- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
- 323
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.721
gürcü??? bende gürcüyüm leplepi nerdensin kiz gogom benim
aaaaa sen biliyorsunnn baksana bana gogom dedinnn... bizimkiler batum gocmenii... anlayabılıyorumm ama konusamıyorummmm....
aaa bizimkilerde batum göcmeni. ama cok üzülüyorum yeni nesil yani izim cocuklarimiz bilmeyecek. gerci bende bilmiyorum konusmayi sadece anliyorum hele benim hakkimda olunca hemen cakiyorum davayi
:))))))) no no no o bana dedi gogom die bana dedi bana ya gogom dedi (fatmagülün abisi gibi oldu bu raahmi:)))))
:))))))) no no no o bana dedi gogom die bana dedi bana ya gogom dedi (fatmagülün abisi gibi oldu bu raahmi:)))))
aynen canımmm yaaaaa..... bende bende..... herseyi anlıyorummmmm..
kocama süreki şeni tavi mikvars mikvars diye diye baska bir kelimeye dilim donmez oldu..
aynen canımmm yaaaaa..... bende bende..... herseyi anlıyorummmmm..
kocama süreki şeni tavi mikvars mikvars diye diye baska bir kelimeye dilim donmez oldu..
regencim, zaten farkındaysan ff de ateş ölçtüğün saati değiştirdiğin zaman işaretlediği noktayı içi boş bırakıyor, yani kesin rakam değil diyor. bende de erken ölçtüğüm zaman daha düşük, zamanında ölçtüğüm zaman daha yüksek sıcaklık çıkıyor. yani her gün ayni saatte ölçmen gerek. ay ben bundan sonra ateş falan ölçmek istemiyorum yaaa... ve benim adetim hiç gecikmezdi, bu ay 5 gün gecikti, hem evde ağır stres yaşamıştım bu dönemde, hem de bilinçaltım bile bebek bebek diyor, bu stresle daha neler görücez bakalım. artık düşünmemeye karar verdim, bakalım başarabilecekmiyim. düşündükçe sağlıklıysak bile sorun yaratıyoruz vücudumuzda. offf, çok kötüyüm kızlar yaa... benim ne zaman bebeğim olucaaaaaaaaak?
hoş geldinnnnnnnnnn screamawaycimmm..Ben geldimmmmm...
Kızlar ne yapmıssınız booleee... Nerdeyse 20 sayfa gerideyim....:26::26:
ayy sorma yaaaa
sen actın dimi konuyu
kız birkaçgun sonra ayderdeyimmm bennn..... sıcak sulara atacam kendimi.... en fazla 1 saat tabi... ondan sonra hopppaaaa denize ....
kızzz bana dedi gogom diyeeee bana bana bana
gogom kızım deemek gurcucede.. sizdede mi oyleeeee
evet ya cok güzel. esindemi gürcü?
evet yaaa ne garip bi adam di mi?? bir seyi 10 kere tekrarliyordu...
kızzz bana dedi gogom diyeeee bana bana bana
gogom kızım deemek gurcucede.. sizdede mi oyleeeee
üüüüüüühühü bak şimdi çatlamada patlama dörcen sen şiişşşt gogom nartanesi kime dedin sen gogom die hee banamı onamıı?????((sana dicek baak görürsüün eheheh)
bundan sonra senin adin gogom tamammi???
gogom ben carsiya cikiyorum. zaten canim SIKILDIMI ben alisverise kosarim. hemen karsida canim birseyler cekiyor.
senin bat nezaman ??
bundan sonra senin adin gogom tamammi???
gogom ben carsiya cikiyorum. zaten canim SIKILDIMI ben alisverise kosarim. hemen karsida canim birseyler cekiyor.
senin bat nezaman ??
ähhm sey ee ben galiba yanlislikla sana dedim ama aslinda hemsoma demistim hihi
leplepiccccccccim fotolara bakabilirsin
yani kızım demek miş dimiiiiiiaslinda ben kali-kalo oldummm ama neyseee sen bana gogom deeee
ihihihihihihihiihihihihhhhiiii
kuppeeee canımmmm belki rastlasırızzzzzz...... cok soguk geldın sen bana bugun ama neyseeeeee..:44::44::44::44::44::44::44:
ähhm sey ee ben galiba yanlislikla sana dedim ama aslinda hemsoma demistim hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?