2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyyyyyyyyyy insallah.... artik bugün de cikti ya aradan sanirim süphelenebilirim hamilelikten

yok yokk senınde dedıgın gıbı dogurana kadar anlamıycan sen bu gıdıslee :) Yrn sabahın köründe hemen kalkıyosun drunu arıyosunnnn eğer 2 gun ıcersınde randevu vermezse bı koşu test alıp yapıosun yeter yaa bende meraktan catlıycam :)

benım bu ara bıraz zor gecıyorr cok halsızımm ve mıdem bulanıyorr onun dısında ıyıyımm cnmm ... bu hafta 7.haftaya gırıcez kısmetsee

maşallah sız 6 haftayı bıtırmıssınız tam zor haftalara gırmıssın canım bol bol dınlenerek gecır havalarda sıcak onunda etkısı oluyor ınsan daha cok halsız hıssedıyorr

maşallah sız 6 haftayı bıtırmıssınız tam zor haftalara gırmıssın canım bol bol dınlenerek gecır havalarda sıcak onunda etkısı oluyor ınsan daha cok halsız hıssedıyorr

evet tecrubelı annelerde öyle dıyorr... 6 ıle 9 hafta arası zor geçıyor dıyorlar ama gercekten cok zor oluyor... Süreklı yatmak ıstıyorum kılımı kıpırdatmak ıstemıyorum resmen yaa... Yemek ıstemıyorum gezmek ıstemıyorum fln yata yata popoyu büyütçem:)

benimde bu 2 hamileligim ama çok panik yapıyorum buseferr nedense aslında bunda doktorumunda payı var ılk batam dusuktu bana kımsayal dıs gebelık olabılır dedı ve ben cok korkuyorum degerlerım duzuenlı artıyor ama cok panık oldum hanı her dakka kan aldırsam olcak yanı hafta ıcı gıdecem tekrar doktora 15000 bulması lazım geldıgınde demıstı bulur ınsallah ozamana kadar sence?

cnm bence 1 hafta sonra bulur 1500 leri... Şöyle düşün her 2 gunde bır 2 katı artması gerekk ve senın 2 kan tahlılındede artmış... Bundan sonrada inşallah düşmez ki bence düşme ihtimali cok düşük... Panık yapma tatlım ınsallah bu sefer kucagına alıcaksın saglıkla... Bende bu gebelıgımden once 1 kez kımyasal gebelık gecırmıstım veee geçen salı kalp atışlarını duydugum halde sankı hala bısey olacakmış gıbı gelıyorr... Allahım sen koru hepımızın bebişini ...

amin canım hepimizin bebeişlerini korusun peki kimsayal gebelıkte nasıl oluyor bata artısı

tamam canim senin dedigin cok dogru... 2 gün icinde bir randevu vermezse ben test aliyorum eger hamis cikarsam da baska bi dr'a acil agrim var diye gidiyorum napayim.. bunlar yalandan baska bir seyden anlamiyorlar... :78::78::78::78::78: doktorun tatilini mi beklicem??? olan paraya olur... ben degil param rezil olsun dimi????

kimyasal gebelıkte değer düşmeye başlıyo ve 10 lu rakamlara fln düştüğünde kanamayla bırlıkte gebelık atılıyor vucuttan....

hemen düsüyormu yuksele deger kanama falan oluyormu allaha şükürler olsun lekelenmem falan hiç olmadı inanki çok korkuyorum kesemeızı kalp atışımızı bi duysak hayırlısıylaa

Aynen regencım ya...Pekı kan testı yaparlarsa hemen sonucunu verıyorlarmı ? Bnm ablmada fransada yasıyo mesela.. Sımdı oda hamiş ılk dra gıttıgınde ultrasonla bebısı gormemıs emınmısınız fln demıs ablama sonra hemen vaj.ultrasona almış kucucuk bıseyı gormus zorakı :) Demek ıstedıgım acep senıde ultrasonamı alırlar yoksa kan testı yaparlarmı ?

hemen düsüyormu yuksele deger kanama falan oluyormu allaha şükürler olsun lekelenmem falan hiç olmadı inanki çok korkuyorum kesemeızı kalp atışımızı bi duysak hayırlısıylaa

Hemen düşüyor malesef Büşracım İnan dert tasa hiç bitmiyor... Keseyi görüyosun bu sefer ya boş gebelıkse dıye düşünüyosun... KAlp atışlarını duyuyosun sonra ya kalbı durursa dıye düşünüyosun... Şuan ben onu düşünüyorum mesela. Geçen topıkten bı arkadasımızın bebegının kalbı durmuşş ınan kendım kadar cok uzuldum
Allahımdan herseyın hayırlısını dılemek ve aklımıza kotu seyler getırmemek lazım yoksa sıkıntı hıc bıtmıyoo...

valla fıstık bnde yemek yaptım yedik kaldırdım..meyve çekirdek sonrasındada dondurma servisi vee oturdumm

evet canim gecen sefer orda aldilar kani, biraz durdum hemen söylediler.. yani bir kere yaptirdigim icin bilmiyorum cok fazla detay.. yani o zaman kanamam vardi ya belki o yüzden..

huuu ben burdayim arada gelip gidiyorum istee :) buaradaaa dondurmaya iyy demissinn noluyo sana yaaaa bende esim dondurma yerken gormek istemiyorumm biliomusun :) hadi hayirlisi insllahh

bilmiyorum canim yaa daha gecen hafta bi kutu dondurmayi iki günde bitirmistim tek basima ayiptir söylemesi ama birden okuyunca aklima geldi yani halen öyleyim.. ya ac degilim ama cok hafifden bulantim vardi bugün bütün gün... canim senin bulantin gözünü acar acmaz mi oluyor yoksa yataktan kalkipta biraz kendine gelince mi basliyor???

yataktan kalkinca oluyo cnm ve bulantim yuzunden cok istahsizda oluyorum sende durumlar nasil? varmi boyle belirtiler ?bazen yogunlasiyo bazende senin dedigin gibi hafif hafif oluyo... ayy cok heycanli yaa bi hamis daha geliyorum diyoo sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…