2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

benimde icimde adet olcakmisim gibi bi his var... sanki karnim agriyor... yani öyle belirli bi agri yok ama iste bilmiyorum agrir gibi bi hal var iste anlatamadim ama siz anlayin :44::44::44::44::44::44: ya da cok is yaptim sabahtan bu yana yoruldum belki de ondan..

canim insallah bebis oldugundan dolayi adet olmazsin... assagi yukari beraber dogururuz

benim tocam uzaklarda teeee istanbulda çalışıo bu arada bizde oraya taşıncaz güzel bi heber vereyim dedim bu aralar güzel haberler alıyorum paylaşmak istedim yaaa yeğenlerin hepppisi çok tatlı ben hemde teyzeyim buarada ya seenn:))))))))

aaaa benim ikizim gelmis... hosgeldin silaciimmmmmmmm sizin orda havalar nasil bakalim?? ay aglicam biraz sonra ne bozuk hava bu böyle... disariya baktikca iceride üsüyüroum daraliyorum..

sen nasilsin tatlim???
canim benim sorularinin cvplarini onceki postlarimda bulabilirsin!!

uff bende oyle karanlik bis sekilde oturuyorum..bide yarinin kasvetide coktu kaynana ve gorumcelere gidicez yaaa...bla blablaaa....

ayrica camasir makinam bozuldu(( ortada tum camasir onlari topladim camasirhaneye goturecem pasacim uyansin......

habide haftaya sevgili gorumcecim misira gidiyomus tatileee........... aman ne sevindimm!!
Selam Kizlar iyi hafta sonlari herkeze. kimsecikler yok galiba???

merhaba canim.... bizler variz guzelim... sen ne alemdesin... zamanin yaklasiyor..

bende iyim canim ne olsun iste ugrasip duruyooruz. cok can SIKICI bir gün bugün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eveetttttt kimseler yok kaynanama arayip duruyor gel diye... yok gelmicem diyorum direk yani ima felan etmeden yine de laftan anlamiyor.. cani sIkIlmIdtIr laf batiracaktir ya da isi vardir hic gidemem vallahi oturur tv izlerim daha iyi

senin yakinlarinda kimse yok mu canim gidip gelebilecegin?? sIkIlIp durma evde gez dolas biraz benim burda sansim yok maalesef

kızlar merhaba.mayıs ayında hamile kalmıştım burada eşimden bile önce sizinle paylaşmıştım bu mutluluğumu.maalesef dün kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.salı günü de kürtaj olucam.ama yılmadım en kısa zamanda sizlerle burada yine hepberaber hamile kalabilmek için çalışıcam.buarada 6 haftada olsa bi deneyimim olmuş oldu sormak istediğiniz şeyler olursa onlarıda cevaplarım burda.

ben gördüm canim kirmizilari tam gününde geldi cok sükür. uyuz sey bide mide bulantisiyla geldi. ya madem geleceksin neden yanlis belirtiyle geliyorsun dimi ya

iyiymis tatlim gitsin bakalim... sen de git bir yerlere.. gerci kendileri yaparöar da bize gelince laf olur :95::95::95::95::95::95::95: ayyy neyse sinir olmucam gitsin bari bir tanesi kisa sürede olsa eksik olur..

anliyorum canim bendede o agri oluyor gibi ...yalniz dikkat oluyo "gibi".. yani...bende agaklarimin cok usumesine baglioyorum agriyi....napiimmm!!!!
du bakalim canim niye mesaj yolluyosun kirmizilara ... beklioz iste...
oohhh ne guzel ...kocanin uzakta olmasi zor canim sende git yanina iyi olur insalah... bendede yegen var bitane ablamin... inan ha oglum ha yegenim ...askim benim.. teyzesinin boncugu...Allah herkese tattirsin bu duygulari bambaska bisey...
bende iyim canim ne olsun iste ugrasip duruyooruz. cok can SIKICI bir gün bugün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

noldu canimm.....ordadami hava kapaliiii?????

benim burda ailem yani kendi annem var arabayla 15dakika ama daha 2gün önce ordaydim. halamlar var onlarda konusmuyoruz 5yil oldu ne garip degilmi? neyse o zaten ayri bi konu. arkadaslarim var sagolsunlar. eee ama hepside cocuk sahibi anam ne yapayim ben orda. dün arkadasimin bebegini görmeye gittim bukadarmi tatli olur MASAALLAH 2aylik yesil-mavi gözlü simsiyah sacli hemde sacli dogmus tokasida var ve silikon dudaklim . cok seker .Allah bagislasin

tatlim cok gecmis olsun... sen dikkat et kendine senin canin sagolsun... sen hep pozitif ol olur mu?? bak dr'un bana dedigi gibi; bebegin olabildigini biliyorsun tamam düsük yapmak kötü bir sey, cogumuzun basina gelmistir ama hic cocugunun olmamasi daha da kötü degil mi birtanem??? kendine iyi bak cabuk topralan yine bebegin olur..

