2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy nedemek canım öyle ne güzel işte hislerime tercüman olmuşsun ben takılman öyle şeylere kuzum

ahhhh ahhhh inş kader arkadaşım ya zaten negatif test koleksiyonum var bide pozitif kolyem olsun

canım sendeb bişer rica edebilirmiym tabi mümkünse gülüm :26::26::26:
çok kafama takıldı şimdi sen yarın dr yumoşarı görmeye gidicen ya dr bi sorabilrmisin klomen adetin 2. günü de kulanılır mı diye canım benim dr gitme gibi bi durumum yok ama soramasan da canın sağolsun kuzum

Son düzenleme:
nihancımm tatlım ne demek tabi ki sorarımm aşk olsunn su taşıdım da kolum mu ağrıdı böyle miydi kız DD:

canımm saol takılmadığın için bende alınmam hatta memenun olurum aaaa bakkkkkkk derimm arkadaşım beni unutmamışşşşşş derimmmmmm benim hakkımdakileri biliyor derimmmmmmmmm ohhhhhh derimmmmmm ne güzelllll yıkama yağlamaaaa yapıyorumm derimmmmmmmmmm

ya canım havalı derken hepsi genel anlamda söyledim yoksa sorduğum da cvb veriyo kuzum canım zaten bu 4. dr bende bıtım artık değiştirmekten hepsine ayrı ayrı dert anlatmaktan

bitane var aslında gitmiştim ama oda ağostosa kadar bekle omuyosa gel öyle tedaviye başlayayım diyo iyice kafam karmakarışık oldu

rabbim kurtar beni bu durumdan yeter artık bıktık

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

çok geçmiş olsun tekrardan canım benim
ay ben hangisi daha etkiliyse ondan isterim valla yeter artık uğraştırmasınlar beni yaa
bide şimdi bişey daha okudum bu rahim filmi çektirenlerin çoğu filmden bir kaç ay sonra hamile kalmış bişey yapmadan yaww ne güzel

teşekkür edrim canım beni sağol rabbim kimsye yaşatmasın

evet gülüm bende çok duymuş okumuştum ama bende tık yok hala umarım sende deiğin gibi olur kuzum

İnşallah yaa tek isteğim o filmi çektirsem bu ay öteki ay da hamile kalsam ayyy ne güzel olur yaa
ahhhh inşşşş kuzum ya rabbim gönlüne göre versin sen ilk önce hayırlısyla bi çektir filmi gerisi rabbimden
işe yarayacakları zaman bulamazsın zaten dün akşam da benimki deli etti beni

Benim şimdi iyi bir doktor bulmam lazım :26:

ayynen canım ya telde de çok hatırlamıylolar derdini anlatıncaya kadar orta yerinden çatlarsın valla

inş şansına iyi bi dr çıkar canım

kızlarrrrr regen bugün dr gidecekti dimiii :26::26::26::26:

inş güzel haberlerle gelir

İnşallah canımmmmmmmm :97:

evet ya regenin saat 5 teydi valla ondan sabırsız bekliyorum inşallah hamiledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…