- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.901
cnımm sana önereceğimmm enn güvenli yerr fındıkzade de radyotom varr aradım senin için...330 tl sgk anlaşması yokmuş..ama ordaki alet son teknoloji ağrısız sızısız oluyorsunn bnde oraya gitmeyi düşünmüştüm ama bana çok uzaktı saan o kadar uzak değil fındıkzade bnce ...bide doğan hastanesi var sNA daha yakın..orası da anestezili 500 dedi...yanii sen bilirsin canım ama ben sana daha çok radyotomu öneriyorumm !
tebrik ederim canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :)
canım çok üzüldüm allah sabır versin çok gemiş olsungünaydın arkadaşlar yeni hamile arkadaşlar varmış tebrikler Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin......benim bebeğimi aldılar 2 hafta oldu kürtaj olalı kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.....anladım ki hamile kalmak yeterli değil önemli olan 9 ayı bitirebilmek .çok üzüldüm çok acı çektim kürtaj çok zor bişey Allahım sizlere göstermesin insanın canından can koparıyorlar resmen ...herşeyin hayırlısını versin Allah hepimize sağlıklı yavrular versin.....benim gözüm korktu psikolojim düzelmeden bebek düşünmüyorüz Allahım herkese sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin.....
canımmmm sende yavaş yavaş çalışmalara başlarsın artık sakın bu ayı boşşşşşş geçirme renewalcimmmmacayip yorgunum hafta sonu düğünümüz vardı bütün hafta yoruldum vallaadetinde 4. günü bitmesine 3 gün kaldı bakalım :)
öögggggg midem bulandi yaaa... bayilirim dondurmaya ben bi oturusta bi kutu bititrdim bana ne oldu böyle????
evet bitanem ya tv de gördüm izlerken hep lanet okudumnihancımm hoşgeldin tatlım...haberlerde mi gördün canım..yoksa evin oralardamı?? Allah onları cezasız bırakmaz..bu dünyada da öbür dünyada da...canımm çok haklısın biz neler yaşıyoruz...bebeğimiz olsun diye..böylelerine de Allah nasip ediyor ama kıymet bilmiyorlarr
regenişkocummmmm canımmmmmm güzel haberlerini merakla bekliyorum inş bebeişkon seninledir bitanemgidicem tatlim evi toparlayim kalktigimdan beri pc basindayim.. hazirlanayim cikcam hemen... ya ben de abarttim ama sanirim takvime baktim da carsamba 2hafta oluyo gecikeligerci birtanem sen biliyorsun hakli sebeplerim vardi.. bu sefer de gecikmeyse yuh oha diyecegim artik... iyiki kocis evde yok, üzülürsem tek basima rahat rahat üzülürüm en azindan...
hoşgeldin canımcanım sabredemeyip yaptım testi çift çizgi hamileyim :) şaşkınım....
güle güle regencimm kendine ii bak...ii haberler bekliorum...bnde çıkcam şimdi duş alıp iğneye gidicem..1-2 saat sonra görüşürüz artık öptümmmmmmmmm :)
canımmmmmmmmm hoş geldin
hoşbuldummmmmmmmm bitanemmmmmmmmm
nasılsın ne var ne yokkkk kuzum
valla bolca heyecan ve korku var nasıl olsun hsg için yer bakıyorum şimdi birkaç yer buldum eğer cerrahpaşa da çektiremezsem onlardan birinde çektiricem ... en son gittiğimiz doktor baya kafamı karıştırdı :44:
Sen nasılsın canım ?
canım ya iğnemi olcaksın yine ayy kıyamamben çok korkarım iğneden çok acıyo yaaa hiç hoşlanmıyorum
ama işte başa gelince herşey çekiliyo tatlım
kuzum kaç tane daha iğnen kaldı :26: dr kont çok merak ediyorum yumoşlar ne alem de oldular acaba inş kocaman olup çatlamışlardır
kızlar ya size bi sorum olcak :26::26::26:
benim bi arkadaşım da bebek tedavisinde yumurta takibi oluyo :26::26: dr ona ilşkişye girin 1 saat boyunca yat uzan ve duş almadan yanıma gel demiş :26::26::26::26::26:
hepsi tamam da duş almamak niye :26::26: bitek onu anladım :44::44::44:
hayırlısı olsun canım hakkındaniye canım en son gittiğin dr aklını karıştırdı ne dedi ki :26::26:
ben aynı canım kırmızları bekliyorum bi an önce gelse de bende hapa başlasam
benim bi arkadaşım da bebek tedavisinde yumurta takibi oluyo :26::26: dr ona ilşkişye girin 1 saat boyunca yat uzan ve duş almadan yanıma gel demiş :26::26::26::26::26:
ahh kaderr arkadaşım...sormaa gobeğemm süzgeçe döndü valla..ama olsun bebeğim için (inşallah nasip olurr) herşeye katlanırım yeterki olsun ve sağlıkla doğsun...yarın son canım..şimdi geldim 4.den..perşembe gidicem doktora bakalımm inşallah olmuştur yumoşlarım..ama kasıklarımda iç taraflarımda batmalar başladı..acaba yumoştan mıı??? inşallahh yine lanet kist yoktur...hayırlısı Allah tan..
aynen canımmm :44::44::44:enteresan
canım dr her ihtimali söylüyolar hemen öyle moral bozmayın rabbim inş hayırlısın veriramaaan herkes ayrı konuşuyor gerçi bu biraz para tuzağı gibi geldi bana eşim için ameliyata gerek yok bu şekilde aşılama yada tğp bebeğe gidebiliriz ama benim rahim filmimi istedi diğer doktorlarda çocuk olmasada varikosel için ameliyat olmalı diyor ...
Hakkında hayırlısı canım inşallah işe yarar biran önce başlarsın canım
aaa şaşırdımm ne alaka yani...bnde hepsini anladım da duş almadan gel ne demek??
ayyyy kader arkadaşım ya kıyamam sana olsun gülüm bebişlerimiz için herşeye değeraman canım keşke olsun bütün çektiklerim üzüldüklerim helal olsun dicem bu günler de geçecek bebekelrimiz kucağımıza alınca allahın izniyle hepsi unutulcak
inş canım kist mist yoktur aman o kusur kalsın artık
perşembe günü inş güzel haberler veririsin gülüm yumoşlar büyüyüp çatlamış dersin ve eminim ki öye olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?