2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insallah menbetacimmmmm... bu arada senin ovulasyon zamanları bu aralar olması gerek... batina gore... bos gecirme...

canımmm biliyorsun ben gecıkmelı tarıh verıyorummm.. yani gecmiş bulunuyor... bu ayda gelen giden bitmedi.. yetmemiş gibi bende kaynamlarda kaldım 4-5 gunnn.. anlayacagınnn gene umudum yok.. regl bitti, digeri gelecek ancak 4-5 kere birlikte olmusuzdur.. cok kısmetsızım canımm yaaa..

azıcık anlayıs gosterseler ıyı olacak ama..... neyse....

benden iyi geceler sizlere...

öf yaaaa ne bicim hayatim var.. adam isten geldi yatti yarin zaten pazar.. istedigin saate kadar uyursun surda otursak da tv baksak nasil olur??? ama yok umrunda degil.. simdi de kalkar ya beni sinir eder ya da disari yikar.. bazen cigrindan cikiyor her sey.. pervasiz herif... aksama kadar disari adim atmadim gelmesini bekledim o da geldi keyfine bakiyor.. yaa ben bularda gördüm calisiyorum diye bu kadar kendini naza cekenini.. firsat buldukca Allahimin her günü öglen demeden aksam demeden insan nasil atar da hemen uyur ya?????? hayret ediyorum... ben geceleri bile uykuya cok zor daliyorum bu kafasini yastiga koyamadan uyumaya baslyior.. aman bee... kadere bak.. adamamin biri yastigiyla evlenmis haber olmustu.. bu daöyle bir sey yapip yatagiyla yorganiyla evlenseydi ya.. belki ben de o zaman bi erkekle evlenirdim

ahhh canım seni çok iyi anlıyorum ya :97: Benim eşimde genelde aynısını yapıyor sinir oluyorum ancak söylendiğim günlerde biraz çaba gösteriyor ama sonra da üzülüyorum yorgun diye...

aklima azra geldi birden
Neden tatlim beni cagristiran bi olay mi vukuu buldu yoksamki hihihihihih(smile larim yok gulme efektim biraz dandik oluyo kusura bakmayin kizlar) Aynen tatlim bende gecen ay senin gibi olmustum.dusuk yapiyorum diyerek kan tahliline kostum kocaman bi 0 aldim eve dondum yikilmistim resmen seni cok iyi anliyorum tatlimGecmisi biraz turladim pek bi nahos dialoglar olmus uzuldum acikcasi.... Kuppecim cok hassas bi insan kalbi okadar buyukki herkesin uzuntusunu yasar kendi uzuntuleri gibi o yuzden bir sitemdi bence onun ki buyutmemek lazim bu kadar yetiskin insanlariz en nihayetinde oyle degilm?

beni çok iyi anlamışsın azracımm..teşekkür ederimmmm..büyütmemeye çalıştık zaten..konu kapandı tatlım..

ah canım sağlık olsun yaa inşallah temmuzda fırsat yakalarsınız da güzel haberler verirsin ..

Hayirdir tatlim noldu ne dedi doktorun?

şimdiye kadar hep sende herşey normal eşinin sperm hareketliliği az diyorlardı 1.derece de varikosel de çıktı cuma günü bi aşılama merkezine gittik. Eşim için herşey normal şimdilik ameliyata gerek yok bu şekilde çocuğunuz olur dedi. İlk testinde % 25 hareketlilik vardı bir sonraki ay yaptırdıklarımız % 48 e çıkmıştı buna gayet normal dedi.. Benim için senin yumurtalarında çok güzel yumurta üretebilecek pozisyonda dedi eee niye olmuyo o zaman dedim ya tüplerin tıkalı yada açıklanamayan infertilite diyor yaa .. Rahim filmi istedi kendileri yapamıyorlarmış ( o kadar para alıyolar bi film çekemiyorlar ) şimdi Rahim filmini araştırıyorum ... Tüpler kapalı olursa sadece tüp bebek ihtimalimiz varmış

Rahim filminden de çok korkuttular ... Hemde çok pahalı yaa

Son düzenleme:
iyi geceler kizlarr 2 gundur pek giremiyodumm simdi gecmisi okudum bitti:)

regencimmm insallah kirmizilarin 9 ay boyunca gelmez ve bebisin seninledir haberleriniizi bekliyorumm...

feryalefe cimmm cok gecmis olsun tatlimm... Allah herseyin beterinden saklasin... cok zir bi durum ama daha zorlarida var ve seni cok takdir ediyorum bunun icin... yinede sukur ediyosun haline ve umudunu yitirmedin... aslansin sennn :) ins tez zmnda saglikla bebegini kucagina alirsin tatlimm...

wifeofdemoncumm kirmizilarin gelmiss vee hepimizde oldugu gibi kirmizilarin goruldugu ilk gununde bnm ne zmn bebisim olucak gibi cumleler kurmussun tatlim...Allahim hayirli zmni bekliyor sana bebisini vermek icin... insallah tez zmnda gelirr sen topigimizin dru sun sen umudunu yitirmeki bizde seni ornek alalim yawww :)

kizlarr bende durumlar kotu butun gun ruh gibiyim hala cok istahsizimmm midem kotu karnim davul gibi sanki cok zormus bu isler yaaa Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsinde katlanirim bunlarada hayirlisiylaa (

yok sekerim, he ben seni güzel andim unutma

ahhh canım seni çok iyi anlıyorum ya :97: Benim eşimde genelde aynısını yapıyor sinir oluyorum ancak söylendiğim günlerde biraz çaba gösteriyor ama sonra da üzülüyorum yorgun diye...

