2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Insaallah canim Insaallah bizde en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize. haklisin cok sükür ailem burda. benim kayinvalidemler tr. de. uzaktan davulun sesi hos geliyor
insallah canim yaaaa.... gulum sen nerdeydin kiiiii?? oohh sende rahatsin ozaman masallah...
olur mu olur yaniii tatlim.... gorcez bakalim.

aman gulum yapmasin oyle cocuguna cok zoruna gidiyo insanin!!! Allah bilsin.. oglum babasiyla falan oynuyo opuyo ya amaaan kadin deliriyooo.. hicbakmiyo konuyu degistirmeye falan calisiyoo... guluyorum yaaa ...inan!! aslinda zavalli biri aciz biri...... uzgunum ama sevgiyi bilmeyen biri...napalim kabul etcez ole..
bizde bunu bi sınav olarak görüyoruz canım ve kesinlikle isyan etmiyoruz.Allah olması gerektiği zaman zaten meleğimizi verecek bize
aynen oyle canim ... bahsettigin gibi daha cok baglanmadan rabbim dogru olani yapti belki..biz bilemeyiz O bilir!! insallahbiraz dinlendikten sonra en kisa zamanda yeniden kavusursun kucuk melegine...
ahhh yaaa guzelim bekleee valla test paralarina yazik... tr de ucuzama benburda 15euroya aliyorum yani.... zevkli olan hangisi canim test yapmak mi regli beklemek mi?
size bişey anlatcam daha önce kimseye anlatamadım söyleyemedim hep içimde ama biraz uzun beni dinlemek isteyen varmı akıl vercek olan çok karışığım şuan ne yapcağımı bilmiyorum da onun için:96:
bebegim dinlemek bizim isimiz... bak biz gunlerdir anlatip akil danisiyoruz.. hatta yarin soylucem laflarim bile hazirrr

kuppecim , gecenleri yazmistim.. canim hersey nasip kismet bak sen ovu.bildigin halde sanki engellenircesine calisma yapamiyosun... bende demistimki eger vakti zamani geldiyse onun icin artik bi mani yoktur birlikte olmak icinde sebebler dogar... zira bizler nasil olduk!! onun icin kasma tatlim kendini...

ben almanyadayim. burda dogdum esimin ailesi urfada. yani test yapmak cok heyecanli olyor. cünkü bekleyemiyorum uzun uzun. 4gün kala reglime test yaptim. ama karar verdim artik regl günüme kadar beklicem cünkü cok para harcadim test icin yahu. hem gecikirse reglm ozaman 4euroya varmis onu alacam. ama bilmiyorum b konuda kendime güvenemiyorum canim ben yine gün kala test yaparim herhalde
beni engelleyin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuppecim ovu test nasil iyimi. yani hesaplayarak olmuyormu testmi daha iyi olur. ben mesela o günleri bos gecirmemeye calisirim. yoksa belirli bir saatimi calismak lazim ?

hoşbuldum fıstığımmm..halen kırmızılar teşrif etmemişşşş..ne güzellllll

anlat kuşummm..dinlerizzzzz..

öncelikle saol canm :) ay nerden başlasam şimdi benim küçük kız kardeşim var şuan 6 yaşında, benim annem bundan 5 sene evvel vefat ettii tabi bende ozamanlar 16 yaşındayım lieye başlayaacağım yaz .kardeşimle aramda 15 sene var ben en küçüktüm bi zamanlar neyse şimdi annem vefat ettiği için benim çok psiklojim alt üst oldu kardeşim iremde daha minikti onu teyzem aldı ailesini onlar bildi enişteme baba dio onu çok seviyolar kardeşim için en ideal bi aile buraya kadar sorun yok ama şimdi irem bizim için süpriz bebk olmuştu hepimize hediye gibi gelmişti annem öldü onuda evden ayırıp teyzeme verince yıkıldık resmen ama sorunum şurda benim teyzemin kızı da yengem olur abimle evlendi 2 sene önce ya yengemi severimde onu kıskanıyorum kardeşim ona abla diyo banada yabancı gibi leplepi abla dio ikimiz de olsak su isterken bile ondan istiyo önceliği hep o oluyo ben yediremiyorum kendime benide çok seviyo ama onu benden daha çok seviyo ya şimdi bide ben ilk doğduğunda sanki annesi bendim hep ben ilgilenirdim oyuncak bebek gibi ben süslerdim onu ben yedirirdim ama biranda o rüya gibi hayattan uyandım oysa ne hayyllerim vardı ya ben bu kıskançlığımı nasıl yencem ne yapabilirim çok kötüye gidiyo benim bu ahvalim şimdi bebeğimde olmadığı için evlendiğimden hatta iremle ilk ayrıldığımızdan beri heppp aklımda eşim bile bişey için ağlasam artık ezberledi hep iremimi özledin dio benim en zayıf noktam kardeşim aama oda başkasının eliinde şimdide istanbula taşınırsak nsaıl olur dahada ayrılcaz yengemle daha çok vakit geçircekler resmen bi antipatim oldu bunu kimseye anlatamadım anlatsam diceklerki nankörlük etme onlar çok güzel bakıyolar amadüşünün yanımda kardeşime bağırmasına bile tahammülüm yok yengemi diğer türlü severimde byu konuda içimden ona harb açmışım zamanla ben ne yapıcam şimdi onu nasıl elde etcem deli olcam ya sadece yarım kalan hayalerimi istiyorum masummuyum yoksa tersimi : benmi göremiyorum ((((((

