2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tam 1111 kere begenilmisim... hem de leplepi begenmis 1111. kez.... tatlim ne istersin benden sansli kisi olarak ????

hahahhaha ay şuan varya evde katıla katıla gülüyorum yaaaa okadar beğenmişmiyim waybe :))))emzik istiyorum ben :))) bebeğim daha gelmedi ama

ay katıldım gülmekten yaa çok hoşsunuz siz bennii güldürdünüz allahta sizi güldürsün öptm sizi::)

aminnnnnnnnnnnnn......

canımmm nartanesiiii batı mı hesaplamıyorummm bebemmm.... ne zaman gelecekse gelsinnnn....

isterse 9 ay 10 gun gelmesinnn.. umrumda ddeğilllll yanii... yeterki gelmesinnnn....

karşılaşırızzz inşallahhh..haberleşirizz..buluşuruz hatta. :) ayy niye kuşum, mesaj atmıştım sana onu görmedin mii..cevap yazmadım mıııı sandın yoksa
wuuuuuuuuuuu ağzım açık kaldı harbi süpperrmiş şaçlarına bayıldımmm bayıldım maşşşalllah nazar değmesin canım çok güzelsin hayalimdeki kuppeden daha güzelsin:)

teşekkür ederim fıstığımmmmmm..çok sağoll..bak şimdi hayalindeki kuppeyi merak ettimmm

hahahhaha ay şuan varya evde katıla katıla gülüyorum yaaaa okadar beğenmişmiyim waybe :))))emzik istiyorum ben :))) bebeğim daha gelmedi ama

yok canim sunu demek istiyorum; binyüzonbirinci kez sen begenmissin.. ay emzik mi istiyorsun canim benim canin sagolsun... emzigin lafi mi olur...

aminnnnnnnnnnnnn......

canımmm nartanesiiii batı mı hesaplamıyorummm bebemmm.... ne zaman gelecekse gelsinnnn....

isterse 9 ay 10 gun gelmesinnn.. umrumda ddeğilllll yanii... yeterki gelmesinnnn....

vallaha gogom buda güzel bir yöntemmis canim. ben yarindan itibaren ates ölcümüne baslicam

avatarından esinlenerek hayal kurmuşum heralde kızıl saçlı beyaz tenli siyah gözlü hatta kuPPe nicki bana biraz toplu tombiş birini anımsatıyo ama bundan daha güzelmişsin maşallah

yok canim sunu demek istiyorum; binyüzonbirinci kez sen begenmissin.. ay emzik mi istiyorsun canim benim canin sagolsun... emzigin lafi mi olur...

ehehe heee şimdi anladım ya bu arada içimi dökmem ii olmuş baksana ağzım durmuyo:)))

avatarından esinlenerek hayal kurmuşum heralde kızıl saçlı beyaz tenli siyah gözlü hatta kuPPe nicki bana biraz toplu tombiş birini anımsatıyo ama bundan daha güzelmişsin maşallah

hayalindekiiii kuppede güzelmiş vallahiii..hatta bana benzioo bi tek tombili olmasııı dışında

ehehe heee şimdi anladım ya bu arada içimi dökmem ii olmuş baksana ağzım durmuyo:)))

iyi oldu canim yaa... sabahleyin kimseler yoktu burda simdi ne güzel kaynatiyoruz.. ama benim koca gelir birazdan kalkarim ben.. ben yokken fazla kousmayin sonra okumasi zor oluyor

hayalindekiiii kuppede güzelmiş vallahiii..hatta bana benzioo bi tek tombili olmasııı dışında

anlatınca benziyo gibi ama daha değişikti o kuppe herşeyin orjinali güzelmiş tatlım gerçek kuppeyi görünce onu unuttum zaten:)

ayy bende kaçıyorum kocam yaklaşmış bursaya hadi kendinize ii bakın ben anca p.tesi gelirim hoşçakalın:)

regen
menbeta+
leplepi+
KuPPe+
tatlicadi1+
screamaway+
nartanesiii+
arti iki de ziyaretcimiz varmis kizlar.. kendimi gözetleniyor gibi hissettim ne alakaysa :44::44::44::44::44::44::44::44:

selam kızlar.. geçmişe şöyle bi göz attım geldim..
ölmek üzereyim yorgunluktan. 1 haftada kocam evi savaş alanına çevirmiş... daha yemek yapmadım. neyseee

bu arada bende karadenizliyimmmmmm

ben de yozgatliyim... söyleyim de icimde kalmasin belki bi tanidik bulurum... ay o zaman da profili silmem gerekebilir.. neyse vazgectim

screamaway merhaba canim... iyisin insallah...

guzelim listeden sila38 i silersen sevinirim canim...

kizlar sizi, hepinizi tanidigima gercekten cok mutluyum!! insallah en kisa zamanda kucuk meleklerinize kavusursunuz hepiniz..... gercekten dualarim hep sizlerle olacak...

yeri geldi dertlestik, yeri geldi gulustuk bilgi alisverisi yaptik.. ... dinlediniz ,destek verdiniz gercekten hersey icin cok sagolun...

Allah 'a emanet olunuz... dunya kucuk belki birgun karsilasiriz ha.... yeter ki yolumuz sevgiden gecsin....

bir yere mi gidiyorsun silacim??? hayirdir veda eder gibi böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…