2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

merhaba tatlim... bazen cikiyor bazen cikmiyor.. sabredebilirsen bir iki gün daha dur.. yoksa testi yapsan bile sabah idrariyla yap yani yarin sabah mesela en erken..

canım sabredemeyip yaptım testi çift çizgi hamileyim :) şaşkınım....

mrb canım hoşgeldin aramızaa :) canım eğer normal döngüdeyse adetin yap çıkma ihtimali yüksek :)

kızlarrrrr test yaptım şimdi hamileymişimmmm çok şaşkınım....[/QUOTE]

aaaaaaaaaaaa ne süper canim benim ben de kendim gibi bekle diyorum daha.. benim bi gecikme olmustu cok hevesiydim test yapmistim felan cikmamisti cok bozulmustum o yüzden sen de o üzüntüyü yasam diye bekle demistim ama gerek bile kalmadi bak ne güzel Allah kucaginda da görmeyi nasip etsin insallah

ya kimin esindiydi kizlar ya futbol oynayip da yumurtlama gününü kaciran??? renewal senin miydi??? :44::44::44::44::44::44::44::44: bunadim iyice unutuyorum her seyi... kusura bakmayin yaa

Küçükçekmece'de oturuyorum ... regli bitiminden 1-2 gün sonra çektirmen lazım dedi doktor ben hala bi yer bulamadım bugün reglim bitiyor yaaa :84:

canım bekle ben şimdi sana yardımcı olcam :)

ayyyyyyyy canim ben de öyle demek istiyorum.. yani cok zor bir sey beklemek ama nasil olduyasa bekliyorum halen

ya regentoşşş çok kötüsün haaaaaaa hani bugün gidiyordun aşk olsunn meraktan çatladım sabah sabah geldim sana bakmayaaa ama yokkkk !

kızlarrrrr test yaptım şimdi hamileymişimmmm çok şaşkınım....

aaaaaaaaaaaa ne süper canim benim ben de kendim gibi bekle diyorum daha.. benim bi gecikme olmustu cok hevesiydim test yapmistim felan cikmamisti cok bozulmustum o yüzden sen de o üzüntüyü yasam diye bekle demistim ama gerek bile kalmadi bak ne güzel Allah kucaginda da görmeyi nasip etsin insallah [/QUOTE]

amin canım çok sağol.. dayanamadım valla ilk te olunca bi heyacan test aldım yaptım... bende çok şaşırdım darısı isteyenlerin başına inşallahhhhhh

canım bekle ben şimdi sana yardımcı olcam :)

ya regentoşşş çok kötüsün haaaaaaa hani bugün gidiyordun aşk olsunn meraktan çatladım sabah sabah geldim sana bakmayaaa ama yokkkk !

tamam tamam gitcem birazdan test almaya... ama korkuyorum yaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18:

ya yine negatif cikarsa??? ya bosver biz bekleyelim en iyisi.. nasilsa karnim cikar bir kac aya olmaz mi????

kizlar bu arada yesil33 arkadasimizin mesajinda alinti kodu silindigi icin onun mesaji benimmis gibi görünüyor yani: kizlar test yaptim saskinim hamileymisim yaziyor yaa, heh iste o ben degilim aslinda, ben daha test yapmadim... görünce sasirdim birden

kk'da neden titresim gibi bir sey yok cevap gelmeyince titretsek???? gerci o zamanda kocisler felan farkeder biz pc basinda degilken, sonra seyreyle curcunayi

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa regentoşşşşşşşşşşşşşşşşşş gözlerim yuvalarından çıktııı çıldırdsımmm regentoşş hamile diye yaygara koparıyodum kiii senin yazını gördümmmmmmmmmmmm !! kalk git test al doktoru ara biişi yap yaaaaaa aaaaaaaaaaa!!

yanlışlık olmuş ama regen belki vardır bir hayır bu işte sende test almayı düşünüyormuşsun bak hadi sendende güzel haberler bekliyorum.....

gidicem tatlim evi toparlayim kalktigimdan beri pc basindayim.. hazirlanayim cikcam hemen... ya ben de abarttim ama sanirim takvime baktim da carsamba 2hafta oluyo gecikeli gerci birtanem sen biliyorsun hakli sebeplerim vardi.. bu sefer de gecikmeyse yuh oha diyecegim artik... iyiki kocis evde yok, üzülürsem tek basima rahat rahat üzülürüm en azindan...

regentoşumm haklısın ama çok geçti seninnn belki hamişsin boşa vakit geçiriosunn...öğren hiç değilse bilirsin ak mı kara mı ben yanındayım üzülürsek de beraber ağlarız :26::26:

yanlışlık olmuş ama regen belki vardır bir hayır bu işte sende test almayı düşünüyormuşsun bak hadi sendende güzel haberler bekliyorum.....

olabilir sekerim belki de bu da bir isarettir gideyim yaa...

hadi kizlar güzel güzel yazisin ben kacar.. islerimi toparlayim cikcam disari... sonra gelicem o zamana kadar da heralde 4 saat felan gecer test icin yeteri zamani gecirmis olurum heralde.. zaten varsa cikmasi lazim saati önemli degil cünkü 2hafta oldu nerdeyse...

cnımm sana önereceğimmm enn güvenli yerr fındıkzade de radyotom varr aradım senin için...330 tl sgk anlaşması yokmuş..ama ordaki alet son teknoloji ağrısız sızısız oluyorsunn bnde oraya gitmeyi düşünmüştüm ama bana çok uzaktı saan o kadar uzak değil fındıkzade bnce ...bide doğan hastanesi var sNA daha yakın..orası da anestezili 500 dedi...yanii sen bilirsin canım ama ben sana daha çok radyotomu öneriyorumm !

güle güle regencimm kendine ii bak...ii haberler bekliorum...bnde çıkcam şimdi duş alıp iğneye gidicem..1-2 saat sonra görüşürüz artık öptümmmmmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…