- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.261
ben doktora gitmedim. hatta yumurtlamadımda sanırım ve 41. gündeyim... yani testler öyle gösteriyor en azından. ateşim bugün tavan yaptı ama onada güvenmiyorum pek... öyle muaallaktayım ama fazlada sallamıyorum. zaten önümüzdeki ay ramazan oda öyle geçer gider muhtemelen. sanırım bayramdan sonraya kalacak benim bebek çalışmaları:44:
ayy canım benim inşallah çok rahatsızlık vermez bebiş sana
valla ben hamile kalayım da 9 ay midem bulansın razıyım yaa
memleket gibisi yok canım anne baba evi gibisi yokk
canım ben bu ayı es geçtim güzelim dr sağdan yumutluyosun dedi bende sağlık olsun dedimşimdi kırmızıları bekliyorum yeni aya başlamak için
sen neler yaptın canım dr gidiyomusun :26::26:
inşşş canım inşşşşş rabbim bize de nasip etsin gülüm ya valla yetti artık bu özlemm
evet canım progestan verdi adetin 16. günü içmeye başlıyorum sabah akşam ama bu ay içmedim nasıl olsa boş geçin dedi hem rahim dinlenmiş olur
zaten klomen de yazmamışben en iyisi kendim alıp içeyim
yumurta geliştirici iğne yani.. hımm anladım tatlım. sana çatlama iğneside yapacakmı doktorun? inşallah emeklerin boşa gitmez canım bu ay. bol bol calış tamammı
senin sağ tarafta problem vadı dimi tatlımtühh yazık olmuş.. neyse canım sağlık olsun,gelecek aya inşallah senden iyi haberler alırız
ben doktora gitmedim. hatta yumurtlamadımda sanırım ve 41. gündeyim... yani testler öyle gösteriyor en azından. ateşim bugün tavan yaptı ama onada güvenmiyorum pek... öyle muaallaktayım ama fazlada sallamıyorum. zaten önümüzdeki ay ramazan oda öyle geçer gider muhtemelen. sanırım bayramdan sonraya kalacak benim bebek çalışmaları:44:
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum bi çoğunuz tanımaz ama yazmazsam catlarım
Allahım izin verirse anne olucaammmmmmm...HAMİLEYİMMMMMM..
pko olduğu için klomen-iğne derken 2.ayda tam olmuyo dediğim anda geldi göbüşüme meleğim...
bütün dualarım isteyen herkese...inşallah sağlıklı hayırlı ewlatlarımız olur...
kızlar dün çook güzel bi haber aldımHAMİLEYİİİMMM böylesine güzel bigün de bu haberi almak beni ayrıca mutlu etti Allah tüm isteyenlere en kısa zmanda bu duyguyu nasip eder inş.
yumurta geliştirici iğne yani.. hımm anladım tatlım. sana çatlama iğneside yapacakmı doktorun? inşallah emeklerin boşa gitmez canım bu ay. bol bol calış tamammı
senin sağ tarafta problem vadı dimi tatlımtühh yazık olmuş.. neyse canım sağlık olsun,gelecek aya inşallah senden iyi haberler alırız
zaten öyle deddi canım evet de ama bidaha ki ay için niye vermedi ki ona kafam takıldı bi tek progesteron yazmış :26::26:
canım ben klomeni adetin 2. günü içmeye başlıyorum :26: kocişte alma diyo dr vermediyse bi bildiği vardır diyo ama ben yine onda gizli alıp içicem
zaten daha kırmızılar gelemde ki kuzum
tatlicadicimmmmmm, hosgeldinnnnn.. atesin tavan mi yaptiiii... o zaman belkide senin yumurta catladi dun...insallah degerlendirmissindir su son haftayi...
hoşbulbuk canım.. sana bi link atimde bi baksana. testler düne kadar hep negatif. ama ateşte bugün epeyce yükseldi. acayip çıkmazdayım yaniii
grafik
Nihancimmm, doktoru arayip sorabiliyorsan sor bence.... O soylemeden kullanma.. Klomen yumurta catlamasinda kullanilmiyor mu? Belkide senin catlamasiyla alakali bir sIkIntin yok...:26::26::26:
Progestronu hem de 16. gun icemeye basla dediyse, resmen rahim duvarini kalinlastirip, bebegin rahat tutunmasini saglamak icin yapiyor bunu.. Cok detay bilmiyorum, wifeofdemon olsa daha iyi yorumlardi ama bana boyle geldi... :26::26:
canımm evett yumurta olsun diye..bakalım yarın eğer istenilen olgunluktaysa çatlatacaktır elbet.. çalışmalara fulltime devam ara vermeden hatta erkenden başladım benn kızların gazıylaa:
canım senin de hakkında hayırlısı olsun en yakın zamanda hayırlısıyla ii haberlerini beklioruz...
heee sen şimdi gelecek olan adetin için dedinn anladımmmmmm...ama ben iğneyi de adetin 5.günü başladım klomenide hatta reçetede de 5.gün başlanır yazıyor niye 2. gün başlıosun sen anlamadım :26:
Sağdan yumurtlayınca ne oluyor gülüm ya :44: ay çok cahil kalmışım ben yaa bide bana şu iğneler hakkında accık bilgi versenize kızlar :26:
önceki doktorlar yumurtalar çok iyi demişlerdi folloplarında güzel dedi o neyse yumurtalayan şeyler heralde hatta 8-10 tane olmasını istiyoruz sende sayabildiğim 14 tane var dedi ...
