2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben çıkıorum akşam gelirim belki çünkü ibadet edemicem adet olduğum için :) nick kullanarak dua etmeyi unutmayın screamaway tuğçe kızlar özellikle siz hamilesiniz duanız kabul olur Allahın izniyle dua edin en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bize :)

kızlar hepimizin miraç kandili mubarek olsun ve dualarında bizlere de yer veren dostlardan Allah razı olsun. inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. dualarımdasınız dostlar....

Kızlar, ben de çıkıyorum, yemek yapmam lazım, kendinize iyi bakın, screamcim, sen özellikle! yat dinlen. yeğenizimize iyi bak. tüm hamiş kızlarımız, bizim için de dua edin bu gece, olurmu? bende ibadet edemiyicem bu gece. sadece dua edebilirim, o kadar.

kızlar bende çıkıyorum Dualarınıza beni de eklemeyi unutmayın

Tekrar herkesin kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

ya kızlarrrr bugün dr reçeteye yazdığı ilaçları almaya gittik tek progersteron yazmış klomen yazmamış
acaba niye yazmadı ki unutmuş olamaz heral de

Son düzenleme:

Allahin izniyle de insallah canim bi sorun cikmayacak bak da gör

gecmis olsun sekerim kurtuldun igneden... hadi bakalim önümüzdeki ay görelim yegenimizin fotosunu :98::98::98::98:

ya kızlarrrr bugün dr reçeteye yazdığı ilaçları almaya gittik tek progersteron yazmış klomen yazmamış
acaba niye yazmadı ki unutmuş olamaz heral de

unutmus da olabilir canim.. acaba akli nerdeydi gercekten unuttuysa??? o ilaclarin arasindaki fark ne??? klomen adet söktürücü müydü canim??? eger gerekirse, yani kan testinde hamis cikmazsam ondan isterim bakalim.. nasilsa bebk olsa da zarar vermiyor degil mi??? ay hic bir sey bilmiyorum böyle konularda :44::44::44::44: :95::95::95::95::95:

oyyyy canım benim ağzın bal yesin senin inşallah bitanem yaa .. Hayırlısıyla sende güzel haberler vereceksin inşallah

ay canim benim Allah razi olsun.. bu aksam oturup dua etcem.. hangi dualari okusam ki??? insallah sen de ben de herkesler de güzel haberler verirler yaaa

ne bilyim canım ya unuttu mu yoksa bilerek mi yazmadı :44::44::44::44:

yok canım söktürücü falan değil yumutlamayla ilgili bi ilaç bende anlamadım acaba kendim mi alıp içsem ne yapsam ya offff :44::44::44::44::44:

cnmm berra hn i banada bi arkadasim soyledi ilk cocugunu berra hn ile dogurmus ama cook pahaliya geliyor dedi simdi ikinciye hamile ona gitmiyo... muayeneside cok pahaliymiss bide o kdr paraya degmez diyodu bilmiyrm artk ne kdr dogru

herkesin kandili mübarek olsunnn.. allah ım hepimizin gonlune gore versinnn... hamile kızlarımız dualarınızı eksik etmeyinnn bizdenn...

ewwet işte bende geldimmmm.... bir muhabbet donuyor dedimkiii birde baktımm herkes sus pus olmusss....

ama niden nidennnn ???? uzun süredir hamile haberi alamıyoruzz yaaa.... herkes temmuzu beklıyor sanırımmm....

senin de kandilin mubarek olsun canım rabbim hayırlara vesile etsinn inşşş

evet canım herkes gitmiş yemek vakti bende birazdan kaçarım

canım inşşş inşşşş inşşşşş temmuz ayında hepimiz çatır çatır gebe hamile kalırız kuzum allahım dualarımızı kabul etsin AMİNNNNNNNNNN

menbeta+,
xtuqcex

kızlarrrr bende mutfağa doğru kaçarrr

bu gece belki çok fazla giremem biraz ibadet edip kuran okuyacam allahım kabul ederse

hamiş bayanlar sizden bol bol dua bekliyoruz canlarım bizleri unutmayın

tekrar İYİ KANDİLLER HEPİNİZE bu gece rabbim bütün dualarımız kabul etsin

benim durum da tıpkı seninki gibi oldu ama ultrasonda bişi çıkmadı,hala regl olmayı bekliyorum,2 sine kadar beklicem,doktor istersen normal adt tarihine kadar bekle dedi,2 haziranı pas geçtim,2 temmuzda olur inşallah,gelmezse Farlutal kullanayım diyorum,sen hangi ilacı kullanmıştın?

cnm insallah sonuda bnm gibi olur hamis cikarsin:) bende farlutal kullanmistim ilac bittikten 3 gun sonra idrar testi ile ogredim hamis oldugumu... tam 60 gun olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…