2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

buyuklerimin kandilini kutladimmm , arkadaslarimin kandilinide kutliyimm sonrada dua vakti...Allahim sen hamis olanlarin bebisini koru, saglikla dogmasini nasip et.... bebek isteyen arkadaslarimada saglikli bebislerinin olmasini nasip eyleee Aminn.... bu aksam dualarim hepimiz icinn

cnm insallah sonuda bnm gibi olur hamis cikarsin:) bende farlutal kullanmistim ilac bittikten 3 gun sonra idrar testi ile ogredim hamis oldugumu... tam 60 gun olmustu

sana ultrasonla bakıldı mı,geçen hafta doktor bana gebelik görünmüyo dedi,ben ultrasonun kesinleştirecewğiniğ düşünüyorum,test de 2.6 çıktı zaten.

"Peygamber Efendimizin Göklere Yükseldigi Bu Mubarek Gecede Tüm Dualarınizin Kabul Olsun.Mirac Kandiliniz Mubarek Olsun..

Kandiliniz mübarek olsun kızlar...
İnşallah Rabbim hamile olmak isteyenlere tez zamanda sağlıklı evlatlar,hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eylesin...
hamile arkadaşlarımız lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden Allaha emanet olun....

"Peygamber Efendimizin Göklere Yükseldigi Bu Mubarek Gecede Tüm Dualarınizin Kabul Olsun.Mirac Kandiliniz Mubarek Olsun..
aminnnnnnnn canım senin kandilin kabul ettiğin dular gerçek olsun
ayyyyy canuım allah razı olsun senden gülüm rabbim inş bizlere de tez vakitte nasip eder rakadaşım bizler de bu duyguyu yaşarız rabbim izniyle AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
Herkeze Hayirli Kandiller. Tüm Hayirli dualariniz kabul olma ümidiyle Nice Kandillere...........
senin de kandilin mubarek olsun canım
senin de kandilin mubarek olsun canım
inşşşşş canım rabbim bizlere de nasip eder kardeşlerimize hayırlı doğumlar yaşatır

sana ultrasonla bakıldı mı,geçen hafta doktor bana gebelik görünmüyo dedi,ben ultrasonun kesinleştirecewğiniğ düşünüyorum,test de 2.6 çıktı zaten.

cnm ultrasonla bakti , 2 kez kan testi yapti cikmadi sokturucu verdi... aradan 1 hafta gecti ben sokturucuyu icmeye karar verdimki megersem icerken hamileymisimmm Allah buyuk belki seninde oyle olur

Kizlarrrr, cevaplara cokkkkk tesekkurlerrrr... Tamm size cevap yazcaktim hazirladim, gondere basamadan toplantiya cagrildim, ooolece kalakaldi yazdiklarim, gonderemedim...

screamaway sen doktora gitmedinmi canım burdayken ?

renewalcimmm, gittim ben doktora ordayken.. Ama sadece 2 gun olmustu, o kadarini soylemistim doktora.. O da ilac verdi zaten...

wifeofdemoncummm, ve deryacimmm, kizlar yanlis anlasilmasin, ben ozellikle yuruyus filan yapmiyorum... Ne bilim, işe giderken veya markete filan giderken yuruyorum anca.. O zamanlar oluyor herhalde lekelenme... Normalde ayaklarimi uzatip tum gun yattigimda olmuyor... Surekli de yatamam.. Sonucta calisiyorum... Bilmiyorum nereye kadar gidecek bu durum....:26::26::26::26: Bu arada doktor progestron verdi.. Her gece iciyorum...

Kizlar dualarda birbirimizi unutmayalim... Sonucta herkesin duaya ihtiyac var...
Allah tummm hamile kalmayi isteyenlerimize ennnn kisa surede saglikli sihhatli bebek nasip etsin insallahhhhh...
Tummm hamilelerimize de saglikli sihhatli bebeklerini kucaklarina alabilmesini nasip etsin insallahhhhhh...

kızlar dün çook güzel bi haber aldım HAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.

kızlar dün çook güzel bi haber aldım HAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.

Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Rabbim bize de böyle mutlu haberler vermeyi nasip etsin

cnmm berra hn i banada bi arkadasim soyledi ilk cocugunu berra hn ile dogurmus ama cook pahaliya geliyor dedi simdi ikinciye hamile ona gitmiyo... muayeneside cok pahaliymiss bide o kdr paraya degmez diyodu bilmiyrm artk ne kdr dogru

canım muayenesi 100 tl bana göre özel muayene için ii bi ücret ,eltimde medical parkta epidural sezeryanla doğurdu 2.300 tl fln tuttu yani çoğu yere göre uygun..

tebrik ederim..
allah sonuna kadar sağlıkla kavuştursun.
allah isteyen herkese en kısa zamanda versin ..

breshkacım noldu gene hayatım ?

Maya tebrik ederim cnm Allah sağıkla kucaana almayı nasip etsin inş

Bende olay hiç bitmiyorki hayatım hayırlısıyla bi hamile kalsaydım yaa

hsg için medicalparkla görüştüm önce bana fiyat 500 tl dediler sonra 290 eşim aradı ona 202 dediler bugün randevu için aradım tekrar 500 dediler sonra eşim tekrar aradı ona 215 demişler borsa gibi valla Hly'cım doktor olması önemli dediği için bende burayı buldum hem yakın hemde güvenilir olsun diye lanet olsun 500 de olsa randevu alayım dedim haftaya c.tesi diyor salaklar yaa o zaman yumurtlama zamanım bile geçiyor deli ettiler sabah sabah

şimdi ilk görüştüğüm radyoloji merkezinden randevumu aldım yarın 16:30 da çekilecek Allah kısmet ederse ilaç verme işlemini de doktor yapıyormuş yanında hemşiresi de varmış

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum bi çoğunuz tanımaz ama yazmazsam catlarım
Allahım izin verirse anne olucaammmmmmm...HAMİLEYİMMMMMM..
pko olduğu için klomen-iğne derken 2.ayda tam olmuyo dediğim anda geldi göbüşüme meleğim...
bütün dualarım isteyen herkese...inşallah sağlıklı hayırlı ewlatlarımız olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…