ben de üzülüyorum ama tatlim o bana üzülmüyo aksine beni daha da cok üzüyo.. neyse bakalim artik insallah toparlar kendini biraz.. insallah...

sılacımm her zamann bilgi alış verişine hazırımm ...bu konularda iiyimdirr sölemesi ayıp

tatlim esinin tepkisi ne ourdu böyle bu durumda??? benim ruhsuz icin güzel bir sey hatta.. onun ailesinin dedigi yerine geliyor mutlu oluyorlar....

canımmm valla ben o konuda şok oldum yanii... birincisi benim kaynımm zatenn böyle bir şeye hayatta yeltenmez..ikincisi kocamm aslaa müsadee etmez..üçüncüsü ben kaynımla normall tokalaşmam bile yanii öyle bi samimiyetimiz yoktur.. senin kocanın da bu durum için bişi demesi şart bnce.. ne demek yanii kaynım gelcekk eve kocam yokken bide ben onun kaşını alcamm çok gereksiz...kızlarr benim yobaz bi insan olduğumu düşünmeyinn sakınn ben sadece yakışıksız buldum bu durumuu yanni ne alaka yaa ben kaynımın kaşını neden alayımm..çok aldırcaksa kuaföre gitsinççne münasebett !!

canımm Allahh yardımcın olsun çok geçmiş olsun..okuyunca çok üzüldüm..ben topiğe ilk geldiğin günlerde sen hamile olduğunu sölemiştin yani ilk hamile haberini aldığım sndin..o yüzdenn üzüldümm çok..ama sen çok iisin maşallahh..Allah ım inşallahh bu duyguyu yine yaşatır bu seferr sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder canımm..

canımmm Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahh..sabretmektenn başka yapacağımız bişi yok...Allah yardımcımız olsun ve hayırlısını nasip etsin...bnde iğneye başladımm bugün 3. yü vuruldum 2 tane kaldı...anammm valla acıyo yaa yakıyor bide..napalımm valla bunada dayanıyoruzz yeterkii hayırlısıyla bebeişime kavuşayım...bakalımm önümde son 6 ay..olmazsa tüp bebekkk ...inşallahh bu süreçtee hamile olurum da gerek kalmaz bunlara...canımm bu arada taşınma işi bitti mi..ne durumdasın?? Allah yardımcınız olsun canımm..yakında olsan valla yardım ederdimm hiç kaçmam böyle işlerdenn :)

canımmm çok üzüldümm böyle bir durumda olmana öncelikle Allah sabır versin ve başın saolsun..bnde senin durumuna biraz benzer bi durum yaşadımm belki daha sonra paylaşırımm o yüzden seni çok ii anladım...canımm kızlar da söylemişşş kesinliklee kendini unutturma sürekli kardeşine yanında olduğunu hissettir..en önemlisi bu..yazık bide küçücük çocuğun aklı karışmış...bu insanlarr bazenn çok acımasız ve kötü niyetli olabiliyor ne yazıkki...bnce kesinlikle öncelikle kardeşinin bir pedagoğa götürülmesi gerek..sonrasında anlatacak insanların da yardım alması gerek diye düşünüyorum..çocuğaa 2.bir darbe daha vurulmasın..umarımm bu durumu en az hasarla atlatır canım...senin bu durumda yapacağın tek şey hep yanında olmann..sabırlı olmann..kendine mukayet olman canım...aslında daha yazacak çok şeyim vardı ama yazamadım..bnde kötü oldum..umarım canım hakkıınızda hayırlısı olur kardeşine kavuşursun !

kuppecimm canımm beni sormuşsun saol canım..benim misafirlerim vardı canım ondan giremedim..anca bugün girdim...saolasın :) bnde seni özledim ve merakk ettim canım...en yakın zamanda atlatırsın inşallahh işlerini :))

canmm wifeofdemon cum..kırmızıların gelmiş..seni ii anlıyorumm aynı hayal kırıklıkları bnde de var...inşallahhh son ayımız olurr bizde hamişiz diye bağırırız burda...hayırlısıylaaa amaa :))

sılacımm canımm noluyorr bu bir veda havası mı ?? bana mı öyle geldii...eğer öyleyse çok üzülürüm..lütfenn !!
yanii biz yetişkin insanlarız ve burda neler paylaştık birbrimize alınmamaız lazım..hepimizi tanıyoruz hepimiz ii niyetliyiz çok şükür canım..bu sebepten dolayı böyle bir şeye kalkışmıyorsundur inşallahh..valla üzülrüm lüffenn canım !!

canım..kocanın durumu iimişş ne güzel..sen de bi rahim filmi çektir canım nolcak..korkma bitanem dayanılmayacak bir acı değil merak etme...kendini sıkmaz derin nefes alır verirsen bişicin olmaz 5.dk biter canım...ben çektirdim ssk lı ve bayıltmasız 220 falan dı canım..eğer ssksızsan 310 du..ama çok faydalı bişi..eğer tüpün kapalıysa da açılıyor bu film sayesinde...nelere katlanıyoruz canım benim bunada katlanırız.. :)

yobaz seniiii kiz sen nerelerdesin?? cok merak ettim insan iletisim kurdugu birinden haber halamayinca bi garip oluyor yaa.. ya böyle telefon acasim geliyordu

napiiim tatlim ben de ayni senin gibi düsünüyorum ama iste.. olmuyor.. bazen gücüm yetmiyor yani simdiden sonra tepki koysam bugüne kadar yaptin da simdi ne oldu diyecekler.. yani iki ucu da seyli degnek... adama abin gelince seni arasin diyorum o diyoki yok yok ben geliyorum.. bir sey desen evden kovuyor derler, anneme de öyle iftira etmislerdi.. ay bunlarin midesi genis, ne diyeyim tatlim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…