- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.581
gecmis olsun canim. Rabbim beterinden saklasin. ilk gebelikmiydi? bende ayni durumu yasadim canim. ilk gebeliklerde oluyormus böyle sebeb arama canim sakin. Herseyin Hayirlisini diliyorum canim. En azindan gebe kalabildigini biliyorsun buna sükür güzelim. kanaman oldumu peki senin? benim olmamisti
Amiiiiinn Insaallah. evet haklisin es dost yetiyor insana. akrabanin yapamadigini yapabiliyor. yaninda olabiliyor. neyse zamaninda ben cok yiprandim bu konuyla artik geide kaldi. barismayanlar utansin.
kiiizzzzzzzzzzzzzzz yanindaymis herkeslerr.. bak regencimle bana kaynanatorden baska kimseciklerimiz yokkk!!! yine regenin tek tuk gorustugu arkadaslari var.... hani inandirii gelmeyebilir veya canim mutlaka vardir dedirtebiilr ama benim birtanecik bile arkadasim yooooooooooookk.... sadece pcim var...butun hayatim onda!!oglusum var... siz varsinizzzzzz... yetmez mi ??
masallah arkadasinin bebegine Rabbim bizede nasip etsin insallah en kisa zamanda....
kuppecimide goruyorum.....
anliyorum canim bendede o agri oluyor gibi ...yalniz dikkat oluyo "gibi".. yani...bende agaklarimin cok usumesine baglioyorum agriyi....napiimmm!!!!
du bakalim canim niye mesaj yolluyosun kirmizilara ... beklioz iste...
oohhh ne guzel ...kocanin uzakta olmasi zor canim sende git yanina iyi olur insalah... bendede yegen var bitane ablamin... inan ha oglum ha yegenim ...askim benim.. teyzesinin boncugu...Allah herkese tattirsin bu duygulari bambaska bisey...
noldu canimm.....ordadami hava kapaliiii?????
ayyy alemsin ikizim yani... yazinin sonunu okumadan, sonunu, ikimizde ayni donemde hamis kaliriz a baglicaktim ki sen bambaska dusunmusun... insallah yaa hayirli saglikli olsunda rabbim gonlune gore versin... amaaan sanki kiyme mi biliyorlar... bende var devam... cocugum umurlarinda deil...kaynanamin oyle bibakislari varki ogluma anlamamak icin kor olmak lazim..esimde farkinda... dedesi dusunur ama.. ama simdi Allah var halalari cok ilgilenir!!!tamam canim yollamiyorum mesaj sanirim sabahtan beri ayaktayim cok hareket ettim de ondan oldu. ama ben de niye hic hamilelik belirtisi yok eger hamissem tabi, o yüzden cok umutlanamiyorum iste
aklima gecen ne geldi... biz senle cok benziyoruz yaa acaba benim de ilk bebegin erkek olur mu diye düsündümyani benim kaynim evlenecek biri degil simdilik soy bize bagli ay nerden geldiyse aklima
yumurtlama zamanimi? yok canim nerden cikardin? ben daha kirmizilari atlatmadim dün geldi. sen yanlis hatirliyorsuncanim
kesinlikle bende öyle düşünüyrum canım.mart ayında burda hep beraber yola çıktı ve ben mayısta hamile kaldım.inşallah busefer sağlıklı bi bebeğim olur
çok iyiyim kesinlikle Allah sabrını veriyor.bian önce toparlanıp tekrar hamile kalmak istiyorum
ilk gebeliğimdi canım.sebep aramıyorum zaten ben elimden geldiği kadar iyi baktım kendime.salı günü kanamam oldu ama onunla alakası yokmuş geçen hafta kalbi durmuş
ayyy alemsin ikizim yani... yazinin sonunu okumadan, sonunu, ikimizde ayni donemde hamis kaliriz a baglicaktim ki sen bambaska dusunmusun... insallah yaa hayirli saglikli olsunda rabbim gonlune gore versin... amaaan sanki kiyme mi biliyorlar... bende var devam... cocugum umurlarinda deil...kaynanamin oyle bibakislari varki ogluma anlamamak icin kor olmak lazim..esimde farkinda... dedesi dusunur ama.. ama simdi Allah var halalari cok ilgilenir!!!
hay Allah yaaa nerden cikardim biliyomusun? tickerinde 13 days unitil ovulation yaziyo ya ben ovulationu okumadan hic, onu unitil test olarak anladim... dikkatsizlik yani... benim dusundugum gibi ovulation doneminde olmus oluyodun canim ... hadi bakalim!!!!
sen biraz dinlendikten sonra son sürat devam edersin calismalara, cok sükür bak saglikli bir ciftsiniz... Allah verir gönlüne göre.. belki de siniyor bizi.. hayatta her sey insan icin.. iyisi de kötüsü de.. sen sagligina dikkat et gerisi zaten gelir bitanem
slmmm kızlar neyapıyorsunuz bakalım keyfinizle kahyası yerindemi ben çoq acaipim çok karışığım mutlu ama mutsuzum doluyum ühüüühüüühüü
ahhh wifeofdemoncummm, malesef fırsatını bulamadık, dün ovulasyon testi yaptımmm, gülen yüz çıktı fakattt o kadar yorgunduk kiii, iki sarıldık koklaştık, sonraaa o yorgunlukla uykuya dalmışızKuppecim, tatlım, yumurtluyor olabilirsin, fırsat bulursan kaçırma bugünleri
canımm, aynen öyle, işte ayrı yoruluyoruz, işten sonra ev işleri ile, bi de sıfır ev olunca eksiği çok oluyo..öldük bittik resmennn..o kadar yorgundum ki, neyse kii bugün geç saate kadar uyudum..fizik tedavim bitti hayatımmmm..ama halen daha belim ağrıyo..bu da ilavee bunca derdin üstüneselam canım, ev taşımak zordur hakkatten allah kolaylık versin. hem uykusuz kalır insan hem yorgun hem açççç....
