- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.801
yobaz seniiiikiz sen nerelerdesin?? cok merak ettim insan iletisim kurdugu birinden haber halamayinca bi garip oluyor yaa.. ya böyle telefon acasim geliyordu
napiiim tatlim ben de ayni senin gibi düsünüyorum ama iste.. olmuyor.. bazen gücüm yetmiyor yani simdiden sonra tepki koysam bugüne kadar yaptin da simdi ne oldu diyecekler.. yani iki ucu da seyli degnek... adama abin gelince seni arasin diyorum o diyoki yok yok ben geliyorum.. bir sey desen evden kovuyor derler, anneme de öyle iftira etmislerdi.. ay bunlarin midesi genis, ne diyeyim tatlim????
ayy regentoşumm sormaaaaa bende seni çok özledimm yahuuu :))) sana çok kanım kaynadı kızz
canımm snde haklısın bu saaten sonra da bişi yapamazsın en baştann olması gerekirdi bu çizginin..insan biraz anlayışlı olur yaaa çok kızdım benn yanii !!
ayy regentoşş nolur artık yarın doktora gir lütfen yaaaaaaaa çatlıcamm meraktannnn :)
canım ya çok sevindim eşinin raporlarının güzel çıkmasına allahım yüzünüze gülmüş canım bundan sonra umarım herşey çok güzel olur:16 inş ne yüp bebeğe ne de aşılmay gerek kalır rabbim bebeğini hemen gönderiri hayırlısylaşimdiye kadar hep sende herşey normal eşinin sperm hareketliliği az diyorlardı 1.derece de varikosel de çıktı cuma günü bi aşılama merkezine gittik. Eşim için herşey normal şimdilik ameliyata gerek yok bu şekilde çocuğunuz olur dedi. İlk testinde % 25 hareketlilik vardı bir sonraki ay yaptırdıklarımız % 48 e çıkmıştı buna gayet normal dedi.. Benim için senin yumurtalarında çok güzel yumurta üretebilecek pozisyonda dedi eee niye olmuyo o zaman dedim ya tüplerin tıkalı yada açıklanamayan infertilite diyor yaa .. Rahim filmi istedi kendileri yapamıyorlarmış ( o kadar para alıyolar bi film çekemiyorlar ) şimdi Rahim filmini araştırıyorum ... Tüpler kapalı olursa sadece tüp bebek ihtimalimiz var
Rahim filminden de çok korkuttular ... Hemde çok pahalı yaa
canım çok çok dikkat et kendine hep yat dinlen bu zamnalar çok önemli gülümcanımmm, doktora gittim... kese gorundu... lekelenmem oldu bugunde...ilac kullanıyorum bakalım... insallah bisi olmaz...:26:
sen nasilsin tatlim?
canım ya ne oldu dün bi çıktım biraz tatsız durumlar olmuşscreamaway merhaba canim... iyisin insallah...
guzelim listeden sila38 i silersen sevinirim canim...
kizlar sizi, hepinizi tanidigima gercekten cok mutluyum!! insallah en kisa zamanda kucuk meleklerinize kavusursunuz hepiniz..... gercekten dualarim hep sizlerle olacak...
yeri geldi dertlestik, yeri geldi gulustuk bilgi alisverisi yaptik.. ... dinlediniz ,destek verdiniz gercekten hersey icin cok sagolun...
Allah 'a emanet olunuz... dunya kucuk belki birgun karsilasiriz ha.... yeter ki yolumuz sevgiden gecsin....
canım senin de kırmızların gelmişregencim, zaten farkındaysan ff de ateş ölçtüğün saati değiştirdiğin zaman işaretlediği noktayı içi boş bırakıyor, yani kesin rakam değil diyor. bende de erken ölçtüğüm zaman daha düşük, zamanında ölçtüğüm zaman daha yüksek sıcaklık çıkıyor. yani her gün ayni saatte ölçmen gerek. ay ben bundan sonra ateş falan ölçmek istemiyorum yaaa... ve benim adetim hiç gecikmezdi, bu ay 5 gün gecikti, hem evde ağır stres yaşamıştım bu dönemde, hem de bilinçaltım bile bebek bebek diyor, bu stresle daha neler görücez bakalım. artık düşünmemeye karar verdim, bakalım başarabilecekmiyim. düşündükçe sağlıklıysak bile sorun yaratıyoruz vücudumuzda. offf, çok kötüyüm kızlar yaa... benim ne zaman bebeğim olucaaaaaaaaak?
aman aman da reninciğim dr gidecekmiş inş yeğenimizn haberini veririsintamam canim pazartesi arayip randevu isteyim o zaman ben... insallah orda bi yerde 1-2 mm'lik bebisim hizla büyüyordur teyzesi ayyyy bi kucagima alayim isircam ben onu...
gitmedikkk burdayızzz canım .. ama pestil olmuş vaziyetteyim koltukta dört büklüm okumaya çalışıyorum
nihancaaaaaaa kuzum sen de hosgeldinn
tatlim cizgiyi bastan koydum ama zaten o yüzden dislandimya... insani deli eder bunlar o yüzden artik unutmaya calisiyorum.. he kolay mi tabiki degil.. imkansiz belki de... bazen patliyorum.. ama anlatmaya kalksam icimdekileri yarim sayfa yazarim, o da özet olarak..
ben de sana cok kaynadim...
