2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnm medikalpark oylee bedavaya gelin deseler hayatta gitmeyecegim bi hastane... niye diye sorarsan teyzem orda dogum yapti cocugu mikrop kapti, 35 yasinda kuzenime kanser teshisi koydular ve 15 gun icerisinde oyle bir tedavi yaptilarki nefes alamadi ztn 15 gundede vefat etti... gitmeyin o hastaneyee

dün bitti canım..yarın doktordayım hayırlısıylaa :))

canımm korkmana hiç gerek yok derin derin nefes alırsan kendini kasmazsan çok kolay geçer canım..hayırlısıyla atlat gel canım :)

Hadi hayırlısı inşallah yüzün gülerek çıkarsın doktordan canım benim

Sakin olmaya çalışıcam yanımda eşimde olucak inşallah bişey çıkmaz acı çekmeye razıyım

İnşallah canım bütün dualarımda hepiniz varsınız inşallah bu ay son kırmızılar olur hepimiz haberlerimizi veririz

Radyoloji merkezlerinde ortalama 300 tl baya bi sordum soruşturdum devlet hastanesiyle anlaşmalı bi yer buldum orası bana 150 tl fiyat vermişti bugün randevu alırken 200 dediler ama kabul etmedim önce 150 demiştiniz dedim o zaman yarın geldiğinizde hallederiz dediler.

Sinir ettiler zaten canım yaa özel hastanelerden nefret ediyorum artık paranla rezil oluyorsun bu ne ya ... Valla devlet en iyisi

o zaman hayırlısı diyelim canımmmm... inş çarcabuk atlatırsın....

ay hangi kanal??? telefonla mı katıldınn... ordamısın... niye solemıyonnnn yaaaa ozellikle bakardımmm...

turkmax da canım..telefonla bağlandım...jess molho sena keçeli ve eyüp ustayla konuştum 10dk. ay süperdii :)) çok heycanlandımm ama :))

aa aaa nerden çıktı kız ben işyerindeyim izleyemiorum da senin ne işin var orda

yok canım gitmedim telefonla bağlandımm ay çok güzel bi deneyimdii :

hadi hayirlisi tatlim icine sinen bi hastaneye git insallah temiz cikar sonuclarinn ve hemen bebisin gelirr

Aminn canım aminnn şimdi nasıl bir yol izleyeceğim onu düşünüyorum :97: Dün akşam kontrollerime gittiğim doktoru aradım sinir etti beni şimdi doktoru değiştirmeyi düşünüyorum . Eğer tüpler açıksa ne bilim klomen yada iğne tedavisi uygularlarmı bilmiyorum eşimin durumu düzeldi çünkü inşallah öyle bişeyle sonuç alırım da tüp bebek yollarını tutmam :97:

ayyy iki hamis varmis...

mayaaa ve tug_ce kizlar cok tebrik ederim yaa.... Allahim kucaginiza aldiginiz günleri de nasip etsin hayirlisiyla insallah...

deseydin kız izlerdikkk...

ayy cnım yaaa...ilk defa böle bişi yaptım aradım hemen düştü hemen bağladılar ondan yazamadımm zaten çok hjeycanlandımmmm :d: konu da kırdığınız pot du...bnde eşime kırdığım potu anlattım mürümdü o zamn sonra kocam oldu diyee ay çok güldüler...jess molhoya bayılıorum zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…