2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay kızlarr leplepinin olayına ben bu kadar üzülmüşken, siz nası çanta bakıyosunuzz yorum yapmadan duruosunuz şaşırdım haaa..

daha önemli bi konu deiiil mi sizcedee..benim moralim çok bozuldu şuan mesela

bitanem iki taneydi insallah kurdeleli olanidir bayildigin onu aldim..

guzzeeeell canim bende onda karar kildim....

canim ikisde siyahti... kurdeli olanini aldim...

oohh gecmis olsun ii geldi valla alisveris

heee taaaam o da daha güzelmis ikizim... iyi ki onu almissin.. güle güle kullan..

neyse ozaman kisa bi sure forumu mesgul ettigim icin kusara bakmayin.....

eyvallah..........

kizlar ikiside siyahti... yanlis renginimi ekledimki aceppp

ama ikiside siyah o kurdeleli olanda siyahh ?????:))):26::26::26:
evet canım ama ikisi de birbirinden farklı gülüm
kizlar ilk linki actiginizda kadinin altinda bi siyah canta goreceksiniz kurdeleli onu sorduydummm..... ve onu aldim... leplebicimde onu begendi cok.

neyse sagolun kizalr daha fazla rahatsiz etmeyeyim sizi

güle güle iyi günler de kullan kuzum eminim ki sana da çok yakışacak

ya çok güzel yazmışsın ama gel görki buna alışmak çok zor annemin yokluğuna alıştım göz görmeyince gönül katlanıyo ama ona alışamadım daha her gittiğimde pencereden ağlardıı aabblaaaaaaa gitmeee ne bileyim işte büyümesini izlemek buruk bi sevinç beim için ya o konularda çoookk şükrediyorum hemde çokk gözümüzün önünde büyüyo yani aç değil açıkta değil teyze anne yarısıdır ama senelerce hep çıkarsız kıskandım durdum işte en uygun tabir bu evet kıskandım ama suçlamıyorum albet sırf kardeşimin aklı bulanmasın varsın bana abla demesin o iyi olsun aklı karışmasın die sineye çektim hep .hayatımda herşey mükemmel ama bu dert oldu bana işte canlı ayrılık zormuş onun için de biraz bebğim olsun birazda olsa unuturum bende hayatın akışına kaptıırım diyorum ama durup düşündüğümde gururuma yediremiyorum işte duygularım mantığımdan daha ağır basıyo bide bu aralar çok yanlız kaldım eşimde yoktu nedense hep bunları düşündüm, ya acaba onunlamı kardeşim (yengemlemi) falan anlamsız ama ...ama senin en çok şu yazdığını beğendim''onların hiç yaşamadığı eksikliği sen yaşıyorsun, senin kardeşinin eksikliğini onların anlayabilmesi mümkün değil, aynı olayı yaşamadan..bence senin yapabileceğin en önemli şey, kardeşini sevdiğini ona her zaman belli etmek, kendini soyutlamaman lazım, birşeye ihtiyacı olduğunda, elinden geleni yapmaya çalışman lazım, onu arayıp sorman lazım uzağa gitseniz bile.'''bunu çok güzel yazmışın saol canım

Son düzenleme:
neyse ozaman kisa bi sure forumu mesgul ettigim icin kusara bakmayin.....

eyvallah..........

fikir paylaşmakta alınganlıklara sebebiyet veriyor demek ki..halen de haklı olduğumu düşünüyorum..sılacım meşguliyet verdiğini söylemedim ayrıca ben, bir insanın kardeşini kaybetme hissini paylaşması yanında, hangi çantanın seçileceği konusuuunun daha önemli olmaması gerektiğini söylemek istedim sadece..elini vicdanına koyan herkeste dediğime hak verecektirr..neyse ya siz yine bildiğiniz gibi yapınn..

