- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.661
kuppe senn fotoğrafın çok hoşmuş
avatarım mı tatlımmm..yoksa fotolarım gözüküyo mu..kendi fotolarımı kaldırmıştımtaa.. korktum birden
ayy kestirmeden fotoo yazdım kusura bakma avatarın canım varmıydı senin foton ben grmedim
ay canim benim cok tesekkür ederim sagol...burda özgüven depoluyorum kendime.. kaynanamlarin oraya gidip bosaltiyorumay o isin sakasi da yani denge kurmak zor onu biliyorum.. herkesin konusu farkli.. senin durumun cok masum ama hesaplar her zaman bu kadar masum almayabiliyor maalesef.. sen kalbini bu kadar temiz tuttuktan sonra Allahim yardimci olacaktir..sen simdi kendini de üzme kardesini de.. zaman gelecek ve o da anlayacak durumu.. sen de bu günleri hatirlayip bosa yormusum kendimi diyip güleceksin
ay canımm tabiii ki deee bi işaret olabilir..benimde sen yazınca hemen o geldi aklıma..akabinde söylemişsin zaten bir işaret olabilir mi diye..bence gitt..en azından kafanda kalmaz yani sorular..ayy Allahım inşallah hamilesindir canımm..ama bu doktora mutlaka gitmelisin..memnun muydunn gittiğin dönemde canımm..keşke tatildekine gitmeden önce eski doktoruna gitseydinn..
benimde 3 gün gecikmişti ya adetim, sonra göğüslerim söndü, acısı azaldı..ondan hemen sonra adet oldum..ama senin böyle olmasına rağmen adetin gelmemiş..çok ilginç bir duurum var..bence tatildeki doktorun keyfini bekleme, biran önce mektup gelen doktoruna git..ayy heyecanlandım
ayy kestirmeden fotoo yazdım kusura bakma avatarın canım varmıydı senin foton ben grmedim
vardı canım ama kaldırdımmmm..bi gün burda foto ekleme günü yapmıştık, o gün sen var mıydın..o zaman eklemiştim ben
vardı canım ama kaldırdımmmm..bi gün burda foto ekleme günü yapmıştık, o gün sen var mıydın..o zaman eklemiştim ben
az once yazamayip , tekrar dile gecirdigim icin tum topicten ozur dilerim..
kendi adima nahos bi durum seyretti az evvel....
soz konusu arkadasimin affina siginarak kimilerine gore basit gelsede o an icin olagan bi hal vardi ve onu paylastik...
ve postumu tam gondere basacakken leplebicimin konusunu farkkettim asagida ve tekrar msja donerek ona uzgunlumu belirttim...
yani konustugum konuyla ilgili yargilanmak, acikcasi komik bulunsada kimilerince biraz sersemlestirdi, dusundurdu beni...
ustelik soz konusu olaya kayitsiz kalmista degildik hemen geri donecegimizi belirterek kapamistik zaten olayi... hani bencile bi durum yoktu ortada....
simdi kahraman olma yolunda ilerleyenleri tebrik ediyorum.... leplepi, hakkini helal et guzelim tekrar afedersin senin , benim samimiyetime inandigini dusunuyorum.....
elbette ki herkes inandigi dogruyu savunmakta ozgur , ama ozgurluk baskalarinin haklarini ihlal ve rencide etmek demek deildir!!!!
sılacım tabiikide helal ollsun ama bu duruma sebep olduğum için üzüldüm şimdi ben(
aklima azra geldi birden
rahat ol guzelim ... kesinlikle seninle hic bir ilgisi yokkk... insallah sende durumla ilgili istedigin sonuca varirsin ... hersey gonlunce olsun guzelim...
ay inşallah o günlerde gelir he eski günleri yad ederiz :)kaynana mvzusu çok komikmiş ya ay şükür olsun öyle bi sınavım yok benim anlayışlılar:))
kahraman olma yolunda ilerleyenleraz once yazamayip , tekrar dile gecirdigim icin tum topicten ozur dilerim..
kendi adima nahos bi durum seyretti az evvel....
soz konusu arkadasimin affina siginarak kimilerine gore basit gelsede o an icin olagan bi hal vardi ve onu paylastik...
ve postumu tam gondere basacakken leplebicimin konusunu farkkettim asagida ve tekrar msja donerek ona uzgunlumu belirttim...
yani konustugum konuyla ilgili yargilanmak, acikcasi komik bulunsada kimilerince biraz sersemlestirdi, dusundurdu beni...
ustelik soz konusu olaya kayitsiz kalmista degildik hemen geri donecegimizi belirterek kapamistik zaten olayi... hani bencile bi durum yoktu ortada....
simdi kahraman olma yolunda ilerleyenleri tebrik ediyorum.... leplepi, hakkini helal et guzelim tekrar afedersin senin , benim samimiyetime inandigini dusunuyorum.....
elbette ki herkes inandigi dogruyu savunmakta ozgur , ama ozgurluk baskalarinin haklarini ihlal ve rencide etmek demek deildir!!!!
yoktuuuuuuuumm ben yoktuuuuuuuum yaa
tatlim baskasiyla ugrasmak da cok zor biliyor musun??? bir de büyügün.. kocam dedigin insanin ailesi.. onlarla takismak dünyanin en berbat seyi sanirim..
insan dedigin varligin anlayisi olacak baska da bir sey degil.. insan, yaradilis sebebini bilecek ve ona göre yasayacak yoksa sever insanoglu altta kalanin cani ciksin oynamayi... sonra da vay halimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?