2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Aminnnnnnnnnnn

Valla geçen sene bu zamanlarda bu kiloda olsaydım kafayı yemiştim şimdi bi 10 kiloya daha razıyım yeterki bebişim olsun

abowwwwwwwwwww 72 kilo olurum diyetmi yapsam :44:

valla canım bende herşeye razıyım yeter ki olsuuuunnnnnnnnn kilo falan umrumde değil

ahaha deli kız :) dua ettim tabiki yine hem nickli hem genel ama asıl bnm duaya ihtiyacım var yaaaaaaaaaa bende hamile kalmak istiorum artk :)

renewalcimmmmm, onun icin calisman gerekiyorrrr...

Sen dua ettin mi bana bakimmmmm dun geceee...?

ohhh cok rahatim derken, benim mide bulantilarim da basladi kizlar... hayirli olsun..

aman boşverr geçmişi oku oku bitmez yoksa..güncele gel güncele :)) sohbete neden katılamıyorsun anlamadım:26:
naptın memlekette iyi geçti mi?? bi yaramazlık yok inşallahh :)

hoşgeldin canım

hakikaten özledik seni demek melekete gittin ohh ne güzel canım değişiklik olmuştur senin için de
sohbete katılamıyorum de ne demek canım

ohhh cok rahatim derken, benim mide bulantilarim da basladi kizlar... hayirli olsun..

aman da amannn screamwaycığımın da mide bulantısı başlamışşş...ayyy ne güzel kız işte bebeğin sana kendini sürekli hatırlatıyor ve hissettiriyorrr :))) Allah ım bizede nasip eyle hayırlısıylaaa inşallahh :))

aman boşverr geçmişi oku oku bitmez yoksa..güncele gel güncele :)) sohbete neden katılamıyorsun anlamadım:26:
naptın memlekette iyi geçti mi?? bi yaramazlık yok inşallahh :)

iyi geçti iyi.. özlemişim bizimkileri. yiğenlerimle oynadım oynadım geldim. büyümüş 2 sıpada
sen iğne oluyrmuşsun,ne iğnesi bu? nasıl gidiyor??:26:

hoşgeldin canım

hakikaten özledik seni demek melekete gittin ohh ne güzel canım değişiklik olmuştur senin için de
sohbete katılamıyorum de ne demek canım

evet güzel oldu. tatlım katılamıyorum derken bir kopukluk oldu ondan yani. sen ne durumdasın canım? bat ne zaman yumurtlaman geçtimi??

Son düzenleme:

maşallah canım maşallahh minik yavaş yavaş kendini hissttirmeye başlamış ne güzel canım ya eminim ki çok güzel bi dugudur
inşşşş allahım da bizlere yaşatır bu duyguları nasip eder ahhhh ahhhhh

vallla ben bütün gün mide bulantısı çekmeye yatmaya razıyımmm

Hulyacimmmm, aminnnnnnnnnnn canimmmmmmmmmm aminnnnnnn... Allah hepinize nasip etsin insallah... Hepimize saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin...

Dun gece topige girdim gece yarisi, kimsecikler yoktu... size dua ettimmm......

Bu arada canim benimki bir tek bulantilarla degil, sagolsun kanama ile de hatirlatiyor kendini....:26::26:

iyi geçti iyi.. özlemişim bizimkileri. yiğenlerimle oynadım oynadım geldim. büyümüş 2 sıpada
sen iğne oluyrmuşsun,ne iğnesi bu? nasıl gidiyor??:26:

iyi yapmışsın canımm bende gidicektim ama onlar geldi ii oldu :)) cnm evet doktorumu değiştirdim klomen işe yaramadı adet oldum ya şimdi de klomen gibi yumurtlama için iğneye başladım menogon diye göbekten vuruldum 5gün..yarın gidicem doktora bakıcaz yumoşlarr olmuş mu diye inşallahh olmuşturrrrrrrrrrrr :)) sen de son durum ne ?