gecmis olsun canim. Rabbim beterinden saklasin. ilk gebelikmiydi? bende ayni durumu yasadim canim. ilk gebeliklerde oluyormus böyle sebeb arama canim sakin. Herseyin Hayirlisini diliyorum canim. En azindan gebe kalabildigini biliyorsun buna sükür güzelim. kanaman oldumu peki senin? benim olmamisti

amaan valla benim kide beni arayip cagirsa valla hemen giderim.... anca arkadan gelmez gitmez die bi ton laf yaparlar... gidince surat 5karis deil 5bin karis.... oylee iste..
ahhh gulum yaaa cook gecmis olsun canim... biliyorum canim seni hatta asagida gorunce sevinmistim... Allah'in takdiri guzelim.. masallah iyi gozukuyorsun en kisa zamanda hayirli saglikli hamilekalir ve sonuna kadar gidersin insallah...
ben gördüm canim kirmizilari tam gününde geldi cok sükür. uyuz sey bide mide bulantisiyla geldi. ya madem geleceksin neden yanlis belirtiyle geliyorsun dimi ya
yaniii degilmiii dogru sinyal ver bari... zamaninda gelmesi iyi canim... suanda yumurtlma donemlerinde olmalisin ..hadi bakalim yakalarsin insalah..
iyiymis tatlim gitsin bakalim... sen de git bir yerlere.. gerci kendileri yaparöar da bize gelince laf olur :95::95::95::95::95::95::95: ayyy neyse sinir olmucam gitsin bari bir tanesi kisa sürede olsa eksik olur..

ondan seviniyorum ya ikizim... ama gelince 2yil dinleriz artik!!! nese kacarim bende...

tamam canim yollamiyorum mesaj sanirim sabahtan beri ayaktayim cok hareket ettim de ondan oldu. ama ben de niye hic hamilelik belirtisi yok eger hamissem tabi, o yüzden cok umutlanamiyorum iste
aklima gecen ne geldi... biz senle cok benziyoruz yaa acaba benim de ilk bebegin erkek olur mu diye düsündüm yani benim kaynim evlenecek biri degil simdilik soy bize bagli ay nerden geldiyse aklima

Allah bagislasin canim darisi basina, basimiza insallah biz de konusmadik kac zaman canim anliyorum ne demek istedigini.. bazen akrabanin uzak durmasi daha iyi oluyor biliyor musun?? arkadaslar, dostlar yetiyor insana...

yumurtlama zamanimi? yok canim nerden cikardin? ben daha kirmizilari atlatmadim dün geldi. sen yanlis hatirliyorsun canim

kiiizzzzzzzzzzzzzzz yanindaymis herkeslerr.. bak regencimle bana kaynanatorden baska kimseciklerimiz yokkk!!! yine regenin tek tuk gorustugu arkadaslari var.... hani inandirii gelmeyebilir veya canim mutlaka vardir dedirtebiilr ama benim birtanecik bile arkadasim yooooooooooookk.... sadece pcim var...butun hayatim onda!!oglusum var... siz varsinizzzzzz... yetmez mi ??

masallah arkadasinin bebegine Rabbim bizede nasip etsin insallah en kisa zamanda....

kuppecimide goruyorum.....

canim dedim ya onun cani sIkIlmIstIr takilacak bana biliyorum ben, daha önce basima geldi yani, esim de yokya yanimizda, simdi iste, taslamasi daha rahat olur hani sonucta ben gidip kacama sikayet bile etsem, oglu bana mi inanacak ona mi??? kiz en kötü olayda bile üstünü kapatti kaynim olacak o p.cini korudu ya o kadindan nefret ediyorum Allaha havale ediyorum...

Allah bagislasin canim darisi basina, basimiza insallah biz de konusmadik kac zaman canim anliyorum ne demek istedigini.. bazen akrabanin uzak durmasi daha iyi oluyor biliyor musun?? arkadaslar, dostlar yetiyor insana...
Amiiiiinn Insaallah. evet haklisin es dost yetiyor insana. akrabanin yapamadigini yapabiliyor. yaninda olabiliyor. neyse zamaninda ben cok yiprandim bu konuyla artik geide kaldi. barismayanlar utansin.

kesinlikle bende öyle düşünüyrum canım.mart ayında burda hep beraber yola çıktı ve ben mayısta hamile kaldım.inşallah busefer sağlıklı bi bebeğim olur
ahhh gulum yaaa cook gecmis olsun canim... biliyorum canim seni hatta asagida gorunce sevinmistim... Allah'in takdiri guzelim.. masallah iyi gozukuyorsun en kisa zamanda hayirli saglikli hamilekalir ve sonuna kadar gidersin insallah...

çok iyiyim kesinlikle Allah sabrını veriyor.bian önce toparlanıp tekrar hamile kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…