Son düzenleme:

ne demek canım rica ederim 2.si bluzmu çantamı sordun anlayamadım ama siyah çanta çok hoş onun önündeki aksesuarın kolyesi var bende ama dore rengi:)

ne demek canım rica ederim 2.si bluzmu çantamı sordun anlayamadım ama siyah çanta çok hoş onun önündeki aksesuarın kolyesi var bende ama dore rengi:)
evet canim cantalari sormustum... yani kurdeleleli olani deilde aksesuarli olanimi begendin sen...

ha yalniz kurdeleli olan gercek deriymis...digeri imitasyan!!!

Son düzenleme:
canikom buralar yanıyo valla sıcaktan dışarıya çıkamıyoruz:82::82: gerçi benim kociş işte akşam gelicek bende evde tekılıyorum sizlerle beraber en güzel keyif te bu zaten

slm şekerim hepimize iyi hatala sonu olur inşş
ayyy kuzum ya siz orda üşüyomusunuzkıyamam ben sana hemen burdan bıraz güzeş ve sıcak göndereyim arkadaşıma :82::82::82: ama hep yurtdışı bol yağmurlu ve kapalı derler her kışın güzel olurda yazın hiç çekilmez

canım ya çok geçmişler olsun rabbim bidaha tekrarını yaşatmasın takdiri ilahi işte kısmetten öte yok gülüm allahım sonraki bebeğine uzun ömürler verir inş sağlıklı bi gebelik doğumun olur hayırlısıyla biz herzaman senin yanında destekçiniz canım

evet canim cantalari sormustum... yani kurdeleleli olani deilde aksesuarli olanimi begendin sen...

ha yalniz kurdeleli olan gercek deriymis...digeri imitasyan!!!

ayyy o kurdeleli olanı daha çok beğendimm onu açamaıştım şimdi açtım alltta küçük resmi varmış kesinlikle o bence kurdeleli olan çok şeker bennnncceee:)))

