- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.821
Hosbulduk tatlim nolsun hep kosturmaca malum pazar gunleri benim hem temizlik hem yemek ggunum cok yorukdum yine...Ne ignesi tatlim sen hamis degilmisin bebisine zarari olmasin ignenin?
Ahhh canim benim hayirlisi olsun tatlim inallah bu igneler caren olur bu ay bebisinin mujdesini verirsin bizlere tatlimmmahh keşkee azracımmm keşkeee..hamile değilimm adet oldumm ben..ve şimdi de menogon denilenn iğneye başladım yumurta için..doktorumu değiştirdim..2 tane kaldı iğnem bakalımm perşembe de kontrole gidicemm..hayırlısı inşallahh...seninde işin zor canım Allah kolaylık versin...
Ahhh canim benim hayirlisi olsun tatlim inallah bu igneler caren olur bu ay bebisinin mujdesini verirsin bizlere tatlimmm
Regencim ben senin ates tablona baktim biseyi farkettim tatlim sen bu ay yumurtlamayi cok gec yapmissin tablona bakilirsa yani 3-5gun gibi bi zaman gecmis hamissen sayet testlerde cikmamasi cok normal bence dr icin cok acele etmemelisin
ya kızlarrr 20 günlük bebeği çantaya koyup sokağa bi arabanın önüne bırakmışlar ve acı son
ve üstüne not BAKAMIYORUMMMM
allha cezalarını versin inş yapmasını biliyolar ama bakmasını bilmiyolaro kadının saçını başını yolmak isterdim biz neler çekip olsun diye nelere katlanıyoruz
inş onlar da bin beterini görürlerrr
ya kızlarrr 20 günlük bebeği çantaya koyup sokağa bi arabanın önüne bırakmışlar ve acı son
ve üstüne not BAKAMIYORUMMMM
allha cezalarını versin inş yapmasını biliyolar ama bakmasını bilmiyolaro kadının saçını başını yolmak isterdim biz neler çekip olsun diye nelere katlanıyoruz
inş onlar da bin beterini görürlerrr
ay daha yeni yemek yedim ama midem bi hos yaa.... psikolojikman midem bulaniyor sanirim.... :44::44::44::44::44::44:
ay regentoşşşşşşşşşş nerden biliosun psikolojiik olduğunu alla allaaaaaa
canım arkadaslarımm napıyosunuzzzzz :)
merhaba kızlar nasılsınız beta hcg degerlerimi sizde bi degerlendırırmısınız sızce yukselısı nasıl ılk hamılelıgımı ogrendıgımde çarşamba günü 24.9 cuma aksamı 104,5 bugunku degerim 253,4 nasıl sızce arkadaşlarr ????
iyiyiz deze hamis... sen nasilsin??? bulantilarla aran nasil???
merhaba kızlar nasılsınız beta hcg degerlerimi sizde bi degerlendırırmısınız sızce yukselısı nasıl ılk hamılelıgımı ogrendıgımde çarşamba günü 24.9 cuma aksamı 104,5 bugunku degerim 253,4 nasıl sızce arkadaşlarr ????
ıyıyım regencımmm senın takıpcınım :) Kırmızıların hala gelmemişşş.... Ohh ohh gelmesınler ınsallah senıde hamiş cıkarıcazz bu ayyy :)
cnm değerin cok ıyı 2 gunde bır 2 ye katlaması gerekkk ki senınkı katlamış :) Hadı hayırlısı ınsallah saglıkla kucagına alırsın tatlımm
ıyıyım regencımmm senın takıpcınım :) Kırmızıların hala gelmemişşş.... Ohh ohh gelmesınler ınsallah senıde hamiş cıkarıcazz bu ayyy :)
cnm değerin cok ıyı 2 gunde bır 2 ye katlaması gerekkk ki senınkı katlamış :) Hadı hayırlısı ınsallah saglıkla kucagına alırsın tatlımm
canım çok teşekkür ederim senin hamileleigin nasıl gıdıyor ne kadarlıksınn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?