2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlar M.Akif Ersoyun cook sevdigim bi sozu var,bilir misiniz?..

"Kim demiş avrupa insanı medeni? Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!!!

yok yaaa lanet olsun adama laf anlatilmiyor... söyledim adam gibi hem de iki kere.. cok agir laf etti defoldu gitti... görürler ama isterse hepsi cephe alsin. zaten her seyden mahrumum ne sevgi ne ilgi.. daha fazla ne kaybedebilirim ki??? görüscez bundan sonra.. terbiyesizler soyu... bir de kaynanamin babasi abileri hoca hepsi esas onun bilmesi lazim ne dogru ne yanlis.. ama yokkkkk yeterki p.cinin dedigi olsun benim huzurum önemli degil...

öyle canim haftalarca beklerim akil etsin de arasin sorsun diye.. ama hiccc ben diyene kadar aklina gelmez... madem öyle ailemizi önemsememizi kaldiramiyorlar yetimhaneden bi garibanla evlenseydiler ya bari en azindan bi sevaba girerlerdi...

hatunicecimmmmm, tesekkurler canımmmm.. darisi basına insallahhhhh....

renewalcimmmm tamam seni temmuza alalımm.. ama bu ay daha fazla calıss.. sen zaten calısmamıstın pek... temmuz kac yeni batin? hesapladıgında bana soyle canım....

regencimmmmm... pek bisi gorulmedi bugun gittim doktora... sadece kese goruldu... icinde de minik nokta var.... ben pek bisi anlamadım yaniii.....

olsun olsun daha minik o annesi.... peki sen nasil oldun??? kanaman felan yok di mi??? merak ediyordum ben de gündüz geldi aklima da... bende halen gelen giden yok ay ben de ne pervasizmisim yaaa.... doguma yakin giderim heralde test almaya... gerci hos o zaman da cikamaz test de... saka saka az önce ilk gittigim dortorun muayanehanesinden yillik gelen mektuplardan geldi.. kontrol icin gelin diye.. benim dr da tatile cikmis bugün ögrendim :95::95::95::95::95::95: mektubu alinca aklima geldi de, ya 3 hafta dr'umu beklicem ya da 10 euro verip diger dr'a gitcem bilmyiorum artik... cünkü bilmiyorum bu dr'un yerine bakan biri var mi yok mu.. olmasi lazim aslinda kötü oldu araya da haftasonu girdi..

silam benimmmmm ruh ikizim.. sen gidip geliyorsun.. isin cok galiba... gel yaa kopma benden :78::78::78::78::78::78:

ya bu ne bicim is... kazagimi giyiyorum yaniyorum cikariyorum üsüyorum ayy hava soguk ve ic daraltiyor zaten...

Yok bugun kanamam olmadı regencimmmmm... insallah boyle devam eder...

Bu arada sen kırmızılar hala gelmedi dedikce ben cokkkkk seviniyorummm... senin gec dollenme filan oldu bence.... ve onun icin testlerde cıkmıyor... bence iyi yapıyorsun... bekle biraz daha... haftasonunu gecir... ondan sonra test yap eger istiyorsan....
doktor tatildeyse neden baska doktora yonlendirmiyorlar yaa... alla aalllaaa... 3 hafta neden bekletiyorlar... cok garip.....:26::26::26:

yaniiiiiiiiiii............. guzelim dedigin gibi .. ogullarini ariyolar ben olsem kalsam hiiiiiiiccc!!! deger kiymet yok ama bizde Allah korkusu var... yaptigim herseyonce Allahicin sonra kacam icin....
öyle canim haftalarca beklerim akil etsin de arasin sorsun diye.. ama hiccc ben diyene kadar aklina gelmez... madem öyle ailemizi önemsememizi kaldiramiyorlar yetimhaneden bi garibanla evlenseydiler ya bari en azindan bi sevaba girerlerdi...
aynennn oyle birini almalari lazimm ki kaynimin 2.evliligi kizin ne anasi ne babasi vardi kiz cocugu dogurdu kedi yavrusu gibi attilar sokaga..... dusundurucu demi..????
Ben geldimmmmm....

yani tatlim hosgeldin.... inan foruma yazmadim ama seni bekliyorum...dedim aksama gelir!! yazayim yazayim dedim malumun uzere hararetli geciyo sohbetimiz sakinlesip yazamadim...

sukur canim keseyi gormussun!!! aksilik yok insallah .kanamalardan icin ne dedi....

