2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy regentoşumm sormaaaaa bende seni çok özledimm yahuuu :))) sana çok kanım kaynadı kızz

canımm snde haklısın bu saaten sonra da bişi yapamazsın en baştann olması gerekirdi bu çizginin..insan biraz anlayışlı olur yaaa çok kızdım benn yanii !!

ayy regentoşş nolur artık yarın doktora gir lütfen yaaaaaaaa çatlıcamm meraktannnn :)

tatlim cizgiyi bastan koydum ama zaten o yüzden dislandimya... insani deli eder bunlar o yüzden artik unutmaya calisiyorum.. he kolay mi tabiki degil.. imkansiz belki de... bazen patliyorum.. ama anlatmaya kalksam icimdekileri yarim sayfa yazarim, o da özet olarak..
ben de sana cok kaynadim...
valla canim ben de hayret ediyorum kendime, aslinda yaptigim da dogru degil, yani eger hamissem 6.haftam bitecek nerdeyse millet bu dönemde bebisin kalp atislarini dinliyor. ben de daha muayene olmadim... ya dr' gitcem 10 euro vercem ya da 8 euroya test alcam pesine de randevu, ay ne karisik bi sektör. bu hafta yilin ikinci ceyregi bitiyor.her ceyrek bittiginde cebinden 10 euro ödüyorsun, yani bu hafta bi vercem baska dr'a gidersem bir de önümüzdeki hafta.. kendi dr'umda ortada yok ayy kafam karisik.. bakalim yarin dr'lari arayacagim.. hangisinden olumlu bi cevap alirsam oraya gitcem. napayim yaa.. eve gelen mektup, dr'umun izne cikmasi... hepsi tesadüf olamazya.. bi isarettir diye düsünüyorum.. ama yarin en azindan bi test yaparim olmazsa yaa.. baktim kan testi icin dr randevu vermiyor..

canım ya çok sevindim eşinin raporlarının güzel çıkmasına allahım yüzünüze gülmüş canım bundan sonra umarım herşey çok güzel olur:16 inş ne yüp bebeğe ne de aşılmay gerek kalır rabbim bebeğini hemen gönderiri hayırlısyla
canım rahim filminden hiç korkma gülüm daha önce de yazmıştım 5 dk bi işlem diye sen içini ferah tut canım bide sakın özel has. çektirme orası çok pahalı 500 tl isityolar ama universite de hiç para vermeden çektirebilirisn sonuçta hepsi aynı işlem bi tek fark alınan para
canımmm, doktora gittim... kese gorundu... lekelenmem oldu bugunde... ilac kullanıyorum bakalım... insallah bisi olmaz...:26:

sen nasilsin tatlim?
canım çok çok dikkat et kendine hep yat dinlen bu zamnalar çok önemli gülüm
canım ya ne oldu dün bi çıktım biraz tatsız durumlar olmuş
yapmayın canım ta hepimiz yetişkin aklı başımız da bireyleriz pire için yorgan yakmayın gülüm :26::26:
bunu bi veda değil de bi kaç gün kafa dinlmek için algılıyorum sılacım seni yine burda görmek iştiyorum ve seni çok seviyoruz
canım senin de kırmızların gelmiş üzülme gülüm bu ay değilse başka bi ay canım hiç umudunu kaybetme hiç te üzülme
tamam canim pazartesi arayip randevu isteyim o zaman ben... insallah orda bi yerde 1-2 mm'lik bebisim hizla büyüyordur teyzesi ayyyy bi kucagima alayim isircam ben onu...
aman aman da reninciğim dr gidecekmiş inş yeğenimizn haberini veririsin
bzim için de totosunu ısır
gitmedikkk burdayızzz canım .. ama pestil olmuş vaziyetteyim koltukta dört büklüm okumaya çalışıyorum

ayy canım ya allah kolaylık versin bi an önce evine yerleş rahat rahat otur gülüm

regentoşumm Allah sana sabırr ordakilerede akıl versin ne diim canım benimm..herşey gönlünce olsunn inşallahh :))

canikomm 8 euro ya test alcana 10 euro ver doktora git yani..sonuçta sağlık bebekle alakalı bi durum bu üçe beşe bakma canımm..umarımm bebeğin seninledir..bizde teyze olduğumuzz haberini alırızz canımm yaa :)) inşallah hayırlı haberler verirsinn tatlımm :))

canikomm hoşgeldinn :)

hoşbulduk kuşummm
iyi yapmissin tatlim... ayyy ben bi hosum bungün ... iyiki geldiniz kizlar..

yarin nolacak diye cok merak ediyorum...

inş canım yarın da yine bi hoş olursun gülüm dr müjdeli haberi alınca

bende çok hissediyorum canım sanki bu ay tuttu gibi senin bebiş

insallah canim yaa. öyle temenni ediyorum ben de... tamam dr'a 10 euroyu vercem de önce randevu almak lazim onu da kimbilir ne zamana vercekler mesele orda ya zaten.. sinir oluyorum.. vallahi size fikir daniscam ama sizin elinizde de bir sey yokki... bakayim yarin dananin kuyrugu kopar..

