- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.941
maşallah arkadaşına Allah tamamına erdirsin inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler vereceksin canım
ay ne diyimki şimdi gelsin desem bi türlü gelmesin desem bi türlü :44: Bu ay gelsinde öteki ay gelmesin bebiş gelsin inş.
yok bitanem ya doktorum bile söyledi bu ayı es geçin diyeo yüzden bi an önce kırmızlarımı bekliyorum hem aslında böylesi daha iyi hiç sters yapmıyorum acaba ne oldu tuttu mu tutmadı mı diye gayet rahatım yani
inş canım bidaha ki ay gelir bebişim
cnm allahın işi belli mi olur sen stres yapmadın diye tutar belki bu ay
kizllaaaarrrrr ben geldim test yaptim ve sonuc yine negatif
anlamadim gitti... dr'u arayacagim birazdan.. bi kendime geleyim...
mrb kızlar ben geldim.....kusura bakmayın bayağıdır giremiyodum..geçmişi de okuyamadım ne var yok varmı hamile haberleriiiiiiiiii........
hoşgeldin canım
evet bayadır girmiyosun nerelerdesin baklaım
bu ne grafiği canım ben anlamadım ya:)???Herkeslere günaydınnnnnn... Fırsat bulmuşken tablomuzuda yollayayim
Grafikler
cee dedi kacti oldu canim mesajin
hoşbulduk şekerimmm....
görümcem varda bende tatile geldiler buraya onların yanında giremiyorum bi fırsat buldum hemen girdimm...
bu arada benim geçen ay adetim 1hafta geç gelmişti bu ay hala gelmedi..... testte yapmadım kasıklarım çok ağrıyo dokunamıyorum dokunamıyorum bile...göğüslerimde aynı şekilde...
bu ne grafiği canım ben anlamadım ya:)???
ateş ölçme grafiği tatlım
anladım canım eee tabi misafir olunca buraya gelmek zor olur onlarla ilgilenmek gerek
ayyy hadi canım inş yine tutturmuşsundur bebişinibence biraz daha bekle canım yine geçen ay ki gibi olmasın
ne demek canımhmmm anladım canm bende diorum one grafiği die ya saol cnm:)
evet ya fırsat buldukça giriyorum işte
inşallah canım ya prolaktin seviyem düşmüş belki tuutmuştur.çalışmalar tam günlerinde olmuştu.aslında test yapmamak için zor tutuyom kendimi ama ben yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?