- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.101
canım...böyle durumlarda söylenecek söz bulunamıyor...umarımm önümüzdeki ay sona erer beklentilerin... hakkıımızda hayırlısı kandil b ugün dualarını eksik etme :)
kocacığım doktordan çıkmış çapadan rapor vermişler erkekten kaynaklanan bir sıkıntı yoktur diye kadın doğuma görünün tekrar demişler rahim filmi için randevu alıcam şimdi nolur dua edin tüpler açık çıksın
canımm güzel haber vemişsin ne güzel de...çok afedersin canım ama bu ne böyle bi snde bi kocanda sizinde psikolojiyi bozdular yani...inşallahh ii olur herşey hakkınızda canım benim...rahim filminden de korkma...yanlız tek soru doktor mu aneztesizit mi onu sor canım...hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruzz :)
canım dualarımız seninle inş sendede hiçbişi yoktur bu ayda gelir bebişiniz
teşekkür ederim canım ya artık eskisi kadar korkmuyorum ama bu kez de eşim o filmi istemiyor taktı kafayı tüp bebeğe bi merkeze gitmiştik orada tüp isterseniz filme gerek yok dediler sinir oldum :84:
canım benim gittiğim yer şuanda kampanya yapmış herşey dahil 5000 TLdiyor
canım ya bana biraz bilgi verirmisin benim eşimde tutturdu tüp bebek yapalım diye ... doktora aşılama için gitmiştik biz onun için rahim filmi istemişti ama eşimin kafası karıştı biraz tüp bebeğin aşılamaya oranla tutma ihtimali daha yüksek olduğu için aşılamadan vazgeçti şimdi ne yapsam dinlemiyor ve rahim filmini çektirmeden tüp bebek tedavisine başlamak istiyor. Senin ilk denemen mi ? Neler yaptın biraz anlatır mısın ?
ya sorma canım yemin ederim mideme ağrılar girdi kafayı oynatacaklar bize önce bi eşim için moralimiz bozuldu şimdi porblem yok enfeksiyondan kaynaklanan bi sıkıntıymış dediler çok şükür enfeksiyon bitiyormuş o yüzden herşey de normale dönüyormuş. Eşim tüp bebek için orda da eminim doktoru bunaltmıştır doktor da eşinde bi rahim filmi çektirsin ve kadın doğuma görünsün demişlerdir yoksa randevu al demezdi bana sadece doktor eşinde bi görünsün dedi diyor ...
hsg için de sordum canım filmi teknisyen çekiyor doktor yorumluyor dediler ne yapayım şimdi çektirmeyim mi bu sorduğum yer görüntüleme merkezi şimdi bide hastaneyi arayacağım
Canım bizdeki sorun eşimdeki sperm hareket azlığı,çok anormal bir düşüklük değil ama doktorların söylemesi doğal yolla hamile kalma şansımızı oldukça düşüren bir durum..Öncelikle sorunu tespit edebilmek için hormon testleri yaptırdım ve rahim filmini çektirdim ben de.Neticede eğer eşim dışında da bir sorun varsa bilmemiz önemli,çok şükür tüpler açık çıktı.. Daha sonrasında aşılama ya da tüp bebek arasında tercih yapmamız gerekiyordu.Aşılamada doktorumuz şansımızın %10-15 civarında olduğunu söyledi,zaten doğal yolla hamile kalma şansım da yaklaşık bu kadardı. Tüp bebekte ise şansımız şuan %55-60 civarındaymış,biz yalnızca bir doktora da değil birkaç yere danıştık bu konuyu,o kadar stresli bir süreç ki bu,aşılamadaki düşük ihtimali düşünüp,onca strese girmek yerine,gittiğimiz yerlerinde önerisiyle tüp bebeğe karar verdik..Bu benim ilk denemem..senin de bildiğin gibi tüp bebek yaptıracaksan tüplerin açık yada kapalı olmasının bir fonksiyonu yok ama aşılamada tüplerinin açık olması önemli,ben sorunu netleştirmek için çektirdim filmi ama beklemek ve ufak ihtimallerle umuda kapılmak bizi çok yıpratacaktı,aşılama olumsuz olsaydı da sonrasında tüp bebek yaptırmak durumunda kalacaktık,ama şunu da bil ki bu süreçte kullandığın ilaçlar da seni özellikle psikolojik olarak etkileyecektir.Ben bu yüzden tüp bebeği tercih ettim.Allah inş. hepimize annelik duygusunu tatmayı,hayırlı ve sağlıklı bebeklere kavuşmayı nasip eder...
