- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.921
öle canım valla..yeterki gelsinlerr sağlıkla hayırlısıyla razıyım böle acılara..inşallahh perşembe hayırlı haberler alırım canım...bişii sorcamm canikom...şeyy ımmm şimdi benim adetim bitti ya..acaba iş görebilir miyiz bi bilgin varmı? yoksa doktora gidip yumoşlara bakmayı mı beklemeliyiz...sence ne dersin
öle canım valla..yeterki gelsinlerr sağlıkla hayırlısıyla razıyım böle acılara..inşallahh perşembe hayırlı haberler alırım canım...bişii sorcamm canikom...şeyy ımmm şimdi benim adetim bitti ya..acaba iş görebilir miyiz bi bilgin varmı? yoksa doktora gidip yumoşlara bakmayı mı beklemeliyiz...sence ne dersin
evetttttt hulyacımmmmmm kuzummmmmm
çalışın anam boş duranı allah sevmez[SUB][/SUB]
inş canım ya perşembeyi sabırıszlıkla bekliyorum gülüm
valla canım be adet bitimin de hemen başlıyorum çalışmalaraişi şansa bırakmıyorum yani ne zaman ne olacağı belli olmıyor bu işelerin ve dr her gidişimde yumurtam çatlamış oluyo
ayy canım inşallah iğneler işe yarar hayırlı haberler verirsin .. bana sormamışsın ama bende fikrimi söyleyim dedimBence beklemeyin şimdi de çalışın o zaman da çalışırsınız
o zamnnnn sizden aldığımm gazlaa bu akşamdan başlıyorum çalışmalaraaaaaaaaaaaa
regenişkomda daha gelmedi :44::44::44::44::44::44:
ne yaptı acaba inş bebiş haberiyle gelir
o zamnnnn sizden aldığımm gazlaa bu akşamdan başlıyorum çalışmalaraaaaaaaaaaaa
çalışın bacım çalışın
bizde yol çalışması var trafik kapalı 1 aydırbare siz çalışın
İnşallah yaa güzel bi haber gelsin de bugün sevinelim biraz
valla canım bizde durmak yok çalışmaya devam
inş canım ya rabbim yüzüne güler beklediği haberi alır kuzum
allahım hepimize nasip etsin göstersin yaşatsınn
inş canım bebeği onunladırkızlarrrrrr o zamn hep birliktee çalışmalara start veriyoruzzzz
regentoşa da kızdımm 2 hafta geçti hala test yapmadı doktora gitmedi bişi yapmadı...inşallahh bebeği on unladır...hayırlısısylaa..anca akşama gelirim dedi..bakalımm bnde onu bekliorum :)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNCanlarım hepimiz bu günleri gülerek anlatırız inşallah Rabbim dert verip derman aratmasın layık olan her kuluna annelik duygusunu tattırsın inşallah
inş canım bebeği onunladırama canım o da haklı o testi yapmak çok kolay da gerisi çok zor çıkmayınca tam bi yıkım hüsran oluyo inş rabbim yüzünü güldürür
inşşşşşş canımmm canı gönülden aminnnnnnnn diyorum
gerçi bu ay bizim için bi anlamı yok ama iş olsun diy yapıyoruztabi yine allahtan umut kesilmez
Belli mi olur şekerim ya tutarsa
kızlar şimdi bi arkadaşım mail attı geçen ay başladı çalışmalara hamileymiş... onun adına kendim kadar sevindim ama nie benim olmuo yaaaaaaaaaaaa :2:
maşallahh arkadaşına canım ilk sefer de tutturmuşşşş :84::84::84:
darısı bizlerin başın olsun bitanem bizm de olcak inşş
inş canım inş bu ay olsun artık bizimde
kızlar şimdi bi arkadaşım mail attı geçen ay başladı çalışmalara hamileymiş... onun adına kendim kadar sevindim ama nie benim olmuo yaaaaaaaaaaaa :2:
ahhhhhh be canım işimiz şansa kaldı
rabbim çok büyük o yoktan var eder herşey hayırlısı
ben yine kırmızıları bekliyorum bia an önce gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?