canım allahım sana sabırlar versin ne denir ki hayatta ki en değerli varlığını anneciğini kaybetmişsin rabbim sana sabır versin çok zor bi durumdur diğer tarafta kız kerdeşin ama bi yandan da iyi düşün ona bakan çok iyi birileri var senin de gözün arkada değil çok şükür kardeşine sahip çıkmışlar ama tabi sen onun ablalsının onun yanın da sen olman grekirken hep başkalrı vardı en güzel günlerinde zamnalarında sen yoktun inş bundan sonra herşey yoluna girer canım rabbim gönüle göre verir

canım benimmmm.. senin yerine koydum kendimii bir an..o hisleri yaşamış gibi yazdım bunları.. gerçekten inan şuan çok üzgünümm..keşke insanlar böyle şeyler yaşamasalar ama Allahın bize sunduğu hayatlar var, ve her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır aramak diye bir durum var..evrendeki herşeyin bir nedeni var neticede..yazdıklarımı beğenmene çok sevindim..dedikleriimi uygularsan daha mutlu olursun diye düşünüyorum..dünyadaki hiçbir şey, onun senin kardeşin olduğu gerçeğini değiştiremezzz..bak ne olursa olsun bu değişemez..o yüzdennn, senn her zaman varlığını ona hissettireceksin..o büyüyünce zaten herşeyi yerine oturtacak ve sana daha bağlı olacak..Allahım hep yardımcın olsun ve en kısa zamanda sana mükemmel bir evlat nasip etsin, sağlıklı, nur topu gibi..canı gönülden diliyorum tatlımmm..

canım kardeşim şu konuda sanki çaktı biraz şimdi şöyle söyledik ona hepimiz kardeşiz yani bizde teyzemin çocuklarıda ( zaten biz demesek sağdan soldan abuk subuk diolar)şimdi o hepimizi kerdeş bildi e abimle teyzemin kızı evlenin ce doğal olarak dioki kardeş kardeşle nasıl evlenir die çok karışık oldu yaa bide okula başladı okumayı erken söktü adını soyadını öğrendi teyzemlerin soyadı farklı onu öğretmen sormuş oda yavrum ne bilsin ağlamış bişey diyememiş ben bunu duydum kahroldumm yaaa salak öğretmen bide sene başında anlatılmıştı ona yani anlamaya çalışıyo ama biz bu konuda kime danışdıysak hep farklı şeyler söylediler yani anlatalımmı anlatmayalımmı die henüz büyükler olarak kimse bişey anlatmadı ama şu millet yokmu torba değilki ağızları büzesin hep bişey diolarmış öyle yani o abimlerin olayınıda bana sormuştu sana bir şey sorcam ama sır olcak die ben donakalmıştım tabi şey demiştim onlar birbirlerini okadar çok seviyolarki evlendiler e bizde onlar mutlu olsun die birbirimizi kardeş gibi çok sveiyoruz hepimiz kardeşiz yeterki onlarda mutllu olsun bizde falan kıvırmıştım öyle yanii oda henüz anlamaya çalışıyo(((

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazılarınızı takip ediyodum bayadır bende bebiş istiyorum

ayy tatlım sakın tatsızlık oolmasın çok daha üzülürüm sakın lütfen kuppecim çok saol düşündüğün için ama onunda acelesi varmış bak en başında sölemişti canım lütfençok üzülürüm ...

çok karışmış canım yaaa..allak bullak olmuştur onun aklı şimdi..kıyamam..aslında bi psikologa gitmek lazım..en iyi şekilde ona nasıl anlatılır o karar verebilir çünkü..şimdilerde aklının karışması ileride telafisiz sonuçlara neden olabilir tatlım..yanlış algılamalar falan, kötü olur yani..

