- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
- 323
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.741
tam 1111 kere begenilmisim... hem de leplepi begenmis 1111. kez.... tatlim ne istersin benden sansli kisi olarak ????
ay katıldım gülmekten yaa çok hoşsunuz siz bennii güldürdünüz allahta sizi güldürsün öptm sizi::)
karşılaşırızzz inşallahhh..haberleşirizz..buluşuruz hatta. :) ayy niye kuşum, mesaj atmıştım sana onu görmedin mii..cevap yazmadım mıııı sandın yoksayani kızım demek miş dimiiiiiiaslinda ben kali-kalo oldummm ama neyseee sen bana gogom deeee
ihihihihihihihiihihihihhhhiiii
kuppeeee canımmmm belki rastlasırızzzzzz...... cok soguk geldın sen bana bugun ama neyseeeeee..:44::44::44::44::44::44::44:
wuuuuuuuuuuu ağzım açık kaldı harbi süpperrmiş şaçlarına bayıldımmm bayıldım maşşşalllah nazar değmesin canım çok güzelsin hayalimdeki kuppeden daha güzelsin:)
hahahhaha ay şuan varya evde katıla katıla gülüyorum yaaaa okadar beğenmişmiyim waybe :))))emzik istiyorum ben :))) bebeğim daha gelmedi ama
aminnnnnnnnnnnnn......
canımmm nartanesiiii batı mı hesaplamıyorummm bebemmm.... ne zaman gelecekse gelsinnnn....
isterse 9 ay 10 gun gelmesinnn.. umrumda ddeğilllll yanii... yeterki gelmesinnnn....
ay katıldım gülmekten yaa çok hoşsunuz siz bennii güldürdünüz allahta sizi güldürsün öptm sizi::)
karşılaşırızzz inşallahhh..haberleşirizz..buluşuruz hatta. :) ayy niye kuşum, mesaj atmıştım sana onu görmedin mii..cevap yazmadım mıııı sandın yoksa
teşekkür ederim fıstığımmmmmm..çok sağoll..bak şimdi hayalindeki kuppeyi merak ettimmm
yok canim sunu demek istiyorum; binyüzonbirinci kez sen begenmissin.. ay emzik mi istiyorsun canim benim canin sagolsun... emzigin lafi mi olur...
avatarından esinlenerek hayal kurmuşum heralde kızıl saçlı beyaz tenli siyah gözlü hatta kuPPe nicki bana biraz toplu tombiş birini anımsatıyo ama bundan daha güzelmişsin maşallah
ehehe heee şimdi anladım ya bu arada içimi dökmem ii olmuş baksana ağzım durmuyo:)))
hayalindekiiii kuppede güzelmiş vallahiii..hatta bana benzioo bi tek tombili olmasııı dışında
kız leplepi bursa nın neresindensinnnn
screamaway merhaba canim... iyisin insallah...
guzelim listeden sila38 i silersen sevinirim canim...
kizlar sizi, hepinizi tanidigima gercekten cok mutluyum!! insallah en kisa zamanda kucuk meleklerinize kavusursunuz hepiniz..... gercekten dualarim hep sizlerle olacak...
yeri geldi dertlestik, yeri geldi gulustuk bilgi alisverisi yaptik.. ... dinlediniz ,destek verdiniz gercekten hersey icin cok sagolun...
Allah 'a emanet olunuz... dunya kucuk belki birgun karsilasiriz ha.... yeter ki yolumuz sevgiden gecsin....
selam kızlar.. geçmişe şöyle bi göz attım geldim..
ölmek üzereyim yorgunluktan. 1 haftada kocam evi savaş alanına çevirmiş...daha yemek yapmadım. neyseee
bu arada bende karadenizliyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?