canım eşinin adına sevindim..şükürr kötü bişi yok ne güzel :) canım bnce teknisyene çektirme derim ben doktor çeksinn ...sana dediğim yerr uygun da radyotom diye yaz bak istersen canım..tabi sen bilirsin ama ben teknisyen açısından biraz tereddütlüyüm..hsg den sonra inşallah herşey yolunda gider canım..şimdi tüpler açıksa eğer napacaksınız aşılama mı normal mi deneyecekiniz???
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için bize de eşimin hareketli sperm sayısı az demişlerdi ama bugün son kontrollerine gitti enfeksiyondan dolayı olduğunu ve normale döndüğünü söylediler. Aslında eşim de senin gibi düşünüyor vakit kaybetmeden sonuca ulaşmak istiyor çünkü 1 yıl içinde gerçekten çok yıprandık ben tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek istiyorum çünkü madem eşimde herşey normal ya bende bi sıkıntı var yada bişeyleri yanlış yapıyoruz. En azından aşılama yada tüp bebeğe gitmeden başka yardımcı unsurlar da vardır heralde ne bileyim tüpler açıksa sadece çatlatma iğnesi olurmu doğal yolla hamile kalabilmek için mesela eşime sperm kuvvetlendirme amaçlı bi ilaç verdiler onu kullanmaya başladı bu tarz şeylerle sonuca ulaşabilirmiyiz onu bilmek istiyorum .Eğer hiçbir şekilde olmuyorsa o zaman bende aşılama yerine tüp bebeği tercih edelim diyorum .... off çok kararsız kaldım eşim bence hiç çektirme direk tüp bebek yapalım diyor bende başka bişey diyorum .... offf offf
canikommm hoşgeldinn nasılsın inşallahh iisindir...döndünmü evine??
canım hamiş yok..regen yarın doktora gitcek dün test negatif çıktısılacım da kaç gündür yok...galiba biraz alınmış veda eder gibi bi yazı yazmış ondan beri gelmiyorrr:26::26::26:
benimde bugün iğnem bittiiiiiiiiii..perşembe doktora gitcem hayırlısı...kuppecim de taşınmış evineee daha internet olmadığı için iş yerinden öğlenleri arada gelirim dedi...iiyimiş :)) şimdilik başka aklıma gelen yok
renewallcimmmm senin dualarin kabul oluyor... tescillendi bu... bu kandilde de senden bebegim saglikli sihhatli dogsun duasini istiyorummmmm....kız dua et bize bugün ak hem hamilesin hem kandil senin duaların kabul olur unutma tamammı
breshkacimmmmmmmm, bu super bir haberrrrr.....kocacığım doktordan çıkmış çapadan rapor vermişler erkekten kaynaklanan bir sıkıntı yoktur diye kadın doğuma görünün tekrar demişler rahim filmi için randevu alıcam şimdi nolur dua edin tüpler açık çıksın
kız korkutma beni ya birsürü hastane aradım hepsi hiçbir doktor bu filmi çekmez her işin bir teknisyeni var ancak doktor yorumu yapar yanında bulunur diyor kafam karıştı yaa . teknisyen çekse ne olacak ki ? :44::18:
eğer tüpler açıksa ki inşallah açıktır ... ben doktora götürüp bize bi yol göstermesini isteyeceğim böyle kafamıza göre olmaz ne bilim ilaç takviyesi falan yapar da normal yolla olur derse bir kaç ay daha beklemek istiyorum ama aşılama yada tüp diye seçenek sunarsa tüp bebek tercih edeceğim en azından yüzde oranı daha yüksek
