki ben kaynimla konusmuyorum!!!!!! zaten konusmuyoz,gorusmuyoz,Neyi nerden kiskandi anlamak olaganustu!!!! canim yeri gelir bunlar sana geri doner die korkuyorum!!...... artik nerde nasil ne tepki vereceklerini kestirebiliyorum az cok...uzmanlastik... onelikle sen buna birdaha zemin hazirlama olmadi kaynana soleee...esine bidaha sole....

yani bizim oyle biseyle soz konusu bile olamaz.... hlynin tepkisini tekrarliyorum... ben kaynimin kasini alcam!!!!! yaniiiiii........... hadi kucuk falan olsa nese 14-15...

yahu esim 11 yasindaki yegeninden sakiniyo beni yeri geliyo...

ama kayin iyise adamsa iyi olur..sana arka cikar... bizde ilk zamanlar cok iyidik ..hatta super iyiydik tabi gorumce ve kaynana istermi bunu!!!! hani baldiz baldan tatlidir ya buda aynini..... ama anlattiklarina istinaden senin kaynin bunu yapmak icin musait biri deil...

hadi buyrun burdan yakin!!!!! ben malimi tanimam mi??

esim aradi simdi.... ablasi,annesi aramislar... gelmiyonuz falan filan demisler... gelin demisler .benimkide beni aradi bole bole diolar dedi... yarinmi gideriz napariz dedi..bende pazar gidelim dedim.... asabim bozuldu aksam aksam....bitek gecenhaftasonu gorusmedik yani olay bu.....

ben bazi zamanlar annemleri aramayali kaczaman geciyor.... kiziyorumda kendime ihmal dogru deil ,esim yilda 1defa anca konusur, gonullerini alir anacimin babacimin...... bizim lafimiz yok onlara...biz agac kogundan ciktik cunku!!! dellendim yaaaaa

daha cook taaruz lazim banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…