- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.201
Bende olay hiç bitmiyorki hayatım hayırlısıyla bi hamile kalsaydım yaa
hsg için medicalparkla görüştüm önce bana fiyat 500 tl dediler sonra 290 eşim aradı ona 202 dediler bugün randevu için aradım tekrar 500 dediler sonra eşim tekrar aradı ona 215 demişler borsa gibi vallaHly'cım doktor olması önemli dediği için bende burayı buldum hem yakın hemde güvenilir olsun diye lanet olsun 500 de olsa randevu alayım dedim haftaya c.tesi diyor salaklar yaa o zaman yumurtlama zamanım bile geçiyor deli ettiler sabah sabah
şimdi ilk görüştüğüm radyoloji merkezinden randevumu aldım yarın 16:30 da çekilecek Allah kısmet ederse ilaç verme işlemini de doktor yapıyormuş yanında hemşiresi de varmış
herşey tadında programını izleyen var mı???
az önce canlı yayındaydımmmm :))))))))
dün bitti canım..yarın doktordayım hayırlısıylaa :))
canımm korkmana hiç gerek yok derin derin nefes alırsan kendini kasmazsan çok kolay geçer canım..hayırlısıyla atlat gel canım :)
canımmm nasıl gectı neler oldu anlatırsınn artıkk.... inş sende rahim filmi cekildikten sonra hamile kalanlar kervanına katılırsın... kaç liraya mal oluyor ?
bende rizede cektiricem.. bir fiyat arastırması yapamadım...
cnm medikalpark oylee bedavaya gelin deseler hayatta gitmeyecegim bi hastane... niye diye sorarsan teyzem orda dogum yapti cocugu mikrop kapti, 35 yasinda kuzenime kanser teshisi koydular ve 15 gun icerisinde oyle bir tedavi yaptilarki nefes alamadi ztn 15 gundede vefat etti... gitmeyin o hastaneyee
İnşallah canım bütün dualarımda hepiniz varsınız inşallah bu ay son kırmızılar olur hepimizhaberlerimizi veririz
Radyoloji merkezlerinde ortalama 300 tl baya bi sordum soruşturdum devlet hastanesiyle anlaşmalı bi yer buldum orası bana 150 tl fiyat vermişti bugün randevu alırken 200 dediler ama kabul etmedim önce 150 demiştiniz dedimo zaman yarın geldiğinizde hallederiz dediler.
ay hangi kanal??? telefonla mı katıldınn... ordamısın... niye solemıyonnnn yaaaaozellikle bakardımmm...
aa aaa nerden çıktı kız ben işyerindeyim izleyemiorum da senin ne işin var orda
Sinir ettiler zaten canım yaa özel hastanelerden nefret ediyorum artık paranla rezil oluyorsun bu ne ya ... Valla devlet en iyisi
o zaman hayırlısı diyelim canımmmm... inş çarcabuk atlatırsın....
Ne işin var kız ordaİşteyim bişeyden haberim yok valla Hayırdır ?
hadi hayirlisi tatlim icine sinen bi hastaneye git insallah temiz cikar sonuclarinn ve hemen bebisin gelirr
ay çok güldüm regentoşşş adamım ne kız
deseydin kız izlerdikkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?