- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.141
kocacığım doktordan çıkmış çapadan rapor vermişler erkekten kaynaklanan bir sıkıntı yoktur diye kadın doğuma görünün tekrar demişler rahim filmi için randevu alıcam şimdi nolur dua edin tüpler açık çıksın
canikommm hoşgeldinn nasılsın inşallahh iisindir...döndünmü evine??
canım hamiş yok..regen yarın doktora gitcek dün test negatif çıktısılacım da kaç gündür yok...galiba biraz alınmış veda eder gibi bi yazı yazmış ondan beri gelmiyorrr:26::26::26:
benimde bugün iğnem bittiiiiiiiiii..perşembe doktora gitcem hayırlısı...kuppecim de taşınmış evineee daha internet olmadığı için iş yerinden öğlenleri arada gelirim dedi...iiyimiş :)) şimdilik başka aklıma gelen yok
Allahin izniyle de insallah canim bi sorun cikmayacak bak da gör
ya kızlarrrr bugün dr reçeteye yazdığı ilaçları almaya gittik tek progersteron yazmış klomen yazmamış
acaba niye yazmadı ki unutmuş olamaz heral de
oyyyy canım benim ağzın bal yesin senininşallah bitanem yaa .. Hayırlısıyla sende güzel haberler vereceksin inşallah
unutmus da olabilir canim.. acaba akli nerdeydi gercekten unuttuysa???o ilaclarin arasindaki fark ne??? klomen adet söktürücü müydü canim??? eger gerekirse, yani kan testinde hamis cikmazsam ondan isterim bakalim.. nasilsa bebk olsa da zarar vermiyor degil mi??? ay hic bir sey bilmiyorum böyle konularda :44::44::44::44: :95::95::95::95::95:
Merhaba, kelebeklerim
breshkacım, senin adına çok sevindim, eşinde problemin olmaması çok iyi. kadınlardaki sorunlar daha kolay çözülür, hem erkekler böyle konularda biraz komplekse girebiliyor, ama biz kadınlar her türlü tedaviye hazırız, yeter ki sonunda bebeğimize kavuşalım. ALLAH yar ve yardımcınız olsun tatlım!
renewalcim, senin önerdiğin doktor kadın vardı ya, Berra isimli, onun hangi hastanelerle anlaşması var?Hizmet hastanesinde doğum yaptırıyormu acaba?
seni seviyorum mentabacımmmmm
dün menteba bugun mentaba kız menbeta menbetayanlıs yaza yaza dilim sürçüyor.. bende yanlıs yazıyorum...
bende senı sevıyorummm kızz...
herkesin kandili mübarek olsunnn.. allah ım hepimizin gonlune gore versinnn... hamile kızlarımız dualarınızı eksik etmeyinnn bizdenn...
ewwet işte bende geldimmmm.... bir muhabbet donuyor dedimkiii birde baktımm herkes sus pus olmusss....
ama niden nidennnn ???? uzun süredir hamile haberi alamıyoruzz yaaa.... herkes temmuzu beklıyor sanırımmm....
cnmm ben normalde ben duzenli olarak 30 gunde bir olurdum ama hamile kalmadan onceki ay 45 gunde oldum hamis kaldigimida 60gunluk bi gecikmeden sonra ogrendimm bide buarada 3 kan testi yaptirdim cikmadi dr sokturucu verdi onuda ictim yine olmadimm hamileymisimde haberim yokmus.... ben hic umit vermiyodum bile ama mucize iste.... simdi sen gecikmenin 42. gununde falansin belkide bnm gibi olucak kim bilir :) ama beklemek cok kotu seni cok iui anliyorum regencimm. bebis varsa deger orasida ayriii :)
benim durum da tıpkı seninki gibi oldu ama ultrasonda bişi çıkmadı,hala regl olmayı bekliyorum,2 sine kadar beklicem,doktor istersen normal adt tarihine kadar bekle dedi,2 haziranı pas geçtim,2 temmuzda olur inşallah,gelmezse Farlutal kullanayım diyorum,sen hangi ilacı kullanmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?