2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

wifeofdemoncummmm, kırmızılari mi gordunnn? atesin de yuksek seyrediyormus sasirdim... havalar cok sıcak bu aralar, ondan olabilir mi ki?

canim insallah temmuza olur... lutfen uzme kendini... insallah Allah en kısa zamanda nasip eder...

silacımmmmmm, kırmızıları mı gordunnnnn?:26::26::26::26:

Kızlar mart, nisan, mayıs hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu haziran ve sonrasının listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz migi | 29 | 2 Haziran| agustosa insallah ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| temmuza insallah breshka | 27 | 21 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz nartanesiii | ?? | 24 Haziran| temmuza insallah _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal | 28 | 24 Haziran| temmuza insallah
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
azra3434| 30 | 14 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

silaciiimin durumu henuz belli olmadıgından onu degistirmedimmm... Kırmızılari goren kızlar bana yeni bat tarihlerinizi verirseniz sizi guncellerimmmmmm....

screamaway tatlim nasilsin?? ne zaman dönüyorsun ingiltereye???

Son düzenleme:
ayyyy kimsecikler kalmamısssss..

sılacımmm
ne oldu???? gercekten veda eder gibi konusmussunn... hayırdır tatlımmm????*

screamaway sen nasılsın canımmm??? bebişin için doktora gittin mi tr de??? gecmisi okuyamadımmm haberim yok o yuzden soruyorum canımm..
yarın yolculuk varmıs... sana iyi-hayırlı yolculuklarrr... dikkat et kendine ve bebişine...

canımmm, doktora gittim... kese gorundu... lekelenmem oldu bugunde... ilac kullanıyorum bakalım... insallah bisi olmaz...:26:

sen nasilsin tatlim?

canımmm, doktora gittim... kese gorundu... lekelenmem oldu bugunde... ilac kullanıyorum bakalım... insallah bisi olmaz...:26:

sen nasilsin tatlim?

Kesenin gozukmesıne sevındım canımm.. ama lekelenme olması normal değil gibime geliyor.... hayırlısı tatlımmmm.. herseyın yolunda gider insallah...

bende aksam gezmesinden geldimm.. bos bos bos bos oturuyorummm.....

sen nasilsin tatlim?

aaaayy inanamıyorum hala..kese görünmüş :) ne güzel scremawaycim yaaa..maşallahh..hiçbir şey olmaz kuzucum Allahın izniylee..sen içini rahat tutt yeter..sakın stres yapma..sağ sağlim kucağını almayı nasip etsin Allahımmm..

insallah menbetacimmmmm... bu arada senin ovulasyon zamanları bu aralar olması gerek... batina gore... bos gecirme...

Aminnnnn Kuppecimmmm, insallahhhh...

hayirli yolculuklar tatlim.. eve gelince dinlemene bak.. biraz özen göster kendine, yegenimizi riske atma.. birak artik kosusturmacayi, yok fayansti felan

regencimmmm, bir hafta sonra ev tasıcam... pek dinlenemicem sanırım... bakalım... insallah bisi olmaz...:26:

bir sey olmaz sekerim Allah büyük.. ama sen yine de yorma kendini..

ayyy canım benim çok üzüldüm .... Herşeyin hayırlısı demekki sizin içinde hayırlı olan buymuş inş tekrar müjdeli haberler verirsin güzelim ve Rabbim inş. sağ salim kucağına almayı nasip eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…