- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.181
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum bi çoğunuz tanımaz ama yazmazsam catlarım
Allahım izin verirse anne olucaammmmmmm...HAMİLEYİMMMMMM..
pko olduğu için klomen-iğne derken 2.ayda tam olmuyo dediğim anda geldi göbüşüme meleğim...
bütün dualarım isteyen herkese...inşallah sağlıklı hayırlı ewlatlarımız olur...
pko olduğu için klomen-iğne derken 2.ayda tam olmuyo dediğim anda geldi göbüşüme meleğim...
kızlar dün çook güzel bi haber aldımHAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.
teşekkür ederim canlarım 1yıldır olmuyodu benim.anladığım kadarıyla psikolojik nekadar üstüne düşersek bişeyin olmuyo sadece bebek konusu değil her konu...sizleri cok iyi anlıyorum oyüzden dualarım isteyen herkesle..ALLAHIM kucaklarınızı doldursun SAĞLIKLI-HAYIRLI bebişlerniz olsun inşallah
kızlar dün çook güzel bi haber aldımHAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.
tebrik ederim canım bende yeni üyelerdenim üye burası bana çok uğurlu geldi üye olur olmaz hamile olduğumu öğrendim bendeAllah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder inş...
İnaşallah canım yaa .. sen klomen tedavisi mi gördün ?
Bende olay hiç bitmiyorki hayatım hayırlısıyla bi hamile kalsaydım yaa
hsg için medicalparkla görüştüm önce bana fiyat 500 tl dediler sonra 290 eşim aradı ona 202 dediler bugün randevu için aradım tekrar 500 dediler sonra eşim tekrar aradı ona 215 demişler borsa gibi vallaHly'cım doktor olması önemli dediği için bende burayı buldum hem yakın hemde güvenilir olsun diye lanet olsun 500 de olsa randevu alayım dedim haftaya c.tesi diyor salaklar yaa o zaman yumurtlama zamanım bile geçiyor deli ettiler sabah sabah
şimdi ilk görüştüğüm radyoloji merkezinden randevumu aldım yarın 16:30 da çekilecek Allah kısmet ederse ilaç verme işlemini de doktor yapıyormuş yanında hemşiresi de varmış
canım tebrik ederim..
maşallah bu aralar pek bi bereketli oldu..
hamile olan olana...
allah en kısa zamanda isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
mayacimmmm, ve tugcecimmmm kizlar tebriklerrrrrr... Allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhh..
1 gunde 2 hamile.... bereketlendik bir anda... Kandilden sonra..
renewalcimmmmm dua etti galiba...
evet canım ilk ay yumurtam catladı ama olmadı dr 1ay daha deneyelim sonra rahim filmi ve sonrasında aşılama dedi cok sükür gerek kalmadı...herşeye care var inşallah bu duyguyu hepiniz tadarsınız
canım sevindim..senin adına :)) doktor olması da çok ii..şimdi rahatça çektir de bebek çalışması yolunda ii haberler ver bize canım :)
canımm maşallah..tebrik ederim ..Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
ay ay ay yeni hamişlerimizi varmıs... tebrik ederım kızlarr.. Allah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsinnn....
breshka sevındım canımmm.. hayırlısıyla atlatırsın inşş... anestezi ile mi yapacakları acaba? bende cektırıcem..cok merak edıyorummm.. şu misafirlerim yol alsalar bende gidicem ama herhalde yaz sonuna kadar boyle...
inşallah canım benimSenin iğneler bitti dimi doktora ne zaman gidiyordun ?
Sağol canım inşallah yaa dualarınızı eksik etmeyin..
Canım ben anestezi kaldıramıyorum onun için anestezi almıycam ama doktor beni çok rahatlattı sadece bir ağrı kesici al gel aynı adet sancısı gibi olucak en fazla dedi eğer çok korkuyorsan kas gevşetici de alabilirsin ama tavsiye etmem boşu boşuna ilaç alma dedi . Tırsıyorum biraz ama biran önce olsun bitsin artık yaa
Sağol canım inşallah yaa dualarınızı eksik etmeyin..
Canım ben anestezi kaldıramıyorum onun için anestezi almıycam ama doktor beni çok rahatlattı sadece bir ağrı kesici al gel aynı adet sancısı gibi olucak en fazla dedi eğer çok korkuyorsan kas gevşetici de alabilirsin ama tavsiye etmem boşu boşuna ilaç alma dedi . Tırsıyorum biraz ama biran önce olsun bitsin artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?