- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.521
kuzum benim yaaaa.........aslinda mesafeyi koyaydin iyiydi...kayindan yana dertliyim ben biraz... hos hertaraftan saldiri varda... yani basta kasini aldirmasini laf etsem bizimde columuz cocugummuz var onu pas geciyorum....
mesela kaynimin ikinci karisi beni kiskandi resmen kaynimdan kiskandi ki ben kaynimla konusmuyorum!!!!!! zaten konusmuyoz,gorusmuyoz,Neyi nerden kiskandi anlamak olaganustu!!!! canim yeri gelir bunlar sana geri doner die korkuyorum!!...... artik nerde nasil ne tepki vereceklerini kestirebiliyorum az cok...uzmanlastik... onelikle sen buna birdaha zemin hazirlama olmadi kaynana soleee...esine bidaha sole....
yani bizim oyle biseyle soz konusu bile olamaz.... hlynin tepkisini tekrarliyorum... ben kaynimin kasini alcam!!!!! yaniiiiii........... hadi kucuk falan olsa nese 14-15...
yahu esim 11 yasindaki yegeninden sakiniyo beni yeri geliyo...
ama kayin iyise adamsa iyi olur..sana arka cikar... bizde ilk zamanlar cok iyidik ..hatta super iyiydik tabi gorumce ve kaynana istermi bunu!!!! hani baldiz baldan tatlidir ya buda aynini..... ama anlattiklarina istinaden senin kaynin bunu yapmak icin musait biri deil...
hadi buyrun burdan yakin!!!!! ben malimi tanimam mi??
esim aradi simdi.... ablasi,annesi aramislar... gelmiyonuz falan filan demisler... gelin demisler .benimkide beni aradi bole bole diolar dedi... yarinmi gideriz napariz dedi..bende pazar gidelim dedim.... asabim bozuldu aksam aksam....bitek gecenhaftasonu gorusmedik yani olay bu.....
ben bazi zamanlar annemleri aramayali kaczaman geciyor.... kiziyorumda kendime ihmal dogru deil ,esim yilda 1defa anca konusur, gonullerini alir anacimin babacimin...... bizim lafimiz yok onlara...biz agac kogundan ciktik cunku!!! dellendim yaaaaa
daha cook taaruz lazim banaaaa
Ben geldimmmmm....
hoşbulduuuukkkkkk kızlarrrrrr bıraktım gittim ama aklım buradydı evde de çok bunaldım yeniden sahalara döndüm..
artık ara ara da olsa girerim inşallah
screamaway o kadar sevindim ki canım hamile olmana
5 haftalıkmışsın demek ki ben giderkn sen hamiştin ve haberimiz yoktu
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşalla canım yaaaa
ayy çok sevindim ( ama kendimi ifade edebilecek bi smileyim bile yoksmiley kullanamıyorum nedense :S )
kızlaaaaaaaaaaaaar bnmkiler geldi vatana millete hayırlı olsunzaten bu gidişle hep gelcekler.... bide bnm eskiden hep öncki batıma göre 1 2 gün sora olurdu son iki aydır tam 24ünde oluo ne hikmetse... nese sonuçta bu ayda gitti yani ... screamcim beni temmuza ekle canım
sekercim hos geldin... nasilsin???? nasil gidiyor hayat?? yegenimiz nasil???
regencimmmmm... pek bisi gorulmedi bugun gittim doktora... sadece kese goruldu... icinde de minik nokta var.... ben pek bisi anlamadım yaniii.....
olsun olsun daha minik o annesi....peki sen nasil oldun??? kanaman felan yok di mi??? merak ediyordum ben de gündüz geldi aklima da... bende halen gelen giden yok ay ben de ne pervasizmisim yaaa.... doguma yakin giderim heralde test almaya... gerci hos o zaman da cikamaz test de... saka saka az önce ilk gittigim dortorun muayanehanesinden yillik gelen mektuplardan geldi.. kontrol icin gelin diye.. benim dr da tatile cikmis bugün ögrendim :95::95::95::95::95::95: mektubu alinca aklima geldi de, ya 3 hafta dr'umu beklicem ya da 10 euro verip diger dr'a gitcem bilmyiorum artik... cünkü bilmiyorum bu dr'un yerine bakan biri var mi yok mu.. olmasi lazim aslinda kötü oldu araya da haftasonu girdi..
