- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.541
Bende geldim kizlar nasilsiniz screamawaycim bebisin nasil sen nasilsin hamilelik nasil gidior smillari kullanamiyorum cok yavan gelior msjlarim yahu
Hosbulduk canim ben iyiyim elhamdulullah sen nasilsin kirmizilar gelmedi dimi hala insallah bebisin seninledir tatlim.....merhaba tatlim hosgeldin... aksamlari zaten yavasliyor biraz sanirim cok yüklenmeden oluyor pek anlamiyorum ama gündüzleri aksamlari site hizi farkli oluyor bu kesin...sen nasilsin peki??? uzun zamandir sohbet edemiyoruz seninle... özletiyorsun kendini
Cok sevindim canim ne buyuk mutluluktur o keseyi gorme ani. Allah kucagina almayida nasip etsin insallah. Kirmizilar yeni bitti canim benim 14 temmiz yeni batim. İzinler basladi inanin ogle yemegimi bile rahat yiyemiyorum az once geldim isten bu kadar yogunlukta bebek nasil yapcaz bilmiorum valla :))))))Azracimmmmm, hosgeldinnnn...Hamilelik iyi gidiyor.. Bir iki kanamam oldu... Kosusturmaktan... Bugun doktora gittim.. Kese gorundu.. Ve dinlen dedi bana... İlac filan verdi işte...Sen nasılsın? Kırmızılar bitti mi? Calısmalar basladı mı.... Bu ayın son olur insallah canımmmm.... Batini hesapladıgında soyle bana....
Cok sevindim canim ne buyuk mutluluktur o keseyi gorme ani. Allah kucagina almayida nasip etsin insallah. Kirmizilar yeni bitti canim benim 14 temmiz yeni batim. İzinler basladi inanin ogle yemegimi bile rahat yiyemiyorum az once geldim isten bu kadar yogunlukta bebek nasil yapcaz bilmiorum valla :))))))
Gercekten bu ay cok cabuk gececik gibi.... Ayin 4unde izne cikioruz esimle keske ovulasyonuma denk gelseydi bu ay cok guzel olurdu ama ovulasyonum temmuz 1olcak gibi bakalim hayirlisi olsunValla azracımmmm, burda okuyordum, kızlar keseyi gorduk cok farklı bir duygu filan yazıyorlardı.... Ben hiccbisi hissetmedim... Ben de bir problem var galiba...Sadece bos gebelik mi, degil mi, diye uzerine gittim doktorun, emin olmak icin... Bu arada bu kadar yormaaa kendini azracımmm... Dedigin gibi iste bu kadar yorulursan evde calısya firsat kalmıcak...:26::26: Aslında belkide iyi... Aklında bebek meselesini daha az stres yaparsın, isi dusunmekten fırsat olmaz.. ve bebegin geliverirrrr...
Hosbulduk canim ben iyiyim elhamdulullah sen nasilsin kirmizilar gelmedi dimi hala insallah bebisin seninledir tatlim..... Cok sevindim canim ne buyuk mutluluktur o keseyi gorme ani. Allah kucagina almayida nasip etsin insallah. Kirmizilar yeni bitti canim benim 14 temmiz yeni batim. İzinler basladi inanin ogle yemegimi bile rahat yiyemiyorum az once geldim isten bu kadar yogunlukta bebek nasil yapcaz bilmiorum valla :))))))
slm kızlar nasılsınız bende geldim ... biraz canım sıkkın :97:
günaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize.
Azracimmmmm, hosgeldinnnn...
Hamilelik iyi gidiyor.. Bir iki kanamam oldu... Kosusturmaktan... Bugun doktora gittim.. Kese gorundu.. Ve dinlen dedi bana... İlac filan verdi işte...
Sen nasılsın? Kırmızılar bitti mi? Calısmalar basladı mı....Bu ayın son olur insallah canımmmm.... Batini hesapladıgında soyle bana....
sana da günaydin sekerim... hic kimseler yok bugün... ben de gidip yemegimi yapayim bari, daha erken ama olsun napayimbu ev isleri bitmez hic zaten
bugün kimseler ugramayacak anlasilan...
günaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize.
selamlar kızlarrrr
cidden bugün kimse yok
hava güzel bide hafatsonu olunca topik kimsesiz kalmış
aayyy burda hava berbat sekerim... haftasonu eger oralar da hava güzelse kim ne yapsin pc basinda ben olsam ben de atardim kendimi disariya... ay burda havalar ne zaman düzelecek ya öff insanin ici daraliyor... zaten tehlikeli günleri yasiyorum... bugünle yarini atlatabilcek miyim bakalim kirmizilari görmeden.bi keresinde daha böyle gecikme olmustu 10-11 gün bi atlatayim haftasonunu insallah....
Selam Kizlar iyi hafta sonlari herkeze. kimsecikler yok galiba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?