- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.161
cnm insallah sonuda bnm gibi olur hamis cikarsin:) bende farlutal kullanmistim ilac bittikten 3 gun sonra idrar testi ile ogredim hamis oldugumu... tam 60 gun olmustu
aminnnnnnnn canım senin kandilin kabul ettiğin dular gerçek olsun"Peygamber Efendimizin Göklere Yükseldigi Bu Mubarek Gecede Tüm Dualarınizin Kabul Olsun.Mirac Kandiliniz Mubarek Olsun..
ayyyyy canuım allah razı olsun senden gülüm rabbim inş bizlere de tez vakitte nasip eder rakadaşım bizler de bu duyguyu yaşarız rabbim izniylebuyuklerimin kandilini kutladimmm , arkadaslarimin kandilinide kutliyimm sonrada dua vakti...Allahim sen hamis olanlarin bebisini koru, saglikla dogmasini nasip et.... bebek isteyen arkadaslarimada saglikli bebislerinin olmasini nasip eyleee Aminn.... bu aksam dualarim hepimiz icinn
senin de kandilin mubarek olsun canımHerkeze Hayirli Kandiller. Tüm Hayirli dualariniz kabul olma ümidiyle Nice Kandillere...........
senin de kandilin mubarek olsun canımKandiliniz mübarek olsun kızlar...
İnşallah Rabbim hamile olmak isteyenlere tez zamanda sağlıklı evlatlar,hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eylesin...
hamile arkadaşlarımız lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden Allaha emanet olun....
sana ultrasonla bakıldı mı,geçen hafta doktor bana gebelik görünmüyo dedi,ben ultrasonun kesinleştirecewğiniğ düşünüyorum,test de 2.6 çıktı zaten.
screamaway sen doktora gitmedinmi canım burdayken ?
screamcim, tatlım, sen yatmaya devam etsen?nasıl olur ha?bence iyi olur, bebeğe zararı yok, ama sen önlemini al derim ben. doktorun progesteron hapı başlattımı? bak sonra gezip dolaştıktan sonra ALLAH korusun, senden ve tüm hamiş kızlarımızdan uzak, bebek düşerse, kendini affetmezsin, keşke yatsaydım azıcık dersin, öyle ihtimalleri düşünmeden mümkün mertebe yat, progesteron verdiyse doktorun, sakın ihmal etme, iç. ama korkulacak, endişelenecek bir durum yok, rahat ol, tatlım. Kandil gecesi bugün, dua et, biz de edelim hepimiz birbirimiz için.
ALLAHIM, bu mübarek günün hürmetine, bebek arzulayan tüm ailelerimizin evini bebek gülücükleriyle neşelendir! Hamile olan kızlarımızın bebeklerini kucaklarına alıp koklamaya büyütmeyi nasip eyle ya Rabbim!
cnm ya dikkat et kendine. ilk üç ay dinlen. yürüyüşü falan bırak lekelenmen varsa. bebişe dikkat et. ben dört kez kaybettim bebeğimi. çok acı verici. lütfen arkadaşım. dr.la görüş gerekirse başka dr.lara da git. ama ihmal etme. umarım dr.un progestoron vermiştir. lekelenmenin rengi kahverengi ise korkma. önlem bizden gerisi rabbime kalmış. bu mübarek gecede rabbim seni ve miniğini korusun ve kucağına almayı nasip etsin cnm.
Kızlar, ben de çıkıyorum, yemek yapmam lazım, kendinize iyi bakın, screamcim, sen özellikle! yat dinlen. yeğenizimize iyi bak. tüm hamiş kızlarımız, bizim için de dua edin bu gece, olurmu? bende ibadet edemiyicem bu gece. sadece dua edebilirim, o kadar.
kızlar dün çook güzel bi haber aldımHAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.
kızlar dün çook güzel bi haber aldımHAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.
cnmm berra hn i banada bi arkadasim soyledi ilk cocugunu berra hn ile dogurmus ama cook pahaliya geliyor dedi simdi ikinciye hamile ona gitmiyo... muayeneside cok pahaliymiss bide o kdr paraya degmez diyodu bilmiyrm artk ne kdr dogru
tebrik ederim..kızlar dün çook güzel bi haber aldımHAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.
aaa çok sinirlendim ya :84::84::84:
bu hastanlerden nefret ettim artık ya Allahım bi kurtarsaydı yaa
breshkacım noldu gene hayatım ?
Maya tebrik ederim cnm Allah sağıkla kucaana almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?