2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Bugün güzel başladı yaa maşalllaaaaaah
Bugünden itibaren hep güzel haberler alalım inşallah
Canım dualarını eksik etme bizim içinde :97:

canım tebrik ederim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kolay ve sorunsuz hamilelik geçirirsin inş.
tekrar gözün aydın.
darısı herkesin başına olsun

teşekkür ederim canlarım 1yıldır olmuyodu benim.anladığım kadarıyla psikolojik nekadar üstüne düşersek bişeyin olmuyo sadece bebek konusu değil her konu...sizleri cok iyi anlıyorum oyüzden dualarım isteyen herkesle..ALLAHIM kucaklarınızı doldursun SAĞLIKLI-HAYIRLI bebişlerniz olsun inşallah

kızlar dün çook güzel bi haber aldım HAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.

mayacimmmm, ve tugcecimmmm kizlar tebriklerrrrrr... Allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhh..

1 gunde 2 hamile.... bereketlendik bir anda... Kandilden sonra..
renewalcimmmmm dua etti galiba...

tebrik ederim canım bende yeni üyelerdenim üye burası bana çok uğurlu geldi üye olur olmaz hamile olduğumu öğrendim bende Allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder inş...

İnaşallah canım yaa .. sen klomen tedavisi mi gördün ?

kızlar dün çook güzel bi haber aldım HAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.

senide tebrik ederim mayacım Allah inş. herkese nasip eder bu güzel duyguyu

tebrik ederim canım bende yeni üyelerdenim üye burası bana çok uğurlu geldi üye olur olmaz hamile olduğumu öğrendim bende Allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder inş...

canım tebrik ederim..

maşallah bu aralar pek bi bereketli oldu..
hamile olan olana...
allah en kısa zamanda isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

canım sevindim..senin adına :)) doktor olması da çok ii..şimdi rahatça çektir de bebek çalışması yolunda ii haberler ver bize canım :)

canımm maşallah..tebrik ederim ..Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

bütün hamişlerimizi kutluyorum umarım kolay gecer hamileliğiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
bol bol hamiş haberleri olsun inşallah...hepinize iyi günler...

canım tebrik ederim..

maşallah bu aralar pek bi bereketli oldu..
hamile olan olana...
allah en kısa zamanda isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

teşekkür ederim canım benim dediğin gibi Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

ay ay ay yeni hamişlerimizi varmıs... tebrik ederım kızlarr.. Allah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsinnn....

breshka sevındım canımmm.. hayırlısıyla atlatırsın inşş... anestezi ile mi yapacakları acaba? bende cektırıcem..cok merak edıyorummm.. şu misafirlerim yol alsalar bende gidicem ama herhalde yaz sonuna kadar boyle...

Son düzenleme:
mayacimmmm, ve tugcecimmmm kizlar tebriklerrrrrr... Allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhh..

1 gunde 2 hamile.... bereketlendik bir anda... Kandilden sonra..
renewalcimmmmm dua etti galiba...

ahaha deli kız :) dua ettim tabiki yine hem nickli hem genel ama asıl bnm duaya ihtiyacım var yaaaaaaaaaa bende hamile kalmak istiorum artk :)

evet canım ilk ay yumurtam catladı ama olmadı dr 1ay daha deneyelim sonra rahim filmi ve sonrasında aşılama dedi cok sükür gerek kalmadı...herşeye care var inşallah bu duyguyu hepiniz tadarsınız

Çok sevindim canım ya Allah bizede yardım etsin bende aşılama düşünmüştüm ama istemiyorum artık yarın hsg çekilecek bakalım inşallah açıksa başka bi doktora daha görüneceğim .. Hakkımızda hayırlısı :97:

inşallah canım benim Senin iğneler bitti dimi doktora ne zaman gidiyordun ?

Sağol canım inşallah yaa dualarınızı eksik etmeyin..
Canım ben anestezi kaldıramıyorum onun için anestezi almıycam ama doktor beni çok rahatlattı sadece bir ağrı kesici al gel aynı adet sancısı gibi olucak en fazla dedi eğer çok korkuyorsan kas gevşetici de alabilirsin ama tavsiye etmem boşu boşuna ilaç alma dedi . Tırsıyorum biraz ama biran önce olsun bitsin artık yaa

inşallah canım benim Senin iğneler bitti dimi doktora ne zaman gidiyordun ?

dün bitti canım..yarın doktordayım hayırlısıylaa :))

canımm korkmana hiç gerek yok derin derin nefes alırsan kendini kasmazsan çok kolay geçer canım..hayırlısıyla atlat gel canım :)

canımmm nasıl gectı neler oldu anlatırsınn artıkk.... inş sende rahim filmi cekildikten sonra hamile kalanlar kervanına katılırsın... kaç liraya mal oluyor ?

bende rizede cektiricem.. bir fiyat arastırması yapamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…