2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yataktan kalkinca oluyo cnm ve bulantim yuzunden cok istahsizda oluyorum sende durumlar nasil? varmi boyle belirtiler ?bazen yogunlasiyo bazende senin dedigin gibi hafif hafif oluyo... ayy cok heycanli yaa bi hamis daha geliyorum diyoo sanki :)

umarim öyle olur canim benim... sabah yataktan kaktim bi iki yürüdüm derken bulanti basladi ama biraz kedimi etkilemisimdir diye düsündüm dikkate almadim... neyse yarin kopar dananin kuyrugu.. olmazsa bi test alirim gelirim eve.. bi kac saat gecer zaten o zaman kadar 4 saat gecmis olur ve idrar testinde de cikar o kadar zaman gecince üstüne.. ay insallah hamisimdir tersi olursa cok üzülürm...

hadi kizlar iyi geceler hepinize.. kendinize iyi bakin.. öpüyorum sizleri cokk.. sabaha görüsürüz...

mrb kızlar günaydın yeni üye sayılırım buarada adetim 4 gün gecikti idrar testi yapsam çıkarmı çokmu erken sizce bugün yapmayı düşünüyorum çok heycanlıyım.... yardımcı olursanız çok sevinirimm....

hulyacimmmmm iyiyim tatlim sen nasilsinn? msjini her zmnki gibi gec gordumm simdi cvp veriyim dedim ama simdide sen yoksun :) neyse sende gorunce yazarsin bnm gibi :)))

bnde iiyim canımm :)) diyorumki bnde tuğçe burda neden yazmıyor

öögggggg midem bulandi yaaa... bayilirim dondurmaya ben bi oturusta bi kutu bititrdim bana ne oldu böyle????
hüllaaaaaaaaa kaldik basbasa yavrum

kıss regenn noluyoo öggg möggg huuuuuuuuu kalk git test yapp bana teyze oldun de hadi aaaaaaaaa :))

mrb canım hoşgeldin aramızaa :) canım eğer normal döngüdeyse adetin yap çıkma ihtimali yüksek :)

günaydın arkadaşlar yeni hamile arkadaşlar varmış tebrikler Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin......benim bebeğimi aldılar 2 hafta oldu kürtaj olalı kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.....anladım ki hamile kalmak yeterli değil önemli olan 9 ayı bitirebilmek .çok üzüldüm çok acı çektim kürtaj çok zor bişey Allahım sizlere göstermesin insanın canından can koparıyorlar resmen ...herşeyin hayırlısını versin Allah hepimize sağlıklı yavrular versin.....benim gözüm korktu psikolojim düzelmeden bebek düşünmüyorüz Allahım herkese sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin.....

Son düzenleme:
acayip yorgunum hafta sonu düğünümüz vardı bütün hafta yoruldum valla adetinde 4. günü bitmesine 3 gün kaldı bakalım :)

cnmmm esinin probleminin olmamasi cok guzel:) sende hemen bi rahim filmi cektir baktir ve olmadi bir dr a daha gorunun iciniz rahat ederr vee bide bakmissin temmuzda bebis gobusteee :)

İnşallah canım 3 ayrı doktora gidiyoruz ama şu rahşm filmini kesin çektirmem lazım moralim bozuldu çünkü eşimdeki problem çözülebilecek bişey ama bende sıkıntı varsa o kötü inşallah bişey çıkmaz ...

ya canım sen nerelerdesin yaaa

günaydın canım...naber??

breshkacımm nasılsın..?? rahim filmine karar verdinmi?

Günaydın tatlım valla seni arıyordum bende Sen nerde çektirdin rahim filmini millet 1000 tl den bahsediyor bu ne ya tüp bebek mi yapıyosunuz dedim bende .Ssk lı bi yer arıyorum ama bişey de bulamadım

mrb canım hoşgeldin aramızaa :) canım eğer normal döngüdeyse adetin yap çıkma ihtimali yüksek :)[/QUOTE]

kızlarrrrr test yaptım şimdi hamileymişimmmm çok şaşkınım....

günaydın canım..çok geçmiş olsunn..Allah sadece hamile kalmamızı değil sağlıkla dünyaya getirip hayırlı bir evlat da olmasını nasip etsin inşallahh...Allah sanada herşeyin hayırlısını versin...hamile kalabiliyorsun neticede bu da çok öenmli..ama bncede biraz dinlen kafanı topla sonrasında hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahh :))

acayip yorgunum hafta sonu düğünümüz vardı bütün hafta yoruldum valla adetinde 4. günü bitmesine 3 gün kaldı bakalım :)

ohhh göbeciklerii atmışsın yanee bakk şekerimm bu yumurtlamayı boş geçmeeeeee tamma mıııı ??

burdayım tatlımm misafirim vardı bu hafta ara ara uğradım ama sana hep yazdımm :) canımm ne 1000 tl si beee yok artık...ben bölge hastanesinde çektirdim canım 220 ssklı fiyatı ve anestezisiz canım..ayrıca anesteziye gerek yok onun için ekstradan 100 150 tl vermeye gerek yok 5 dk. sürüyor yanii...canım n erde oturuyodunn sen?

merhaba tatlim... bazen cikiyor bazen cikmiyor.. sabredebilirsen bir iki gün daha dur.. yoksa testi yapsan bile sabah idrariyla yap yani yarin sabah mesela en erken..

Küçükçekmece'de oturuyorum ... regli bitiminden 1-2 gün sonra çektirmen lazım dedi doktor ben hala bi yer bulamadım bugün reglim bitiyor yaaa :84:

ayyyyyyyy canim ben de öyle demek istiyorum.. yani cok zor bir sey beklemek ama nasil olduyasa bekliyorum halen

tatlimmmmmmmm senin adetin kac gün sürüyor ki 4. günündesin ve bitmesine daha 3 gün var.. ee bir de pesine biraz akinti geliyor, yoksa hepsi birden 7 gün mü?

talim senin esin miydi futbol oynayan??yanlis hatirliyorsan kusura bakma, bir haber izledim de onu yetistirmek istiyordum kac gündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…