- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.221
yaaa hani deriz ya adamimsin sen diye... tuttum yaniyou are number one!!!!!!!!!!!!!!!!
canımmm bnde seni çok tutuyorummmm :)))
hayırısınolsun canım güzel hebrler veririsin inş bizlereİnşallah canım bütün dualarımda hepiniz varsınız inşallah bu ay son kırmızılar olur hepimizhaberlerimizi veririz
Radyoloji merkezlerinde ortalama 300 tl baya bi sordum soruşturdum devlet hastanesiyle anlaşmalı bi yer buldum orası bana 150 tl fiyat vermişti bugün randevu alırken 200 dediler ama kabul etmedim önce 150 demiştiniz dedimo zaman yarın geldiğinizde hallederiz dediler.
aaaaaaaa her gün izlerke bugün aksilik açmadım ama sonun da ayşegül diye bi bayan konuşuyo du ona denk geldim kırdığı pottan bahsediyoduherşey tadında programını izleyen var mı???
az önce canlı yayındaydımmmm :))))))))
canım terbrik ederimm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinslm kızlar uzun zamandır giremiyorum bi çoğunuz tanımaz ama yazmazsam catlarım
Allahım izin verirse anne olucaammmmmmm...HAMİLEYİMMMMMM..
pko olduğu için klomen-iğne derken 2.ayda tam olmuyo dediğim anda geldi göbüşüme meleğim...
bütün dualarım isteyen herkese...inşallah sağlıklı hayırlı ewlatlarımız olur...
tebrikler canım ne güzel dün mubarek günde o güzel haberi almışsın allahım kucağında görmeyi nasip etsinkızlar dün çook güzel bi haber aldımHAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.
sabır canım ya ben de bıktım usandım artık allahım inş yüzümüze güleraaa çok sinirlendim ya :84::84::84:
bu hastanlerden nefret ettim artık ya Allahım bi kurtarsaydı yaa
adamim yaaa
tut beni kuzum... sIkI sIkI tut birakma sakin
ayyyy su temizlik bitsin dus alcam sonrada dogru dr'a
hayırısınolsun canım güzel hebrler veririsin inş bizlere
aaaaaaaa her gün izlerke bugün aksilik açmadım ama sonun da ayşegül diye bi bayan konuşuyo du ona denk geldim kırdığı pottan bahsediyodu
ayyyyyy allah iyiliğini versin valla büyük cesaret canlı yayına bağlanmak şekerimmm
canım terbrik ederimm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tebrikler canım ne güzel dün mubarek günde o güzel haberi almışsın allahım kucağında görmeyi nasip etsin
sabır canım ya ben de bıktım usandım artık allahım inş yüzümüze güler
adamım
hamiş arkadaşlarımııı tebrik ediyorumm..Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinnn bebişleriniziii..
hlycım ben o programı çok seviyorum, bazen gece yarısı tekrarlarını bile izlerimm..net bağlanmadı henüz yeni taşındığımız için, bağlansın netten izlerim senin katıldığın programı
azracımmmmm ısı grafiğimi yorumlar mısınnnnnn lütfenn
öpüyorummm kızlarrr hepiniziii..öğle arası bitmek üzere...
tut beni kuzum... sIkI sIkI tut birakma sakin
ayyyy su temizlik bitsin dus alcam sonrada dogru dr'a
aaaaaaaa her gün izlerke bugün aksilik açmadım ama sonun da ayşegül diye bi bayan konuşuyo du ona denk geldim kırdığı pottan bahsediyodu
ayyyyyy allah iyiliğini versin valla büyük cesaret canlı yayına bağlanmak şekerimmm
adamım
temizlik falan yorma kendini belki yeğenimiz var aaa kızıyorum şimdi . Hemen elindekileri bırak biraz dinlen bakıyım
İnşallah bugün sende bize güzel haberler verirsin canım benim bol şans
İnşallah canım benim bugün güzel başladı bu haftayı böyle güzel haberlerle bitiririz inşallah
kuppecim canım kendi sesimi duymadığım için çok merak ediyorum nasıl çıktığını bide çok heycanlandım ne dedim ne yaptım bilmiyorummmmmizle canım kaçırma sakın yorumlarını bekliyorum...tarihi unutma 29.09.2011 :))
canım seni bırakır mıyım hiçççç aaaa sen benim regentoşumsun :))) kız inşallahh ii hbaerlerle gelicenn zor bekliorum seni :)
yaniiiii nihancımm aşk olsunnnnn bugün neden izlemdin yafuuuukızz valla ben her sabah izliorum ilk defa dürttü beni aradım hemn düştü hemen bağladılarrr :))))) valla anlattım bnde ama ne dedim nasıl konuştum hiç hatırlamıyorum : ay çok komikti yaaa :))) regentoş da beni kopardı adamım dedi bana :))))))
ay canim yaa... dün arkadasim vardi, bende kaldi simdi gitti.. kocis gelcek eve, bakcak diyecekki biraktigimdan daha kötüyapayim temizligimi yavas yavas, yormadan kendimi zaten normalde de pek incitmem kendimi is yaparken, belimi agrittim cok zorlayinca agrimaya basliyor..
ay canim agzindan bal damlamiyor akyior resmen ama yegen var midir orasi süpheli.. bakalim bugün ne diyecek dr bey... insallah sen hakli cikarsin...
inş canımmmm inşşşş
ben inanıyorum eminin tüplerinde allahın izniyle bi sorun olmayacak
ayy ezan okunuyo şimdi allahım şu ezanların sesi hürmetine yardımcımız olsun inşallah beklediğimiz haberle dönersin bitanem ya
inşallah canım benimRabbim sorunsuz bi şekilde tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnn arkadaşım aminnnnnnnnnn
Bizde artık hamiş olalımmmmmmmm kocaman göbişlerimiz olsunnnnn
cnm ultrasonla bakti , 2 kez kan testi yapti cikmadi sokturucu verdi... aradan 1 hafta gecti ben sokturucuyu icmeye karar verdimki megersem icerken hamileymisimmm Allah buyuk belki seninde oyle olur
tatilde adetli olursan tampon kullanarak denize girilir mi?Hiç deneyeniniz oldu mu?:26:
canımmm nerelerdesin sen yahuuuuuu...valla daha dün dedim nerde bu kızlar çoooook özledim diyeee
çok ihmal ettin bizi çokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?