2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoş geldin menbetacımmm..yaa senin ne kadar çok misafirin geliyor tatlım ya..kıyamam ben sanaaa..gerçi karadenizdeydiniz dimi..bizim tarafların gelen gideni çok olur.. kalabalık nüfusluyuz

tatlim senin yazdigin post direk silaya yönelik oldu cünkü orda sila, leplebi, sen ve ben konusmaya devam ediyorduk.. ben leplebiye cevap verdim ve kizdigin konu da silaya aitti..o yüzden üstüne alinmasi normal.. fikir paylasmasi tabiki suc degil.. öyle olsa kimse kalmazdi burda.. o da postunda özür dileyerek sormus zaten, sen farketmedin sanirim, gözünden kacmistir.. yoksa sila da öyle düsüncesizlik yapmaz tatlim

fıstıklarım lütfen kapansın konu lütfen arada kalmak çok kötü bi durum beni arada bırakmayın yaaa ne yazacağımıda hiç bilmem bu konularda :??((ayyy isteriimmm haatta hemen olsa hiç fena olmaz ya:)))

regencim, nasılsın tatlım, ya almanyadaki tıp sistemine bi el atmak lazım, nasıl yani ya? insan istediği zaman gidip tahlili yaptıramayacakmı? böyle haksızlık olmaz ya..
evde idrar testi yaptınmı hiç?

ahhh canim benim sen beni merak mi ettin???? ben ayni.. ne gelen var ne giden.. test de yapmadim bir daha... zaten kizlara da onu sormustum.. bir iki sayfa geriyi okursan.. dr konusunda kafamda bi karisiklik var.. ayyyy canim menbata beni merak etmis nasil sevindim

wifeofdemoncummmm düşüncelerin için teşekkürler..

birde ara ara girdiğim zamandaaa yorum yazmışsın bana..onlara da cevap verdim, bir kaç sayfa geride kalmıştır heralde sen ne durumdasın canımmmm..seni de çok merak ediyorummm..

hoş geldin menbetacımmm..yaa senin ne kadar çok misafirin geliyor tatlım ya..kıyamam ben sanaaa..gerçi karadenizdeydiniz dimi..bizim tarafların gelen gideni çok olur.. kalabalık nüfusluyuz

hosbuldum tatliskomm....

wallahi dogru soyluyorsun canımmmm... sende mi karadenizlisin ???* bende aslen artvinli, dogma büyüme bursa lıyımmmm

arada bu tarafa kaynadımmm canım....

hay allah razı olsun ya evet güzel bi şekilde kapatalım emi yoksa hiçbirimiz anlayışşsız değiliz sılacım kuppecim lütfen topiğimize nazarmı değdi harbidende(

ayy canımmmm dettim tabiiii.... edemem mi ask olsunnnn.....

cok alınganımmm yaaa.. herseye aglıyorummm.... aglarımmmmm bakkkk....

sennnn hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

Son düzenleme:

aa bende lazımm daaa trabzonluyum ama bursada doğdum büyüdüm:)

aynen öyle.. bir de insan gecmisini (aha kaygana ariyo) unutamiyor.. aklinda kaliyor hep sana yapilan haksizliklar.. unutmak gercekten imkansiz.. sonra o insanin yüzüne bakiyorsun, dedikleri yaptiklari geliyor aklina.. sonra sana güldügünü görüyorsun ve kendi kendine sorgulamaya basliyorsun, bu ne iki yüzlülük diye.. ayni sofradan yemek yiyorsun, birlikte bir seyler yapiyorsun.. sonra da cevabini alamadigin sorular seni yavas yavas yemeye basliyor.. Allahtan bak esinden memnunsun bu konuda.. benimki olsa senin esin yerinde, ne kardesime yakinlik gösterirdi, ne babama... senin gibi kardeim konusunda üzülmüs olsaydim üstüne bir de o tuz biber olurdu... gercekten cok sevindim canim esinin böyle davranmasina..

ayy canımmmm dettim tabiiii.... edemem mi ask olsunnnn.....

cok alınganımmm yaaa.. herseye aglıyorummm.... aglarımmmmm bakkkk....

sennnn hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

ayyy canim aglama kiyamam sana ben... ben de insallah hamisimdir diyorum canim... su kara haftasonunu bir atlatayim.. riskli biraz.. cünkü daha önce de 10-11 günlük bi gecikme yasamistim ve yikilmistim.. simdi 10.gün.. yarinda kirmizisiz gecirirsem o zaman süphelencem iste hamisim diye... yalniz bu gidisle ben dogurunca emin olcam hamileymisim diye

canım benim cümlemmmm kızlarr diye başlıyor..ve kızlar da o sırada yorum yapıyorlardııı çanta mevzusunda, ben iki konu varken, biri çok çok önemli kardeşle ilgili bir konuyken, diğeri iki çanta arasında seçim yapma konusuyken, çantayı tercih etmelerinden dolayı yazdımmm ki..cümlem gayette açıktır "ay kızlarr leplepinin olayına ben bu kadar üzülmüşken, siz nası çanta bakıyosunuzz yorum yapmadan duruosunuz şaşırdım haaa.. " ne sılaya bi hakaret, ne de onun namına bir söz vardır..sadece bizim topiğimiz böyle konulara duyarlı olduğu için, bu sefer konuya yönelmediklerine şaşırdım o yüzden yazdımm ve yine söylüyorum kişiye özel değil topiğe hitaben yazılan bir cümle..ayrıca ne o öyle kahraman olma yolunda ilerleyenler falannn diye yazıyor..artık hakaret boyutuna getirmeye başlandı yani..susuyorum susuyorum kırmamaya çalışıyorum ama patlarsam çok pis patlarımmm..ondan korkuyorum..yani çocuk gibi didişmeye ne gerek var ki..uzatılacak bir mevzu olsa amenna ama konu farklı uçlara gitmeye başladı..hiç hoş olmuyor..

