- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.861
yataktan kalkinca oluyo cnm ve bulantim yuzunden cok istahsizda oluyorumsende durumlar nasil? varmi boyle belirtiler ?bazen yogunlasiyo bazende senin dedigin gibi hafif hafif oluyo... ayy cok heycanli yaa bi hamis daha geliyorum diyoo sanki :)
hulyacimmmmm iyiyim tatlim sen nasilsinn? msjini her zmnki gibi gec gordumm simdi cvp veriyim dedim ama simdide sen yoksun :) neyse sende gorunce yazarsin bnm gibi :)))
öögggggg midem bulandi yaaa... bayilirim dondurmaya ben bi oturusta bi kutu bititrdim bana ne oldu böyle????
hüllaaaaaaaaa kaldik basbasa yavrum
mrb kızlar günaydın yeni üye sayılırım buarada adetim 4 gün gecikti idrar testi yapsam çıkarmı çokmu erken sizce bugün yapmayı düşünüyorum çok heycanlıyım.... yardımcı olursanız çok sevinirimm....
günaydın kızlaaaaaaaar
cnmmm esinin probleminin olmamasi cok guzel:) sende hemen bi rahim filmi cektir baktir ve olmadi bir dr a daha gorunun iciniz rahat ederr vee bide bakmissin temmuzda bebis gobusteee :)
canım..kocanın durumu iimişş ne güzel..sen de bi rahim filmi çektir canım nolcak..korkma bitanem dayanılmayacak bir acı değil merak etme...kendini sıkmaz derin nefes alır verirsen bişicin olmaz 5.dk biter canım...ben çektirdim ssk lı ve bayıltmasız 220 falan dı canım..eğer ssksızsan 310 du..ama çok faydalı bişi..eğer tüpün kapalıysa da açılıyor bu film sayesinde...nelere katlanıyoruz canım benim bunada katlanırız.. :)
günaydın canım...naber??
breshkacımm nasılsın..?? rahim filmine karar verdinmi?
günaydın arkadaşlar yeni hamile arkadaşlar varmış tebrikler Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin......benim bebeğimi aldılar 2 hafta oldu kürtaj olalı kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.....anladım ki hamile kalmak yeterli değil önemli olan 9 ayı bitirebilmek .çok üzüldüm çok acı çektim kürtaj çok zor bişey Allahım sizlere göstermesin insanın canından can koparıyorlar resmen ...herşeyin hayırlısını versin Allah hepimize sağlıklı yavrular versin.....benim gözüm korktu psikolojim düzelmeden bebek düşünmüyorüz Allahım herkese sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin.....
acayip yorgunum hafta sonu düğünümüz vardı bütün hafta yoruldum vallaadetinde 4. günü bitmesine 3 gün kaldı bakalım :)
ya canım sen nerelerdesin yaaa
Günaydın tatlım valla seni arıyordum bendeSen nerde çektirdin rahim filmini millet 1000 tl den bahsediyor bu ne ya tüp bebek mi yapıyosunuz dedim bende .Ssk lı bi yer arıyorum ama bişey de bulamadım
mrb kızlar günaydın yeni üye sayılırım buarada adetim 4 gün gecikti idrar testi yapsam çıkarmı çokmu erken sizce bugün yapmayı düşünüyorum çok heycanlıyım.... yardımcı olursanız çok sevinirimm....
burdayım tatlımm misafirim vardı bu hafta ara ara uğradım ama sana hep yazdımm :) canımm ne 1000 tl si beee yok artık...ben bölge hastanesinde çektirdim canım 220 ssklı fiyatı ve anestezisiz canım..ayrıca anesteziye gerek yok onun için ekstradan 100 150 tl vermeye gerek yok 5 dk. sürüyor yanii...canım n erde oturuyodunn sen?
bnde iiyim canımm :)) diyorumki bnde tuğçe burda neden yazmıyor
kıss regenn noluyoo öggg möggg huuuuuuuuu kalk git test yapp bana teyze oldun de hadi aaaaaaaaa :))
mrb canım hoşgeldin aramızaa :) canım eğer normal döngüdeyse adetin yap çıkma ihtimali yüksek :)
acayip yorgunum hafta sonu düğünümüz vardı bütün hafta yoruldum vallaadetinde 4. günü bitmesine 3 gün kaldı bakalım :)
kızlarrrrr test yaptım şimdi hamileymişimmmmçok şaşkınım....
talim senin esin miydi futbol oynayan??yanlis hatirliyorsan kusura bakma, bir haber izledim de onu yetistirmek istiyordum kac gündür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?