eee sen nasilsin??? nasil geciyor zaman?? hava güzelmis tr'de al kocisi de cik gez tatlim... benim ki terk etti gitti yine benzin felan alcakmis, yarin yola cikcakyaa

hoşbulduk kuşummm

inş canım yarın da yine bi hoş olursun gülüm dr müjdeli haberi alınca

bende çok hissediyorum canım sanki bu ay tuttu gibi senin bebiş

bilmiyorum canim bi kere daha böyle olmustu, 10-11 gün gecikmisti hastaneye kosmustum düsük yapiyorum diye... sonra da dumur olmustum.. Allah o duyguyu kimseye yasatmasin.. tecrübeli oluca simdiden havaya girmek istemyiorum

güzellikler benim gidiyorum

akşam için yemek yapmam lazım herif 5 te gelicek

benim ki aşeriyo galiba akşam için sipariş verdi kalkıp onları yapayım

hepiniz çok seviyorum canlarım görüşürüz

bilmiyorum canim bi kere daha böyle olmustu, 10-11 gün gecikmisti hastaneye kosmustum düsük yapiyorum diye... sonra da dumur olmustum.. Allah o duyguyu kimseye yasatmasin.. tecrübeli oluca simdiden havaya girmek istemyiorum

olsun gülüm ya var ya da yok sen yine de moralini bozma en iyisini rabbim biliri inş en hayırlısını allahım bizlere nasip eder

aminn canım allahım kötü şeylerle hiçbirimizi karşılaştırmasın

canikom valla sanada yardımcı olamıyorumm malesef işte ordakii sağlık sektörü benim hiç hoşuma gitmedi..umarımm bebeğin seninledirr tatlımm sabırsızlıkla bekliyorum haberinii :))
ayy canikomm bu hafta çok gezdimm benn o yüzden almayayım..ayrıca burda yağmur yağıyorr hava da baya soğudu canımm :))

nihancacımm ateş almayamı geldinn ayoll hemen kaçıyorsun nyeee kolay gelsin canımm öptüm hoşçakal :))

o zaman sicaklar buraya gelyiorrrr yasasinnn

canim benim ki gitsein ben kagidi kalemi alip artilari eksileri yazip bi hesap yaparim.. bir de internetten bakayim drlar hakkinda bir sey bulabilecekmiyim.. keske canim yardimci olabileceginiz bi konu olsa ne güzel olurdu.. ee ben simdi 3 hafta bu doktorumu beklicem??? öyle olursa bir de randevu vercekler c.sssssssssss yanii 10haftalik hamile oluyorum o zaman... millet bu kadar süre icinde 2. kez kontrole gidiyor ben daha birinciye gitmemis olucam... yok yok haklisin ben eski dr'umu arayayim yaa en iyisi olur.. diger taraftan da hormontesti icin verdigim parayi geri alabilirsem alirim.. alamazsam kalsin napiimm...

ayyy küllacim seni teyze yapabilmisimdir insallah... ne güzel olur... önümüzdeki ayda sen gelirsin pesimden.. ay hayali bile güzel.. neyse neyse heves yapmayim simdi..

canımmm nasılsın?? özledim seni ne zamndır konuşamadıkk??? ne var ne yok?? ben iğne vuruluyorumm biliyor musunn...gobeğimdennn ne kadann acıdı bugünküüü

iyi yapmissin tatlim... ayyy ben bi hosum bungün ... iyiki geldiniz kizlar.. yarin nolacak diye cok merak ediyorum...
Regencim ben senin ates tablona baktim biseyi farkettim tatlim sen bu ay yumurtlamayi cok gec yapmissin tablona bakilirsa yani 3-5gun gibi bi zaman gecmis hamissen sayet testlerde cikmamasi cok normal bence dr icin cok acele etmemelisin

canim kan sonucunu ogrendin o zaman???

evet canım,2,6 negatif.Adaçayı içiyorum bakalım.Adet söktürücü de kullanabilirsin ya da normal döngü gününe kadar bekleyebilirsin de dedi doktor ben de bekliyorum.Çünkü adet söktürücü günde 2 tane içersem 6 günde bitecek,15 gün içinde adet olman gerekir dedi doktor yani toplamda en az 15-20 gün arası bir süre yapıyor,ben de o süreyi adaçayı içip ilaçsız bekleyerek geçirmeye karar verdim,nasılsa herhangi bir problem yok,bekliyoz bakalım...

canımmm nasılsın?? özledim seni ne zamndır konuşamadıkk??? ne var ne yok?? ben iğne vuruluyorumm biliyor musunn...gobeğimdennn ne kadann acıdı bugünküüü
Hosbulduk tatlim nolsun hep kosturmaca malum pazar gunleri benim hem temizlik hem yemek ggunum cok yorukdum yine...Ne ignesi tatlim sen hamis degilmisin bebisine zarari olmasin ignenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…