2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar merhaba lütfen yardım eden..
17 ağustos gecesi erkek arkadaşımla nasıl oldu bilmiyorum ters ilişkiye girdik. yaptığımızın yanlış olduğunun farkındayım.ztn bu kadar canımın sıkkın olmasının bir sebebi de bu..
erkek arkadaşım çekildi ama neredeyse vajinamın üstüne yakın bir yere yakın boşaldı.daha önce hiç ilişkiye girmedim..
sabah nette araştırdım kızlık zarı bozulmadan da hamile kalınabiliyor falan gibi bir sürü şey okudum,1 aydır o kadar korkuyorum ki, meni vajinaya doğru akarak döllenme yaratabiliyormuş.. 3-4 gün sonra 21 ağustosta regl oldum ama normalde 6 gün süren reglim 4 gün sürdü..rengi daha açıktı ve yoğunluğu azdı sanki..böyle bir şey yaptığım için ztn yeterince vicdan azabı çekiyorum,eskişehirde öğrenciyim,ailemin yanındayım şu an..eskişehire gider gitmez test yaptırmak istiyorum ama nerde yaptırırım ne ederim hiçbir şey bilmiyorum..benim kendi takıntım mıdır bilmiyorum sanki karnım şişmiş gibi hissediyorum,ne olur yardım edin..
bi yandan bu durumu kimsenin öğrenmesini istemiyorum..kan testi nerede yapılır nasıl yapılır,ne yapıcam kime gidicem bilenler yardım etsin lütfen..
dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden..
allah kimseyi şeytana uydurtmasın,bi anlık heves için haftalardır gizli gizli ağlıyorum ,uyuyamıyorum..
ne olur yardım edin..

ALINTIDIR...

Son düzenleme:
canım cuma,cumartesi,pazar çalışma var ama testler negatif. yani silik çizgi var. artık bunaldım test yapmaktan yapmayacam. zaten 15 tane test yaptım bu döngümde bi yakalayamadım koyu çizgiyi.

Senin dongun cokkk uzun zaten taticadicimmm, bence sIkma canini... Testte cikmadiysa zaten daha baslamistir ovulasyon... Insallah biran once baslar artikkk.. Daha da uzamasin dongun...:26:

Hulyacimmmm, sana yazmadan olur muuu, ilk sana yazmistim zaten... Aminnnn tatlim.. Insallah Allah hepimize nasip etsin... Lavaboya gitmeye korkuyorum ben bugun bu arada... :26:

ya nerden buldun bunu gülüm yaa

zaten ben bu işleri çözemedim hee aa kazayla hamile kaldım diyolar ya bide lann 1 senedir uğraşıyorum bu trafik canavarı bize niye uğramıyor hiç :84:

ya nerden buldun bunu gülüm yaa

zaten ben bu işleri çözemedim hee aa kazayla hamile kaldım diyolar ya bide lann 1 senedir uğraşıyorum bu trafik canavarı bize niye uğramıyor hiç :84:

tesadüfen buldum canım ama kardeşimiz çok büyük bi yalnışın farkında onu bilmesi bile güzel bunu okumanızı istememin sebbi bi anlık bi hata hayatımızı karatabilir rabbim korusun bizleri şeytana uyudurmasın

ahh canım ya nerde bizde o kadar şans kazayşa hamile kalmak

kızlar ya bi yakınım doğuma gitti bugün kızcağız öğlen 12:30 dan beri sancı çekiyor:18:. Suni sancı vermeye başlamışlar açılabildiği kadar açılacak hemen sezeryana alamayız demişler inşallah çok çekmez

rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım ikiside hayırlısyla kurtulur inşşş

inşşşş allahım bizlere de nasip kurban olduğum rabbim

rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım ikiside hayırlısyla kurtulur inşşş

inşşşş allahım bizlere de nasip kurban olduğum rabbim

amin canım ... Olcak olcak inşallah bugün neyse bi tarafım çok rahat diğer yanıma hiç geçmek istemiyorum orası hep sıkıntılı :96:

bizde halay çekicez burda inşallah içimden bi ses çok yakın diyor inşallah yanlış alarm değildir.
bir ara demiştim ya hamile kalayım ahanda buraya da yazdım "lindo" da görsün iş yerinde mezdeke açıp oynamazsam bende bişey bilmiyorum ...

inş bitanem OLACAK OLACAK OLACAK

valla canım aylar geçtikçe ümit etmekle etmemek arsın da gidip geliyorum rabbim hayırlısını versin hepimize

oooo yavrum sen bi hamile kalda bak nası kutluyoz...
bi türlü yapamadığımız akşam gezmesini bu güzel bahaneyle de yaparık..artık nere olur bilmem..
senin bala bilir mi olur...
artık bakaciizzzz..
ayy allahım tez zamanda bize hayırlı haberler ver...
şişko bi hamile olsun bu breshka ...amin

inş bitanem OLACAK OLACAK OLACAK

valla canım aylar geçtikçe ümit etmekle etmemek arsın da gidip geliyorum rabbim hayırlısını versin hepimize

öyle yaa hep amaan takmayacağım desekte bi şekilde aklımızdan çıkmıyor ..

akşam iş çıkışı hastaneye gidicem kız yumuk yumuktur onun elleri falan şimdi hayırlısıyla bi geleydi cadı
Çeken hep anneler oluyo işte kızcağız 9 ay taşıdı şimdi canından can kopuyor o kadar sancı çekiyor.
eşini aradım bende dokuz doğuruyorum burda diyo

kız deli manyak hamile kısmı güzelde şişko nee Valla top gibi yuvarlanırım herhale ama genede AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

hıııııııııı eminim gezeriz

ne var gezerik tabi...
ben havai fişek bile bekliyorum valla seninkinden
önce burda oynarık sonrada sabahlar olmasın .....
en kısa zamanda inşallah...

ne var gezerik tabi...
ben havai fişek bile bekliyorum valla seninkinden
önce burda oynarık sonrada sabahlar olmasın .....
en kısa zamanda inşallah...

yapar mı yapar benim deli kocam canım yaa dün akşam uyurken yüzüne baktıııım baktıımmmm Allahım sevdiğim adama bir çocuk verebileyim nolur diye dua ettim yaa

Son düzenleme:
yapar mı yapar benim deli kocam canım yaa dün akşam uyurken yüzüne baktıııım baktıımmmm Allahım sevdiğim adama bir çocuk verebileyim nolur diye dua ettim yaa

oyyy kıyamam ben sana...
allah en kısa zamanda verir sen yeterki içini sıkma.
bu sıpalar stresi hiç sevmiyolar..
allahım tez zamanda bi yiğen versin...
kıçını ısıracam valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…