2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hamiş arkadaşlarımııı tebrik ediyorumm..Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinnn bebişleriniziii..

hlycım ben o programı çok seviyorum, bazen gece yarısı tekrarlarını bile izlerimm..net bağlanmadı henüz yeni taşındığımız için, bağlansın netten izlerim senin katıldığın programı

azracımmmmm ısı grafiğimi yorumlar mısınnnnnn lütfenn

öpüyorummm kızlarrr hepiniziii..öğle arası bitmek üzere...

hayırısınolsun canım güzel hebrler veririsin inş bizlere
herşey tadında programını izleyen var mı???

az önce canlı yayındaydımmmm :))))))))
aaaaaaaa her gün izlerke bugün aksilik açmadım ama sonun da ayşegül diye bi bayan konuşuyo du ona denk geldim kırdığı pottan bahsediyodu
ayyyyyy allah iyiliğini versin valla büyük cesaret canlı yayına bağlanmak şekerimmm
canım terbrik ederimm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar dün çook güzel bi haber aldım HAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.
tebrikler canım ne güzel dün mubarek günde o güzel haberi almışsın allahım kucağında görmeyi nasip etsin
aaa çok sinirlendim ya :84::84::84:

bu hastanlerden nefret ettim artık ya Allahım bi kurtarsaydı yaa
sabır canım ya ben de bıktım usandım artık allahım inş yüzümüze güler
adamım

tut beni kuzum... sIkI sIkI tut birakma sakin

ayyyy su temizlik bitsin dus alcam sonrada dogru dr'a

temizlik falan yorma kendini belki yeğenimiz var aaa kızıyorum şimdi . Hemen elindekileri bırak biraz dinlen bakıyım

İnşallah bugün sende bize güzel haberler verirsin canım benim bol şans

İnşallah canım benim bugün güzel başladı bu haftayı böyle güzel haberlerle bitiririz inşallah

kuppecim canım kendi sesimi duymadığım için çok merak ediyorum nasıl çıktığını bide çok heycanlandım ne dedim ne yaptım bilmiyorummmmm izle canım kaçırma sakın yorumlarını bekliyorum...tarihi unutma 29.09.2011 :))

tut beni kuzum... sIkI sIkI tut birakma sakin

ayyyy su temizlik bitsin dus alcam sonrada dogru dr'a

canım seni bırakır mıyım hiçççç aaaa sen benim regentoşumsun :))) kız inşallahh ii hbaerlerle gelicenn zor bekliorum seni :)

yaniiiii nihancımm aşk olsunnnnn bugün neden izlemdin yafuuuu kızz valla ben her sabah izliorum ilk defa dürttü beni aradım hemn düştü hemen bağladılarrr :))))) valla anlattım bnde ama ne dedim nasıl konuştum hiç hatırlamıyorum : ay çok komikti yaaa :))) regentoş da beni kopardı adamım dedi bana :))))))

temizlik falan yorma kendini belki yeğenimiz var aaa kızıyorum şimdi . Hemen elindekileri bırak biraz dinlen bakıyım

İnşallah bugün sende bize güzel haberler verirsin canım benim bol şans

ay canim yaa... dün arkadasim vardi, bende kaldi simdi gitti.. kocis gelcek eve, bakcak diyecekki biraktigimdan daha kötü yapayim temizligimi yavas yavas, yormadan kendimi zaten normalde de pek incitmem kendimi is yaparken, belimi agrittim cok zorlayinca agrimaya basliyor..

ay canim agzindan bal damlamiyor akyior resmen ama yegen var midir orasi süpheli.. bakalim bugün ne diyecek dr bey... insallah sen hakli cikarsin...

sorma bacııııım yaa yatak odasının çarşaflarını değiştiriyodum tühhhhh kaçırdım ya üzüldüm şimdi hem kuzumun sesini duymuş olurdum bl kez daha tebrikler bitane me

ayy ezan okunuyo şimdi Allahım şu ezanların sesi hürmetine yardımcımız olsun inşallah beklediğimiz haberle dönersin bitanem ya

ayy ezan okunuyo şimdi allahım şu ezanların sesi hürmetine yardımcımız olsun inşallah beklediğimiz haberle dönersin bitanem ya

inşallah canım benim Rabbim sorunsuz bi şekilde tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

aminnnnnnnnnnn arkadaşım aminnnnnnnnnn

Bizde artık hamiş olalımmmmmmmm kocaman göbişlerimiz olsunnnnn

aminnnnnnnnnnn arkadaşım aminnnnnnnnnn

Bizde artık hamiş olalımmmmmmmm kocaman göbişlerimiz olsunnnnn

Aminnnnnnnnnnn

Valla geçen sene bu zamanlarda bu kiloda olsaydım kafayı yemiştim şimdi bi 10 kiloya daha razıyım yeterki bebişim olsun

abowwwwwwwwwww 72 kilo olurum diyetmi yapsam :44:

cnm ultrasonla bakti , 2 kez kan testi yapti cikmadi sokturucu verdi... aradan 1 hafta gecti ben sokturucuyu icmeye karar verdimki megersem icerken hamileymisimmm Allah buyuk belki seninde oyle olur

ben de regl olamadım diye stres yapmamak için kendimi dışarı atıp tatil alışverişi falan yapıyorum kafam dağılsın diye.2 temmuz gibi bekliyorum bakalım reglimi,o zaman da gelmezse napıcam bilmiyorum,kaç gündür kasıklarım ,göğüslerim ağrıyo regl olucakmışım gibi ama sanki bi türlü başlayamıyo ,hergün adaçayı içiyorum bakalım nolcak.10 temmuzda da tatile gidiyorum,olup bitse de tatili burnumdan getirmese yaaa,tatile kadar olmazsam adet söktürücü kullansam mı ki?şimdi doktora tekrar gitsem farlutal kullandın mı dicek,kullanmadım dicem,onu kullan deyip gönderir diye düşünüyorum,hamilelik şüphem var desem bi tarafıyla güler gibime geliyo geçen haftaki muayene ve tahlil sonucu elinin altında olucak sonuçta,off offf

Son düzenleme:
tatilde adetli olursan tampon kullanarak denize girilir mi?Hiç deneyeniniz oldu mu?:26:

Son düzenleme:
canımmm nerelerdesin sen yahuuuuuu...valla daha dün dedim nerde bu kızlar çoooook özledim diyeee

çok ihmal ettin bizi çokkkkkk

tatilde adetli olursan tampon kullanarak denize girilir mi?Hiç deneyeniniz oldu mu?:26:

canım ben bi kaç kişiden duymuştum rahim içide şişip kaldığını hem denize adetli girersen enfenksiyon kapma riskinde var canım :26::26: iyne de karar senin güzelim

Selam kızlar...

canımmm nerelerdesin sen yahuuuuuu...valla daha dün dedim nerde bu kızlar çoooook özledim diyeee

çok ihmal ettin bizi çokkkkkk

slm canım hoşbulduk. geçmişi okumaya çalışıyordum ama vazgeçtim çokkk birikmiş
ben memlekete gittim geldim falan tatlım o ara kaçırdım mevzuyu şimdide tekrar buraya girip sohbete katılamıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…