de aynışeyi demiş fındıkzade radyotoma git canım..fiyat da ii yani..ve çok ii biyermişş...nysee sen bilirsin inşallahh ii haberlerle gelirsin canım...doktorunda sana umarım güzel bir yol izler de snde tüpe falan gerek kalmadan doğal yoldan hamiş olursun canım :))göbeklim
Rica ederim cnm,hepimizn hakkında hayırlısı olsun inş.rahim filmi için sana kesinlikle radyotom fındıkzadeyi önerebilirim,neredeyse hiç acı hissetmiyosun,okadar korktuğuna değmiyorTüp bebek ve aşılama dışında eğer tüplerin açıksa bilirsin belki bir de yumurta takibi yapılıyor doğal yoldan hamile kalmana yardımcı olacak,düzenli kontrollerle yumurtlama zamanların tespit ediliyor ve sana hamile kalabileceğpin zamanlar söyleniyor..Yalnız şunu da düşünme sende de eşin de herşey normal olmasına rağmen hamile kalamamak bişeylerin yanlış olduğu anlamına gelmez,biliyosundur bir de sebepsiz infertilite die bişey var ki bunun da görülme oranı azımsanacak gibi değil,eşimin ilk tahlillerinde hareketli sperm sayısı düşüktü ancak son yapılanlarda normale yakındı,bu yüzden herşeyin neredeyse normal olmasına rağmen çocuk sahibi olamamamızı sebepsiz olarak değerlendiriyorlar şuan..
İçini rahat tut canım,anladığım kadarıyla aslında çok da karamsar olacak bir durumda değilsiniz,o kadar zor durumda olanalr var ki,sonunda olumlu olacağına inanıyorum ben
hulyacimmmm, supersinnn.. ozet gecmissinnn...Dondum canim evimee... ...
regen hala kirmizilari gormedi demek... insallah hamiledirrrrrr...kizlar silaya sizde yazin, birakmasin buralari... ugrasinnnn...
insallah en kisa surede seni de hamile goruruz hulyacimmmmmmm.....
renewallcimmmm senin dualarin kabul oluyor... tescillendi bu... bu kandilde de senden bebegim saglikli sihhatli dogsun duasini istiyorummmmm....
Bende dua etcemmm, insallah Allah tumm isteyenlere en kisa surede nasip eder.....
breshkacimmmmmmmm, bu super bir haberrrrr.....insallah en kisa surede sen de hamile kalirsin canimmmmm...
teşekkürler canım yine çok iyimiş canım rabbim kimseyi oralar düşürmesinmrb cnm,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ilaçlarınla beraber 5000-6000TL arasında tutuyor:44:...
seni seviyorum mentabacımmmmmmenteba haaaaaaa
anladım bitanem sizde çok acele etmeyin gülüm inş allahım yüzünüze gülerteşekkür ederim canım ya artık eskisi kadar korkmuyorum ama bu kez de eşim o filmi istemiyor taktı kafayı tüp bebeğe bi merkeze gitmiştik orada tüp isterseniz filme gerek yok dediler sinir oldum :84:
canım benim gittiğim yer şuanda kampanya yapmış herşey dahil 5000 TLdiyor
canım ya bana biraz bilgi verirmisin benim eşimde tutturdu tüp bebek yapalım diye ... doktora aşılama için gitmiştik biz onun için rahim filmi istemişti ama eşimin kafası karıştı biraz tüp bebeğin aşılamaya oranla tutma ihtimali daha yüksek olduğu için aşılamadan vazgeçti şimdi ne yapsam dinlemiyor ve rahim filmini çektirmeden tüp bebek tedavisine başlamak istiyor. Senin ilk denemen mi ? Neler yaptın biraz anlatır mısın ?