birde özür dileyerek sormasıyla falan inan ilgilenmiyorum..ama ben olsammm kesinlikle böyle bir durumda yardım isteyen biri varken, kızlar hangi çantayı alayım diye de sormazdım..bunu da sen yukarıya farketmedin galiba yazdığın için yazıyorum regencimm..yine fikrimi beyan ettiğim içiiinnn kıyamet kopmazsa iyidirr..daha fazla uzamazsa konu iyi olur yani..yoksa topiğimiz için pek hayırlı olmayacak..

ay tatlım ya allah insanları halden hale çevirir bizimde ilk başlarda oldu ama tatlılıkla taviz vermeiiim düzene girdi işte rabbime dua et ona göre hiçbişeyin zorluğu yok insanların kalbini yumuşatan o allah sevdiklerimizede sevmediklerimizede ahlak versin ne dedi kaynanan merak ettim ben:):86:

regencim, nasılsın tatlım, ya almanyadaki tıp sistemine bi el atmak lazım, nasıl yani ya? insan istediği zaman gidip tahlili yaptıramayacakmı? böyle haksızlık olmaz ya..
evde idrar testi yaptınmı hiç?

yaptim sekerim bir kere.. gecen cumartesi o da negatifti.. simdi az önce yazdigim gibi 10-11. günleri atlatma derdindeyim.. dr konusunda da kafam cok karisik... sagolsun kuppecim de benim gibi hissetmis.. gelen mektup kafami karistirmisti.. yani bugüne kadar 2 dr degistirdim de... ilk dr'umdan kontrole gelin diye mektup geldi.. benim simdiki dr da izinde.. acaba diyorum bi isaret mi bu??? gercekten canim acil bir sey olmadigi sürece hastaneye de gidemiyorsun.. bakalim daha emin degilim tatlil yapacaklar mi yapmayacaklar mi.. pazartesi ögrenirim sanirim...

aa bende lazımm daaa trabzonluyum ama bursada doğdum büyüdüm:)

hosbuldum tatliskomm....

wallahi dogru soyluyorsun canımmmm... sende mi karadenizlisin ???* bende aslen artvinli, dogma büyüme bursa lıyımmmm

arada bu tarafa kaynadımmm canım....

ben de rizeliyimmmm..tüm özelliklerini de taşıyorummm aslında izmirde doğdum büyüdüm ama mutlaka her sene giderizzz..annem falan şiveli konuşur..karadenizi çok seviyorum kızlar yaaa..kesinlikle görmeden ölünmemeli diye düşünüyorum

Kuppecim, cevaplarını aradım buldum sonunda :44: 13. gün akıntın yumurta kı kıvamında idise ve çalışma olduysa, ondan önce veya o gün, demekki bu ay şansın yüksek. içini ferah tut. inşallah temmuzda güzel haberlerle gelirsin paylaşmaya.

Benim durumum acaaaipp. bugün itibarile kırmızıları görmüş bulunmaktayım. ama ateşim hala yüksek seyrediyor. kısacası, tatlım, ateş yüksek seyredince adet olmayacak diye inandığımız teoriyi bugün yoketmiş bulunmaktayım. yüksek ateşle de adet görülürmüş demekki. bu durumda akla ilk gelen şey şu olur, acaba hamilemi, düşükmü yapıyor, ondanmı ateş yüksek, yok tatlım, bugün ağrılarım artınca ve göğüs hassasiyetim yok olunca gelicekleri hissetttim ve kan testine gittim, çünkü kendimi tanıyorum, içim içimi yiyicek ki acaba düşükmü yapıyorum diye. o ihtimali yok etmek için kan testine gittim, negatif çıktı yine. ve kanamam başladı. kısacası, bu ay olmadı. Önümüzdeki ay da misafirlikte olucaz, büyük ihtimalle temmuzda çalışma fırsatımız olmayacak. yani ağustosta belki. bebek hayallerim suya düştü, günden güne de ümidimi kaybediyorum, gerçi bu ay düşükten sonra ilk denememiz sayılırdı, herkeste ilkinden hemen olucak diye bişey yok ama ben böyleyim işte, içimde kurt var, beni kemirip duruyor....

ay canim gel alisverise gidelim dedi.. ben de yagmur yagiyor karnim da agriyor, oglun da gelir birazdan dedim, kendi kendine artistlendi kapatti.. ya Allah askina alisverise gitcez elin de torbalar semsiye mi tutcam poset mi??? zaten sabahtan beri bi dünya is yaptim belim agridi.. ne karin agrisi bir sey olma diyor kendi veletlerinin tirnagi kirilsa pispislar babam pispislar.. gitsin ogluyla ya da kocasiyla hepisi cin gibi.. evde calismiyorlar.. bana ne en son ben size de meyve alirim dedi kapatti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…