- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.641
aynen ya iyi oluyo allah çekemediği dert vermezmiş kullarına yinede şükürler olsun rabbime insanın içine atması kötü bişey ama haddi aşmadan isyan etmeden rabbine biryerlerde dökmesi lazım içini konuşarak dua ederek bişekilde işte kurban olduğum rabbim kullarına çok merhametli yinede :)
simdi okudum da leplepiye cevap yazarken ne kadar cok ''yani'' demisimaciklamak icin yirtmisim kendimi resmen... yani....
canim böyle durumlarda bi uzman esliginde aciklanir kücük yastaki cocuga... ayyy cok sinir oldum ögretmen de aferdersinde ö.üzün önde gideniymis...o nasil egitimci??? hic mi pedagoji dersleri almamis??? Allahim yaa... :95::95::95::95::95::95: bence canim,bilmiyorum maddi durumunuz nasil, ama sen bi uzmana danis.. seni mutlaka en iyi sekilde yönlendirirler. yani hem sen rahatlarsin hem de bi cözüm bulunur. yani kardesine simdi mi aciklanir yoksa daha büyümesi mi beklenir.. ama sen bu süre icinde yalniz birakma cünkü dedigim gibi, seni suclamasin.. yani esinin isi de önemli tabi tasinirsin ama ne bileyim tatillerde felan götür yanina, esinin tavri bu konuda nasil??? umarim anlayislidir... yani seninle de kalsin.. hafizasinda seninle ilgili güzel anilar olsun, gecmisinin bi parcasi ol.. yani olsa da olur olmasa da türünden biri olma onun icin. tamam, en cok kiminle vakit geciriyorsa ona daha yakin olur ama zamani gelip de ögrendiginde, er ya da gec, sana kin beslemesin.. cünkü böyle psikolojik travma gecirilme durumlarinda insan kendine bi günah kecisi arar, ortada suclu olmadigi ama yine de üzüldügü durumlarda.. bilmem anlatabildimmi :44::44::44::44::44: ben de üni'de aldigim derslerden aklimda bunlar kalmis... simdi onun tam her seyi ciddiye alma zamani üstelik.. ne mal ögretmenler var ya yani simdi ben sana desem ki leplepi cok cirkin olmussun bu nasil elbise(!) , sen güler gecersin, bilirsin ki regen saka yapiyor. ama ona desen ciddiye alir. cevaplayamadigi sorulari unutmaz hic... sen uzak durma yeter ki.. insallah bi faydam dokunur söyledilerimle..
benim dikkatimi çekmedi vallahi regencim .. gayet güzel cümleler kurmuşsun..ben çok beğendimmm..çok güzelll yaklaşmışsın olaya..tam bir profesyönel gibii..
simdi okudum da leplepiye cevap yazarken ne kadar cok ''yani'' demisimaciklamak icin yirtmisim kendimi resmen... yani....
kesinlikle doğru söylüyorsun tatlımmm..Merhametini üzerimizden eksik etmesin..sen kaç yıllık evlisin tatlım..kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
bu arada hlycımmm gelmiyo muuuu artık sık sık..azracım da öylee..tatlicadim da yok, beğeni yapıp kaçıoo vakti yok sanırımscreamawaycimle de ne zamandır konuşamıyoruz, aralarda cevaplaşıyoruz artık .. çalışınca çok zor oluyo yaaa..aklım burda kalıyo
ayy eşim dioki ne bilsekki sarsılmayacak yanımıza alalım die oda çok gönüllü hep ona istanbuldan felan minik hediyeler alır kısıtlamaz evladı gibi sever eşim şunu bilir ama ben onu çok özlüyorum die bukadar özelimi bilmio ona bilem demedim kıskandığımı yanlış anlamasın die yani hediye falan alıyoya onun için (ay çokmu ince düşünüyorum ya)söylediklerin çok bilinçli akıl akıldan üstündür ya inşallah böyle yıpranmalar olmaz kardeşimde yoksa kahrolurum mahfolurum ben saolun kızlar insan olayn içinde olunca sağlıklı düşünemio bazen bak o geçmişinde olmalısın dedinya çok bilinçlice söylemişin kesinlile işe yarar inşallah rabbimin izniyle
benim dikkatimi çekmedi vallahi regencim .. gayet güzel cümleler kurmuşsun..ben çok beğendimmm..çok güzelll yaklaşmışsın olaya..tam bir profesyonel gibii..
