2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bende geldim kizlar nasilsiniz screamawaycim bebisin nasil sen nasilsin hamilelik nasil gidior smillari kullanamiyorum cok yavan gelior msjlarim yahu

Azracimmmmm, hosgeldinnnn...

Hamilelik iyi gidiyor.. Bir iki kanamam oldu... Kosusturmaktan... Bugun doktora gittim.. Kese gorundu.. Ve dinlen dedi bana... İlac filan verdi işte...

Sen nasılsın? Kırmızılar bitti mi? Calısmalar basladı mı.... Bu ayın son olur insallah canımmmm.... Batini hesapladıgında soyle bana....

Hosbulduk canim ben iyiyim elhamdulullah sen nasilsin kirmizilar gelmedi dimi hala insallah bebisin seninledir tatlim..... Cok sevindim canim ne buyuk mutluluktur o keseyi gorme ani. Allah kucagina almayida nasip etsin insallah. Kirmizilar yeni bitti canim benim 14 temmiz yeni batim. İzinler basladi inanin ogle yemegimi bile rahat yiyemiyorum az once geldim isten bu kadar yogunlukta bebek nasil yapcaz bilmiorum valla :))))))

Valla azracımmmm, burda okuyordum, kızlar keseyi gorduk cok farklı bir duygu filan yazıyorlardı.... Ben hiccbisi hissetmedim... Ben de bir problem var galiba...
Sadece bos gebelik mi, degil mi, diye uzerine gittim doktorun, emin olmak icin...

Bu arada bu kadar yormaaa kendini azracımmm... Dedigin gibi iste bu kadar yorulursan evde calısya firsat kalmıcak...:26::26: Aslında belkide iyi... Aklında bebek meselesini daha az stres yaparsın, isi dusunmekten fırsat olmaz.. ve bebegin geliverirrrr...

Kızlar mart, nisan, mayıs hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu haziran ve sonrasının listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz migi | 29 | 2 Haziran| agustosa insallah ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz breshka | 27 | 21 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 24 Haziran| bekliyoruz _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal | 28 | 24 Haziran| temmuza insallah
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
azra3434| 30 | 14 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
|||
Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

Gercekten bu ay cok cabuk gececik gibi.... Ayin 4unde izne cikioruz esimle keske ovulasyonuma denk gelseydi bu ay cok guzel olurdu ama ovulasyonum temmuz 1olcak gibi bakalim hayirlisi olsun

yok canim gelmedi daha kirmizilar.. bekliyorum öyle ne yapacagimi bilmeden :97::97::97::97::97::97::97: insallah canim sen de göreceksin keseyi

canımmmm çok sevindim keseyi görmene minik yeğenimiz kendini gösterdi demek allahım nazarlardan korusun sizi
aman canım dr dinle yat dinlen

selamlar kızlarrrr

cidden bugün kimse yok

hava güzel bide hafatsonu olunca topik kimsesiz kalmış

aayyy burda hava berbat sekerim... haftasonu eger oralar da hava güzelse kim ne yapsin pc basinda ben olsam ben de atardim kendimi disariya... ay burda havalar ne zaman düzelecek ya öff insanin ici daraliyor... zaten tehlikeli günleri yasiyorum... bugünle yarini atlatabilcek miyim bakalim kirmizilari görmeden.bi keresinde daha böyle gecikme olmustu 10-11 gün bi atlatayim haftasonunu insallah....

selammmm guzelliklerrr..... iyi haftasonlari olsun insalah!!! bereket getirsin hafta basina bomba haberler alalim insallah!!!

evet regencim, yine tempooo dusuk olacak anlasilan!!! bakip bakip biriki not dusup cikacaz...

nihancacimmm[/B, canim hava cook mu guzel??? yazik bize yaaa donuyorummmmmm............... tadinindan cikarin canim valla... neyseki yarindan sonra buralarda aciliyorr!!

hadi bakalim kizlar her gelen biseyler yazsin ciksin baride arka sayfalara dusmeyelimm..

yani tatlim coook uzun surdu bu defa asagi yukari 1 aydir hava gri koyu gri hemde... antidepresan kullanmaya baslicaz yani o derece...iiyyyy heme Almanyaninki burdan daha karanlik bi hava....nese yarin aciliyo insallah pazartesi 31° burasiiii

ayy bende su hafta sonunu atlatmayi cook istiyorum...persembe gunu max. bekleme gunum bitiyo... insallah gelmezler kalpten soyluyorum!!!!

Son düzenleme:
aaaa benim ikizim gelmis... hosgeldin silaciimmmmmmmm sizin orda havalar nasil bakalim?? ay aglicam biraz sonra ne bozuk hava bu böyle... disariya baktikca iceride üsüyüroum daraliyorum..

sen nasilsin tatlim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…