- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.701
Kuppecim, cevaplarını aradım buldum sonunda :44: 13. gün akıntın yumurta kı kıvamında idise ve çalışma olduysa, ondan önce veya o gün, demekki bu ay şansın yüksek. içini ferah tut. inşallah temmuzda güzel haberlerle gelirsin paylaşmaya.
Benim durumum acaaaipp. bugün itibarile kırmızıları görmüş bulunmaktayım. ama ateşim hala yüksek seyrediyor. kısacası, tatlım, ateş yüksek seyredince adet olmayacak diye inandığımız teoriyi bugün yoketmiş bulunmaktayım. yüksek ateşle de adet görülürmüş demekki. bu durumda akla ilk gelen şey şu olur, acaba hamilemi, düşükmü yapıyor, ondanmı ateş yüksek, yok tatlım, bugün ağrılarım artınca ve göğüs hassasiyetim yok olunca gelicekleri hissetttim ve kan testine gittim, çünkü kendimi tanıyorum, içim içimi yiyicek ki acaba düşükmü yapıyorum diye. o ihtimali yok etmek için kan testine gittim, negatif çıktı yine. ve kanamam başladı. kısacası, bu ay olmadı. Önümüzdeki ay da misafirlikte olucaz, büyük ihtimalle temmuzda çalışma fırsatımız olmayacak. yani ağustosta belki. bebek hayallerim suya düştü, günden güne de ümidimi kaybediyorum, gerçi bu ay düşükten sonra ilk denememiz sayılırdı, herkeste ilkinden hemen olucak diye bişey yok ama ben böyleyim işte, içimde kurt var, beni kemirip duruyor....
regencim, bence önceki doktoruna git, gerçekten bi işaret olabilir bu. ayy, inşallah yeğenimiz göbüşündedir. burda ne güzel vallaha ya, gittim tık diye bugün test yaptırdım geldim, muayenesiz falan.
ay canim gel alisverise gidelim dedi.. ben de yagmur yagiyor karnim da agriyor, oglun da gelir birazdan dedim, kendi kendine artistlendi kapatti.. ya Allah askina alisverise gitcez elin de torbalar semsiye mi tutcam poset mi??? zaten sabahtan beri bi dünya is yaptim belim agridi.. ne karin agrisi bir sey olma diyor kendi veletlerinin tirnagi kirilsa pispislar babam pispislar.. gitsin ogluyla ya da kocasiyla hepisi cin gibi.. evde calismiyorlar.. bana ne en son ben size de meyve alirim dedi kapatti...
ben de rizeliyimmmm..tüm özelliklerini de taşıyorummm aslında izmirde doğdum büyüdüm ama mutlaka her sene giderizzz..annem falan şiveli konuşur..karadenizi çok seviyorum kızlar yaaa..kesinlikle görmeden ölünmemeli diye düşünüyorum
ben de rizeliyimmmm..tüm özelliklerini de taşıyorummm aslında izmirde doğdum büyüdüm ama mutlaka her sene giderizzz..annem falan şiveli konuşur..karadenizi çok seviyorum kızlar yaaa..kesinlikle görmeden ölünmemeli diye düşünüyorum
canım ilginç olan ne benim mevzumda biliyomusun 13. gün yazdım ama aslında 12. günün akşamı akıntı geldi, 14. günün gecesinde ise ovulasyon testi yaptım pozitif gözüktüü..yani hangisi doğru o zamanKuppecim, cevaplarını aradım buldum sonunda :44: 13. gün akıntın yumurta kı kıvamında idise ve çalışma olduysa, ondan önce veya o gün, demekki bu ay şansın yüksek. içini ferah tut. inşallah temmuzda güzel haberlerle gelirsin paylaşmaya.
Benim durumum acaaaipp. bugün itibarile kırmızıları görmüş bulunmaktayım. ama ateşim hala yüksek seyrediyor. kısacası, tatlım, ateş yüksek seyredince adet olmayacak diye inandığımız teoriyi bugün yoketmiş bulunmaktayım. yüksek ateşle de adet görülürmüş demekki. bu durumda akla ilk gelen şey şu olur, acaba hamilemi, düşükmü yapıyor, ondanmı ateş yüksek, yok tatlım, bugün ağrılarım artınca ve göğüs hassasiyetim yok olunca gelicekleri hissetttim ve kan testine gittim, çünkü kendimi tanıyorum, içim içimi yiyicek ki acaba düşükmü yapıyorum diye. o ihtimali yok etmek için kan testine gittim, negatif çıktı yine. ve kanamam başladı. kısacası, bu ay olmadı. Önümüzdeki ay da misafirlikte olucaz, büyük ihtimalle temmuzda çalışma fırsatımız olmayacak. yani ağustosta belki. bebek hayallerim suya düştü, günden güne de ümidimi kaybediyorum, gerçi bu ay düşükten sonra ilk denememiz sayılırdı, herkeste ilkinden hemen olucak diye bişey yok ama ben böyleyim işte, içimde kurt var, beni kemirip duruyor....
ekliycem kuşum birazdan temem :)kuppecm foto bekliyorum bennn cnm:98::97:
regencim, bence önceki doktoruna git, gerçekten bi işaret olabilir bu. ayy, inşallah yeğenimiz göbüşündedir. burda ne güzel vallaha ya, gittim tık diye bugün test yaptırdım geldim, muayenesiz falan.
ayyyy ne guzelllll... ben laz değilim ama gürcü sayılırımmmmm...
gürcü??? bende gürcüyüm leplepi nerdensin kiz gogom benim
gürcü??? bende gürcüyüm leplepi nerdensin kiz gogom benim
canımm benimm o senin iyiliğinden kaynaklanıyordur bence..çok teşekkürlerrr..ben karadeniz insanını çok severimmm..gerçi yurdum insanı tamamen bambaşkadırr..bu kadar yardımsever bir millet daha var mıdır bilmiyorummm..ay biz balayına uzungöle gittik yaaaaahhh dağ havası ooooohh gene gitsek :)ay rizeliler çok iyi oluyo yaaa kimi tanıdıysam dünya iyisi:)
bilmem mi tatlımmmm .. cennetim orası benimay ay ay ne güzellll... bende rizeyi cok begendimmmmmmmm...... gunu birlik giderizzzzz bazennnn..... bu yaz gelirsin artıkkk.... ayderrrr yaylasını biliyor musun canımmmm??????
tamam canim pazartesi arayip randevu isteyim o zaman ben... insallah orda bi yerde 1-2 mm'lik bebisim hizla büyüyordur teyzesi ayyyy bi kucagima alayim isircam ben onu...
menbeta canımmm... leplepi lazz ben gurcuuuu...
artvinnn-hopaaaaaaaaaasennnnnn ??????
ben düzce ama benim babannem artvinli. bizimkiler batm gürcülerinden . sen gürcüce biliyormusun
ayy sorma yaaaatopiği karadenizliler bastıııııııııııııııııııııııı..uyyyyyyyyy
kızlar merhaba.mayıs ayında hamile kalmıştım burada eşimden bile önce sizinle paylaşmıştım bu mutluluğumu.maalesef dün kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.salı günü de kürtaj olucam.ama yılmadım en kısa zamanda sizlerle burada yine hepberaber hamile kalabilmek için çalışıcam.buarada 6 haftada olsa bi deneyimim olmuş oldu sormak istediğiniz şeyler olursa onlarıda cevaplarım burda.
aaaaa sen biliyorsunnn baksana bana gogom dedinnn... bizimkiler batum gocmenii... anlayabılıyorumm ama konusamıyorummmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?