- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.781
insallah menbetacimmmmm... bu arada senin ovulasyon zamanları bu aralar olması gerek... batina gore... bos gecirme...
öf yaaaa ne bicim hayatim var.. adam isten geldi yattiyarin zaten pazar.. istedigin saate kadar uyursun surda otursak da tv baksak nasil olur??? ama yok umrunda degil.. simdi de kalkar ya beni sinir eder ya da disari yikar.. bazen cigrindan cikiyor her sey.. pervasiz herif... aksama kadar disari adim atmadim gelmesini bekledim o da geldi keyfine bakiyor.. yaa ben bularda gördüm calisiyorum diye bu kadar kendini naza cekenini.. firsat buldukca Allahimin her günü öglen demeden aksam demeden insan nasil atar da hemen uyur ya?????? hayret ediyorum... ben geceleri bile uykuya cok zor daliyorum bu kafasini yastiga koyamadan uyumaya baslyior.. aman bee... kadere bak.. adamamin biri yastigiyla evlenmis haber olmustu.. bu daöyle bir sey yapip yatagiyla yorganiyla evlenseydi ya.. belki ben de o zaman bi erkekle evlenirdim
Neden tatlim beni cagristiran bi olay mi vukuu buldu yoksamki hihihihihih(smile larim yok gulme efektim biraz dandik oluyo kusura bakmayin kizlar)aklima azra geldi birden
Aynen tatlim bende gecen ay senin gibi olmustum.dusuk yapiyorum diyerek kan tahliline kostum kocaman bi 0 aldim eve dondum yikilmistim resmen seni cok iyi anliyorum tatlimKuppecim, cevaplarını aradım buldum sonunda :44: 13. gün akıntın yumurta kı kıvamında idise ve çalışma olduysa, ondan önce veya o gün, demekki bu ay şansın yüksek. içini ferah tut. inşallah temmuzda güzel haberlerle gelirsin paylaşmaya.Benim durumum acaaaipp. bugün itibarile kırmızıları görmüş bulunmaktayım. ama ateşim hala yüksek seyrediyor. kısacası, tatlım, ateş yüksek seyredince adet olmayacak diye inandığımız teoriyi bugün yoketmiş bulunmaktayım. yüksek ateşle de adet görülürmüş demekki. bu durumda akla ilk gelen şey şu olur, acaba hamilemi, düşükmü yapıyor, ondanmı ateş yüksek, yok tatlım, bugün ağrılarım artınca ve göğüs hassasiyetim yok olunca gelicekleri hissetttim ve kan testine gittim, çünkü kendimi tanıyorum, içim içimi yiyicek ki acaba düşükmü yapıyorum diye. o ihtimali yok etmek için kan testine gittim, negatif çıktı yine. ve kanamam başladı. kısacası, bu ay olmadı. Önümüzdeki ay da misafirlikte olucaz, büyük ihtimalle temmuzda çalışma fırsatımız olmayacak. yani ağustosta belki. bebek hayallerim suya düştü, günden güne de ümidimi kaybediyorum, gerçi bu ay düşükten sonra ilk denememiz sayılırdı, herkeste ilkinden hemen olucak diye bişey yok ama ben böyleyim işte, içimde kurt var, beni kemirip duruyor....
Hayirdir tatlim noldu ne dedi doktorun?kızlar ya bana biraz akıl verin cuma günü doktora gittim ya hepten kafam karıştı benim :26:
Gecmisi biraz turladim pek bi nahos dialoglar olmus uzuldum acikcasi.... Kuppecim cok hassas bi insan kalbi okadar buyukki herkesin uzuntusunu yasar kendi uzuntuleri gibi o yuzden bir sitemdi bence onun ki buyutmemek lazim bu kadar yetiskin insanlariz en nihayetinde oyle degilm?
Kuppecim, cevaplarını aradım buldum sonunda :44: 13. gün akıntın yumurta kı kıvamında idise ve çalışma olduysa, ondan önce veya o gün, demekki bu ay şansın yüksek. içini ferah tut. inşallah temmuzda güzel haberlerle gelirsin paylaşmaya.
Benim durumum acaaaipp. bugün itibarile kırmızıları görmüş bulunmaktayım. ama ateşim hala yüksek seyrediyor. kısacası, tatlım, ateş yüksek seyredince adet olmayacak diye inandığımız teoriyi bugün yoketmiş bulunmaktayım. yüksek ateşle de adet görülürmüş demekki. bu durumda akla ilk gelen şey şu olur, acaba hamilemi, düşükmü yapıyor, ondanmı ateş yüksek, yok tatlım, bugün ağrılarım artınca ve göğüs hassasiyetim yok olunca gelicekleri hissetttim ve kan testine gittim, çünkü kendimi tanıyorum, içim içimi yiyicek ki acaba düşükmü yapıyorum diye. o ihtimali yok etmek için kan testine gittim, negatif çıktı yine. ve kanamam başladı. kısacası, bu ay olmadı. Önümüzdeki ay da misafirlikte olucaz, büyük ihtimalle temmuzda çalışma fırsatımız olmayacak. yani ağustosta belki. bebek hayallerim suya düştü, günden güne de ümidimi kaybediyorum, gerçi bu ay düşükten sonra ilk denememiz sayılırdı, herkeste ilkinden hemen olucak diye bişey yok ama ben böyleyim işte, içimde kurt var, beni kemirip duruyor....
