- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.681
kızlarrr merhaba...... uzun zamandır gıremıyorummmm..... gelen gıdennn gıdennnnnn gelennnnn bitmiyorrrr.... yatılı misafirler falan filan... neyse burdayım sımdılık....
nasılsınız bakalım ????? var mı yeni hamişler ????
regen cimmmm senin durumun nedir???? :26::26::26::26::26::26:
kahraman olma yolunda ilerleyenlerbirisi savaşa mı katıldı hayırrrrdır.. Allah yollarını açık etsin kazaları mübarek olsun..neyse..hala komik bence..bu durumun böyleee konuşulması ve bu şekildeee uzatılması..ortada fol yok yumurta yok, hakaret yok..neyin derdindesin sılacım anlamadımmm..fikir paylaşmakta suç olmaya başlamış sanki..onu hissediyorummm..ayrıca kişiye yönelik değil topiğe yönelik bir mesajda tek kişinin üzerine alınması düşündürücü..başka da yorum yapmak istemiyorummm..çocuk değiliz neticede.. neyse..
ben senin için eklerimmm kuzucuuummbakmak istersen tabi..
kahraman olma yolunda ilerleyenlerbirisi savaşa mı katıldı hayırrrrdır.. Allah yollarını açık etsin kazaları mübarek olsun..neyse..hala komik bence..bu durumun böyleee konuşulması ve bu şekildeee uzatılması..ortada fol yok yumurta yok, hakaret yok..neyin derdindesin sılacım anlamadımmm..fikir paylaşmakta suç olmaya başlamış sanki..onu hissediyorummm..ayrıca kişiye yönelik değil topiğe yönelik bir mesajda tek kişinin üzerine alınması düşündürücü..başka da yorum yapmak istemiyorummm..çocuk değiliz neticede.. neyse..
ben senin için eklerimmm kuzucuuummbakmak istersen tabi..
kızlarrr merhaba...... uzun zamandır gıremıyorummmm..... gelen gıdennn gıdennnnnn gelennnnn bitmiyorrrr.... yatılı misafirler falan filan... neyse burdayım sımdılık....
nasılsınız bakalım ????? var mı yeni hamişler ????
regen cimmmm senin durumun nedir???? :26::26::26::26::26::26:
hoş geldin menbetacımmm..yaa senin ne kadar çok misafirin geliyor tatlım ya..kıyamam ben sanaaa..gerçi karadenizdeydiniz dimi..bizim tarafların gelen gideni çok olur..kalabalık nüfusluyuz
Merhaba, güzellerim, nasılsınız bakiiim?
Bu arada kızlar, kuppecim ve sılacım, topiğimize böyle konuşmalar yakışmıyor, gerçekten nazar değdi bize, ortada bir yanlış anlaşılma var, ve konu uzamasın, kapatalım, hepiniz bizim kıymetlimizsiniz, hiçbiriniz yanlış yapmazsınız, hepimiz kardeş gibiyiz, gerçi kardeşler bile arada bozuşur ama olsun, biz yapmayalım. nazarlara kış kış, ALLAH nazarlardan korusun, topiğimizi, Nazar Nazar Nazar bizim kadar tatlı dilli topik daha hiçbir yerde görmedim, bu şekilde de devam edelim, hepiniz da bana katılıyorsunuzdur eminim.
tatlim senin yazdigin post direk silaya yönelik oldu cünkü orda sila, leplebi, sen ve ben konusmaya devam ediyorduk.. ben leplebiye cevap verdim ve kizdigin konu da silaya aitti..o yüzden üstüne alinmasi normal.. fikir paylasmasi tabiki suc degil.. öyle olsa kimse kalmazdi burda.. o da postunda özür dileyerek sormus zaten, sen farketmedin sanirim, gözünden kacmistir.. yoksa sila da öyle düsüncesizlik yapmaz tatlim
ahhh canim benim sen beni merak mi ettin???? ben ayni.. ne gelen var ne giden.. test de yapmadim bir daha... zaten kizlara da onu sormustum.. bir iki sayfa geriyi okursan.. dr konusunda kafamda bi karisiklik var.. ayyyy canim menbata beni merak etmis nasil sevindim
hoş geldin menbetacımmm..yaa senin ne kadar çok misafirin geliyor tatlım ya..kıyamam ben sanaaa..gerçi karadenizdeydiniz dimi..bizim tarafların gelen gideni çok olur..kalabalık nüfusluyuz
teek taraflı olmuyo dimi benim eşim dengeli allahtan ama arada dio annemleri ara bakalım napıyolar die kıramam çünkü oda benim babamı arar hep hal hatır sormmaya . varya geçinmek kadar güzel bi şey yok öbür türlü hep diken üstündeymişin gibi kırmadan nacizane dokunduracaksın fazla samimiyette iyi değil hepten ayrı kalmakta vasat olcak tabi ama tek taraflı olmuyo işte anlıyorum seni kaç yıllıksın sen yakınmısın kaynananla
ayy canımmmm dettim tabiiii.... edemem mi ask olsunnnn.....
cok alınganımmm yaaa.. herseye aglıyorummm.... aglarımmmmm bakkkk....
sennnn hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
tatlim senin yazdigin post direk silaya yönelik oldu cünkü orda sila, leplebi, sen ve ben konusmaya devam ediyorduk.. ben leplebiye cevap verdim ve kizdigin konu da silaya aitti..o yüzden üstüne alinmasi normal.. fikir paylasmasi tabiki suc degil.. öyle olsa kimse kalmazdi burda.. o da postunda özür dileyerek sormus zaten, sen farketmedin sanirim, gözünden kacmistir.. yoksa sila da öyle düsüncesizlik yapmaz tatlim
aa bende lazımm daaa trabzonluyum ama bursada doğdum büyüdüm:)
aynen öyle.. bir de insan gecmisini (aha kaygana ariyo) unutamiyor.. aklinda kaliyor hep sana yapilan haksizliklar.. unutmak gercekten imkansiz.. sonra o insanin yüzüne bakiyorsun, dedikleri yaptiklari geliyor aklina.. sonra sana güldügünü görüyorsun ve kendi kendine sorgulamaya basliyorsun, bu ne iki yüzlülük diye.. ayni sofradan yemek yiyorsun, birlikte bir seyler yapiyorsun.. sonra da cevabini alamadigin sorular seni yavas yavas yemeye basliyor.. Allahtan bak esinden memnunsun bu konuda.. benimki olsa senin esin yerinde, ne kardesime yakinlik gösterirdi, ne babama... senin gibi kardeim konusunda üzülmüs olsaydim üstüne bir de o tuz biber olurdu... gercekten cok sevindim canim esinin böyle davranmasina..
regencim, nasılsın tatlım, ya almanyadaki tıp sistemine bi el atmak lazım, nasıl yani ya? insan istediği zaman gidip tahlili yaptıramayacakmı? böyle haksızlık olmaz ya..
evde idrar testi yaptınmı hiç?
aa bende lazımm daaa trabzonluyum ama bursada doğdum büyüdüm:)
hosbuldum tatliskomm....
wallahi dogru soyluyorsun canımmmm... sende mi karadenizlisin ???* bende aslen artvinli, dogma büyüme bursa lıyımmmm
arada bu tarafa kaynadımmm canım....
ay tatlım ya allah insanları halden hale çevirir bizimde ilk başlarda oldu ama tatlılıkla taviz vermeiiim düzene girdi işte rabbime dua et ona göre hiçbişeyin zorluğu yok insanların kalbini yumuşatan o allah sevdiklerimizede sevmediklerimizede ahlak versin ne dedi kaynanan merak ettim ben:):86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?