Şimdi benim tüpler açık çıkarsa yumurta takibi yaptırayım kuvvetlendirici bi ilaç da ver diycem bir kaç ay böyle deneyim olmazsa direk tüp bebeğe gidicem . benim kuvvetlendirici diye tabir ettiğim şey bu iğneler mi oluyor ?
Tatlicadicimmm, cuma veya ctesi test yapmismiydin..? Ctesiden sonra bir artis baslamis.. Sanki bana ff ctesiye cekecekmis cizgiyi gibi geldi...:26::26::26:
Son hafta calismismiydin? Ates degerlerin baya hareketlenmis... Ovulasyonun olmus olabilir...:26:
canımm nihancım düşük yapmıştı ya bebeği giderken nihancığımın sağ yumurtalığına biraz hasar bırakmış ondan sağ yumurtalıktan ümitli eğiller..soldan iiler..yani genelle alakalı bi durum yok..
sonraa yumurta olması için klomen vb. ilaçlar varr bu biraz daha yeni pkolular için yumurta oluşturucu..benim gibi orta seviyenin üzerindekiler de yumurta olsun diye daha kuvvetli olan menogon ve gonal f diye iğneler kullanıyor..bunlar daha etkili ve dozajı yüksek canım..senin tüpler açıksa benim gibi ve tek sorun yumurtlamadaysa sana bu şekil iğne veya hap vererek yumurta olmasını sağlar büyüyünce çatlatırr normal yoldan denemiş olursunuz canım..bnde aynı şekilde 5 ay daha böle deniyecem olmazsa tabi ben bu ihtimali düşünmek istemiorumm ama olmazsa 5 ay sonra bana da tüp dedi doktor canım...yani sen hsg çektir sonra ii bi doktora git ve sana güzel tedavi uygulamasını istee..umarım herşey ii olur canım :)
evet bitanem daha bu ayım bitmedi kuşumboşta olsa yine biz çalıştık allahtan ümit kesilmez canım
canım valla ben hep klomeni 2. günü içiyorum dr hep öyle söylüyo:44::44::44::44:
İnşallah canım benim çok sağol
Sağdan yumurtlayınca ne oluyor gülüm ya :44: ay çok cahil kalmışım ben yaa bide bana şu iğneler hakkında accık bilgi versenize kızlar :26:
önceki doktorlar yumurtalar çok iyi demişlerdi folloplarında güzel dedi o neyse yumurtalayan şeyler heralde hatta 8-10 tane olmasını istiyoruz sende sayabildiğim 14 tane var dedi ...
Şimdi benim tüpler açık çıkarsa yumurta takibi yaptırayım kuvvetlendirici bi ilaç da ver diycem bir kaç ay böyle deneyim olmazsa direk tüp bebeğe gidicem . benim kuvvetlendirici diye tabir ettiğim şey bu iğneler mi oluyor ?
Allah razi olsunnnn canimmmmm, ne kadar iyisinnnn...Allah sana da ennnn kisa zamanda nasip etsin insallahhh...
ama renewalcimmmmm, hep bisiler cikiyor seninnn.. olmaz boyle... bebek istiyorsan biraz zorla sartlari bence... simdi liste yanimda diil, senin tarihlere bakamadim ama mutlaka calis ovulasyon haftanda...
ii yapmışsın çalış canım çalışşşDD
yanlızz ben şaşırdım yani 2. gün başlamana bak yolluyorum prospektüsü :)
KULLANIM SEKLI ve DOZU :
Kadinlarda : Ilk kür için tavsiye edilen doz 5 gün süreyle günde 50 mg'dir(1 tablet). Progestin kullanimi ile
saglanan bir kanama veya spontan adet kanamasi olan hastalarda tedaviye siklusun 5.günü baslanir ve günde 50 mg
verilerek, 5 gün devam edilir. Adet kanamasi olmayan hastalarda tedaviye herhangi bir gün baslanabilir. Bu dozda
ovülasyon saglanirsa, doz artirmaya gerek yoktur. Ovülasyon saglanamamissa, 30 gün sonraki ikinci siklusta doz
100 mg'a yükseltilir. Maksimum günlük doz 250 mg'dir. Sayet 3-6 kür sonunda ovülasyon saglanamamissa tedavi kesilir.
Hulyacimmmm, aminnnnnnnnnnn canimmmmmmmmmm aminnnnnnn... Allah hepinize nasip etsin insallah... Hepimize saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin...
Dun gece topige girdim gece yarisi, kimsecikler yoktu... size dua ettimmm......
Bu arada canim benimki bir tek bulantilarla degil, sagolsun kanama ile de hatirlatiyor kendini....:26::26:
zaten hülyacım bitanem de çok güzel açıklamış sağolsun
canım benim bebek sağ tüpüme yerleştiği için tüpümü almak zorunda kalmışlardr deiğine göre bi yandan da alınması iyimiş yoksa yine aynı yerden dış gebelik olabillrmiş o zaten hasarlı tüpmüş işte böyle canım
ama senin çok ciddi bi sorunun yoksa klomenle başlar tedavine dr ben en son gittiğim de resmen dr yalvarmıştım hulyacımın kuzumın iğnesinden versin diye ama vermedieğer olmazsa 6 aydan sonra iğneye başlayacakmış
evet kuzum anladım bende her aldığım da yine başytan sona okurum sanki farklı bi ilaçmış gibi
canım zaten dr çok soru sorulmuyo hep bi havalardalar yani
bilmiyorum ki niye bana 2. günü kullan diyo :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?