2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım çok teşekkür ederim yaa bende şimdi birkaç yer buldum radyotomla da görüştüm. Şimdi bi tanıdık çıktı cerrahpaşa hastanesinde eğer doktoru ayarlayabilirse orda da yaptırma ihtimali oldu inşallah olur hem daha güvenilir olacak

canım çok üzüldüm allah sabır versin çok gemiş olsun evet canım dediğin gibi iş hamile kalmalkla bitmiyor malesef rabbim sana inş diğer bebeğini sağlklı nasip eder hayırlı doğumlar olur biraz kafa dinlemek iyi gelecek canım o psikolojiyi atmış olursun
acayip yorgunum hafta sonu düğünümüz vardı bütün hafta yoruldum valla adetinde 4. günü bitmesine 3 gün kaldı bakalım :)
canımmmm sende yavaş yavaş çalışmalara başlarsın artık sakın bu ayı boşşşşşş geçirme renewalcimmmm
öögggggg midem bulandi yaaa... bayilirim dondurmaya ben bi oturusta bi kutu bititrdim bana ne oldu böyle????

evet bitanem ya tv de gördüm izlerken hep lanet okudum çok üzüldüm allah nasıl biliyosa öyle yapsın beter olsunlar onlar da gerçekten arkadaşım kymet bilmiylar insanlar bi sevet harcıyolar olsun diye ne üzüntüye ne acılara katlanıyoruz
malesef sözün bittiği yer canım...
regenişkocummmmm canımmmmmm güzel haberlerini merakla bekliyorum inş bebeişkon seninledir bitanem
canım sabredemeyip yaptım testi çift çizgi hamileyim :) şaşkınım....
hoşgeldin canım
tebrik edrim rabbim sağ sağlim bebeğini kucağında görmeyi nasip etsin

güle güle regencimm kendine ii bak...ii haberler bekliorum...bnde çıkcam şimdi duş alıp iğneye gidicem..1-2 saat sonra görüşürüz artık öptümmmmmmmmm :)

canım ya iğnemi olcaksın yine ayy kıyamam ben çok korkarım iğneden çok acıyo yaaa hiç hoşlanmıyorum

ama işte başa gelince herşey çekiliyo tatlım

kuzum kaç tane daha iğnen kaldı :26: dr kont çok merak ediyorum yumoşlar ne alem de oldular acaba inş kocaman olup çatlamışlardır

hoşbuldummmmmmmmm bitanemmmmmmmmm

nasılsın ne var ne yokkkk kuzum

valla bolca heyecan ve korku var nasıl olsun hsg için yer bakıyorum şimdi birkaç yer buldum eğer cerrahpaşa da çektiremezsem onlardan birinde çektiricem ... en son gittiğimiz doktor baya kafamı karıştırdı :44:

Sen nasılsın canım ?

hayırlısı olsun canım hakkında niye canım en son gittiğin dr aklını karıştırdı ne dedi ki :26::26:

ben aynı canım kırmızları bekliyorum bi an önce gelse de bende hapa başlasam

ahh kaderr arkadaşım...sormaa gobeğemm süzgeçe döndü valla..ama olsun bebeğim için (inşallah nasip olurr) herşeye katlanırım yeterki olsun ve sağlıkla doğsun...yarın son canım..şimdi geldim 4.den..perşembe gidicem doktora bakalımm inşallah olmuştur yumoşlarım..ama kasıklarımda iç taraflarımda batmalar başladı..acaba yumoştan mıı??? inşallahh yine lanet kist yoktur...hayırlısı Allah tan..

kızlar ya size bi sorum olcak :26::26::26:

benim bi arkadaşım da bebek tedavisinde yumurta takibi oluyo :26::26: dr ona ilşkişye girin 1 saat boyunca yat uzan ve duş almadan yanıma gel demiş :26::26::26::26::26:

hepsi tamam da duş almamak niye :26::26: bitek onu anladım :44::44::44:

enteresan

hayırlısı olsun canım hakkında niye canım en son gittiğin dr aklını karıştırdı ne dedi ki :26::26:

ben aynı canım kırmızları bekliyorum bi an önce gelse de bende hapa başlasam

amaaan herkes ayrı konuşuyor gerçi bu biraz para tuzağı gibi geldi bana eşim için ameliyata gerek yok bu şekilde aşılama yada tğp bebeğe gidebiliriz ama benim rahim filmimi istedi diğer doktorlarda çocuk olmasada varikosel için ameliyat olmalı diyor ...

Hakkında hayırlısı canım inşallah işe yarar biran önce başlarsın canım

aaa şaşırdımm ne alaka yani...bnde hepsini anladım da duş almadan gel ne demek??

ayyyy kader arkadaşım ya kıyamam sana olsun gülüm bebişlerimiz için herşeye değer aman canım keşke olsun bütün çektiklerim üzüldüklerim helal olsun dicem bu günler de geçecek bebekelrimiz kucağımıza alınca allahın izniyle hepsi unutulcak
inş canım kist mist yoktur aman o kusur kalsın artık
perşembe günü inş güzel haberler veririsin gülüm yumoşlar büyüyüp çatlamış dersin ve eminim ki öye olcak

aynen canımmm :44::44::44:
canım dr her ihtimali söylüyolar hemen öyle moral bozmayın rabbim inş hayırlısın verir
aaa şaşırdımm ne alaka yani...bnde hepsini anladım da duş almadan gel ne demek??

aynen canım benim de tek anlamadığım yer o oldu :44::44:

sözde dr yumurtayla spermin durumuna bakacakmış :44::44::44: ama bunun duş almamakla ne ilgisi olabilir ki

ne kadar günah tövbe tövbe

canım duş aldığında suyla beraber rahime gidecek spermlerde gidiyor çünkü 1 saat yatsan da akşamdan sabaha kadar yatsanda belli bir miktarı zaten dışarı çıkıyor kalanda zarar görmesin diye özellikle vajinal duş almayın evde bile olsanız en az 3-4 saat geçirmeniz gerekiyor diyor doktorlar.

Bende neden ilişki sonrası kontrol istediğini anlamadım

Son düzenleme:

öle canım valla..yeterki gelsinlerr sağlıkla hayırlısıyla razıyım böle acılara..inşallahh perşembe hayırlı haberler alırım canım...bişii sorcamm canikom...şeyy ımmm şimdi benim adetim bitti ya..acaba iş görebilir miyiz bi bilgin varmı? yoksa doktora gidip yumoşlara bakmayı mı beklemeliyiz...sence ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…