canım inş yarın güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle gülümsonunda yaptim doktor randevusunu... yarin aksam 17.30.. bakalim ne diyecek..
canım benim de öyleydi ya off sinir oldumay sonunda yaaaaa kızlar sabahtan beri foruma msj yazamıorum msj kutusu kapalıydı niyeyse şimdi açılmışkızlar kandiliniz mübarek olsun dua etmeyi unutmayın bak lütfen hepinizi döverim hee ben adet olduum için ibadet edemicem ama dualarımdasınız inşallah
canım bi kez daha evin de hayırlısyla otur bitenem inş yeni ev yeni bebiş getitirir sizekızlarrr sonunda taşındımmmmm, öldüm bittim resmenn amaaa çok güzell oldu herşeyy..evimin manzarasını görmeniz lazımmmmmmmmmmmmmmmmmm...ayyy bi gün toplaşıp gelsenizzz ne güzel olurinternetimi henüz bağlatamadım, anca böyle işten yazacağım belirli süre size, öğlen aralarında tabiii..öpüyorumm hepinizii
ayy fıstığımmm kıyamam ben sana..her zorluğun sonunda bir mükafat vardır mutlaka, sen merak etme..en kısa zamanda anniş olcaz Allahımızın izniyle..ben inanıyorum buna hülyacımmm..yakın olsak çağırırdım kuzuuumm..yardımlaşırdık ne güzel..
sağolllll nihancacımmmmmm..bekliyorummm seniii bi gün..en yakında sen varsın bana dimi
canım ya daha dün konuşmuştuk aslında kuzum ya hiç üzülme bitanem rabbim illa ki bize de bir gün naspi edecek:84::84::84::84::84: kızlarrrrr ben geldimmm......
hoşgeldin secremawaycığım döndün mü evineKizlarrrrr, ben geldimmmmmm...
kac gundur giremiyorummm.. Cok merak ettim.. regen, sila ne yapti..?
Hamile haberlerimiz var mi yeni?
kocacığım doktordan çıkmış çapadan rapor vermişler erkekten kaynaklanan bir sıkıntı yoktur diye kadın doğuma görünün tekrar demişler rahim filmi için randevu alıcam şimdi nolur dua edin tüpler açık çıksın
ne yapayım ben şimdi yaa eşimi dinleyip tüp bebek olayına mı girsem şimdi evet açıklanamayan infertilite olayını doktor da anlattı ama ne bileyim ya herşey normal yolla olsun istiyorum sadece . Bide ben kendi kendimi yerim tüpler açıkmıydı kapalımıydı diye
Allah size yusuf'un güzelliğini lokman'ın hekimini süleyman'ın mülkünü eyup'un sabrını ebubekir'ın kalbini versin.
Hepimizin kandili mubarek olsunnnn
canım çok da düşüncek bişey yok aslında,çektir filmini rahatla,ozaman daha net karar verebileceksiniz hem,seni okadar iyi anlıyorum ki bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım,çok ikilemde kaldım,ama doğru kararı vermen,doğru yöntemi seçmen için filmi çektirebilirsin,zaten dediğim gibi büyütülecek bişey de yok,film sonrasında neden bu kadar stres yaptım die kendine kızacaksın sonraTabiiki doğal şekilde olması en güzeli,hem tüplerin açıksa belki de dr.kontrolünde yumurtlama takibi yaparak deneyebilirsiniz birkaç ay daha..
hulyacimmmm, supersinnn.. ozet gecmissinnn...Dondum canim evimee... ...
regen hala kirmizilari gormedi demek... insallah hamiledirrrrrr...kizlar silaya sizde yazin, birakmasin buralari... ugrasinnnn...
insallah en kisa surede seni de hamile goruruz hulyacimmmmmmm........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?