- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.241
Aminnnnnnnnnnn
Valla geçen sene bu zamanlarda bu kiloda olsaydım kafayı yemiştim şimdi bi 10 kiloya daha razıyım yeterki bebişim olsun
abowwwwwwwwwww 72 kilo olurumdiyetmi yapsam :44:
ahaha deli kız :) dua ettim tabiki yine hem nickli hem genelama asıl bnm duaya ihtiyacım var yaaaaaaaaaa bende hamile kalmak istiorum artk :)
Slam kızlar...
slm canım hoşbulduk. geçmişi okumaya çalışıyordum ama vazgeçtim çokkk birikmiş
ben memlekete gittim geldim falan tatlım o ara kaçırdım mevzuyu şimdide tekrar buraya girip sohbete katılamıyorum..
Slam kızlar...
slm canım hoşbulduk. geçmişi okumaya çalışıyordum ama vazgeçtim çokkk birikmiş
ben memlekete gittim geldim falan tatlım o ara kaçırdım mevzuyu şimdide tekrar buraya girip sohbete katılamıyorum..
renewalcimmmmm, onun icin calisman gerekiyorrrr...
Sen dua ettin mi bana bakimmmmm dun geceee...?
ohhh cok rahatim derken, benim mide bulantilarim da basladi kizlar...hayirli olsun..
aman boşverr geçmişi oku oku bitmez yoksa..güncele gel güncele :)) sohbete neden katılamıyorsun anlamadım:26:
naptın memlekette iyi geçti mi?? bi yaramazlık yok inşallahh :)
hoşgeldin canım
hakikaten özledik senidemek melekete gittin ohh ne güzel canım değişiklik olmuştur senin için de
sohbete katılamıyorum de ne demek canım
ohhh cok rahatim derken, benim mide bulantilarim da basladi kizlar...hayirli olsun..
aman da amannn screamwaycığımın da mide bulantısı başlamışşş...ayyy ne güzel kız işte bebeğin sana kendini sürekli hatırlatıyor ve hissettiriyorrr :))) Allah ım bizede nasip eyle hayırlısıylaaa inşallahh :))
iyi geçti iyi.. özlemişim bizimkileri. yiğenlerimle oynadım oynadım geldim. büyümüş 2 sıpada
sen iğne oluyrmuşsun,ne iğnesi bu? nasıl gidiyor??:26:
evet güzel oldu. tatlım katılamıyorum derken bir kopukluk oldu ondan yani. sen ne durumdasın canım? bat ne zaman yumurtlaman geçtimi??
canım ya bana bu şaşkın dr klomen yazmamışunuttumu ki acaba ben alıp kendim mi içsem :26::26: bu ay da boşa gitmesin
maşallah canım maşallahhminik yavaş yavaş kendini hissttirmeye başlamış ne güzel canım ya eminim ki çok güzel bi dugudur
inşşşş allahım da bizlere yaşatır bu duyguları nasip eder ahhhh ahhhhh
vallla ben bütün gün mide bulantısı çekmeye yatmaya razıyımmm
canım ya bana bu şaşkın dr klomen yazmamışunuttumu ki acaba ben alıp kendim mi içsem :26::26: bu ay da boşa gitmesin
iyi yapmışsın canımm bende gidicektim ama onlar geldi ii oldu :)) cnm evet doktorumu değiştirdim klomen işe yaramadı adet oldum ya şimdi de klomen gibi yumurtlama için iğneye başladım menogon diye göbekten vuruldum 5gün..yarın gidicem doktora bakıcaz yumoşlarr olmuş mu diye inşallahh olmuşturrrrrrrrrrrr :)) sen de son durum ne ?
memleket gibisi yok canım anne baba evi gibisi yokk
canım ben bu ayı es geçtim güzelim dr sağdan yumutluyosun dedi bende sağlık olsun dedimşimdi kırmızıları bekliyorum yeni aya başlamak için
sen neler yaptın canım dr gidiyomusun :26::26:
canım belki sağdan yumurtluyo nasıl olsa diye yazmamıştırr...bnce sen al iç canım belli mi olurr belki tutarr
ama adetin kaçıncı günündesin... adetin 5. günü başlıyorr 10. günü bitiyor ona göre...
etmezmiyim kız hemde iki 3 sefer söledim senin adını nolur nolmaz dieAllah haırlısnı nasip etsin yaa bende pşb biticem ama cuma bişi olmaz muhtemelen çünkü kuzenim bende kalcak bakalım inş bu ay çalışırız dicem ama bu ay trabzona fln gidicez pek sanmıorum olsun :95:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn nihancimmmm, en kisa zamanda Allah nasip etsinnn size de... insallahhhh.......
Mide bulantisiz, sorunsuz bir hamilelik nasip etsin insallahhhhh....
Nihancimmmm, dotkor sana progestron verdi di miiii, klomen yerine... Acaba rahim kalinligini mi iyi bulmadi ki... Belki ondan tutmuyordur.. Progestron tutunmaya yardimci oluyor bildigim kadariyla... Ben de kullaniyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?