- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.501
canlarim simdi bisey sormak istiyorum simdi size... h
haftasionu gorusuruz onlarla simdi beni igneleyip dururlar....gelmiyonuz gitmyonuz aramiyonuz diye..... ben ne laf solummm.... kendileri istedidikleri yerleri ariyolar torunu yegeni hicmi merak etmiolar!!!! bunlari birlestirerek veya ayri guclu bi laf kondurmak istiorum hadi bakalim....hlyacim gittimi??? oda ii bu konularda
neler cikacak bakalim???
oohhh valla sefan olsun canim...cat cat catlasinlar kiskananlar...bol bol eglenin..... biz gecen sene ispanyaya gitmistik... sIkI tut kendini ,kaynanamlar bu sene ispanyaya gitme planlari yapiolar....yaaaaaaaaaaaeşle aile arasını bulmak gerçekten kocaların işi. bak senin eşin ayarı tutturuyo baştan ezdirmemiş seni :)
o hain bakışları bilmem miiiii..... haset kadınnnn...
ohhhh cocamı da alıp gitcem tatileeee sefam olsun
olabilir canim aklimda olsun!!!! yani 5yildir sirinelik yaptigim yeter!!!eger ki gelmiyosunuz gitmiyosunuz gibi çok merak ettik havalarında veya hiç bizi arayıp sormuyosunuzu ima etmek için laf sarfederse.
e madem o kadar merak ettiniz siz gelseydiniz veya siz arasaydınız gibi cümleler kurabilirsin. o anki tavır ve durumlarına göre...
ayyy tatlimmm hayirli yolculuklar gule gule...insallah hayalinizin otesinde bir tatil gecirirsiniz.... hersey istedigingibi olsun canim...Allaha emanet olun...heyoooooooo bir tek ben kalmışım yineeeeeee
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.
BİR UMUTTUR YAŞAMAK diyorum ve hiç bir zaman amacınız ne olursa olsun vazgeçmeyin.
Allahtan en büyük dileğim kutsal isteklerinizin yerine gelmesi.
hoşçakalın
ne veda yazısı yarabbim gözlerim doldu
not: arada sırada uğrarım büyük ihtimal
geçmiş falan okuyamam kusura bakmayın. bide 2000. sayfaya geçtiğinizde olurda ben olmazsam benim adımı yazın olur mu unutmayın.
4 temmuzdan sonra yapcam testi sabredeceğim o güne kadar inatla haber veririm size. byeeee
hoşgeldin canım,
naptın bakalım nasılsın
canlarim simdi bisey sormak istiyorum simdi size... h
haftasionu gorusuruz onlarla simdi beni igneleyip dururlar....gelmiyonuz gitmyonuz aramiyonuz diye..... ben ne laf solummm.... kendileri istedidikleri yerleri ariyolar torunu yegeni hicmi merak etmiolar!!!! bunlari birlestirerek veya ayri guclu bi laf kondurmak istiorum hadi bakalim....hlyacim gittimi??? oda ii bu konularda
neler cikacak bakalim???
heyoooooooo bir tek ben kalmışım yineeeeeee
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.
BİR UMUTTUR YAŞAMAK diyorum ve hiç bir zaman amacınız ne olursa olsun vazgeçmeyin.
Allahtan en büyük dileğim kutsal isteklerinizin yerine gelmesi.
hoşçakalın
ne veda yazısı yarabbim gözlerim doldu
not: arada sırada uğrarım büyük ihtimal
geçmiş falan okuyamam kusura bakmayın. bide 2000. sayfaya geçtiğinizde olurda ben olmazsam benim adımı yazın olur mu unutmayın.
4 temmuzdan sonra yapcam testi sabredeceğim o güne kadar inatla haber veririm size. byeeee
kaynim geldi, kaslarini aldim ve gitti :95::95::95::95::95: ben ne kazandim bundan??? koca bir sifir... onun yüzünden kardaizcime veda bile edemedim... hayirli yolculuklar canim iyi tatiller...
regentoşşşşşşşşş canımm doğru mu anladımm pardon da KAYNIN geldi ve sen onun KAŞ larını mı aldınnn ???
aayy regencim lütfen benim şu kaşlara da hayrına bi el atsan
herşeyden tırsar oldum onu bile aldırmaya gitmiyorum şu an..
dogru anladin canimhem de aynen dedigin gibi oldu
tatlim cevapmarin pek hosuma gitti...merci beaucoup....... uygulucam...zaten hiiiic bi zaman firsatimi vermedim gobek attirirmiyom onlara....
ben iki secenegide sunacam onlara .....
e yani regen.... ne diyim emiiii !!!!! yok yani kac yasinda kaynin sormasi ayip??
yaniii regentoşşş şoktayımmmmmm...daha neler yaniii düşünemiyorummm benim kaynımm gelcekk ve bnde onun kaşını alıcamm haa olduuuuuuuuu
yani ccaniimmm yakisik alacakbi durum deil ama tabi anlayis meselesi iste... hakkaten kocan da olay dedigin gibi..hadi kocani gectim annesi nasil bisey demez!!!!yok canim ayip degil sor.. ayni yastayiz 23... iste kizlar bu benim hayatim yapmasam kötü olan ben olurum.. kocam yok evde geliyo isinin gördürüyo gidiyo ama cok normal benim icin normal olup olmamasi ya da yaparim yapamam isim olur keyfim olma vs vs hiiiiiiiiiiiiiccccc önemli degil...bunlara izin veren de benim öküz kocam...
yani ccaniimmm yakisik alacakbi durum deil ama tabi anlayis meselesi iste... hakkaten kocan da olay dedigin gibi..hadi kocani gectim annesi nasil bisey demez!!!!
ya tatlim iste mesele orda... önemli olan o kadinin cocuklarinin istedigi yerine gelsin.. anlayis meselesi iste dedigin gibi... kadina göre normal.. bana göre normal olmamasi önemli degil.. yaa bunlar ömrümü yediler resmen. laf anlatilmiyor ama hayirlisiyla bebisim bi olsun o zaman hepsine restimi cekicem.. simdi degil simdi yaparsam is kötüye gider.. gerci hos tepemin tasi atarsa iyice onu da görmez gözüm.. aradi gelcem ben simdi diyo yaa... gelebilir miyim degil.. gelicem yani haberin olsun.. abin yok evde diyorum duymuyor bile... ne denir ki ikizim??? sen olsan ne yapardin?? esin ne tepki gösterirdi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?