evet canim bakalim anca pazartesi sorabilirim iste zaten haftasonu giriyor araya.e gere mirin kirin ederlerse direk öbür dr'a giderim olan 10 euroya olur onlar da beni kaybederler canim zaten hepi topu bir kere test yaptim onda da cikmadi yani.. muhtemelen gec döllenme oldu. cünkü atesim bu aralar iyi gidiyor yani bat tarihinde yükselmesi gerekyior yaa hani benim tam bir hafta sonra yükseldi yani birden 0,4 derece firladi sonra düstü ama normal vücut sivakligimin halen 0,1 derece üstünde.. o da ben düzenli ölcemiyorum yani sabah yine kalktim esim cay sekerini bulamamis da

silam benimmmmm ruh ikizim.. sen gidip geliyorsun.. isin cok galiba... gel yaa kopma benden :78::78::78::78::78::78:

ya bu ne bicim is... kazagimi giyiyorum yaniyorum cikariyorum üsüyorum ayy hava soguk ve ic daraltiyor zaten...

yani cancazim hissetigin uzere evet mutfaktaydim.... kalmak isterdim ama malesef esim yoldaa......... onunlada uzuuun zamandir kaliteli vakit geciremedik asiri yogun isleri.... bugun erkenci ..dusun yani bu saate bile seviniyprum erken diye.....

hava konusunda aynen oyle inan coraplarla falanim yani hatta tuluk falan aliyorum o derece yani.... haftaya isinsak yaaaa...
ama nisan mayisi tr soguk gecirdi buralar sicakti ..oralar isindi biz sogudukkk

silacımmmm, onlar icin pek bisi demedi aslında... sadece dinlen dedi.... kendini yorma filan dedi... ilac filan verdi... ve progestron kullanmaya devam dedi... O da cok kotu yapıyor beni aslında....:26::26:

Sende yok dimi daha kırmızılar.......?

yani biz Allahi düsünüp sonra yapiyoruz ne yaparsak ama bunlar düsünüyo mu yoksa düsünmüyo mu orasi saibeli.. Allah bilir... ama ben hep diyorum... bunlar seytanin ögrencileri

nasil yani attilar sokaga??? sebep neymis???
ayyyy ayni kayinbabamin hayati gibi... onun da 3. evliligi kaynanam.. Allah düsman basina bile vermesin yani böylelerini... elin kizlarinin hayatini karartiyorlar...

anladim canim... dinlen sen buraya gelince isi napicaksin??? Allahin izniyle bisey olmaz tatlim sag saglim evine varda!!

yok canim bende de yok kirmizi mirmizi.... olmasin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

oyle...Rabbim korusun bizi...

sokaga atma mevzunu genis zamanda anlatirim ikizcim....

dogru diyorsun... tr ile buralarin havasi ters gidiyor ama artik isinalim yaaa haziran bitti resmen... sen esinle ilgilen canim tabiki o daha önemli benim gicik kimbilir nerde.. daha bana bulasik makinesi alacak.. ya hesapliyorum dünya para kazanmisim subattan bu yana... onca paradan 100 euroya dolap aldim salonuma, 46 euro dr'a verdim, bi kac parca da gömlek felan görüdünüz iste... adam utanmadan diyorki eline gecen parayi cula caputa yatiriyorsun ben de para vermyiorum sana yaaaa ulan .... adam ben de calisiyorum hem de ne kosulda.. hepsi senin hesabina geldi cukkaya indirdin daha bi borcu kapatamadin ben napayim yani daha ne kadar para kazanabilirimki??? ama o görür bundan sonra kazanmayi... calismicam.. calisirsam da onun eline gecmicek.. is iyice inada bindi boykot ediyorum artik

anladim canim... dinlen sen buraya gelince isi napicaksin??? Allahin izniyle bisey olmaz tatlim sag saglim evine varda!!

yok canim bende de yok kirmizi mirmizi.... olmasin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

haftasonu donuyorum.... bir hafta sonra da evi tasıcam ben.... bakalım nası olcakkk...

olmasin silacimmmmm hic olmasınnn kırmızılarrr insallahhhh....

Bende geldim kizlar nasilsiniz screamawaycim bebisin nasil sen nasilsin hamilelik nasil gidior smillari kullanamiyorum cok yavan gelior msjlarim yahu

Bende geldim kizlar nasilsiniz screamawaycim bebisin nasil sen nasilsin hamilelik nasil gidior smillari kullanamiyorum cok yavan gelior msjlarim yahu

merhaba tatlim hosgeldin... aksamlari zaten yavasliyor biraz sanirim cok yüklenmeden oluyor pek anlamiyorum ama gündüzleri aksamlari site hizi farkli oluyor bu kesin...
sen nasilsin peki??? uzun zamandir sohbet edemiyoruz seninle... özletiyorsun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…