2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

regencim, bence önceki doktoruna git, gerçekten bi işaret olabilir bu. ayy, inşallah yeğenimiz göbüşündedir. burda ne güzel vallaha ya, gittim tık diye bugün test yaptırdım geldim, muayenesiz falan.

ay canim iyiki aramizda sen varsin yani Allah razi olsun seden.. yani yüksek atesle adet görme teshisine bayildim... eger ben de hamissem düsük ateste hamilelik teorisini ortaya sürcem gerci o isin sakasi.. benim son 5gündür iyiydi.. bir tek bugün vucüt sicakligimi gördüm tekrar.. o da 6 saatlik uykuyla ölctüm biraz da erkendi ona yorumladim bakalilm hayirlisi...

regencim, bence önceki doktoruna git, gerçekten bi işaret olabilir bu. ayy, inşallah yeğenimiz göbüşündedir. burda ne güzel vallaha ya, gittim tık diye bugün test yaptırdım geldim, muayenesiz falan.

tamam canim pazartesi arayip randevu isteyim o zaman ben... insallah orda bi yerde 1-2 mm'lik bebisim hizla büyüyordur teyzesi ayyyy bi kucagima alayim isircam ben onu...

ay cnm ya neyse ben sandım yemeğe falan çağırır die biz akşam oraya gitcez eimde gelcek ist.dan 1-2 saat takılıp eve gelcez :)

ay ay ay ne güzellll... bende rizeyi cok begendimmmmmmmm...... gunu birlik giderizzzzz bazennnn..... bu yaz gelirsin artıkkk.... ayderrrr yaylasını biliyor musun canımmmm??????

ay biz balayına uzungöle gittik yaaaaahhh dağ havası ooooohh gene gitsek :)ay rizeliler çok iyi oluyo yaaa kimi tanıdıysam dünya iyisi:)

canım ilginç olan ne benim mevzumda biliyomusun 13. gün yazdım ama aslında 12. günün akşamı akıntı geldi, 14. günün gecesinde ise ovulasyon testi yaptım pozitif gözüktüü..yani hangisi doğru o zaman

yaa ben senden çok ümitliydim canım halen de inanamıyorum, tamamen hamilelik gösteriyordu ısı tablon..ama ümidini kaybedecek birşey yok ki, hem düşükten sonraki ay hamile kalmak sakıncalı, iyi birşey olsa doktorlar tavsiye ederdi ama etmiyorlar..bence böyle olması daha hayırlı..gelecek ayda işlerinin olması şu yönden güzel, kafan biraz rahatlamış olur, bebek bebek diye düşüne düşüne psikolojimizi bozup stres oluyoruzz..en azından temiz bir zihinle bebişini yapmaya koyulursun ağustos ayında..ayrıca hiçte belli olmazzz bebişin ne zaman geleceği..Allahh uygun gördükten sonraaa..o yüzden kafana fazla takma canımmm..baksana bana ovulasyon günümüzü kaçırdımmm gülen yüzü görmemize rağmen çalışma yapamadık mutlaka bi hayır vardır
kuppecm foto bekliyorum bennn cnm:98::97:
ekliycem kuşum birazdan temem :)

kesinlikle katılıyorum regencimmm..bence de önceki doktoruna gitmelisin :)

Son düzenleme:
ay biz balayına uzungöle gittik yaaaaahhh dağ havası ooooohh gene gitsek :)ay rizeliler çok iyi oluyo yaaa kimi tanıdıysam dünya iyisi:)
canımm benimm o senin iyiliğinden kaynaklanıyordur bence..çok teşekkürlerrr..ben karadeniz insanını çok severimmm..gerçi yurdum insanı tamamen bambaşkadırr..bu kadar yardımsever bir millet daha var mıdır bilmiyorummm..
ay ay ay ne güzellll... bende rizeyi cok begendimmmmmmmm...... gunu birlik giderizzzzz bazennnn..... bu yaz gelirsin artıkkk.... ayderrrr yaylasını biliyor musun canımmmm??????
bilmem mi tatlımmmm .. cennetim orası benim
tamam canim pazartesi arayip randevu isteyim o zaman ben... insallah orda bi yerde 1-2 mm'lik bebisim hizla büyüyordur teyzesi ayyyy bi kucagima alayim isircam ben onu...

git gittt..inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım yaaa..bizim içinde ısır

Son düzenleme:
regencim, zaten farkındaysan ff de ateş ölçtüğün saati değiştirdiğin zaman işaretlediği noktayı içi boş bırakıyor, yani kesin rakam değil diyor. bende de erken ölçtüğüm zaman daha düşük, zamanında ölçtüğüm zaman daha yüksek sıcaklık çıkıyor. yani her gün ayni saatte ölçmen gerek. ay ben bundan sonra ateş falan ölçmek istemiyorum yaaa... ve benim adetim hiç gecikmezdi, bu ay 5 gün gecikti, hem evde ağır stres yaşamıştım bu dönemde, hem de bilinçaltım bile bebek bebek diyor, bu stresle daha neler görücez bakalım. artık düşünmemeye karar verdim, bakalım başarabilecekmiyim. düşündükçe sağlıklıysak bile sorun yaratıyoruz vücudumuzda. offf, çok kötüyüm kızlar yaa... benim ne zaman bebeğim olucaaaaaaaaak?

Gürcüye sormuşlar.'Gürcü olmasaydın ne olurdun' diye. 'mahçup olurdum demiş'

topiği karadenizliler bastıııııııııııııııııııııııı..uyyyyyyyyy
ayy sorma yaaaa

sen actın dimi konuyu

kız birkaçgun sonra ayderdeyimmm bennn..... sıcak sulara atacam kendimi.... en fazla 1 saat tabi... ondan sonra hopppaaaa denize ....

Son düzenleme:

feryalcimmmmm, cok gecmis olsunn... Allah insallah en kısa surede yine nasip etsin canım....

aaaaa sen biliyorsunnn baksana bana gogom dedinnn... bizimkiler batum gocmenii... anlayabılıyorumm ama konusamıyorummmm....

aaa bizimkilerde batum göcmeni. ama cok üzülüyorum yeni nesil yani izim cocuklarimiz bilmeyecek. gerci bende bilmiyorum konusmayi sadece anliyorum hele benim hakkimda olunca hemen cakiyorum davayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…