- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.761
Benim durumum acaaaipp. bugün itibarile kırmızıları görmüş bulunmaktayım. ama ateşim hala yüksek seyrediyor. kısacası, tatlım, ateş yüksek seyredince adet olmayacak diye inandığımız teoriyi bugün yoketmiş bulunmaktayım. yüksek ateşle de adet görülürmüş demekki. bu durumda akla ilk gelen şey şu olur, acaba hamilemi, düşükmü yapıyor, ondanmı ateş yüksek, yok tatlım, bugün ağrılarım artınca ve göğüs hassasiyetim yok olunca gelicekleri hissetttim ve kan testine gittim, çünkü kendimi tanıyorum, içim içimi yiyicek ki acaba düşükmü yapıyorum diye. o ihtimali yok etmek için kan testine gittim, negatif çıktı yine. ve kanamam başladı. kısacası, bu ay olmadı. Önümüzdeki ay da misafirlikte olucaz, büyük ihtimalle temmuzda çalışma fırsatımız olmayacak. yani ağustosta belki. bebek hayallerim suya düştü, günden güne de ümidimi kaybediyorum, gerçi bu ay düşükten sonra ilk denememiz sayılırdı, herkeste ilkinden hemen olucak diye bişey yok ama ben böyleyim işte, içimde kurt var, beni kemirip duruyor....
screamaway merhaba canim... iyisin insallah...
guzelim listeden sila38 i silersen sevinirim canim...
kizlar sizi, hepinizi tanidigima gercekten cok mutluyum!! insallah en kisa zamanda kucuk meleklerinize kavusursunuz hepiniz..... gercekten dualarim hep sizlerle olacak...
yeri geldi dertlestik, yeri geldi gulustuk bilgi alisverisi yaptik.. ... dinlediniz ,destek verdiniz gercekten hersey icin cok sagolun...
Allah 'a emanet olunuz... dunya kucuk belki birgun karsilasiriz ha.... yeter ki yolumuz sevgiden gecsin....
screamaway tatlim nasilsin?? ne zaman dönüyorsun ingiltereye???
ayyyy kimsecikler kalmamısssss..
sılacımmm ne oldu???? gercekten veda eder gibi konusmussunn... hayırdır tatlımmm????*
screamaway sen nasılsın canımmm??? bebişin için doktora gittin mi tr de??? gecmisi okuyamadımmm haberim yok o yuzden soruyorum canımm..
yarın yolculuk varmıs... sana iyi-hayırlı yolculuklarrr... dikkat et kendine ve bebişine...
canımmm, doktora gittim... kese gorundu... lekelenmem oldu bugunde...ilac kullanıyorum bakalım... insallah bisi olmaz...:26:
sen nasilsin tatlim?
canımmm, doktora gittim... kese gorundu... lekelenmem oldu bugunde...ilac kullanıyorum bakalım... insallah bisi olmaz...:26:
sen nasilsin tatlim?
regencimmm, yarın yolcuyum...
herkes kacmısssssss....:26::26::26:
Ben geldimmmmmm nasilsiniz kizlar keyifler nasil?
Kesenin gozukmesıne sevındım canımm.. ama lekelenme olması normal değil gibime geliyor.... hayırlısı tatlımmmm.. herseyın yolunda gider insallah...
bende aksam gezmesinden geldimm.. bos bos bos bos oturuyorummm.....
aaaayy inanamıyorum hala..kese görünmüş :) ne güzel scremawaycim yaaa..maşallahh..hiçbir şey olmaz kuzucum Allahın izniylee..sen içini rahat tutt yeter..sakın stres yapma..sağ sağlim kucağını almayı nasip etsin Allahımmm..
hayirli yolculuklar tatlim.. eve gelince dinlemene bak.. biraz özen göster kendine, yegenimizi riske atma.. birak artik kosusturmacayi, yok fayansti felan
insallah menbetacimmmmm... bu arada senin ovulasyon zamanları bu aralar olması gerek... batina gore... bos gecirme...
Aminnnnn Kuppecimmmm, insallahhhh...
regencimmmm, bir hafta sonra ev tasıcam... pek dinlenemicem sanırım... bakalım... insallah bisi olmaz...:26:
kızlar merhaba.mayıs ayında hamile kalmıştım burada eşimden bile önce sizinle paylaşmıştım bu mutluluğumu.maalesef dün kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.salı günü de kürtaj olucam.ama yılmadım en kısa zamanda sizlerle burada yine hepberaber hamile kalabilmek için çalışıcam.buarada 6 haftada olsa bi deneyimim olmuş oldu sormak istediğiniz şeyler olursa onlarıda cevaplarım burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?