Hayirdir tatlim noldu ne dedi doktorun?
kimse yok gene herkes gitti ....bende gidiyorum
Neden tatlim beni cagristiran bi olay mi vukuu buldu yoksamki hihihihihih(smile larim yok gulme efektim biraz dandik oluyo kusura bakmayin kizlar) Aynen tatlim bende gecen ay senin gibi olmustum.dusuk yapiyorum diyerek kan tahliline kostum kocaman bi 0 aldim eve dondum yikilmistim resmen seni cok iyi anliyorum tatlimGecmisi biraz turladim pek bi nahos dialoglar olmus uzuldum acikcasi.... Kuppecim cok hassas bi insan kalbi okadar buyukki herkesin uzuntusunu yasar kendi uzuntuleri gibi o yuzden bir sitemdi bence onun ki buyutmemek lazim bu kadar yetiskin insanlariz en nihayetinde oyle degilm?
ahhh canım seni çok iyi anlıyorum ya :97: Benim eşimde genelde aynısını yapıyor sinir oluyorum ancak söylendiğim günlerde biraz çaba gösteriyor ama sonra da üzülüyorum yorgun diye...
tatlim cevapmarin pek hosuma gitti...merci beaucoup....... uygulucam...zaten hiiiic bi zaman firsatimi vermedim gobek attirirmiyom onlara....
ben iki secenegide sunacam onlara .....
e yani regen.... ne diyim emiiii !!!!! yok yani kac yasinda kaynin sormasi ayip??
tatlim esinin tepkisi ne ourdu böyle bu durumda??? benim ruhsuz icin güzel bir sey hatta.. onun ailesinin dedigi yerine geliyor mutlu oluyorlar....
kızlar merhaba.mayıs ayında hamile kalmıştım burada eşimden bile önce sizinle paylaşmıştım bu mutluluğumu.maalesef dün kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.salı günü de kürtaj olucam.ama yılmadım en kısa zamanda sizlerle burada yine hepberaber hamile kalabilmek için çalışıcam.buarada 6 haftada olsa bi deneyimim olmuş oldu sormak istediğiniz şeyler olursa onlarıda cevaplarım burda.
kızlarrr selamm ben geldimmmm..özledim sizi vallahi
canımm benimm evet sağollll..bende sizleri merak ediyorum ama sürekli giremiyorum işte..yumurtluyorum hlycım ama işte durum bu..bi türlü nasip olmuyo yumurtlarkennn çalışma yapmakkıyamam iğne mi vuruluyorsunn tatlım ya..Allahım en kısa zamanda evlat sahibi etsin bizi kuşum yaa..kurtulalım artık eziyetlerden..
öncelikle saol canm :) ay nerden başlasam şimdi benim küçük kız kardeşim var şuan 6 yaşında, benim annem bundan 5 sene evvel vefat ettii tabi bende ozamanlar 16 yaşındayım lieye başlayaacağım yaz .kardeşimle aramda 15 sene var ben en küçüktüm bi zamanlar neyse şimdi annem vefat ettiği için benim çok psiklojim alt üst oldu kardeşim iremde daha minikti onu teyzem aldı ailesini onlar bildi enişteme baba dio onu çok seviyolar kardeşim için en ideal bi aile buraya kadar sorun yok ama şimdi irem bizim için süpriz bebk olmuştu hepimize hediye gibi gelmişti annem öldü onuda evden ayırıp teyzeme verince yıkıldık resmen ama sorunum şurda benim teyzemin kızı da yengem olur abimle evlendi 2 sene önce ya yengemi severimde onu kıskanıyorum kardeşim ona abla diyo banada yabancı gibi leplepi abla dio ikimiz de olsak su isterken bile ondan istiyo önceliği hep o oluyo ben yediremiyorum kendime benide çok seviyo ama onu benden daha çok seviyo ya şimdi bide ben ilk doğduğunda sanki annesi bendim hep ben ilgilenirdim oyuncak bebek gibi ben süslerdim onu ben yedirirdim ama biranda o rüya gibi hayattan uyandım oysa ne hayyllerim vardı ya ben bu kıskançlığımı nasıl yencem ne yapabilirim çok kötüye gidiyo benim bu ahvalim şimdi bebeğimde olmadığı için evlendiğimden hatta iremle ilk ayrıldığımızdan beri heppp aklımda eşim bile bişey için ağlasam artık ezberledi hep iremimi özledin dio benim en zayıf noktam kardeşim aama oda başkasının eliinde şimdide istanbula taşınırsak nsaıl olur dahada ayrılcaz yengemle daha çok vakit geçircekler resmen bi antipatim oldu bunu kimseye anlatamadım anlatsam diceklerki nankörlük etme onlar çok güzel bakıyolar amadüşünün yanımda kardeşime bağırmasına bile tahammülüm yok yengemi diğer türlü severimde byu konuda içimden ona harb açmışım zamanla ben ne yapıcam şimdi onu nasıl elde etcem deli olcam ya sadece yarım kalan hayalerimi istiyorum masummuyum yoksa tersimi : benmi göremiyorum((((((
bu arada hlycımmm gelmiyo muuuu artık sık sık..azracım da öylee..tatlicadim da yok, beğeni yapıp kaçıoo vakti yok sanırımscreamawaycimle de ne zamandır konuşamıyoruz, aralarda cevaplaşıyoruz artık .. çalışınca çok zor oluyo yaaa..aklım burda kalıyo
Kuppecim, cevaplarını aradım buldum sonunda :44: 13. gün akıntın yumurta kı kıvamında idise ve çalışma olduysa, ondan önce veya o gün, demekki bu ay şansın yüksek. içini ferah tut. inşallah temmuzda güzel haberlerle gelirsin paylaşmaya.
