- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.881
merhaba tatlim... bazen cikiyor bazen cikmiyor.. sabredebilirsen bir iki gün daha dur.. yoksa testi yapsan bile sabah idrariyla yap yani yarin sabah mesela en erken..
mrb canım hoşgeldin aramızaa :) canım eğer normal döngüdeyse adetin yap çıkma ihtimali yüksek :)
Hoşgeldin canım .... Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına da alırsın tebrik ederim.
Küçükçekmece'de oturuyorum ... regli bitiminden 1-2 gün sonra çektirmen lazım dedi doktor ben hala bi yer bulamadım bugün reglim bitiyor yaaa :84:
ayyyyyyyy canim ben de öyle demek istiyorum.. yani cok zor bir sey beklemek ama nasil olduyasa bekliyorum halen
kızlarrrrr test yaptım şimdi hamileymişimmmmçok şaşkınım....
canım bekle ben şimdi sana yardımcı olcam :)
ya regentoşşş çok kötüsün haaaaaaa hani bugün gidiyordun aşk olsunn meraktan çatladım sabah sabah geldim sana bakmayaaa ama yokkkk !
kizlar bu arada yesil33 arkadasimizin mesajinda alinti kodu silindigi icin onun mesaji benimmis gibi görünüyor yani: kizlar test yaptim saskinim hamileymisim yaziyor yaa, heh iste o ben degilim aslinda, ben daha test yapmadim... görünce sasirdim birden
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa regentoşşşşşşşşşşşşşşşşşş gözlerim yuvalarından çıktııı çıldırdsımmm regentoşş hamile diye yaygara koparıyodum kiii senin yazını gördümmmmmmmmmmmm !! kalk git test al doktoru ara biişi yap yaaaaaa aaaaaaaaaaa!!
canım sabredemeyip yaptım testi çift çizgi hamileyim :) şaşkınım....
gidicem tatlim evi toparlayim kalktigimdan beri pc basindayim.. hazirlanayim cikcam hemen... ya ben de abarttim ama sanirim takvime baktim da carsamba 2hafta oluyo gecikeligerci birtanem sen biliyorsun hakli sebeplerim vardi.. bu sefer de gecikmeyse yuh oha diyecegim artik... iyiki kocis evde yok, üzülürsem tek basima rahat rahat üzülürüm en azindan...
yanlışlık olmuş ama regen belki vardır bir hayır bu işte sende test almayı düşünüyormuşsun bak hadi sendende güzel haberler bekliyorum.....
günaydın canım..çok geçmiş olsunn..Allah sadece hamile kalmamızı değil sağlıkla dünyaya getirip hayırlı bir evlat da olmasını nasip etsin inşallahh...Allah sanada herşeyin hayırlısını versin...hamile kalabiliyorsun neticede bu da çok öenmli..ama bncede biraz dinlen kafanı topla sonrasında hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahh :))
ohhh göbeciklerii atmışsın yaneebakk şekerimm bu yumurtlamayı boş geçmeeeeee tamma mıııı ??
inş cnm yaa yumurtlama zamanımı tam bilsem geçmicemde işte bilmediğim için bakalım kısmet :)
tatlimmmmmmmm senin adetin kac gün sürüyor ki 4. günündesin ve bitmesine daha 3 gün var.. ee bir de pesine biraz akinti geliyor, yoksa hepsi birden 7 gün mü?
talim senin esin miydi futbol oynayan??yanlis hatirliyorsan kusura bakma, bir haber izledim de onu yetistirmek istiyordum kac gündür...
olabilir sekerimbelki de bu da bir isarettir gideyim yaa...
hadi kizlar güzel güzel yazisin ben kacar.. islerimi toparlayim cikcam disari... sonra gelicem o zamana kadar da heralde 4 saat felan gecer test icin yeteri zamani gecirmis olurum heralde.. zaten varsa cikmasi lazim saati önemli degil cünkü 2hafta oldu nerdeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?