bi de ovulasyon ohhhh tuz biber. aman canım bu günlerini kaçırma ufak da fırsatları değerlendir.
hiçççç önemli değil hayatım sen işlerini sağsalim yoluna koy istediğin zaman zaten gelirsin.
fizik tedavi ne oldu bitti mi?
canım sat dan sonra 13. gün inanılmaz bir akıntı oldu, resmen yumurta akı gibi tuvaleti yaparken bile uzayarak inen bi akıntı, çok şaşırdımmm..acaba yumurtluyor muyum dedimmm ama ovulasyon testi yapamadım o gün gece 2:00 gibi çalışma oldu, ama ondan sonraki günün gecesi ve dün gece hiçbirşey yapamadık malesefKuppecim, ff'nin çizgi çekmesini bekleme, ateş düştükten sonra 3 gün yüksek ateş devam ettiği zaman ateşim düştüğü güne çizgi çekiyor, yani o zaman artık yumurtlamanın üzerinden 3 gün geçmiş oluyor. sen bu günleri değerlendir derim ben. akıntın nasıl? katılaşma varmı? yumurta akı kıvamına yaklaştımı?
canımm benimm evet sağollll..bende sizleri merak ediyorum ama sürekli giremiyorum işte..yumurtluyorum hlycım ama işte durum bu..bi türlü nasip olmuyo yumurtlarkennn çalışma yapmakcanımm Allah kolaylık versin bitanem..ev taşımakk çook zor ve yorucu Allah yardımcın olsun...bnde geçen seni sordum merak ettim seni nasıl olduğuunu..bnde bu ara pek giremiyorum misafirlerim var..geçmişe bakamıyorum valla...canım bu arda yorgunsun falan ama olsun yimirtliyosunnnn bunları kaçırmaaaaaaa
bnde şimdi ilk iğnemi vuruldum geldim...az daha bayılacağğğdımmmgobeğımm acıdı yandıı bi fena oldumm ama geçti Allah tannn
Allah kolaylik versin canim...bu yogunlugunun arasinda bile ugrayip okuyor olman bile yeter ama gercekten hos sohbetini ozluyoruz...
ayri bir pozitif enerjin var...mahrum birakma biziiii.................
bu ayin calismalar icin son olur insallah bu yogunlugun arasina SIkIsiverir biryere kucuk fasulyen!!!
ayyy alemsin ikizim yani... yazinin sonunu okumadan, sonunu, ikimizde ayni donemde hamis kaliriz a baglicaktim ki sen bambaska dusunmusun... insallah yaa hayirli saglikli olsunda rabbim gonlune gore versin... amaaan sanki kiyme mi biliyorlar... bende var devam... cocugum umurlarinda deil...kaynanamin oyle bibakislari varki ogluma anlamamak icin kor olmak lazim..esimde farkinda... dedesi dusunur ama.. ama simdi Allah var halalari cok ilgilenir!!!
hay Allah yaaa nerden cikardim biliyomusun? tickerinde 13 days unitil ovulation yaziyo ya ben ovulationu okumadan hic, onu unitil test olarak anladim... dikkatsizlik yani... benim dusundugum gibi ovulation doneminde olmus oluyodun canim ... hadi bakalim!!!!
bizde bunu bi sınav olarak görüyoruz canım ve kesinlikle isyan etmiyoruz.Allah olması gerektiği zaman zaten meleğimizi verecek bize
ay canimcim nasil ifade etmissin duygularini öylebir sey sorcam hamis olma sansin nedir??? bu psikoloji anca hamislerde ya da adet dönemindeki kadinlarda olur
cok dogru diyorsun tatlim.. bence biz sansliyiz bebegimizi en azindan daha alismadan kücükken kaybettik.. neler var hayatta son güne kadar sapasaglam tasiyip da dogumda ölen bebekler var.. Allah kimsenin basina vermesin tatlim..Allahim cok büyük yine iyi kullariyiz biz ben öyle inaniyorum, eminim sen de öyle düsünüyorsundur canim benim.. böyle düsünürsen bak da gör en kisa zaman da yine hamile kalirsin, yeter pozitif ol Allah verir mukafatini.. tabi önce sagligina dikkat et..
hoşbuldum fıstığımmm..halen kırmızılar teşrif etmemişşşş..ne güzellllllKuppeeeeee hosgeldin fistik...
size bişey anlatcam daha önce kimseye anlatamadım söyleyemedim hep içimde ama biraz uzun beni dinlemek isteyen varmı akıl vercek olan çok karışığım şuan ne yapcağımı bilmiyorum da onun için:96:
kızlar merhaba.mayıs ayında hamile kalmıştım burada eşimden bile önce sizinle paylaşmıştım bu mutluluğumu.maalesef dün kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.salı günü de kürtaj olucam.ama yılmadım en kısa zamanda sizlerle burada yine hepberaber hamile kalabilmek için çalışıcam.buarada 6 haftada olsa bi deneyimim olmuş oldu sormak istediğiniz şeyler olursa onlarıda cevaplarım burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?