Benim durumum acaaaipp. bugün itibarile kırmızıları görmüş bulunmaktayım. ama ateşim hala yüksek seyrediyor. kısacası, tatlım, ateş yüksek seyredince adet olmayacak diye inandığımız teoriyi bugün yoketmiş bulunmaktayım. yüksek ateşle de adet görülürmüş demekki. bu durumda akla ilk gelen şey şu olur, acaba hamilemi, düşükmü yapıyor, ondanmı ateş yüksek, yok tatlım, bugün ağrılarım artınca ve göğüs hassasiyetim yok olunca gelicekleri hissetttim ve kan testine gittim, çünkü kendimi tanıyorum, içim içimi yiyicek ki acaba düşükmü yapıyorum diye. o ihtimali yok etmek için kan testine gittim, negatif çıktı yine. ve kanamam başladı. kısacası, bu ay olmadı. Önümüzdeki ay da misafirlikte olucaz, büyük ihtimalle temmuzda çalışma fırsatımız olmayacak. yani ağustosta belki. bebek hayallerim suya düştü, günden güne de ümidimi kaybediyorum, gerçi bu ay düşükten sonra ilk denememiz sayılırdı, herkeste ilkinden hemen olucak diye bişey yok ama ben böyleyim işte, içimde kurt var, beni kemirip duruyor....
screamaway merhaba canim... iyisin insallah...
guzelim listeden sila38 i silersen sevinirim canim...
kizlar sizi, hepinizi tanidigima gercekten cok mutluyum!! insallah en kisa zamanda kucuk meleklerinize kavusursunuz hepiniz..... gercekten dualarim hep sizlerle olacak...
yeri geldi dertlestik, yeri geldi gulustuk bilgi alisverisi yaptik.. ... dinlediniz ,destek verdiniz gercekten hersey icin cok sagolun...
Allah 'a emanet olunuz... dunya kucuk belki birgun karsilasiriz ha.... yeter ki yolumuz sevgiden gecsin....
şimdiye kadar hep sende herşey normal eşinin sperm hareketliliği az diyorlardı 1.derece de varikosel de çıktı cuma günü bi aşılama merkezine gittik. Eşim için herşey normal şimdilik ameliyata gerek yok bu şekilde çocuğunuz olur dedi. İlk testinde % 25 hareketlilik vardı bir sonraki ay yaptırdıklarımız % 48 e çıkmıştı buna gayet normal dedi.. Benim için senin yumurtalarında çok güzel yumurta üretebilecek pozisyonda dedi eee niye olmuyo o zaman dedim ya tüplerin tıkalı yada açıklanamayan infertilite diyor yaa .. Rahim filmi istedi kendileri yapamıyorlarmış ( o kadar para alıyolar bi film çekemiyorlar ) şimdi Rahim filmini araştırıyorum ... Tüpler kapalı olursa sadece tüp bebek ihtimalimiz varmış
Rahim filminden de çok korkuttular ... Hemde çok pahalı yaa
canımmm valla ben o konuda şok oldum yanii... birincisi benim kaynımm zatenn böyle bir şeye hayatta yeltenmez..ikincisi kocamm aslaa müsadee etmez..üçüncüsü ben kaynımla normall tokalaşmam bile yanii öyle bi samimiyetimiz yoktur.. senin kocanın da bu durum için bişi demesi şart bnce.. ne demek yanii kaynım gelcekk eve kocam yokken bide ben onun kaşını alcamm çok gereksiz...kızlarr benim yobaz bi insan olduğumu düşünmeyinn sakınn ben sadece yakışıksız buldum bu durumuu yanni ne alaka yaa ben kaynımın kaşını neden alayımm..çok aldırcaksa kuaföre gitsinççne münasebett !!
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?