2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Amin cnm henüz transferim yapılmadı canım,iğneleri kullanıyorum şuan, daha sonrasında yumurtalar toplanacak,hayırlısıyla atlatırım inş.bu süreci,gerçekten okadar stres yapıorum ki 2.defa deneyecek gücüm yok,umarım gerek de kalmaz,evlenirken herşey güllük gülistanlık gibi ama insan nerden bilecek bunları yaşayacağını,Allah beterinden korusun,hepimiz için hayırlısını versin inş. :26:

Hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemeniz başarılı olur bir daha çekmezsin aynı şeyleri ikinci bebeğinde kendiliğinden olur inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın tabi evlenirken amaan ne çocuğu ya önce evliliğimizin tadını çıkaralım diyordum bazı cümleler dua yerine geçermiş ben böyle olsun istememiştim ama bunları da görmemiz gerekiyormuş demekki ne yapalım kısmet. Sen ne kadar oldu evleneli ?

Bende eşimle son kez akşam oturup konuşucam bi karar verelim artık düşünürken bile çıldırıyorum beklemek çok yordu bizi ne yapacaksak yapalım artık ona göre umut bağlayalım .. hakkımızda hayırlısı artık

İnş.Amin cnm çok saol.Ben de yaklaşık 1,5 yıllık evliyim,ama dediğin gibi okadar kafaya taktım ki en azından ilk çocuğumu tüp bebek denemeye karar verdim,ikincisini Allah kısmet ederse oluruna bırakıcam artık,en azından ozaman şuan ki stresim olmaz üstümde. Bir de biliyosun yaş da önemli bir faktör bu tedavilerde,28 yaşındayım ama ilk çocuk olacağını düşününce çok da ufak bir yaş olmuyor,bir de artık bu işin ortasında bulunca birden kendimi zamana bırakamadım. Sen de İstanbul'da mısın,bencede eşinle konuş,birbirinizi anlamaya çalışın ve sizin için doğru kakarı verin ama çok da etrafı dinleyip kafanı kurcalama,attığın adımdan da pişmanlık duyma

Etrafı dinlememek ne mümkün canım ya hergün birisi sıkıştırıyor artık ben 4 yıl oldu evleneli o yüzden milletin gözü üstümde .. yaşın erken bence bende 27 yaşındayım banada doktor yaşın çok genç 35 yaş sonrası sıkıntı oluyor dedi madem bi yola girdin çoook rahat ol ooh bekle bebişini getirsinler sana sen benim aşamaları çoktan geçmişsin rabbim bana da nasip etsin . bende istanbuldayım canım bir merkeze danıştım sadece tüp bebek için fena gelmedi dün doktora kızıyordum ama bugün hak verdim eşim için söylediklerini para tuzağı diye düşünmüştüm yanılmışım .. Sen nereye gidiyorsun tüp bebek için ?

Merhaba, kelebeklerim

breshkacım, senin adına çok sevindim, eşinde problemin olmaması çok iyi. kadınlardaki sorunlar daha kolay çözülür, hem erkekler böyle konularda biraz komplekse girebiliyor, ama biz kadınlar her türlü tedaviye hazırız, yeter ki sonunda bebeğimize kavuşalım. ALLAH yar ve yardımcınız olsun tatlım!

renewalcim, senin önerdiğin doktor kadın vardı ya, Berra isimli, onun hangi hastanelerle anlaşması var?Hizmet hastanesinde doğum yaptırıyormu acaba?

İnşallah öyle olur,yaşım genç tabii ama bir de bunun ilerisi var,olur da başarısız olursa bu deneme zaman yine akacak,ya da düşündüm ki ilk çocuğumu alırsam kucağıma ikincisi için acele etmem,normal bir şekilde olmasını bekleyebilirim dedim,insanın kafasında soru işaretleri belirmeye başladığında zamana bırakması da zor oluyor işi,,Her kafadan bir ses çıkıyor,bu durumu herkese de anlatamıor tabii insan,internetten araştırmıştım ilk önceleri orada da çok çelişkili şeyler okudum,dr.lara gittik iyice araştırdık,hem maddi hem manevi yönünü de düşünerek eşimle beraber en iyi seçeneğin bizim için bu olduğuna karar verdik.. Ben birkaç yere gittim ama tercihimi kadköy şifada hastanesinden yana kullandım,orada dr.engin enginsu var,çok iyi bir dr.ve insanı konuşmalarıyla çok rahatlatıyor.. Eğer olur da bir fikir almak istersen tavsiye ederim sana da..

sağol canım hemde ne kompleks iki aydır nasıl bir surat çekiyorum bi bilsen şimdi o rahatladı benim sıkıntım iki katına çıktı bunları da aşıcaz inşallah dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim

Offf of hakikaten çok zor canım ya çekmeyene kolay geliyor dediğin gibi kimseye anlatamıyorsun o yüzden burası ve burdaki bütün kardeşlerim ( artık arkadaştan öte oldular benim için ) bana o kadar destek oldularki hepsinden Allah razı olsun. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Bende mecidiyeköyde biyere gittim ıvı tüp bebek merkezi doktor çok ilgili ortam çok güzeldi fiyat da hemen hemen heryerde aynı ... Bu yıl baya maddi sıkıntı çekicez o yüzden bütçeyi de çok zorlamak istemedim ama elden gelen bişey yok eşime kalsa olacağını bilirsem hiçbişey yapamasam evi satar gene yaptırırım diyor .. Çok çocuk istiyor Allahım yardımcımız olsun inşallah bu çabalarımız sonuç verir. Senin içinde dua edicem canım ilk denemende Allah yüzünü güldürsün kucağına al bebişini

Son düzenleme:
breshkacım, sen neden sıkıntıdasın?HSG çekilecek değilmi? çektir, sonucunu öğren rahatla, sonuç nasıl çıkarsa çıksın, her zaman çözüm yolu vardır, bunu da unutma. tıp öyle ilerledi ki ucuz olsa herkes gidip tüp bebek yaptırsın diyicem nerdeyse, tüp bebekte biliyorsundur, en kaliteli hücreleri bulup döllendiriyorlar. bu çocuğu normal yolla döllenme zamanı yaşanabilecek bazı sorunlardan koruyor. Ama o olmayınca başkasını hücresini döllendirme konusu midami bulandırdı, gerçekten yapılıyormu ki öyle şeyler? ay, insanlık ölmüş o zaman... haysiyet, namus kalmamış... ay ALLAH korusun... okuduğumdan beri aynen böyleyim

Canım ben çektirmek istiyorum da eşim istemiyor şimdi randevunu al dedi ama gönülsüz daha sonrasında telefon açtı o filmin sonucu ne çıkarsa çıksın ben tüp bebek yaptırcam onun için bi önemi yok diyor o yüzden sıkılıyorum bende

tesekkür ederim tatlim yaa Allah razi olsun icimi ferahlattin ama bakalim yarin kopacak dananin kuyrugu... sanmiyorum ama bakalim belki umut iste

cnm belki yrn bile belli olmazzz eger kan testi fln yaptirirean ve negatif gorursen (insallah gormezsin) o zmn bile umidini kaybetmee cunku bnm 50. gundeki kan testim bile negatif cikti dusun yani... kirmizilari gormeden umudu kaybetmek yoookkk

Haklısın cnm ya,ben hiç duymadım başkasının hücresiyle döllendirme olayını ama güvenilir yerlerde bu tedaviyi yaptırmak önemli tabii,büyük hastaneler bilindik yerler bunu yapamazlar ama,ufak yerler yasadışı biçok şey yapabiliyorlar bende farklı şeyler duydum çünkü,iyi araştırıp doğru yeri bulduktan sonra en güvenilir çare tüp bebek aslında..

Kizlarrrrr, yazilari takip edemiyorum, ben bakana kadar bissuru seyler yaziliyor...

Ama size bisi sorayim... Bildiginiz gibi benim 1.5 haftadir filan ara ara lekelenmem var... Dun ayaklarimi uzatip tummmm gunn yattim.. Bisi olmadi.. Bugun ise geldim, biraz yurudum, yine lekelenmem oldu..

Napcami bilemiyorummm... Ne zaman biraz uzun yurusem boyle... Bu kanamanin bebege zarari oluyormudur cok? :26:

Wifeofdemonu da burda gormusken soriiiim dedim...:26::26:

wifeofdemon cnm eltim medical parkta yaptı doğumunu orayla anlaşması var sanırım... ama diğer hastanelerede geliomu bilmiyorum onu sormak lazım

screamcim, tatlım, sen yatmaya devam etsen?nasıl olur ha?bence iyi olur, bebeğe zararı yok, ama sen önlemini al derim ben. doktorun progesteron hapı başlattımı? bak sonra gezip dolaştıktan sonra ALLAH korusun, senden ve tüm hamiş kızlarımızdan uzak, bebek düşerse, kendini affetmezsin, keşke yatsaydım azıcık dersin, öyle ihtimalleri düşünmeden mümkün mertebe yat, progesteron verdiyse doktorun, sakın ihmal etme, iç. ama korkulacak, endişelenecek bir durum yok, rahat ol, tatlım. Kandil gecesi bugün, dua et, biz de edelim hepimiz birbirimiz için.

ALLAHIM, bu mübarek günün hürmetine, bebek arzulayan tüm ailelerimizin evini bebek gülücükleriyle neşelendir! Hamile olan kızlarımızın bebeklerini kucaklarına alıp koklamaya büyütmeyi nasip eyle ya Rabbim!

cnm ya dikkat et kendine. ilk üç ay dinlen. yürüyüşü falan bırak lekelenmen varsa. bebişe dikkat et. ben dört kez kaybettim bebeğimi. çok acı verici. lütfen arkadaşım. dr.la görüş gerekirse başka dr.lara da git. ama ihmal etme. umarım dr.un progestoron vermiştir. lekelenmenin rengi kahverengi ise korkma. önlem bizden gerisi rabbime kalmış. bu mübarek gecede rabbim seni ve miniğini korusun ve kucağına almayı nasip etsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…