yaniiiiiiiiiii............. guzelim dedigin gibi .. ogullarini ariyolar ben olsem kalsam hiiiiiiiccc!!! deger kiymet yok ama bizde Allah korkusu var... yaptigim herseyonce Allahicin sonra kacam icin....yok yaaa lanet olsun adama laf anlatilmiyor... söyledim adam gibi hem de iki kere.. cok agir laf etti defoldu gitti... görürler ama isterse hepsi cephe alsin. zaten her seyden mahrumum ne sevgi ne ilgi.. daha fazla ne kaybedebilirim ki??? görüscez bundan sonra.. terbiyesizler soyu... bir de kaynanamin babasi abileri hoca hepsi esas onun bilmesi lazim ne dogru ne yanlis.. ama yokkkkk yeterki p.cinin dedigi olsun benim huzurum önemli degil...
aynennn oyle birini almalari lazimm ki kaynimin 2.evliligi kizin ne anasi ne babasi vardi kiz cocugu dogurdu kedi yavrusu gibi attilar sokaga..... dusundurucu demi..????öyle canim haftalarca beklerim akil etsin de arasin sorsun diye.. ama hiccc ben diyene kadar aklina gelmez... madem öyle ailemizi önemsememizi kaldiramiyorlar yetimhaneden bi garibanla evlenseydiler ya bari en azindan bi sevaba girerlerdi...
Ben geldimmmmm....
Yok bugun kanamam olmadı regencimmmmm... insallah boyle devam eder...
Bu arada sen kırmızılar hala gelmedi dedikce ben cokkkkk seviniyorummm... senin gec dollenme filan oldu bence.... ve onun icin testlerde cıkmıyor... bence iyi yapıyorsun... bekle biraz daha... haftasonunu gecir... ondan sonra test yap eger istiyorsan....
doktor tatildeyse neden baska doktora yonlendirmiyorlar yaa... alla aalllaaa... 3 hafta neden bekletiyorlar... cok garip.....:26::26::26:
silam benimmmmm ruh ikizim.. sen gidip geliyorsun.. isin cok galiba... gel yaa kopma benden :78::78::78::78::78::78:
ya bu ne bicim is... kazagimi giyiyorum yaniyorum cikariyorum üsüyorum ayy hava soguk ve ic daraltiyor zaten...
yani tatlim hosgeldin.... inan foruma yazmadim ama seni bekliyorum...dedim aksama gelir!! yazayim yazayim dedim malumun uzere hararetli geciyo sohbetimiz sakinlesip yazamadim...
sukur canim keseyi gormussun!!! aksilik yok insallah .kanamalardan icin ne dedi....
yaniiiiiiiiiii............. guzelim dedigin gibi .. ogullarini ariyolar ben olsem kalsam hiiiiiiiccc!!! deger kiymet yok ama bizde Allah korkusu var... yaptigim herseyonce Allahicin sonra kacam icin....
aynennn oyle birini almalari lazimm ki kaynimin 2.evliligi kizin ne anasi ne babasi vardi kiz cocugu dogurdu kedi yavrusu gibi attilar sokaga..... dusundurucu demi..????
.
anladim canim... dinlen sen buraya gelince isi napicaksin??? Allahin izniyle bisey olmaz tatlim sag saglim evine varda!!silacımmmm, onlar icin pek bisi demedi aslında... sadece dinlen dedi.... kendini yorma filan dedi... ilac filan verdi... ve progestron kullanmaya devam dedi... O da cok kotu yapıyor beni aslında....:26::26:
Sende yok dimi daha kırmızılar.......?
yani biz Allahi düsünüp sonra yapiyoruz ne yaparsak ama bunlar düsünüyo mu yoksa düsünmüyo mu orasi saibeli.. Allah bilir... ama ben hep diyorum... bunlar seytanin ögrencileri
nasil yani attilar sokaga???sebep neymis???
ayyyy ayni kayinbabamin hayati gibi... onun da 3. evliligi kaynanam.. Allah düsman basina bile vermesin yani böylelerini... elin kizlarinin hayatini karartiyorlar...
yani cancazim hissetigin uzere evet mutfaktaydim.... kalmak isterdim ama malesef esim yoldaa......... onunlada uzuuun zamandir kaliteli vakit geciremedik asiri yogun isleri.... bugun erkenci ..dusun yani bu saate bile seviniyprum erken diye.....
hava konusunda aynen oyle inan coraplarla falanim yani hatta tuluk falan aliyorum o derece yani.... haftaya isinsak yaaaa...
ama nisan mayisi tr soguk gecirdi buralar sicakti ..oralar isindi biz sogudukkk
anladim canim... dinlen sen buraya gelince isi napicaksin??? Allahin izniyle bisey olmaz tatlim sag saglim evine varda!!
yok canim bende de yok kirmizi mirmizi.... olmasin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Bende geldim kizlar nasilsiniz screamawaycim bebisin nasil sen nasilsin hamilelik nasil gidior smillari kullanamiyorum cok yavan gelior msjlarim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?