2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aaa bizimkilerde batum göcmeni. ama cok üzülüyorum yeni nesil yani izim cocuklarimiz bilmeyecek. gerci bende bilmiyorum konusmayi sadece anliyorum hele benim hakkimda olunca hemen cakiyorum davayi

aynen canımmm yaaaaa..... bende bende..... herseyi anlıyorummmmm..

kocama süreki şeni tavi mikvars mikvars diye diye baska bir kelimeye dilim donmez oldu..

aaaa tatlim sakin böyle yapma... sen bizim hocamizsin.hani bi laf var hoca bir sey yaparsa cemaat baska bir sey ypaar diye..sen kötüyüm dersen biz ne yapalim??? ölcme ateini bosver.. ama suna sevin, nerdeyse herkes bi böyle durum yasiyor bak ben de kac günlük gecikme yasadim simdi haftasonunu atlatayim diye tirsiyorum en azindan bunu atlattin... ya daha daha sonra böyle olsaydi da daha cok heveslenseydin ve bosa ciksaydi??? o zaman daha kötü olacakti

Ben geldimmmmm...

Kızlar ne yapmıssınız booleee... Nerdeyse 20 sayfa gerideyim....:26::26:
hoş geldinnnnnnnnnn screamawaycimmm..
ayy sorma yaaaa

sen actın dimi konuyu

kız birkaçgun sonra ayderdeyimmm bennn..... sıcak sulara atacam kendimi.... en fazla 1 saat tabi... ondan sonra hopppaaaa denize ....

eee oralar kaplıcaları ile meşhurdurrr..ben de en kısa zamanda gideceğimmmmm..bu yaz ordayız işte :)

kızzz bana dedi gogom diyeeee bana bana bana

gogom kızım deemek gurcucede.. sizdede mi oyleeeee

üüüüüüühühü bak şimdi çatlamada patlama dörcen sen şiişşşt gogom nartanesi kime dedin sen gogom die hee banamı onamıı?????((sana dicek baak görürsüün eheheh)

bundan sonra senin adin gogom tamammi???
gogom ben carsiya cikiyorum. zaten canim SIKILDIMI ben alisverise kosarim. hemen karsida canim birseyler cekiyor.
senin bat nezaman ??

ayy sana demiişş neyse sen kazandın ayy canmm ya bende heveslenmiştim bana dedi die benimde gogom olsun benim niye yok bende istiyoruuuummmmm:)))))))))))))))gogooooooooooo

bundan sonra senin adin gogom tamammi???
gogom ben carsiya cikiyorum. zaten canim SIKILDIMI ben alisverise kosarim. hemen karsida canim birseyler cekiyor.
senin bat nezaman ??

yani kızım demek miş dimiiiiii aslinda ben kali-kalo oldummm ama neyseee sen bana gogom deeee

ähhm sey ee ben galiba yanlislikla sana dedim ama aslinda hemsoma demistim hihi

ihihihihihihihiihihihihhhhiiii

kuppeeee canımmmm belki rastlasırızzzzzz...... cok soguk geldın sen bana bugun ama neyseeeeee..:44::44::44::44::44::44::44:

leplepiccccccccim fotolara bakabilirsin

wuuuuuuuuuuu ağzım açık kaldı harbi süpperrmiş şaçlarına bayıldımmm bayıldım maşşşalllah nazar değmesin canım çok güzelsin hayalimdeki kuppeden daha güzelsin:)

tam 1111 kere begenilmisim... hem de leplepi begenmis 1111. kez.... tatlim ne istersin benden sansli kisi olarak ????

ähhm sey ee ben galiba yanlislikla sana dedim ama aslinda hemsoma demistim hihi

ay katıldım gülmekten yaa çok hoşsunuz siz bennii güldürdünüz allahta sizi güldürsün öptm sizi::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…