2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

simdi okudum da leplepiye cevap yazarken ne kadar cok ''yani'' demisim aciklamak icin yirtmisim kendimi resmen... yani....

kesinlikle doğru söylüyorsun tatlımmm..Merhametini üzerimizden eksik etmesin..sen kaç yıllık evlisin tatlım..kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?

bu arada hlycımmm gelmiyo muuuu artık sık sık..azracım da öylee..tatlicadim da yok, beğeni yapıp kaçıoo vakti yok sanırım screamawaycimle de ne zamandır konuşamıyoruz, aralarda cevaplaşıyoruz artık .. çalışınca çok zor oluyo yaaa..aklım burda kalıyo

simdi okudum da leplepiye cevap yazarken ne kadar cok ''yani'' demisim aciklamak icin yirtmisim kendimi resmen... yani....

benim dikkatimi çekmedi vallahi regencim .. gayet güzel cümleler kurmuşsun..ben çok beğendimmm..çok güzelll yaklaşmışsın olaya..tam bir profesyonel gibii..

Son düzenleme:

ayy eşim dioki ne bilsekki sarsılmayacak yanımıza alalım die oda çok gönüllü hep ona istanbuldan felan minik hediyeler alır kısıtlamaz evladı gibi sever eşim şunu bilir ama ben onu çok özlüyorum die bukadar özelimi bilmio ona bilem demedim kıskandığımı yanlış anlamasın die yani hediye falan alıyoya onun için (ay çokmu ince düşünüyorum ya)söylediklerin çok bilinçli akıl akıldan üstündür ya inşallah böyle yıpranmalar olmaz kardeşimde yoksa kahrolurum mahfolurum ben saolun kızlar insan olayn içinde olunca sağlıklı düşünemio bazen bak o geçmişinde olmalısın dedinya çok bilinçlice söylemişin kesinlile işe yarar inşallah rabbimin izniyle

benim dikkatimi çekmedi vallahi regencim .. gayet güzel cümleler kurmuşsun..ben çok beğendimmm..çok güzelll yaklaşmışsın olaya..tam bir profesyönel gibii..

aman iste canim profesyonel olacaktik ama kismet degilmis diyorum artik... tesekkür edrim tatlim.. sen de ayni öneri de bulunmussun, bence de bi uzmanin gözünden olay daha farkli degerlendirilir en iyisi de o olur.. simdi bizim yapacagimiz leplepiyi dinlemek destek olmak olur... ufak tefek öneriler disinda ahkam kesemeyiz cünkü olayi biz yasamiyoruz.. ve bi cocuk söz konusu.. yanlis bir sey söylemektense cenemi tutmayi tercih ederim, insanlari kirmaktan cok korkarim ve burdaki kizlarin hepsi de biribirinden degerli insanlar.. seviyorum hepinizi

ben 4. ü yılıma gireceğim 1 ay sonra canım .ilk 8 ay korunduk sora olaylar çabuk gelişti 2 kez gebelik oldu düştü sonra 1 sene daha korunduk şuann 4 aydır korunmuyoruz canım yani toplam olarak 3.5 senedir çocuk çocuk diyoruz :)) ya senin hikayen nedir kaç yıllık evlisin kuppecm

Son düzenleme:

ayyyy tatlim esinin tavrina vallahi cok sevindim.. ben demek istedim aslinda, duruma göre yanina alirsin diye ama sonra düsündüm ya esi??? öyle erkekler varki tam sopalik, acmayim simdi konusunu esine bence de anlatma isin bu bize anlattigin kismini, kendi üzerine alinmasin sonra, lafim sana kizim gelinim sen anla misali... sen böyle düsünceli oldugun sürece kardesin hic yipranmaz tatlim, eminim beklediginden de güzel günleriniz olucak kardesinle

hiç belli olmaz canımm..zamanın ne getireceğini bilemeyizz..bi bakmışsın olmuş kısmet..
evet uzman gözünden olaya bakılması daha farklı olur mutlaka bir uzmana danışılması lazım böyle bir durumda...bizde seni seviyoruzzzzz canımmm..

