- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.601
insallah canim yaaaa.... gulum sen nerdeydin kiiiii?? oohh sende rahatsin ozaman masallah...Insaallah canim Insaallah bizde en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize. haklisin cok sükür ailem burda. benim kayinvalidemler tr. de. uzaktan davulun sesi hos geliyor
olur mu olur yaniii tatlim.... gorcez bakalim.ayni dönem hamis de kaliriz canim yani hic sasirmam... gercekten doguma birlikte de gitsek bile derim yani bu bize hep oluyor diye
aman kaynanan kurban olsun oglusuna.. totosunu yesinhalbuki kendi kani cani yani, deli mi ne.. Allah var simdi ben kaynanamdan beklemem öyle bi davranis.. gerci hos ondan her seyi beklerim ama torununa karsi öyle yapmaz bence, onun garezi bana.. zaman göstercek bakalim..
aynen oyle canim ... bahsettigin gibi daha cok baglanmadan rabbim dogru olani yapti belki..biz bilemeyiz O bilir!! insallahbiraz dinlendikten sonra en kisa zamanda yeniden kavusursun kucuk melegine...bizde bunu bi sınav olarak görüyoruz canım ve kesinlikle isyan etmiyoruz.Allah olması gerektiği zaman zaten meleğimizi verecek bize
ahhh yaaa guzelim bekleee valla test paralarina yazik... tr de ucuzama benburda 15euroya aliyorum yani.... zevkli olan hangisi canim test yapmak mi regli beklemek mi?heeee iyi yani iyikide yanlis hesaplayan ben degilim yoksa kendimi suclardim tüh bu ayi da bosa gecirmisi diye
ya varya ben su calismalari bitirdikten sonraki günü hic sabirli olamiyorum inanin. suan regl günlerim cok rahatim, sonra calismalar baslicak ozamanda rahat oluyorum ama su beklemek varya beni deli ediyor. dayanamayip test yapiyorum ya. halbuki beklesem regl günüme kadar ögrenecegim ama yok daha zevkli oluyor.
bebegim dinlemek bizim isimiz... bak biz gunlerdir anlatip akil danisiyoruz.. hatta yarin soylucem laflarim bile hazirrrsize bişey anlatcam daha önce kimseye anlatamadım söyleyemedim hep içimde ama biraz uzun beni dinlemek isteyen varmı akıl vercek olan çok karışığım şuan ne yapcağımı bilmiyorum da onun için:96:
canımmm çok üzüldümmm.. Allahım inşallah en kısa zamanda bu duyguyu yeniden nasip etsin sana..bebeğine kavuştursun sağ sağlimmm..
insallah canim yaaaa.... gulum sen nerdeydin kiiiii?? oohh sende rahatsin ozaman masallah...
olur mu olur yaniii tatlim.... gorcez bakalim.
aman gulum yapmasin oyle cocuguna cok zoruna gidiyo insanin!!! Allah bilsin.. oglum babasiyla falan oynuyo opuyo ya amaaan kadin deliriyooo.. hicbakmiyo konuyu degistirmeye falan calisiyoo... guluyorum yaaa ...inan!! aslinda zavalli biri aciz biri...... uzgunum ama sevgiyi bilmeyen biri...napalim kabul etcez ole..
aynen oyle canim ... bahsettigin gibi daha cok baglanmadan rabbim dogru olani yapti belki..biz bilemeyiz O bilir!! insallahbiraz dinlendikten sonra en kisa zamanda yeniden kavusursun kucuk melegine...
ahhh yaaa guzelim bekleee valla test paralarina yazik... tr de ucuzama benburda 15euroya aliyorum yani.... zevkli olan hangisi canim test yapmak mi regli beklemek mi?
bebegim dinlemek bizim isimiz... bak biz gunlerdir anlatip akil danisiyoruz.. hatta yarin soylucem laflarim bile hazirrr
hoşbuldum fıstığımmm..halen kırmızılar teşrif etmemişşşş..ne güzellllll
anlat kuşummm..dinlerizzzzz..
leplebicim canim benimm guzel arkadasim... konuna donecegim eminim arkadaslar da doneceklar... affina siginarak kisacik bisey sorcal cunku bugun siparisi vermem lazim...
kizlar ikisi arasinda kaldim 2dkkanizi alsam fikir verseniz...hangisiii???
