2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hosbulduk tatlim nolsun hep kosturmaca malum pazar gunleri benim hem temizlik hem yemek ggunum cok yorukdum yine...Ne ignesi tatlim sen hamis degilmisin bebisine zarari olmasin ignenin?

ahh keşkee azracımmm keşkeee..hamile değilimm adet oldumm ben..ve şimdi de menogon denilenn iğneye başladım yumurta için..doktorumu değiştirdim..2 tane kaldı iğnem bakalımm perşembe de kontrole gidicemm..hayırlısı inşallahh...seninde işin zor canım Allah kolaylık versin...

Ahhh canim benim hayirlisi olsun tatlim inallah bu igneler caren olur bu ay bebisinin mujdesini verirsin bizlere tatlimmm

ya kızlarrr 20 günlük bebeği çantaya koyup sokağa bi arabanın önüne bırakmışlar ve acı son

ve üstüne not BAKAMIYORUMMMM

allha cezalarını versin inş yapmasını biliyolar ama bakmasını bilmiyolar o kadının saçını başını yolmak isterdim biz neler çekip olsun diye nelere katlanıyoruz

inş onlar da bin beterini görürlerrr

Regencim ben senin ates tablona baktim biseyi farkettim tatlim sen bu ay yumurtlamayi cok gec yapmissin tablona bakilirsa yani 3-5gun gibi bi zaman gecmis hamissen sayet testlerde cikmamasi cok normal bence dr icin cok acele etmemelisin

tatlim o yumurtlama degil muhtemelen ya da screamawayin dedigi gibi 2.kez yumurtlama oldu.. kirmizi cizgiyi cekeli 3hafta olmustu ama bu haftaki ates yükselmesininde bi cizgi daha cekti ben de sasirdim.. o veriler cok dogru degil zaten.. uykum cok bozuktu bu aralar... cok bölündü, gec yattim vs.. ya hamis oldugum icin yüksek cikti atesim ya da üsüttüm felan ama yumurtlama o cizgi de olmadi ona eminim cünkü gün ve yumurta aki hesabina göre eski cizgi dogruydu... bir de iki cizgi arasinda adet olmadim, tatlim sen eskisini hatirlamadigin icin sana öyle geliyor sanirim yani 3-5 gün gecmis gibi, yoksa haklisin 3-5 gün icinde daha rahime bile gelmiyor yumurta... yani benim adetim bugün itibariyle 11 gün gecikti.. dr'a gitmem sart... eger gecikmeyse normal bir sey degil :44::44::44::44::44:

maalesef canim onu yapan ''kadin'' degildir zaten.. insan hic degil hayvan da bunu zaten yapmaz.. Allah versin belalarini..

nihancımm hoşgeldin tatlım...haberlerde mi gördün canım..yoksa evin oralardamı?? Allah onları cezasız bırakmaz..bu dünyada da öbür dünyada da...canımm çok haklısın biz neler yaşıyoruz...bebeğimiz olsun diye..böylelerine de Allah nasip ediyor ama kıymet bilmiyorlarr

ay daha yeni yemek yedim ama midem bi hos yaa.... psikolojikman midem bulaniyor sanirim.... :44::44::44::44::44::44:

ay regentoşşşşşşşşşş nerden biliosun psikolojiik olduğunu alla allaaaaaa

bana öyle geliyor... bilmiyorum yaa :44::44::44::44::44: ben neyi cok düsdünürsen onun gercek olacagina inaniyorum.. yani bunu da düsünüyorum yani dogal olarak o yüzden oluyo olabilir bakalim yarin sabah nasil olacak... eee fistik naptin aksama kadar.. ben iki posta kaynanamlara gittim geldim.. yemek yemeye.. ay bu kocam utanmasa evi geri bir edecek manyak yaa...

merhaba kızlar nasılsınız beta hcg degerlerimi sizde bi degerlendırırmısınız sızce yukselısı nasıl ılk hamılelıgımı ogrendıgımde çarşamba günü 24.9 cuma aksamı 104,5 bugunku degerim 253,4 nasıl sızce arkadaşlarr ????

tatlim benim degerler hakkinda pek bi bilgim yok maalesef.. eger cevap veren biri olursa ben de bilgilenmis olucam

iyiyiz deze hamis... sen nasilsin??? bulantilarla aran nasil???

ıyıyım regencımmm senın takıpcınım :) Kırmızıların hala gelmemişşş.... Ohh ohh gelmesınler ınsallah senıde hamiş cıkarıcazz bu ayyy :)

cnm değerin cok ıyı 2 gunde bır 2 ye katlaması gerekkk ki senınkı katlamış :) Hadı hayırlısı ınsallah saglıkla kucagına alırsın tatlımm

canım çok teşekkür ederim senin hamileleigin nasıl gıdıyor ne kadarlıksınn ??

ayyyyyyyyyyyy insallah.... artik bugün de cikti ya aradan sanirim süphelenebilirim hamilelikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…