valla canim ben de hayret ediyorum kendime, aslinda yaptigim da dogru degil, yani eger hamissem 6.haftam bitecek nerdeysemillet bu dönemde bebisin kalp atislarini dinliyor. ben de daha muayene olmadim... ya dr' gitcem 10 euro vercem ya da 8 euroya test alcam pesine de randevu, ay ne karisik bi sektör. bu hafta yilin ikinci ceyregi bitiyor.her ceyrek bittiginde cebinden 10 euro ödüyorsun, yani bu hafta bi vercem baska dr'a gidersem bir de önümüzdeki hafta.. kendi dr'umda ortada yok ayy kafam karisik.. bakalim yarin dr'lari arayacagim.. hangisinden olumlu bi cevap alirsam oraya gitcem. napayim yaa.. eve gelen mektup, dr'umun izne cikmasi... hepsi tesadüf olamazya.. bi isarettir diye düsünüyorum.. ama yarin en azindan bi test yaparim olmazsa yaa.. baktim kan testi icin dr randevu vermiyor..
canikomm hoşgeldinn :)nihancımmmm
hoşbulduk bitanem :80::80::80::80::80::80:
geçmişi okuyodum cicim
hoşbulduk kuşummmregentoşumm Allah sana sabırr ordakilerede akıl versin ne diim canım benimm..herşey gönlünce olsunn inşallahh :))
canikomm 8 euro ya test alcana 10 euro ver doktora git yani..sonuçta sağlık bebekle alakalı bi durum bu üçe beşe bakma canımm..umarımm bebeğin seninledir..bizde teyze olduğumuzz haberini alırızz canımm yaa :)) inşallah hayırlı haberler verirsinn tatlımm :))
canikomm hoşgeldinn :)
iyi yapmissin tatlim... ayyy ben bi hosum bungün... iyiki geldiniz kizlar..
yarin nolacak diye cok merak ediyorum...
regentoşumm Allah sana sabırr ordakilerede akıl versin ne diim canım benimm..herşey gönlünce olsunn inşallahh :))
canikomm 8 euro ya test alcana 10 euro ver doktora git yani..sonuçta sağlık bebekle alakalı bi durum bu üçe beşe bakma canımm..umarımm bebeğin seninledir..bizde teyze olduğumuzz haberini alırızz canımm yaa :)) inşallah hayırlı haberler verirsinn tatlımm :))
canikomm hoşgeldinn :)
hoşbulduk kuşummm
inş canım yarın da yine bi hoş olursun gülüm dr müjdeli haberi alınca
bende çok hissediyorum canım sanki bu ay tuttu gibi senin bebiş
güzellikler benim gidiyorum
akşam için yemek yapmam lazım herif 5 te gelicek
benim ki aşeriyo galiba akşam için sipariş verdi kalkıp onları yapayım
hepiniz çok seviyorum canlarım görüşürüz
bilmiyorum canim bi kere daha böyle olmustu, 10-11 gün gecikmisti hastaneye kosmustum düsük yapiyorum diye... sonra da dumur olmustum.. Allah o duyguyu kimseye yasatmasin.. tecrübeli oluca simdiden havaya girmek istemyiorum
insallah canim yaa. öyle temenni ediyorum ben de... tamam dr'a 10 euroyu vercem de önce randevu almak lazim onu da kimbilir ne zamana vercekler mesele orda ya zaten.. sinir oluyorum.. vallahi size fikir daniscam ama sizin elinizde de bir sey yokki...bakayim yarin dananin kuyrugu kopar..
eee sen nasilsin??? nasil geciyor zaman?? hava güzelmis tr'de al kocisi de cik gez tatlim... benim ki terk etti gitti yine benzin felan alcakmis, yarin yola cikcakyaa
güzellikler benim gidiyorum
akşam için yemek yapmam lazım herif 5 te gelicek
benim ki aşeriyo galiba akşam için sipariş verdi kalkıp onları yapayım
hepiniz çok seviyorum canlarım görüşürüz
canikom valla sanada yardımcı olamıyorumm malesef işte ordakii sağlık sektörü benim hiç hoşuma gitmedi..umarımm bebeğin seninledirr tatlımm sabırsızlıkla bekliyorum haberinii :))
ayy canikomm bu hafta çok gezdimm benn o yüzden almayayım..ayrıca burda yağmur yağıyorr hava da baya soğudu canımm :))
nihancacımm ateş almayamı geldinn ayoll hemen kaçıyorsunnyeee kolay gelsin canımm öptüm hoşçakal :))
Regencim ben senin ates tablona baktim biseyi farkettim tatlim sen bu ay yumurtlamayi cok gec yapmissin tablona bakilirsa yani 3-5gun gibi bi zaman gecmis hamissen sayet testlerde cikmamasi cok normal bence dr icin cok acele etmemelisiniyi yapmissin tatlim... ayyy ben bi hosum bungün... iyiki geldiniz kizlar.. yarin nolacak diye cok merak ediyorum...
canim kan sonucunu ogrendin o zaman???
Hosbulduk tatlim nolsun hep kosturmaca malum pazar gunleri benim hem temizlik hem yemek ggunum cok yorukdum yine...Ne ignesi tatlim sen hamis degilmisin bebisine zarari olmasin ignenin?canımmm nasılsın?? özledim seni ne zamndır konuşamadıkk??? ne var ne yok?? ben iğne vuruluyorumm biliyor musunn...gobeğimdennn ne kadann acıdı bugünküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?