- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.281
canımm ya bnde diorum ki screamcığım neden bana yazmadı :) inşallahh canımm güzel dileklerin kabul olsun inşallahh :))) tatlım valla üzülüyorum senin için dinlenmen lazımm yatman lazımm ama çalışıyorsun işte çok zor Allah yardımcın olsun canım..sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin canım inşallahhh :)))
ayy nihancımm sormaa bende diorumki sazan gibi atladım hemen nihancığımın yerine konuştıum diyeeeeee
kader arkadaşım inşallah bizde görücez çift çizgiyi kolye yapcaz onlardannn dur bakalımmm hayırlısıyla inşallahh :))
kız Allah iiliğini versinn benim destansı yazıma sadee bunu mu yazdınnn
valla nihancımm bilmem ki ne mantıkla öyle söledi..hem madem doktor havalı bişi sorulmuyorr değiştir snde...bak benimkinle konuşuluyodu da nolduu iğne istedim vermedi snde değiştirr belki sana da verir yeni doktorum daha kısa sürede sonuç elde edersin..olmadı bi sor bakalım neden 2. gün başlatıomuşşş:26::26::26:
nihancımm tatlım ne demek tabi ki sorarımm aşk olsunn su taşıdım da kolum mu ağrıdıböyle miydi kız DD :
canımm saol takılmadığın için bende alınmam hatta memenun olurum aaaa bakkkkkkk derimm arkadaşım beni unutmamışşşşşş derimmmmmm benim hakkımdakileri biliyor derimmmmmmmmm ohhhhhh derimmmmmm ne güzelllll yıkama yağlamaaaa yapıyorumm derimmmmmmmmmm
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
bnde seni seviyorumm nihancımmmmmmm
aaaaaa benide sevin yaaaa :84::84::84::84:
zaten hülyacım bitanem de çok güzel açıklamış sağolsun
canım benim bebek sağ tüpüme yerleştiği için tüpümü almak zorunda kalmışlardr deiğine göre bi yandan da alınması iyimiş yoksa yine aynı yerden dış gebelik olabillrmiş o zaten hasarlı tüpmüş işte böyle canım
ama senin çok ciddi bi sorunun yoksa klomenle başlar tedavine dr ben en son gittiğim de resmen dr yalvarmıştım hulyacımın kuzumın iğnesinden versin diye ama vermedieğer olmazsa 6 aydan sonra iğneye başlayacakmış
senin ve hepinizi çok ama çok seviyoruz canımmmmm
çok geçmiş olsun tekrardan canım benim
ay ben hangisi daha etkiliyse ondan isterim valla yeter artık uğraştırmasınlar beni yaa
bide şimdi bişey daha okudum bu rahim filmi çektirenlerin çoğu filmden bir kaç ay sonra hamile kalmış bişey yapmadan yaww ne güzel
ah canım benim bende hepinizi çok seviyorum keşke birbirimize yakın olsak da hergün görüşsek yaa
teşekkür edrim canım beni sağol rabbim kimsye yaşatmasın
evet gülüm bende çok duymuş okumuştum ama bende tık yok halaumarım sende deiğin gibi olur kuzum
offffff ya benim dr aradım ameliyat girmişş
ahhhh inşşşş kuzum ya rabbim gönlüne göre versin sen ilk önce hayırlısyla bi çektir filmi gerisi rabbimdenİnşallah yaa tek isteğim o filmi çektirsem bu ay öteki ay da hamile kalsam ayyy ne güzel olur yaa
işe yarayacakları zaman bulamazsın zaten dün akşam da benimki deli etti beni
Benim şimdi iyi bir doktor bulmam lazım :26:
ahhhh inşşşş kuzum ya rabbim gönlüne göre versin sen ilk önce hayırlısyla bi çektir filmi gerisi rabbimden
ayynen canım ya telde de çok hatırlamıylolar derdini anlatıncaya kadar orta yerinden çatlarsın valla
inş şansına iyi bi dr çıkar canım
kızlarrrrr regen bugün dr gidecekti dimiii :26::26::26::26:
inş güzel haberlerle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?