- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.981
Aslında en iyisini yapıyorsun ama o zamana kadar kendini çok fazla kaptırma. Hissediyorsan vardır inşallah ama çıkmazsa üzülürsün onun için diyorum yanlış anlama sakın. Hadi bakalım bu hafta ilk müjdeli haberimiz senden gelsin
yok canım ne yanlış anlaması...bende üzülmekten korktığum için ve ayrıca eşimi de üzmemek için bekliyorum zatennn....ayyy inşallah bi hamile olayım çikolata dağıtcammmm...
yaparız vallatest 1 pozitif test 2 pozitif test 3 pozitif
hmmm bizde isterizbenimki bitter olsun :125:
yok canım ne yanlış anlaması...bende üzülmekten korktığum için ve ayrıca eşimi de üzmemek için bekliyorum zatennn....ayyy inşallah bi hamile olayım çikolata dağıtcammmm...
hmmm bizde isterizbenimki bitter olsun :125:
sizinle sohbet etmek çok güzel ama benim çıkmam lazımmm...ilk fırsatta burdayımmm..öpüldünüz kızlarrrr...
benimki de fındıklı sütlü olsun canım
sizinle sohbet etmek çok güzel ama benim çıkmam lazımmm...ilk fırsatta burdayımmm..öpüldünüz kızlarrrr...
bu ay kesin tuttu gibi geliyo ama heveslenmekte istemiyorummm...hem yapasım geliyo hemde de bi yandan kendi kendime bekle diyorummmm üzülmemek için..ama 1haftadır kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyo..ben böle kasık ağrısı yaşamadım hiççç..meraktan çatlamak üzereyim anlıcannnnn.....
canım bence bı test yap benımde annemler vardı bende 10 gun onlar varken test yapmadım ama kasık agrım cok vardı annemde usutmussundur dedı hatta ben halı yıkadım evımın duvarlarını sıldım ve annemleerın gıttıgın gun test alıp yapıyım dedım testı bı yaptım ve pozitifffffffhiç beklemiyordum pko var bende bence sende yap test ıstersennnn
harika ya hayal edip düşünmesi bile çok güzellllll
meraba arkadaşlar bende yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyorum haziran 1 de hsg çektirdim ve 6 ay daha beklemedeyim rabbim tüm dileyen ve kıymetini bileceklere nasip etsin. hsg sonrası hamile kalan arkadaşlar varmı burada
canım ne güzel hiç ummadığın bi anda geldi bebeğin
canım pko var dedin hiç tedavi gördün mü yoksa rabbim kendiliğinden mi verdi :26::26:
tamam şekerimm ben bi hamile çıkayım da bi adresi ver bi koli göndereyimmmmmmm
Valla ya ay inşallah ya Yarabbim duy şu kullarının sesini mucizeni ver bize de bizde sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?