çok doğru söylüyorsun sılacımm..resmen engelleniyorumm..herşeyde bir hayır vardırr..ben buna çok inanırımmm..Allahım en uygun zamanda nasip edecektir bana da..o zamanı bekliyorum..başkaca da yapacağım birşey yok tatlımmm..
kuppecim ovu test nasil iyimi. yani hesaplayarak olmuyormu testmi daha iyi olur. ben mesela o günleri bos gecirmemeye calisirim. yoksa belirli bir saatimi calismak lazim ?
canım hesaplayarak yapmak biraz risk işi, çünkü bunun kesin bir tarihi yok, yani atıyorum bazen 14 gün bazen 15 gün bazen 12 gün de yumurtlayabilirsin, bundan tam olarak emin olmak için ovulasyon testleri var işte..ovulasyon testi çok rahat oluyo, yumurtlamanın başlamasına bir iki gün kala pozitif gösteriyor, sende çalışmalarını ona göre ayarlıyorsun işte bi deee ateş ölçme yöntemi var, onu da azra ile tatlicadim çok iyi bilioo..tabloyu azracımm düzenliyoo zaten..o konuda da bilgi alabilirsin tatlım..o günleri boş geçirmemen çok güzel ama o günleri tespit edebilmennn önemli olan canımm..
tatlım sen o kadar masumsun ki, bu yaşadıklarını kim yaşasa aynı şeyleri hissederdi..ama bi konuda çok şanslısın ki, kardeşine bu kadar iyi bakan bir aile var..aslında olayda kimsenin suçu yok..insan büyüdüğü ortama ayak uydurur, kardeşinde onlarla büyüdüğü için onları daha yakın görecektir elbet, böyle bir durumda olan herkes bunu aynı şekilde yaşar bence..alışkanlıklar var bir de, bu sevginin bile önüne geçer bazen..alışkanlıklar çok önemlidir..kardeşin alışmış onlara..o yüzden birşeyleri yaparken onlardan yardım istiyor..yoksa bunun seni az sevmesiyle bir ilgisi yoktur bence..sen kardeşinin yerinde olsaydın, aynı şeyleri sende yapacaktın muhtemelen..sana inat yapılan birşey yok, herkes hayatı getirdiği gibi yaşamaya çalışıyor, o gerçeğe alıştırmışlar kendilerini ama sen farklı bir pencereden baktığın için, onların hiç yaşamadığı eksikliği sen yaşıyorsun, senin kardeşinin eksikliğini onların anlayabilmesi mümkün değil, aynı olayı yaşamadan..bence senin yapabileceğin en önemli şey, kardeşini sevdiğini ona her zaman belli etmek, kendini soyutlamaman lazım, birşeye ihtiyacı olduğunda, elinden geleni yapmaya çalışman lazım, onu arayıp sorman lazım uzağa gitseniz bile..yani benim öyle arkadaşlarım var ki, onlarla kardeş gibiyimdir, kan bağımız yoktur ama, kardeşimden ayırt etmem gözümde kardeşim gibidirler yani..bence bu konuyu fazla kurcalama kafanda, yapılabilecek hiçbirşey yok şu itibarle..ama o büyüsün bi bakalım..olayları daha iyi anlayacaktır, herşey daha farklı olacaktır .. şuan o kadar küçükk ki, kimse ona birşey anlatmaya cesaret edememiştir..o da bazı şeyleri öğrendiğinde, büyüdüğü zaman, sana bakış açısı bağlılığı daha farklı olacaktır..tabi onu asla ihmal etmezsen..elinden geldiğince ilgilenirsen tatlımm..şükret ki..kimseye muhtaç değil..aç değil açıkta değil..ne mutlu ki..öyle değil mi..

çantaya bayıldım şekerim çok güzelmiş
bitanem iki taneydi insallah kurdeleli olanidir bayildigin onu aldim..
ayyy o kurdeleli olanı daha çok beğendimm onu açamaıştım şimdi açtım alltta küçük resmi varmış kesinlikle o bence kurdeleli olan çok şeker bennnncceee:)))
guzzeeeell canim bende onda karar kildim....
ben siyahi begendim ikizim...

canim ikisde siyahti... kurdeli olanini aldim...

oohh gecmis olsun ii geldi valla alisveris

kizlar ilk linki actiginizda kadinin altinda bi siyah canta goreceksiniz kurdeleli onu sorduydummm..... ve onu aldim... leplebicimde onu begendi cok.

neyse sagolun kizalr daha fazla rahatsiz etmeyeyim sizi

oluyor canim ben cok gergin oluyorum özellikle sinirli oluyorum...

canim bi konudan bahsetmissin inan cok üzüldüm, senin icin daha da zordur muhtemelen.. ama ben bir sey sorcam; kardesin durumu biliyor mu?? yani senin öz ablasi oldugunu? yani bilmiyorsa hic bunlari belli edip de cocugu da üzme. sen de sonuna kadar haklisin ama su durumda kardesinin hayati daha da önemli. hem belki israrci olsan duygularinda, seni suclu bulacak onun psikolojisini bilemezsin.. onu üzmek mi istersin yoksa duygularini saklamak mi?? ne tepki verecegini kimse bilemez. benim nacizane fikrim üstüne gitme, yasi daha cok kücük.. ileri de büyüyünce belki o kendi gelecek sana.. sen onu yalniz birakma yeter her daim yaninda ol ki varligini unutmasin, hic önemli degil istanbula tasinmissin ya da kalmissin... sIk sIk gider gelirsin sonucta esin de anlayisli olmali bu konuda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…