evet güzel oldu. tatlım katılamıyorum derken bir kopukluk oldu ondan yani. sen ne durumdasın canım? bat ne zaman yumurtlaman geçtimi??

memleket gibisi yok canım anne baba evi gibisi yokk

canım ben bu ayı es geçtim güzelim dr sağdan yumutluyosun dedi bende sağlık olsun dedim şimdi kırmızıları bekliyorum yeni aya başlamak için

sen neler yaptın canım dr gidiyomusun :26::26:

canım ya bana bu şaşkın dr klomen yazmamış unuttumu ki acaba ben alıp kendim mi içsem :26::26: bu ay da boşa gitmesin

canım ya bana bu şaşkın dr klomen yazmamış unuttumu ki acaba ben alıp kendim mi içsem :26::26: bu ay da boşa gitmesin

canım belki sağdan yumurtluyo nasıl olsa diye yazmamıştırr...bnce sen al iç canım belli mi olurr belki tutarr

ama adetin kaçıncı günündesin... adetin 5. günü başlıyorr 10. günü bitiyor ona göre...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn nihancimmmm, en kisa zamanda Allah nasip etsinnn size de... insallahhhh.......
Mide bulantisiz, sorunsuz bir hamilelik nasip etsin insallahhhhh....

Nihancimmmm, dotkor sana progestron verdi di miiii, klomen yerine... Acaba rahim kalinligini mi iyi bulmadi ki... Belki ondan tutmuyordur.. Progestron tutunmaya yardimci oluyor bildigim kadariyla... Ben de kullaniyorum....

etmezmiyim kız hemde iki 3 sefer söledim senin adını nolur nolmaz die Allah haırlısnı nasip etsin yaa bende pşb biticem ama cuma bişi olmaz muhtemelen çünkü kuzenim bende kalcak bakalım inş bu ay çalışırız dicem ama bu ay trabzona fln gidicez pek sanmıorum olsun :95:

yumurta geliştirici iğne yani.. hımm anladım tatlım. sana çatlama iğneside yapacakmı doktorun? inşallah emeklerin boşa gitmez canım bu ay. bol bol calış tamammı

senin sağ tarafta problem vadı dimi tatlım tühh yazık olmuş.. neyse canım sağlık olsun,gelecek aya inşallah senden iyi haberler alırız

ben doktora gitmedim. hatta yumurtlamadımda sanırım ve 41. gündeyim... yani testler öyle gösteriyor en azından. ateşim bugün tavan yaptı ama onada güvenmiyorum pek... öyle muaallaktayım ama fazlada sallamıyorum. zaten önümüzdeki ay ramazan oda öyle geçer gider muhtemelen. sanırım bayramdan sonraya kalacak benim bebek çalışmaları:44:

ayy canım benim inşallah çok rahatsızlık vermez bebiş sana
valla ben hamile kalayım da 9 ay midem bulansın razıyım yaa

zaten öyle deddi canım evet de ama bidaha ki ay için niye vermedi ki ona kafam takıldı bi tek progesteron yazmış :26::26:

canım ben klomeni adetin 2. günü içmeye başlıyorum :26: kocişte alma diyo dr vermediyse bi bildiği vardır diyo ama ben yine onda gizli alıp içicem

zaten daha kırmızılar gelemde ki kuzum

Allah razi olsunnnn canimmmmm, ne kadar iyisinnnn... Allah sana da ennnn kisa zamanda nasip etsin insallahhh...
ama renewalcimmmmm, hep bisiler cikiyor seninnn.. olmaz boyle... bebek istiyorsan biraz zorla sartlari bence... simdi liste yanimda diil, senin tarihlere bakamadim ama mutlaka calis ovulasyon haftanda...

inşşş canım inşşşşş rabbim bize de nasip etsin gülüm ya valla yetti artık bu özlemm

evet canım progestan verdi adetin 16. günü içmeye başlıyorum sabah akşam ama bu ay içmedim nasıl olsa boş geçin dedi hem rahim dinlenmiş olur

zaten klomen de yazmamış ben en iyisi kendim alıp içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…