2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay inşallah o günlerde gelir he eski günleri yad ederiz :)kaynana mvzusu çok komikmiş ya ay şükür olsun öyle bi sınavım yok benim anlayışlılar:))

canim benim gögüslerim normalde agrirdi ama bu sefer hic agrimadi... yani o gittigim dönemde de özel bi ilgi görmedim gerci burasi da ayni benim dr'dan gitmeden randevu istedim ama vermediler iste sanirim son haftasiya cok doluydu.. yani burda dr'a öyle gidip ben geldim diyemiyorsun iste o kötü.. yani diger dr'a gitsem de mutlaka ayin 1'inden sonraya kalacak biliyorum cünkü burda sene 4'e bölünmüs ve her 3ayda bir 10 euro verirsin hava parasi.. haziran cikinca ikinci 3aylik dönem bitiyor anlatabildim mi??? imkansiz yani haziran cikmadan randevu almam.. bi ümit simdiki dr'da calisanlar kan testi yaparlar belki.. aman gicik isler iste.. ben de heyecanliyim ve karisigim canim biraz fikre ihtiyacim iste bu konuda sagol cok tesekkür ederim... sanirim eski dr'uma gitcem.. tabi oda izinde degilse.. okullar kapandiya.. cocugu olan izin yapiyor..

ayy kestirmeden fotoo yazdım kusura bakma avatarın canım varmıydı senin foton ben grmedim

vardı canım ama kaldırdımmmm..bi gün burda foto ekleme günü yapmıştık, o gün sen var mıydın..o zaman eklemiştim ben

eveeeeeeeeettttttttt kuppenin kendisi avatarina bin basar... kizini ogluma alicam ben simdiden söyleyim yani bilemiyorum

az once yazamayip , tekrar dile gecirdigim icin tum topicten ozur dilerim..

kendi adima nahos bi durum seyretti az evvel....

soz konusu arkadasimin affina siginarak kimilerine gore basit gelsede o an icin olagan bi hal vardi ve onu paylastik...

ve postumu tam gondere basacakken leplebicimin konusunu farkkettim asagida ve tekrar msja donerek ona uzgunlumu belirttim...

yani konustugum konuyla ilgili yargilanmak, acikcasi komik bulunsada kimilerince biraz sersemlestirdi, dusundurdu beni...

ustelik soz konusu olaya kayitsiz kalmista degildik hemen geri donecegimizi belirterek kapamistik zaten olayi... hani bencile bi durum yoktu ortada....

simdi kahraman olma yolunda ilerleyenleri tebrik ediyorum.... leplepi, hakkini helal et guzelim tekrar afedersin senin , benim samimiyetime inandigini dusunuyorum.....

elbette ki herkes inandigi dogruyu savunmakta ozgur , ama ozgurluk baskalarinin haklarini ihlal ve rencide etmek demek deildir!!!!

sılacım tabiikide helal ollsun ama bu duruma sebep olduğum için üzüldüm şimdi ben(

Son düzenleme:
ay inşallah o günlerde gelir he eski günleri yad ederiz :)kaynana mvzusu çok komikmiş ya ay şükür olsun öyle bi sınavım yok benim anlayışlılar:))

tatlim baskasiyla ugrasmak da cok zor biliyor musun??? bir de büyügün.. kocam dedigin insanin ailesi.. onlarla takismak dünyanin en berbat seyi sanirim..

insan dedigin varligin anlayisi olacak baska da bir sey degil.. insan, yaradilis sebebini bilecek ve ona göre yasayacak yoksa sever insanoglu altta kalanin cani ciksin oynamayi... sonra da vay halimize...

kahraman olma yolunda ilerleyenler birisi savaşa mı katıldı hayırrrrdır.. Allah yollarını açık etsin kazaları mübarek olsun..neyse..hala komik bence..bu durumun böyleee konuşulması ve bu şekildeee uzatılması..ortada fol yok yumurta yok, hakaret yok..neyin derdindesin sılacım anlamadımmm..fikir paylaşmakta suç olmaya başlamış sanki..onu hissediyorummm..ayrıca kişiye yönelik değil topiğe yönelik bir mesajda tek kişinin üzerine alınması düşündürücü..başka da yorum yapmak istemiyorummm..çocuk değiliz neticede..neyse..

yoktuuuuuuuumm ben yoktuuuuuuuum yaa

ben senin için eklerimmm kuzucuuumm bakmak istersen tabi..

silaaaaaaaaaa canim eski postumu okudun mu??? dr konusunda olani.. bir de sersemlemeni gerektircek bir sey yok tatlim, hayatta bizi düsündürcek daha baska seyler var, sen biliyorsun benim demem gerek yok

kızlarrr merhaba...... uzun zamandır gıremıyorummmm..... gelen gıdennn gıdennnnnn gelennnnn bitmiyorrrr.... yatılı misafirler falan filan... neyse burdayım sımdılık....

nasılsınız bakalım ????? var mı yeni hamişler ????

regen cimmmm senin durumun nedir???? :26::26::26::26::26::26:

teek taraflı olmuyo dimi benim eşim dengeli allahtan ama arada dio annemleri ara bakalım napıyolar die kıramam çünkü oda benim babamı arar hep hal hatır sormmaya . varya geçinmek kadar güzel bi şey yok öbür türlü hep diken üstündeymişin gibi kırmadan nacizane dokunduracaksın fazla samimiyette iyi değil hepten ayrı kalmakta vasat olcak tabi ama tek taraflı olmuyo işte anlıyorum seni kaç yıllıksın sen yakınmısın kaynananla

Merhaba, güzellerim, nasılsınız bakiiim?

Bu arada kızlar, kuppecim ve sılacım, topiğimize böyle konuşmalar yakışmıyor, gerçekten nazar değdi bize, ortada bir yanlış anlaşılma var, ve konu uzamasın, kapatalım, hepiniz bizim kıymetlimizsiniz, hiçbiriniz yanlış yapmazsınız, hepimiz kardeş gibiyiz, gerçi kardeşler bile arada bozuşur ama olsun, biz yapmayalım. nazarlara kış kış, ALLAH nazarlardan korusun, topiğimizi, Nazar Nazar Nazar bizim kadar tatlı dilli topik daha hiçbir yerde görmedim, bu şekilde de devam edelim, hepiniz da bana katılıyorsunuzdur eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…