regencimmmm..en son durum nedir şimdii..test yaptın mı, doktora gittin mi..senin durumunu çok merak ediyorum tatlım ya..inşallah bebişşş vardırrr..göğüslerinde kasıklarındaki ağrılar ne durumda..devam ediyorlar mı?

canım anlamıştım öyle demek istediğini ara ara tatillerde falan die ben eşimin samimiyetini dile getirmek için öyle yazdım .yok zaten anlatmam daha çünkü biliyorumki alınır oda :)))canım ya bilmukabele sende açıklamalarınla çok anlayışlı olduğunu ıspatlıyosun daha söze ne haacet:)

bende hepinizi çok sevioruumm:))))ay evet regenn bende çok merak ediyorum senin durumunu:)

ben tatlim öylece bekliyorum... bir hafta önce test yapmistim negatifti ama halen ne gelen var ne giden kasik agrilarim gecti, gögüs agrim hic olmadi daha adetten iki gün önce agrimaya baslardi mutlaka ama agri yok, bi dolgunluk var sanirim.. ya da kendimi kandiriyorum bu hafta sonuda gecsin yapicam test diyordum ama simdi kafam karisik.. yani durum su:
-benim dr 3 haftalik tatilde :95::95::95:
-kan testi icin randevu istedim haftasonu oldugu icin cevap gelmedi daha pazartesi görücez
-eski dr'umdan (yani gecen sene düsük yaptigim zamanki dr'umdan) mektup geldi kontrolünüze gelin diye kafam karisti, Allahtan bi isaret olabilir mi diye digeri tatildeya hani :44::44::44::44::44: bundan gecen sene de mektup gelmesi gerekyiordu, ama gelmemisti (ya da kaynanam olacak cadi kari vermedi bana cünkü oranin adresine geliyor) nerden cikti simdi mektup
-tatildeki dr'a 50 euro para verdim kontroller icin.. ama hamissem kalacak mi geri alacak miyim bilmiyorum. eger hamissem dr'u beklemek istemiyorum cünkü öyleyse 6.haftadayim nolur nolmaz...

yani böyle kafam allak bullak... zaten dr korkum var.. iyi bi dr'a denk gelmek icin cok ugrastim... napayim sen ne dersin tatlim??? kizlar siz olsaniz ne yapardiniz???

ay canımm tabiii ki deee bi işaret olabilir..benimde sen yazınca hemen o geldi aklıma..akabinde söylemişsin zaten bir işaret olabilir mi diye..bence gitt..en azından kafanda kalmaz yani sorular..ayy Allahım inşallah hamilesindir canımm..ama bu doktora mutlaka gitmelisin..memnun muydunn gittiğin dönemde canımm..keşke tatildekine gitmeden önce eski doktoruna gitseydinn..
benimde 3 gün gecikmişti ya adetim, sonra göğüslerim söndü, acısı azaldı..ondan hemen sonra adet oldum..ama senin böyle olmasına rağmen adetin gelmemiş..çok ilginç bir duurum var..bence tatildeki doktorun keyfini bekleme, biran önce mektup gelen doktoruna git..ayy heyecanlandım

ay canim benim cok tesekkür ederim sagol...burda özgüven depoluyorum kendime.. kaynanamlarin oraya gidip bosaltiyorum ay o isin sakasi da yani denge kurmak zor onu biliyorum.. herkesin konusu farkli.. senin durumun cok masum ama hesaplar her zaman bu kadar masum almayabiliyor maalesef.. sen kalbini bu kadar temiz tuttuktan sonra Allahim yardimci olacaktir..sen simdi kendini de üzme kardesini de.. zaman gelecek ve o da anlayacak durumu.. sen de bu günleri hatirlayip bosa yormusum kendimi diyip güleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…