aman iste canim profesyonel olacaktik ama kismet degilmis diyorum artik... tesekkür edrim tatlim.. sen de ayni öneri de bulunmussun, bence de bi uzmanin gözünden olay daha farkli degerlendirilir en iyisi de o olur.. simdi bizim yapacagimiz leplepiyi dinlemek destek olmak olur... ufak tefek öneriler disinda ahkam kesemeyiz cünkü olayi biz yasamiyoruz.. ve bi cocuk söz konusu.. yanlis bir sey söylemektense cenemi tutmayi tercih ederim, insanlari kirmaktan cok korkarim ve burdaki kizlarin hepsi de biribirinden degerli insanlar.. seviyorum hepinizi
ayyyy tatlim esinin tavrina vallahi cok sevindim.. ben demek istedim aslinda, duruma göre yanina alirsin diye ama sonra düsündüm ya esi??? öyle erkekler varki tam sopalik, acmayim simdi konusunuesine bence de anlatma isin bu bize anlattigin kismini, kendi üzerine alinmasin sonra, lafim sana kizim gelinim sen anla misali... sen böyle düsünceli oldugun sürece kardesin hic yipranmaz tatlim, eminim beklediginden de güzel günleriniz olucak kardesinle
hiç belli olmaz canımm..zamanın ne getireceğini bilemeyizz..bi bakmışsın olmuş kısmet..
evet uzman gözünden olaya bakılması daha farklı olur mutlaka bir uzmana danışılması lazım böyle bir durumda...bizde seni seviyoruzzzzz canımmm..
regencimmmm..en son durum nedir şimdii..test yaptın mı, doktora gittin mi..senin durumunu çok merak ediyorum tatlım ya..inşallah bebişşş vardırrr..göğüslerinde kasıklarındaki ağrılar ne durumda..devam ediyorlar mı?
hiç belli olmaz canımm..zamanın ne getireceğini bilemeyizz..bi bakmışsın olmuş kısmet..
evet uzman gözünden olaya bakılması daha farklı olur mutlaka bir uzmana danışılması lazım böyle bir durumda...bizde seni seviyoruzzzzz canımmm..
regencimmmm..en son durum nedir şimdii..test yaptın mı, doktora gittin mi..senin durumunu çok merak ediyorum tatlım ya..inşallah bebişşş vardırrr..göğüslerinde kasıklarındaki ağrılar ne durumda..devam ediyorlar mı?
ÇENEM DÜŞTÜ ( iyikide düştü):))))))
DüŞsÜn BoŞvEr
:87::87::87:H a Y a T BoŞ:87::87::87:
E ğ L e N C o Ş
ben tatlim öylece bekliyorum... bir hafta önce test yapmistim negatifti ama halen ne gelen var ne gidenkasik agrilarim gecti, gögüs agrim hic olmadi daha adetten iki gün önce agrimaya baslardi mutlaka ama agri yok, bi dolgunluk var sanirim.. ya da kendimi kandiriyorum bu hafta sonuda gecsin yapicam test diyordum ama simdi kafam karisik.. yani durum su:
-benim dr 3 haftalik tatilde :95::95::95:
-kan testi icin randevu istedim haftasonu oldugu icin cevap gelmedi daha pazartesi görücez
-eski dr'umdan (yani gecen sene düsük yaptigim zamanki dr'umdan) mektup geldi kontrolünüze gelin diye kafam karisti, Allahtan bi isaret olabilir mi diye digeri tatildeya hani :44::44::44::44::44: bundan gecen sene de mektup gelmesi gerekyiordu, ama gelmemisti (ya da kaynanam olacak cadi kari vermedi bana cünkü oranin adresine geliyor) nerden cikti simdi mektup
-tatildeki dr'a 50 euro para verdim kontroller icin.. ama hamissem kalacak mi geri alacak miyim bilmiyorum. eger hamissem dr'u beklemek istemiyorum cünkü öyleyse 6.haftadayim nolur nolmaz...
yani böyle kafam allak bullak... zaten dr korkum var.. iyi bi dr'a denk gelmek icin cok ugrastim... napayim sen ne dersin tatlim??? kizlar siz olsaniz ne yapardiniz???
canım anlamıştım öyle demek istediğini ara ara tatillerde falan die ben eşimin samimiyetini dile getirmek için öyle yazdım .yok zaten anlatmam daha çünkü biliyorumki alınır oda :)))canım ya bilmukabele sende açıklamalarınla çok anlayışlı olduğunu ıspatlıyosun daha söze ne haacet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?