ayy canımsın ya yazdıkların ve önemsediğin için çok saol günlerce paylaşsammı die düşşündüm ya tanımadığım sizlere biile cesaret edememiştim ama iyikide paylaşmısın empati kuramn çok hoş olmuş evet rabbim bizim için en uygun olanı bize bahşeder zamanla atmaya çalışacağım inan bak samimiyetle söylüyorum benim bunu yazmam bile benm için çok önemliiydi ki oh içimden attım herşey zamanla inşallah oturacak ve o güzel duaların için allah senden razı olsun sanada versin canımmm nasıl dua etsem yaa çok saolun hepiiniz cevaplarınızı heyecaanla okuyorum:)

yok canım ne tatsızlığı..benim açımdan bir sorun yok..kimseye hakaret etmişliğimde yok..alınganlık yapılcak birşey de yok yani..birazda komiğime gitti açıkcası..
çanta konusunu konuşmayın da demedim, sadece senin konunun daha önemli olduğunu bu konu üzerinde konuşmamalarına şaşırdığımı söyledimmm..ki bizim topiğimiz böyle hassas şeylerde çok duyarlıdır..hemen yardımcı olmaya çalışırlar..bu sefer böyle olmayınca buna şaşırdım ve açıkca dile getirdimm..hiçte pişman değilim ama herkes özgür yani kim ne istiyorsa yapabilir..

Son düzenleme:

acılar paylaşıldıkcaa azalır diye boşuna dememişler tatlımm..için biraz rahatladıysa ne mutlu bize..bende senin gibiyim, içime attıkça büyür, paylaşıncaaa rahatlarımmmm..sende çok sağol..umarım herşey daha iyi olur

ay arkadaşım evet psikolog düşünülüyor onu ama ona çaktırmadan yani karşısındakinin psikolog olduğunu bilmeyecek:))

canim böyle durumlarda bi uzman esliginde aciklanir kücük yastaki cocuga... ayyy cok sinir oldum ögretmen de aferdersinde ö.üzün önde gideniymis... o nasil egitimci??? hic mi pedagoji dersleri almamis??? Allahim yaa... :95::95::95::95::95::95: bence canim,bilmiyorum maddi durumunuz nasil, ama sen bi uzmana danis.. seni mutlaka en iyi sekilde yönlendirirler. yani hem sen rahatlarsin hem de bi cözüm bulunur. yani kardesine simdi mi aciklanir yoksa daha büyümesi mi beklenir.. ama sen bu süre icinde yalniz birakma cünkü dedigim gibi, seni suclamasin.. yani esinin isi de önemli tabi tasinirsin ama ne bileyim tatillerde felan götür yanina, esinin tavri bu konuda nasil??? umarim anlayislidir... yani seninle de kalsin.. hafizasinda seninle ilgili güzel anilar olsun, gecmisinin bi parcasi ol.. yani olsa da olur olmasa da türünden biri olma onun icin. tamam, en cok kiminle vakit geciriyorsa ona daha yakin olur ama zamani gelip de ögrendiginde, er ya da gec, sana kin beslemesin.. cünkü böyle psikolojik travma gecirilme durumlarinda insan kendine bi günah kecisi arar, ortada suclu olmadigi ama yine de üzüldügü durumlarda.. bilmem anlatabildimmi :44::44::44::44::44: ben de üni'de aldigim derslerden aklimda bunlar kalmis... simdi onun tam her seyi ciddiye alma zamani üstelik.. ne mal ögretmenler var ya yani simdi ben sana desem ki leplepi cok cirkin olmussun bu nasil elbise(!) , sen güler gecersin, bilirsin ki regen saka yapiyor. ama ona desen ciddiye alir. cevaplayamadigi sorulari unutmaz hic... sen uzak durma yeter ki.. insallah bi faydam dokunur söyledilerimle..

aynen ya iyi oluyo allah çekemediği dert vermezmiş kullarına yinede şükürler olsun rabbime insanın içine atması kötü bişey ama haddi aşmadan isyan etmeden rabbine ,biryerlerde dökmesi lazım içini konuşarak dua ederek bişekilde işte kurban olduğum rabbim kullarına çok merhametli yinede :)

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazılarınızı takip ediyodum bayadır bende bebiş istiyorum

insallah istedigin en kisa zamada bebisin olur canim.. hosgeldin aramiza.. sen de bilgilerini ver istersen konu sahibi arkadasimiz gelince seni de ekler listeye.. hamis olunca seninikini de kutlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…