3 SUISSES - Pochette en cuir femme - ...autres - Femme
3 SUISSES - Pochette imitation cuir à noeud métal femme - ...autres - Femme
evet canim cantalari sormustum... yani kurdeleleli olani deilde aksesuarli olanimi begendin sen...ne demek canım rica ederim 2.si bluzmu çantamı sordun anlayamadım ama siyah çanta çok hoş onun önündeki aksesuarın kolyesi var bende ama dore rengi:)
canikom buralar yanıyo valla sıcaktan dışarıya çıkamıyoruz:82::82: gerçi benim kociş işte akşam gelicekaayyy burda hava berbat sekerim... haftasonu eger oralar da hava güzelse kim ne yapsin pc basinda ben olsam ben de atardim kendimi disariya... ay burda havalar ne zaman düzelecek ya öff insanin ici daraliyor... zaten tehlikeli günleri yasiyorum... bugünle yarini atlatabilcek miyim bakalim kirmizilari görmeden.bi keresinde daha böyle gecikme olmustu 10-11 gün bi atlatayim haftasonunu insallah....
selammmm guzelliklerrr..... iyi haftasonlari olsun insalah!!! bereket getirsin hafta basina bomba haberler alalim insallah!!!
evet regencim, yine tempooo dusuk olacak anlasilan!!! bakip bakip biriki not dusup cikacaz...
nihancacimmm[/B, canim hava cook mu guzel???yazik bize yaaa donuyorummmmmm............... tadinindan cikarin canim valla... neyseki yarindan sonra buralarda aciliyorr!!
hadi bakalim kizlar her gelen biseyler yazsin ciksin baride arka sayfalara dusmeyelimm..
kızlar merhaba.mayıs ayında hamile kalmıştım burada eşimden bile önce sizinle paylaşmıştım bu mutluluğumu.maalesef dün kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.salı günü de kürtaj olucam.ama yılmadım en kısa zamanda sizlerle burada yine hepberaber hamile kalabilmek için çalışıcam.buarada 6 haftada olsa bi deneyimim olmuş oldu sormak istediğiniz şeyler olursa onlarıda cevaplarım burda.
leplebicim canim benimm guzel arkadasim... konuna donecegim eminim arkadaslar da doneceklar... affina siginarak kisacik bisey sorcal cunku bugun siparisi vermem lazim...
evet canim cantalari sormustum... yani kurdeleleli olani deilde aksesuarli olanimi begendin sen...
ha yalniz kurdeleli olan gercek deriymis...digeri imitasyan!!!
çok doğru söylüyorsun sılacımm..resmen engelleniyorumm..herşeyde bir hayır vardırr..ben buna çok inanırımmm..Allahım en uygun zamanda nasip edecektir bana da..o zamanı bekliyorum..başkaca da yapacağım birşey yok tatlımmm..kuppecim , gecenleri yazmistim.. canim hersey nasip kismet bak sen ovu.bildigin halde sanki engellenircesine calisma yapamiyosun... bende demistimki eger vakti zamani geldiyse onun icin artik bi mani yoktur birlikte olmak icinde sebebler dogar... zira bizler nasil olduk!! onun icin kasma tatlim kendini...
canım hesaplayarak yapmak biraz risk işi, çünkü bunun kesin bir tarihi yok, yani atıyorum bazen 14 gün bazen 15 gün bazen 12 gün de yumurtlayabilirsin, bundan tam olarak emin olmak için ovulasyon testleri var işte..ovulasyon testi çok rahat oluyo, yumurtlamanın başlamasına bir iki gün kala pozitif gösteriyor, sende çalışmalarını ona göre ayarlıyorsun iştekuppecim ovu test nasil iyimi. yani hesaplayarak olmuyormu testmi daha iyi olur. ben mesela o günleri bos gecirmemeye calisirim. yoksa belirli bir saatimi calismak lazim ?
tatlım sen o kadar masumsun ki, bu yaşadıklarını kim yaşasa aynı şeyleri hissederdi..ama bi konuda çok şanslısın ki, kardeşine bu kadar iyi bakan bir aile var..aslında olayda kimsenin suçu yok..insan büyüdüğü ortama ayak uydurur, kardeşinde onlarla büyüdüğü için onları daha yakın görecektir elbet, böyle bir durumda olan herkes bunu aynı şekilde yaşar bence..alışkanlıklar var bir de, bu sevginin bile önüne geçer bazen..alışkanlıklar çok önemlidir..kardeşin alışmış onlara..o yüzden birşeyleri yaparken onlardan yardım istiyor..yoksa bunun seni az sevmesiyle bir ilgisi yoktur bence..sen kardeşinin yerinde olsaydın, aynı şeyleri sende yapacaktın muhtemelen..sana inat yapılan birşey yok, herkes hayatı getirdiği gibi yaşamaya çalışıyor, o gerçeğe alıştırmışlar kendilerini ama sen farklı bir pencereden baktığın için, onların hiç yaşamadığı eksikliği sen yaşıyorsun, senin kardeşinin eksikliğini onların anlayabilmesi mümkün değil, aynı olayı yaşamadan..bence senin yapabileceğin en önemli şey, kardeşini sevdiğini ona her zaman belli etmek, kendini soyutlamaman lazım, birşeye ihtiyacı olduğunda, elinden geleni yapmaya çalışman lazım, onu arayıp sorman lazım uzağa gitseniz bile..yani benim öyle arkadaşlarım var ki, onlarla kardeş gibiyimdir, kan bağımız yoktur ama, kardeşimden ayırt etmem gözümde kardeşim gibidirler yani..bence bu konuyu fazla kurcalama kafanda, yapılabilecek hiçbirşey yok şu itibarle..ama o büyüsün bi bakalım..olayları daha iyi anlayacaktır, herşey daha farklı olacaktır .. şuan o kadar küçükk ki, kimse ona birşey anlatmaya cesaret edememiştir..o da bazı şeyleri öğrendiğinde, büyüdüğü zaman, sana bakış açısı bağlılığı daha farklı olacaktır..tabi onu asla ihmal etmezsen..elinden geldiğince ilgilenirsen tatlımm..şükret ki..kimseye muhtaç değil..aç değil açıkta değil..ne mutlu ki..öyle değil mi..öncelikle saol canm :) ay nerden başlasam şimdi benim küçük kız kardeşim var şuan 6 yaşında, benim annem bundan 5 sene evvel vefat ettii tabi bende ozamanlar 16 yaşındayım lieye başlayaacağım yaz .kardeşimle aramda 15 sene var ben en küçüktüm bi zamanlar neyse şimdi annem vefat ettiği için benim çok psiklojim alt üst oldu kardeşim iremde daha minikti onu teyzem aldı ailesini onlar bildi enişteme baba dio onu çok seviyolar kardeşim için en ideal bi aile buraya kadar sorun yok ama şimdi irem bizim için süpriz bebk olmuştu hepimize hediye gibi gelmişti annem öldü onuda evden ayırıp teyzeme verince yıkıldık resmen ama sorunum şurda benim teyzemin kızı da yengem olur abimle evlendi 2 sene önce ya yengemi severimde onu kıskanıyorum kardeşim ona abla diyo banada yabancı gibi leplepi abla dio ikimiz de olsak su isterken bile ondan istiyo önceliği hep o oluyo ben yediremiyorum kendime benide çok seviyo ama onu benden daha çok seviyo ya şimdi bide ben ilk doğduğunda sanki annesi bendim hep ben ilgilenirdim oyuncak bebek gibi ben süslerdim onu ben yedirirdim ama biranda o rüya gibi hayattan uyandım oysa ne hayyllerim vardı ya ben bu kıskançlığımı nasıl yencem ne yapabilirim çok kötüye gidiyo benim bu ahvalim şimdi bebeğimde olmadığı için evlendiğimden hatta iremle ilk ayrıldığımızdan beri heppp aklımda eşim bile bişey için ağlasam artık ezberledi hep iremimi özledin dio benim en zayıf noktam kardeşim aama oda başkasının eliinde şimdide istanbula taşınırsak nsaıl olur dahada ayrılcaz yengemle daha çok vakit geçircekler resmen bi antipatim oldu bunu kimseye anlatamadım anlatsam diceklerki nankörlük etme onlar çok güzel bakıyolar amadüşünün yanımda kardeşime bağırmasına bile tahammülüm yok yengemi diğer türlü severimde byu konuda içimden ona harb açmışım zamanla ben ne yapıcam şimdi onu nasıl elde etcem deli olcam ya sadece yarım kalan hayalerimi istiyorum masummuyum yoksa tersimi : benmi göremiyorum((((((
ben siyahi begendim ikizim...
bitanem iki taneydi insallah kurdeleli olanidir bayildigin onu aldim..çantaya bayıldım şekerim çok güzelmiş
guzzeeeell canim bende onda karar kildim....ayyy o kurdeleli olanı daha çok beğendimm onu açamaıştım şimdi açtım alltta küçük resmi varmış kesinlikle o bence kurdeleli olan çok şeker bennnncceee:)))
ben siyahi begendim ikizim...
bence[SUP][/SUP] de kesinlikle siyah her zaman bi ağırlığı var
hem herşeyle kombin edilir gülüm
bence de kesinlikle siyah her zaman bi ağırlığı var
hem herşeyle kombin edilir gülüm
ayy baak şimdi güldüm şuan hamiş olma şansım -0rın altında çünkülüm adetimin son günü :) adetli olduğum içinmii böyleyim ben hiç farkında olmam ama kocam derdi hep farklılaşıyosun die ama çok uzak kaldıımız için heralde alınganım bu aralar sende böyle olurmusun adet döneminde b,öyle değişik olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?